Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz F-ECT$ #46594 üzenetére
Mondom, várd ki a decembert, lehet, hogy lesz addigra 200000 app, bár nekem is vannak kétségeim Adtam már tippet tegnap, hogy honnan van az infó...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
brendoncsopi
tag
válasz unrealnoise #46583 üzenetére
Néztem a Ray-t én is,de mivel szinte csak SE telóim voltak, mindig is volt bennem egy elvágyódás a Samu felé főleg,persze az LGvel is szemeztem de valahogy a régi beidegződés miatt féltem,félek tőle(Opt.Black).
Viszont jelenleg androidos vagyok, és pont a sebességgel,akadásmentes használattal vagyok elégedetlen, és nem valami megbizható. Az akku idő is egy vicc amit produkálnak, mondjuk a ray-ban elég raj az akku :-D
Jó lehet nem az uj droid van az enyémen,de számomra akkor is sok a gyerekbetegsége,amit én láttam belőle,hallok.
És azok a hibák pl.hogy sötét a kép amikor fontos hivásom van,hogy az ébresztő önálló életet él stb.ezek mellett nem tud nálam 200ezer app mosolyt csalni az arcomra.
Jó persze használom a skypeot,FB klienst,g mapsot napi szinten..egy szó mint száz, megérett a csere valami más rendszerre.
De szerintem a robotnak akkor is több hátránya van,meg az hogy a Nagytesó figyel téged. :-)
Nekem akkor is szimpi a bada,amire nekem szükségem van az egy telefon és utána tudjon extrákat és ne forditva. Na ez az amit a droid lassan el is felejt,telefonálni,mert ahhoz is külön prog kell...
Kipróbáltam a wave II-t többször is, és a nem töredező net miatt,akkor sem éreztem azt hogy ez egy vacak,max egy javitandó funkció,nem több.
És akkor még az anyaghasználatról,komolyságról nem beszéltem,ami a müanyag játékteló droidoknál botrányos.
Bár majd az élet eldönti hogy mi lesz a badával, hogy barátságban leszünk vagy át kell mennem egy raj fokozatba,amit nem szeretnék,de meglátjuk. -
unrealnoise
senior tag
válasz Binyi01 #46591 üzenetére
Nyilvánvaló, nem ez a gond, hanem az, hogy még mindig nincs. És szerintem jó ideig nem is lesz bada-ra. Pedig ott van az Apple, oda is elég hamar összedobták... Oké, hogy más meg minden, de egy kicsit belehúzhatnának, legalább a legkommerszebb, populáris cuccokat le kéne gyártani Bada alá, azok úgyis népszerűek lennének itt is...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
rObika8802
aktív tag
+1
nekem is fájdítja a szívem az SE mer nagyon szemezek egy RAJ(Y)-el,és sok rosszat nem olvastam róla és nekem pont az ideális méret is
.-.-.-.-.-.-.
-
F-ECT$
titán
válasz unrealnoise #46578 üzenetére
Az első bekezdéssel teljesen egyet kell értenem, viszont.
A bada 2.0 igenis nagy előrelépés, még ha nem is hozza 100%-ban az android 2.3.3-as funkcionalitást.
Az is igaz, hogy kevés app van (és hiába várunk decemberig, akkor sem fog hirtelen 200e ránk szakadni), de azért bővül a kínálat, és a 2.0-nak, valamint a bada nyílttá tételének hála lehet, hogy olyan appokat is tudnak majd csinálni, amit eddig nem lehetett megoldani badan.
És akkor még 1 viszont: nagyságrendekkel kevesebb bada-s készülék van, mint droidos, és ez még sokáig így is lesz. Így aki az elkövetkező 1 évben vesz bada-s készüléket, annak ugyanúgy számolnia kell azzal, hogy egy pár app/utility/játék nem lesz elérhető, vagy csak később bada-ra, mint pl ios-re vagy droidra. A különbség csökkenti fog, de nem hirtelen tűnik majd el.
Dive ever, work never.
-
San398
őstag
Én igen is szeretem a Wave-t a Bada-t a Samsungot a Kies-t és az 1.2-es softot és nem érdekel ki mit mond! Ja és várom a Bada 2.0-t meg a Wave 3-at! OFF, UFF
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Binyi01
aktív tag
válasz unrealnoise #46587 üzenetére
Google + valószínűleg droidra lesz először. Meglepő, nem..? Értem mit akarsz mondani, csak elég hülye példát sikerült felhoznod. Amúgy tényleg kezdődik megint. Van itt egy - két skizofrén alak
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
San398
őstag
válasz TomWexX #46584 üzenetére
Úgy emlékszem aki panaszkodott a kies-re Win7 64bit rendszere volt.
leslieke: Akkor már inkább ez, ráadásul ingyenes 250+ Solitaire Collection
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
leslieke
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
unrealnoise
senior tag
válasz consono #46586 üzenetére
Hát figy, 1.2-ben is ugrál a címsor és sorolhatnám. Az, meg hogy egy év alatt még mindig ott tartunk, hogy a böngésző sebessége kritikán aluli önmagában vicc. Jah, tudom, láttam videót, hogy gyorsabb lesz. De kötve hiszem, hogy beelőzi tempóban az androidot, amit gőzerővel fejlesztenek folyamatosan. Ennyi pénzért ilyen telefont nem kapsz, az tuti, de ha választanom kellene akkor is inkább egy Xperia mini pro II-t vennék. Igaz ennek kisebb a felbontása, de hardveresen ez is erősebb mint a Wave I és II. Múlt héten fogtam a kezemben és nyomogattam, lenyűgözött az a tempó amit láttam, az én 1.2-esemhez képest. És a kijelző sem volt annyira vészes. Sőt. Aztán ez a teló is "csak" 58 ezer forint.
Meg az a gáz a Bada-val, ha jön egy app amire nagyon vártál, vagy kellene, akkor mire jön ki először? Hát nem valószinű hogy Bada-ra. Tegyük fel fél év múlva már tényleg kóser lesz a Google Plus (+), de alkalmazásunk Bada-soknak még mindig nem lesz...
Szóval az a baj, hogy nekem is vannak olyan nagyon várt alkalmazásaim, aminek örülnék, ha megjelennének végre, de mivel még senki nem csinálta meg őket, ezért valószínű, ha kész is lesz egyszer, akkor először Droid-ra lesz meg... Ezzel nincs is baj, csak ha bada-s vagy, nem tudsz mást csinálni mint várni, várni, várni, és addig sem használod majd azt, amit pedig akár nap mint nap, előszeretettel tennél.
megj.: Persze mindenki maga dönti el mire van szüksége, de ha most kellene telefont vennem, nem ezt venném, mert eddig a Bada nem más, mint ígéret. a 2.0 még odébb van, ha biztosra akarnék menni, akkor Droidos telefont vennék... Negatív meglepetés nem fog érni, és hát a felhasználói élményért mindent...
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
A 2.0-ban a böngésző sokat lép előre, ha csak ezt tudod felhozni indoknak. De az 1.2 sem használhatatlan, nap mint nap használom... Alkalmazás persze sosem (?) lesz annyi mint droidra (illetve várjuk ki a decembert), de ilyen anyaghasználattal, minőséggel nem kapsz ennyiért droidos készüléket. Mondom ezt úgy, hog van a családban Androidos masina, tetszik is a sok progi ami van, ennek ellenére napi használatban (az asszony) pár játékon kívül csak az sms progi lett lecserélve, az alap progik futnak rajta. Persze mindenkinek más az igénye...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TomWexX
addikt
válasz snecizero #46580 üzenetére
Nem is olyan régen, még ilyen véleménnyel dicsérted a telefonod, most meg már elakarod adni???
Hogy is van ez nálad??(#46582) nyesix: Kollégámnak is, és anno egyszer nekem is volt ilyen bajom a KIES-sel, de sajnos nem jöttünk rá hogy mi volt a gond. Mindketten Win7 64bit-et használunk.
Más: Apa kezdőőőőődik...... (remélem értitek a célzást)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
unrealnoise
senior tag
válasz brendoncsopi #46579 üzenetére
Szerintem ne vedd meg. Lehet jó lesz a bada 2.0, de mondom még akkor is nagyon messze lesz rengeteg téren mondjuk egy 2.3.3-as androidhoz képest.
Sebesség miatt vennéd meg? Vegyél SE Ray-t, a hardvere miatt kb. másfélszer gyorsabb a tesztek alapján mint a Wave I, II, vagy Galaxy S. Szerintem jobban is néz ki, aztán a kijelzője utánaolvasva, nézegetve nem sokkal rosszabb mint egy super amoled. (Pláne, hogy a Wave kettőben már nem is az van)
Ha neked kell a 3,7-es kijelzőméret, akkor Ott a SE Neo. Ez is ugyanazt tudja hardverben mint a Ray, szóval elég gyors...Aztán ott van a kevés app, az egy év után még mindig használhatatlan beépített böngésző, az sem mellékes, hogy még ezt sem tudták orvosolni majd egy év után.
Szerettem volna bízni a samsungban és Bada-ban, idővel lehet benne potenciál, de aki komolyan netezni akar, meg kihasználni azt amit a telefon tud, akkor ne Bada-s telefont vegyen...
-
nyesix
senior tag
válasz nyesix #46565 üzenetére
Sziasztok!
két különböző gépről is próbáltam kies en keresztül frissíteni a telót (wave 1), de mindkétszer ugyanaz a hibaüzenet jött. Kiest mindkettőről leszedtem, a legújabbat újrahúztam, de az eredmény ugyanaz nem frissül. Elindul, majd a lenti hibaüzenettel eláll, és le is csatlakoztatja a telefont. Majd újra csatlakozik a kieshez....
ki érti ezt?lehet hogy a telefonon nem jó valami az usb? driverrel kapcsolatban?
újra lehet ezt húzni valahogy?
köszi a segítséget! -
snecizero
senior tag
Sajnos én is hasonló véleményen vagyok. De nem akarok ,de ez van. Sokszor visszasírom a nokia n95 8gb telefonomat. Én is várok még a bada 2.0 ra. És ha nem lesz áttörés akkor váltok. Ez van srácok. Vagy nokiára vagy SE-ra.
Egy kérdés !
Szerintetek mennyit tudnék kérni egy Samsung wave I gyárilag független 8 hónapos, full európa térképpel (örök licenszes) ,doboz, számla, mindig tokban volt. A kijelzőn mindig fólia volt. Teljesen karcmentes. Még hajszál karcok sincsenek rajta. Memkari sajna nincs benne, mert eladtam.[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
brendoncsopi
tag
válasz unrealnoise #46578 üzenetére
Én meg mostanság akarok wave II-t venni. :-D Én pont a sebesség miatt venném,meg a hardveres bill,multimédia,üzemidő képességei miatt. Ezeket szinte egy andros telóban sem kapnám meg,még dupla áron is laggol a robot.
De mi az ami nektek akkora hátrány benne? A kevés app,vagy hogy nem jön ki friss szoft? Tényleg érdekel,mert szeretek tájékozott lenni,hogy tényleg érdemes költenem rá?!?!?!?! -
unrealnoise
senior tag
válasz mrhitoshi #46574 üzenetére
Osztom a véleményed. Tavaly vettem meg én is, többek közt a prohardver kül. ajánlott pecsétje miatt is, de igazából hatalmas bukta volt. az hogy egy év alatt lényegében semmit nem változott vagy javult a rendszer, egyszerűen kibaszás.
Ma már egy totál átlagos android is köröket ver a wave-re sebességben. Jah, hogy jön a 2.0? Köszi de nem érdekel, mert még a 2.0 is jóval gyengébb lesz mint az android... (képességek, tudás és sebesség valamint alkalmazások terén...)
Én már nem várom a 2.0-t, mire kijön már egy SE Ray-em lesz, és ott nagyjából minden flottul fog menni, míg bada-n csak nyögvenyelés lenne...
-
duvi
nagyúr
válasz jurzsolt #46573 üzenetére
Nem ismerem, de a nevéből ítélve erre szolgálhat. Ezt találtam róla:
"Kipróbáltam, Kies módba kell csatlakoztatni a telefont, majd progiban kiválasztani a COM Port-ot. Kilistázza a telepített alkalmazásokat, és ezek lementhetőek PC-re.
Wave fájlkezelőként lehet használni mint az stune-t."
Ezek alapján ez se csinál teljes mentést, csak részlegest. De hátha valaki már próbálta itt a fórumon és részleteket is tud mondani róla. -
mrhitoshi
veterán
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de fél év alatt sikerült annyira felbosszantani engem a Badának, hogy lehet azt mondom Helloszia jó volt veled.
Egyszerűen ez a Bada 1.2 egy vicc. Még nincs egy éve hogy megvettem a telót, de szörnyű, látva a konkurenciát. Ez az első smartphone-m, de ezek szerint nekem mások az igényeim.
Megvárom a Bada 2.0-t, ha nem válik be, nem lesz olyan nagy durranás, akkor lehet a Téli-karácsonyi akciózásban vagy előtte megválok a Wave-től, mert ez így szörnyű.
70e FT-ért vettem ezt a telefont, és azért az ember ennyiért elvárná, hogy egy szoftverileg is jól összerakott Telót kapjon, illetve a support is a top-on legyen mellette.[ Szerkesztve ]
PS4
-
dave182
senior tag
sziasztok az ERR BL erase mit jelent multi frissítésnél?sehogy sem tudom 2.0 ról downgradelni a telot 1.2 re Plíz help
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #46563 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Ha mindent összeadunk, akkor van 11097 okostelefon és kemény 43 mobiltelefon (ha még a háttereket és képernyővédőket is beleszámoljuk) "alkalmazásunk" a Magyar appstoreban. Nem hiszem, hogy a külföldi oldalakon sokkal nagyobb lenne ez a szám (pl.India 11103 okostelefon).
Most vagy tudnak valamit amit mi nem, vagy nagggyon "vastagon fog a ceruzájuk"...TomWexX (#46564)
Ezzel a hozzáállással csak rontanak a presztizsükön samsungék
Inkább örülnének, hogy van egy csomó ingyenes béta teszter és leszűrnék a tapasztalatokat a fórumokról! -
qwertz99
csendes tag
Hello, abban kérek segítséget, hogy hogyan kell a wave1 ről biztonsági másolatot készíteni?
A kiesben nincs ilyen menü, vagy csak én nem találom.
Köszi a segítséget! -
TomWexX
addikt
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
duvi
nagyúr
Friss hírek a Team Vea által fejlesztett Voluntasról (külsős böngésző)
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap jöttem haza Egyiptomból és nem nagyon elégedtem meg a készülékkel mert nem tudom miért de egyátalán nem kint ébreszteni.
se kikapcsolva se bekapcsolva.
Úgy kapcsolt be az ébresztés, hogy az ébresztésnek beállított idő után ha megnyomtam egy gombot a telón akkor hirtelen elkezdett ébreszteni. Vagy még úgy ha a beálított idő után ha egyszer felvillant a képernyő akkor is elkezdett ébreszteni.
Amúgy JIL2 szoft van a telefonon. -
karesz560802
tag
válasz bokrosolajos #46554 üzenetére
Persze azt is látom,Te mindenhez értesz.Ne haragodj,hogy okoskodom
-
karesz560802
tag
válasz bokrosolajos #46554 üzenetére
Biztos nem tudom.Igazad vanÉn hozzád képest egy senki vagyok.Gondolod Te
-
bokrosolajos
őstag
válasz karesz560802 #46553 üzenetére
Neked csak azért nem kell, mert nem tudod mire való.
Különben meg röhejes az önámítás, hogy ami nincs meg, az nem is kellene (pl. nincs százmillióm de nem is kellene). -
karesz560802
tag
válasz bokrosolajos #46552 üzenetére
Tényleg.Ez annyira kéne
-
bokrosolajos
őstag
-
consono
nagyúr
válasz Pindur90 #46542 üzenetére
Böngészőből lehet próbálkozni itt: https://foursquare.com/mobile
-
ABal
őstag
Ez a Naught szórakoztató!
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Pindur90
csendes tag
Sziasztok!
Waven műxik a foursquare? -
ABal
őstag
válasz rObika8802 #46538 üzenetére
Csak arra akartam célozni, hogy már két nappal ezelőtt végigfutott itt a mobiler-láz. Amúgy még biztos nem maradtál le semmiről, f@sz@ kis mobiler lehet belőled. Feltéve, hogy nem ÉN tetszem majd nekik jobban. (sátáni kacaj)
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz rObika8802 #46538 üzenetére
Le vagy maradva...
-
rObika8802
aktív tag
jelentkezett vmeikőtök mob!lernek?
ABal: én ma kaptam mailt v miért vok lemaradva?
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
duvi
nagyúr
válasz mrhitoshi #46530 üzenetére
Én se hiszem, hogy a szoftverrel azonosítaná. Tuti, hogy IMEI számot nézi de lehet mást is. Csak a T-s teló most függetlennek látszik és lehet, hogy ez kavart be valamiért. (Tudom többen is tettek fel független szoftot már a T-s Waveükre.) KIES reinstall volt már? Telefonon keresztül se kínálja fel a programok ingyenes újratelepítését, ha bejelentkezel az appstoreba?
-
mrhitoshi
veterán
Létezik IMEI szám is. Nem hinném, hogy a szoftverrel azonosítaná be, bár ha tényleg így van, akkor az kiábrándító. Igen szoftvert gyakran cserélgetem, de eddig sose volt ilyen probléma. Illetve az is furcsa, hogy ugye most a JL2 van fent, de azt írja a KIES hogy nem frissíthető. (T-s a telefon)
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz Goldmen75 #46522 üzenetére
Nekem most pl.: az a bajom vele, hogy nem enged letölteni semmilyen vásárolt alkalmazást a telefonomra. Azt írja ki, hogy ezt a terméket egyszerre csak 1 telefonra lehet letölteni (a mondat már magában is baromság), és nem engedi hogy rá tegyem a Megvásárolt!!! alkalmazásokat. Tiszta szar.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mi a baja ennek a Fosch-nak, és hogy mit tudok vele kezdeni, azon túl hogy letörlöm a picsába ?
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Szabolcs90
csendes tag
Örsön a MediaMarkt-ban van két Wave I 49.900-ért. Az egyik kiállított darab, a másik bontatlannak tűnt. Ha valaki ilyen telefont venne, ennyiért megéri.
-
leslieke
Jómunkásember
-
Goldmen75
őstag
Mi bajotok a kiessel???
-
consono
nagyúr
válasz Goldmen75 #46516 üzenetére
Egyelőre Wave III sincs, nem beszélve arról, hogy nem ugyanaz a hardver, ennek köszönhetően nem ugyanaz az oprendszer sem teljesen...
-
István100
tag
válasz leslieke #46512 üzenetére
Letöltöttem. Nem működik. Nagyon tele a hócípő. Semmi egyebet nem akarnék csak szinkronizálni az outlookkal. Hónapok óta ezen görcsölök. Most megint volt egy kis időm foglalkozni vele, de egyszerűen elképesztő. Az ideg szét esz. Visszaváltok Nokiára Nincsenek nagy igényeim, de ebből a szempontból a Samsung fo...
-
István100
tag
Tud valaki SOS egy tuti linket a legújabb Kies-hez ill. usb driver is jó lenne. Köszi
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Wave 2 telefonnal bénázok.
Feltelepítettem a kiest. Találtam egy programot, ami ingyenes. Ha lekérésre klikkelek akkor be kell jelentekezni. De hol ,és hogyan kell regisztrálni? Nem értem, ez megfogott. -
mrhitoshi
veterán
Beszarok ezen a hülye telefonon. Ma ugyan úgy lefagyott a telefon a zenéknél, pedig Debug level-t levettem Low-ra, JL2/JL1 van fent. Ugyan úgy szétesett a kép, lefagyott a telefon.
Ja igen, 3 GB-nyi zene van fent a memóriakártyán ha ez számít, olyan 300db zeneszám.
Lehet a memóriakártyának van baja ?PS4
-
Tomajdon
aktív tag
Akinek bejött a Samsung hajlítható kijelzőjű koncepció telója, az olvassa el ezt a cikket. Lehet, hogy mégis megjelenik...
Legyünk optimisták, és mondjuk azt, hogy az lesz a Wave 4?Androidos lesz elvileg, persze jelenjen meg! Itt a cikk a Samsung Skinről[ Szerkesztve ]
-
Bobó_20
aktív tag
válasz leslieke #46499 üzenetére
Ezt azért nem hiszem, hogy így lesz. Mondjuk lehet már paranoiás vagyok a Samsunggal meg az üzletpolitikájával kapcsolatban: ki fog Wave 3-at venni csak a bada 2.0 miatt? Én nem ha egyszerre érkezik a kettő az tuti. Akkor a kis waverek? (1.1) Szintén nem valószínű. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből mert pl. december is Q4, a 3as meg addig fogyna valamennyire...
Ui.: imádom az összeesküvés elméleteket!
dave182: nekem is egy éves de ugyanaddig bírja mint anno...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest