- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
addikt
válasz Varszegig #24097 üzenetére
Azok az ikonok! ÚrIsten az ilyeneket le kellene lőni!Már bocsánat,és ezért pénzt kérnek?Le lehet cserélni bennt az ikonokat?De ha jól látom nem,vagy ez a 14év alatti korhatár?
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
ruszi_tomi
aktív tag
Azt megtudom valahogy oldani hogy a facebook ismerőseim szülinapja benne legyen a telefon naptárában?????
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Zolii44
tag
Régebben írtam hogy a memkarival nekem is gond mivel 1 perc körül megállt és hibát irt ki ilyen volt micro sd 8gb class4.
Felhívtam a boltot ahol vettem hogy cseréljék ki,mondta az ember h küldjem fel nekik,kicserélték és küldték az újat 2hét volt.
Az új micro sd 8gb class 2-es,mikor megláttam csodálkoztam rajta.
Kipróbáltam a videózást 1. 3:35 2. 2:05 3. 3:30 gond nélkül felvette őket és gyorsan le is mentette, gond nélkül lejátsza is. -
Varszegig
veterán
[ Szerkesztve ]
-
here
tag
Sziasztok nepek.
Bocsi az ekezetek hianya miatt, de jelenleg kulfoldon szaradok.
Folyamatosan olvasom a forumot es mar regen eldontottem, hogy ilyen telefonom lesz. Egyszer sikerult megtapogatnom....elvesztem. Egy w580-ast cserelek le tobb mint 2 ev utan. Szerintem nem banom meg. A GPS reszere lesz szuksegem neha, illetve a wifi-s netre idonkent.
Par napon belul megyek haza szabadsagra es veszem meg a kis okost a Tre mobilnal 2 eves huseggel.
Kerdesem nincs, ha lesz is elotte visszakeresek a forumon.
Csak egy dolog zavar nagyon: Az "E" betu. :-)
Na jo nem is...Minden jot.
A google a barátom....az egyetlen....
-
Varszegig
veterán
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Van egy LG KM900 ARENA-m. A közeljövőben szeretném lecserélni, mert idegesítően lassú. Én a Samsung 8500 Wave-re gondoltam. Azt szeretném kérdezni, hogy nilyen a Wave zenei téren (hangminőség érdekel) az Arenához voszonyítva? Van esetleg valakinek tapasztalata mindkét telóval kapcsolatban? Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
nazax
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki linket adni a 82-es végű KIES letöltéshez, mert fw-t frissítenék és a 102-es végű nem ajánl fel semmit... JH3 a jelenlegi fw...
Előre is köszi!!!
Találtam találtam
[ Szerkesztve ]
-
fkrinya
tag
#24056-ra vki?
Esetleg a Gangstar West Coast Hustle nincs meg valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zazumisi #24079 üzenetére
Nekem akkor sem jegyezte! De végül is mind1!
galmat:Szerintem nincs vele gondja mert akkor már nem használná,legalábbis ahogy megismertem leslie-t már tudnánk róla!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
leslieke
Jómunkásember
Jelentem, hogy a 102-es végű kiessel gond nélkül lezajlott a frissítés JI5-re. Kb.10 perc alatt megvolt az egész művelet.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
zazumisi
tag
válasz DonMedve #24074 üzenetére
Én sem vagyok elájulva a supporttól, nekem leginkább az activesync tökéletes működése hiányzik. Úgy gondolom, ennek sem kellene hatalmas programozói kihívást jelenteni. (Eleve azt nem értem, minek kell a Samsung szervereinek bepofátlankodni a képbe???)
A jelszó megjegyzéséhez annyit, hogy ha nem a hívásmegszakító gombbal zárod a böngészőt, akkor menti a jelszavakat rendesen. Legalábbis nálam ez így működik. (Itt olvastam a fórumon a megoldást régebben... )[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Én is azt mondom, hogy semmilyen változást nem hozott a kapcsolgatás a két mód között. Amióta visszafogtam a widgetes mókát a képernyőkön, azóta valódi, érzékelhető változás van, megnőtt az üzemidő, de az AP/CP dolognál ezt nem tapasztaltam. Most azt sem tudom, min hagytam végül, de nem is foglalkozom vele.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
Akár igaza van, akár nincs Karmának, a fél napos merülésnek semmi köze az ap/cp módokhoz. Inkább valami háttérben futó, beragadt processz merítette le az akksit.
Egyébként én nem vettem észre különbséget a 2 mód között, így hajlok én is a urban legend felé.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Érdekes, nekem meg nem Szavazhatnánk erről.
Csakmert a mítosz generálói azt elfelejtik elmondani (vajon miért), hogy mit is jelent ez a két mód. Vagy hogy egyáltalán mivel kapcsolatos. Ez utóbbiról annyit tudok, hogy az USB-n keresztül elérhető diagnosztikai portot befolyásolja (a menün keresztüli elérés bizonyítja), így erősen kétséges, hogy USB-re kötés nélkül befolyásolná a telefon működését
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
addikt
válasz peterk #24070 üzenetére
Nem az a gond,hogy olcsón jött ki,hanemhogy a Bada miatt nem tartja az árát,mert a Samsung szarik ránk.Beetetett bennünket,megvettük azt le vagyunk szarva.Hol van amit ígértek?Egy szaros SE X10 már többe kerül a használtpiacon,mint a wave,és azért valljuk be nem egy kategória a két teló,mégha Gigás proci is van a X10-be!
A szaros játékok jönnekrá ész nélkül,de a tetves böngészőjükbe,nem telik sortördelésre,ami mégcsak hagyján,de a szájbavert jelszavamat nem képes megjegyezni! És akkor még a oly magasztalt SH-ról nem is beszélek,ami gyakorlatilag lényege lenne a telónak![ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
én 50ért szereztem igaz használtan és t-ms kb csak kiprobálva volt kibontva, igaz kifelejtette az usb kábelt, még jó hogy van otthon 3db is =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz leslieke #24057 üzenetére
A megoldás: kikapcsoltam, töltőre tettem, vártam vele pár percet, míg rendesen elkezdte a töltést. Aljzatból töltő kihúz, majd kábel másik vége a telefonból. Bekapcsoltam és most 5 perc után se ugrál az USB ikon. Kopp-kopp-kopp!
(Remélem, hogy csak valami harmadik típusú hiba volt.)
-
galmat89
tag
Jaj gyerekek...
Ha elkezdik lőni egymást, ugyan mit számít az a Samsungnak, jó-jó lehet, hogy a részvényei esni fognak, de az egyik legelterjedtebb márka a világon. Ráadásul nem a Samsung akar lövöldözni. Így szépen ha forró a pite, elköltöztetik a gyárat onnan, aztán ennyi a sztori.Komolyan gondolod, hogy egy akkora multi cég, mint a Samsung 1 árva gyárral üzemel dél-koreában...
Itt egyesek túl sok filmet néznek.
Nyilván, ha észak megszórná kicsit délt, ne így legyen, akkor rohansz eladni a samsung tv-det??? miért is? Onnantól kezdve az nem fog működni?
Nem kell az ördögöt a falra festeni.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #24061 üzenetére
Szerinted ha nem lesz Samu gyár... alkatrész ellátottság, support hogy lesz?
Minket nem fog érinteni az ottani harc, csak ha tényleg atom dobálgatás lesz, akkor a Dél Kóreai márkák el fognak tünni.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
addikt
válasz galmat89 #24036 üzenetére
Akkor inkább úgy mondom,hogy a használtpiaci ára.Emlékszem anno aug.,szeptember környékén még 3GS-eket akartak érte adni,úgy,hogy ráfizetnek,(én hülye miért nem mentem bele ),most meg E52-est kínálgatnak érte,meg 55K-kat,annak ellenére,hogy adom hozzá az mSD kártyát,a licenszet,tokot,minden szart.De nem kell az embereknek! 50-ért meg nem adom oda,akkor inkább használom!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
fkrinya
tag
Hali!
Van valakinek olyan App Launcher widget-e amin működik a zenelejátszó és a böngésző úgy, hogy az az általam beállított kezdőlapot nyitja meg?
Esetleg olyan aminél az alkalmazásokat is én állítom be?Köszi!
-
leslieke
Jómunkásember
Na ezt oldjátok meg: játszom a Slice It-tel. Egyszer csak felugrik "USB-mód kiválasztása". Azóta folyamatosan ezt csinálja, 3x újraindítottam, akksi kivétel is megvolt.
Ha rádugom PC-re, akkor abbahagyja, de amúgy semmire se lehet használni.
Mi lehet a gond??
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz galmat89 #24036 üzenetére
Rosszul látod. Függő telók, garisak, karcmentesek, pár hetesek 56-58k, vagy picivel felette. Függetlenek állapottól függően 60-65k között.
Már csak azért is, mert a héten esett 2k-t az ára, 77k a zsír új gyári független a Part Nero-ban. Én örülök hogy eladtam, már csak azért is mert ma Észak Kórea atommal fenyegette délt, mivel megint hadgyakorlatoznak a határ mentén...A valóságalapja nem tudom mennyi lehet, de ha behajítanak Szöulba csak egy bombát, olyan felejtlenség és pánik lesz, hogy a részvények árai a béka segge alatt lesznek. Kihat e a Samu-ra? Minden bizonnyal. Csak amikor majd mindenki szabadulni akar egy háború esetén a Samsung márkától itt a PH-n, akkor már késő lesz kapkodni. Persze ez csak egyelőre egy fikció, de igen nagy a valószínűsége, hogy dél fog támadni, mert ott meg nagy a politikai nyomás...[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
válasz Killerlaca #24051 üzenetére
Igen, tökmindegy milyen eredetű telefon, milyen firmware-rel, mert ez legyalul mindent. Ennek fényében természetesen Internet ikon lesz.
-
Killerlaca
senior tag
Lejárt az időm.
Neworder:
Ez hasznos köszi.
Azt még meg kérdzném, hogy aki T-s(JF2) annak ezzel a módszerrel lehet csinálni?Meg lesz az internet ikon a W n W helyett?Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Killerlaca
senior tag
Nem az a baj, hogy mikor jön ki az 1.2 hanem ,hogy a testvértelefonokat már ezzel árulják és elvileg a Wave a highend ebben a kategóriában. Akkor ezt most hogy is gondolta a Samsung? :-S
A másik bár ez a saját gondom, hogy a T-s ügyfelek le vannak sz@rva ez meg Magyarország tudom! Bár ezt majd megoldom ha lesz mire frissíteni és nem 50-50% lesz h bexarik közbe.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
válasz Neworder #24047 üzenetére
Így van.
Ezzel együtt négy kommentem van az íráshoz:1) Első körben maradjon ki a boot partíció, mert ha valami gebasz lépne fel, akkor inkább a loaderen túl legyen, akkor még menthető a telefon.
2) MP 2.0-ás hardveren nem célszerű bolygatni a kamerafirmware-t. Sokaknál állt fejre tőle a kamera, ami persze menthető, de bonyolultabb az átlagfelhasználónak.
3) A régebbi kamerafirmware-től nem fog hibásan működni, csak nem olyan szép a végeredmény.
4) A CP/AP UART hatása urban legend csupán.Ezt leszámítva hasznos lehet, kösz.
[ Szerkesztve ]
-
Neworder
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan volt már téma, de lusta voltam visszaolvasni és hátha segít valakinek...
A pár napja frissítettem az új, 1.2-es firmware-re (S8500XXJK1), szerintem jó, én még a júniusival (JF1) nyomultam és egy-két App már nem akart menni rajta - igaz, hogy ez még nem a végleges 1.2-es BADA, de remekül működik. Azért írom le ezeket, hogy aki vállalkozó kedvű (és ért valamennyire az ilyesmihez, de nincs kedve órákat fórumozni, olvasgatni), ez alapján biztosan működő firmware frissítést tud csinálni. Előre szólok, hogy ebben nincs MAGYAR nyelv, akit ez zavar, az ne is olvasson tovább - jó tanács, ha pl. nem tudod, hogy kell pl. kicsomagolni egy .rar fájlt, akkor inkább ne állj neki egyedül (kérj meg valakit, aki helyesen tudja értelmezni az alábbiakat - majd a KIES-sel vagy a szervizben frissítenek Neked a hivatalos 1.2-re). Ha nem világos mind a 18 lépés, hagyd, mert ha valamit kihagysz, elképzelhető, hogy nem fog működni a telefonod. Ezt már sokan kitárgyalták itt, de én is ideírom, természetesen ez NEM a hivatalos útja a felhasználó által végezhető FW frissítésnek RGO garanciavesztéssel jár.
Jelenleg a JK1-es végű FW a legfrissebb 1.2-es verzió. Amire szükséged lesz:
- KIES, samsung apps oldaláról letölthető
- samfirmware.com-os regisztráció, hogy le tudd tölteni a firmware-t (ha lusta vagy, itt van két link: JID JK1
- Multiloader v5.62 (google vagy samfirmware)
!Frissítés előtt KIES-sel mentsd el a névjegyeket, sms-eket, stb.!
Maga a frissítés főbb lépésekben:
1. Fájlok letöltése, kitömörítése (password: samfirmware.com). Tedd külön könyvtárba a két firmware-t, JID-et és a JK1-et, nehogy összekeveredjen, stb. A JID-vel kell kezdeni, ez FONTOS!!! Egymásra épülő frissítésről van szó!
2. Multiloader elindítása („Run as administrator” szükséges lehet Vista vagy windows 7 alatt)
3. LSI6410 kiválasztása a fenti listában (radio gombok avagy fekete „pöttyök közt”)
4. Válaszd a pipával a „Full Download”-ot
5. Következő lépés a fájlok kiválasztása (JID könyvtár!), például klikk az „AMSS” gombra, válaszd ki az „amss.bin”(abból a könyvtárból ahová kitömörítetted) és így tovább (Boot, apps, Rsrc1, rc2, ffs, csc, shp app) – hagyatkozhatsz a gomb nevére és a fájl kiterjesztésre a listában
6. Eddig a gépen ügyködtünk, most jöjjön a telefon. Kezdjük a frissítést, kapcsold ki a telefont! (mentés megvan, ugye?) Vegyük ki a SIM és memóriakártyát (nem szükséges, de gyorsabb, mert pl. nem fogja az első bootnál átnézni, hálózatot keresni, pin kódozni stb.). Jobb így.
7. Kösd össze a gépet és a telefont, a mellékelt USB kábellel
8. Kapcsold be a telefon a következő módon: Tartsd nyomva a (HANGERŐ LE + Lezáró + Hívásvége (bekapcsoló)) GOMBOKAT – ha mindent jól csináltál, bekapcsol a telefon „Download mode”-ban, kiírja és semmi mást nem csinál
9. Közben a számítógép új hardvert installál, ha végzett, a Multiloader ablakban nyomj a „Port Search” gombra, ha minden rendben „Ready” lesz a státusz
10. Ha a fenti lista megvan, már csak a „Download” gombra kell kattintani – ez tulajdonképp a firmware csere, flash-elés, az update, stb. akárhogy is hívjuk. Ez a gépedtől és a rátöltött adatok mennyiségétől (FW verziótól) függően változó időt vesz igénybe, kb. 5-15 perc. A flash-elés közben jobb oldali szekcióban a Multiloader ablakban láthatod, mi mennyi időt vett igénybe és hogy sikerült-e feltölteni – akkor jó, ha nincs [error] a listában. HA van, előfordult már mással is, semmi pánik, mikor végzett a folyamat, kezd előröl – megjegyzem, nekem még sose írt hibát.
11. Ha minden jól ment a telefon magától bekapcsol, kék képernyőt fogsz látni, aztán, megint újraindul magától, de ekkor már a normál üzemmódban, ahogy használni is szoktad.
12. Nah, és mivel ez egy két lépcsős UPDATE, most „megszívatjuk szegény rendszert”, mert pont ennyit élt ebben az állapotában… Ismét kikapcsoljuk a telefont, és most a JID-re épülő JK1-et töltjük rá.
13. A számítógépen ismét Multiloader, LSI6410, DE MOST NEM „Full download”. Ez csak bizonyos részeit cseréli a rendszernek, nem kell a full. Most megkeressük a JK1 könyvtárat, értelem szerűen megint kiválasztjuk a fájlokat, csak azt, ami van (nem lesz pl. Boot, de lesz „fota”).
14. Jó, ha a Port search még mindig Ready státuszt ad vissza, akkor mehet az újabb Download. És igen, megint ha mindent jól csináltunk a telefon magától bekapcsol, ha végzet. Normál felhasználói felület megvan (húzzuk ki a kábelt, és kész is vagyunk – vagyis a dolgok visszatöltése miatt nem érdemes, de kinek hogy jó .
15. Most még egy FONTOS lépés, amit sokan nem tesznek meg és ezért is hallani „rosszul működő” firmware-ekről, egy-egy frissítés után. Csináljunk egy hard resetet a következő kóddal: *2767*3855# - telefon ismét újraindul. (ez azért fontos, mert így nem zavarhatnak be régi fájlok, beállítások, „semmi”…)
16. Most pedig a „FÉNYKÉPEZŐGÉP” szoftverét frissítjük, lehet elsőre furán hangzik, de külön FW van hozzá – és a vicc az, hogy ezt néhány „hivatalos” (?) szerviz sem csinálja meg -> hibás, gyenge kameraműködés. Nem bonyolult: *#197328640# kódot beírjuk, ekkor előjön egy szerviz menü (lehet itt mást is állítgatni, de aki nem tudja mi mit jelent, az szorítkozzon a most leírtakra). Válasszuk a következő menüpontokat egymás után [6] - [3] - [2]. 4-5 perc alatt elvégzi az a frissítést és két [OK]-t kell kapnunk (a telefonban lévő mindkét kamera szoftvere frissült) – lépjünk ki a menüből…
17. Rendben, a frissítéssel meg is vagyunk. Opcionális, aki akarja kiválaszthatja, hogy energiatakarékos vagy teljesítmény orientált üzemmódba kapcsolja a telefonját (ez utóbbi jobban meríti az akkumulátort). A két mód közt a *#8740# kóddal tudunk váltani, „CP UART” a teljesítmény orientált mód, az „AP UART” pedig a takarékos (GYÁRI) beállítás.
18. Töltsük vissza a KIES-sel mentett adatokat, telepítsünk az Apps-ról alkalmazásokat.Természetesen MÁS firmware-ek feltöltésére, update-re és downgrade-re is használhatóak a fent leírtak.
-
alex8379
csendes tag
Tud valaki segíteni a naptár (Exchange ActiveSync) szinkronizálásakor mindig ez a hibaüzenet jelenik meg: "hálózat nem érhető el"
Nem tudom mit kezdjek vele. -
leslieke
Jómunkásember
borzasztóan érzékeny a hidegre, belassul, szinte dermed, ezért ha ki kell mennem a szabadba
Én ezt a Wave I-nél is tapasztalom, néha jéghideg a hátlap, és azon csodálkozom, hogy miért nincsenek rajta jégcsapok. De a lassulást még nem vettem észre. Jönnek a még hidegebb napok, majd megnézem ezt is.
-
-
Vovi1
aktív tag
válasz Szyszko #24030 üzenetére
Wave II-t használok néhány hete, az elődjét nem ismerem. (a többiek meg a II-t en ismerik).
Tehát a II nagyobb a kijelző és maga a teló is, Kb X-10 méretű. kb 5 mm-el hosszabb, 5 mm-el keskenyebb, szemrevételezéssel. Nagyobb kezűek előnyben, ez egy kézzel is használható, az X10 nem!
A kijelző más, de tökéletesen használható bármire, nagyon kiváló a filmekre, nappal jó fényben is egészen jól látható. A szoft 1.2, javítottak néhány bug-ot, lásd a fórumot. A telót a jelenlegi KIES még nem ismeri fel, kínlódni kell vele, de néha sikerül csatlakoztatni. Még nem ismeri a magyar nyelvet.Használata, az a alap prg megegyezik a a Wave-el, minden ott használható dolog él itt is. Nagyon komoly vas, részben fém, igen jól összerakva.
Két hibát vettem észre a napokban. Két videót konvertáltam, borzasztó gyenge videó felvételekből. Az egyiket rögtön lejátszotta, a másik - minden paramétere ugyanaz volt - ismeretlen file formátummal dobta vissza, többszöri próbálkozás után is. Eltelt egy nap - mindkettőt játsza??? nem értem, semmi nem változott.
Másik: borzasztóan érzékeny a hidegre, belassul, szinte dermed, ezért ha ki kell mennem a szabadba, ingzsebbe teszem.Most jut eszembe: néha eltöri a képeket, csak felébe hozzam, pl felső része jó, az alsó maszat, torz. Nem tudom, hogy típikus, kijelző, vagy drv hiba lehet, de magától megjavul.
Több telóm is volt az okos kategóriában, eddig ez a csúcs!
Most indul be az AppStore, naponta jelennek meg új prg-k. Androidra azért kellett állandóan új prg-t tölteni, mert a teló alapban nem tudta. Ebbe minden nagyon jó szinten be van építve, ami a napi használathoz kell.
[ Szerkesztve ]
-
galmat89
tag
válasz DonMedve #24033 üzenetére
Szerintem nem zuhan az ára.
Legalábbis most néztem a vaterán, 1-2 db van csak 70e alatt, az is szolgáltatófüggő, GSM boltokban is 80 körül mozog az ára.
Amúgy nyilván menni fog lefele az ára, mivel kiadták a Wave II-t.
Engem az aggaszt, hogy ez a nagy dérrel-durral beharangozott Bada szerintem el fog hasalni, legalább is jelen állás szerint kicsit sem közelít az Androidhoz vagy az Apple iOS-hez támogatottságban.
És a végén lehet, hogy kiderül, rossz lóra tettünk a Bada választásával. Ne így legyen! -
addikt
válasz galmat89 #24031 üzenetére
Arról nem is beszélve,hogy a szaros Bada miatt zuhan az ára mint az állat.Lassan kevesebbe kerül,mint a fele ilyen telejsítménnyel rendelkező társai,komolyan nemsokára már egy 3310-est sem adnak érte!
-
petrasgabor
csendes tag
válasz Nefretiti #24015 üzenetére
bControllal szerintem az lesz a gond, hogy a tűzfalad blokkolja. Nod Smart Security-n megoldás, ha ideiglenesen kikapcsolod a tűzfalat, bControl elindít, (azonnal működni fog), majd tűzfal visszakapcsol. Innentöl a programból való kilépésig menni fog. /a Kivétel hozzádásában még nem mélyedtem el, de biztosan megoldható az is valahogy../
-
galmat89
tag
Gyerekek, várhatjuk, mi az eredetileg okt. 4-re ígért Bada 1.2-t.... idén tuti nem fog már kijönni hivatalos update-ként.
A 2.0-ról nem is beszélve, ami eredetileg 2011 Q1, jó ha kiadják a Q4-ben...
Pedig lenne mit javítani.
Ez olyan Duke Nukem Forever kezd lenni, kis túlzással.[ Szerkesztve ]
-
Szyszko
tag
Sziasztok!
A segítségeteket/véleményeteket szeretném kérni. A napokban venni fogok egy Wave-t, és most kiderült, hogy ugyanannyiért Wave II-t is meg tudnám kapni. Ti melyiket választanátok? Tudom, hogy ugyan az a kijelző típusa és mérete kivételével minden. Egyszerűen nem tudom eldönteni, és legkésőbb holnap döntenem kell
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
-
zazumisi
tag
Ott a pont
Igazából nem ez tart vissza, ez csak úgy tetszett hirtelen. Tudod, én alapvetően gonosz vagyok
Az aláírásodból látom, te már döntöttél. Én meg nem tudok, bár a céges váltás miatt nem hiszem, hogy megtartom a Wave-t.
Egyébként az 1.2-es firmware szerintem javulás az eddigiekhez képest, nekem (többekkel ellentétben) nagyon bejön az új böngésző. Ami külön tetszik benne, bár ez lehet benne volt eddig is, hogy a kedvenceket ki lehet tenni a telefon menüjébe is.
Még egy kicsit reszelhetnének a szinkronizáción, és nagyon nem bánnám, ha lehetne választani a menü és a beépített levelező/naptár kliens hátterét. Nekem nem annyira jön be ez a nagy feketeség...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz zazumisi #24024 üzenetére
Elég furcsa álláspont. Ha meg akarsz tőle válni, ne ez tartson vissza. Fogod, eladod a MicroSD-t és megveszed belőle a kábelt. De egyébként nézz körbe milyen árak vannak tartozékokat és alkatrészeket tekintve. Semmmivel sem drágább mint a többi gyártó termékei. Az meg már más kérdés hogy összehasonlítottál egy utángyártott kábelt egy eredeti termékkel.
-
zazumisi
tag
Elmosolyodtam magamban ma délután egy alma fanboy barátommal valo beszélgetés során. Tàrgyaltuk melyik telefon mit tud, mikor aduászként a következöt kérdezte: És tv-re rá tudod kötni? Mondom neki: Igen egy 300Ft-os kábellel... Itt egy kis csend következett, aztán mondta, hogy ö az asszonytol kap ilyen madzagot Karácsonyra, kb. 5000Ft.
Tipikus. Lehet mégsem kellene megválni a kicsikétöl? -
s4hu|SyD^
addikt
Van JI5?
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
TomWexX
addikt
válasz MerLinh #24018 üzenetére
Ennyi! Ezt gyorsan kitaláltad! Kipróbáltuk és ha hosszan nyomjuk a headset gombját, hívni kezdi az utolsó számot. Valószínű ez lett volna az utolsó ötletünk. Kollégám üzeni hogy jön egy sörrel, mert megspóroltál neki egy mp3 lejátszót. Már tervezett venni egyet.
Köszi!Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
Számomra ismeretlen eredetű probléma merült fel a kollégám wave-jében. Én a sajátommal soha nem tapasztaltam ilyet.
Na szóval: A kollégám esténként rádiót hallgat rajta, úgy alszik el, és beállítja az automatikus kikapcsot. (a rádióét) Ezután jönnek a 'Paranormális tevékenységek' Legalább heti egy alkalommal életre kel a telefon, és neki áll telefonálni. Valószínű a híváslista utolsó tételét hívja, ráadásul egymás után 2-3 alkalommal/éjszaka. A telefon az éjjeliszekrényen van lezárt kijelzővel. Reggel is...Ezt csinálta JI2-vel és JI5-el is egyaránt. Amúgy a kollégám nem tud róla hogy alva járó lenne.Valakinek van ötlete? Vagy valakinél volt esetleg hasonló szituáció?
THXU.i.: Az nem jó megoldás hogy ne hallgasson rádiót esténként, mert már én is utaltam rá és nem tetszett neki az ötlet.
Más téma: Én is teljes mértékben elégedett vagyok a wave-el, hosszútávra tervezek vele, múlt héten meg is vettem az örökélet licencet. A hibával együtt tudok élni, engem kiszolgál minden értelemben. Ha bada végre egyszer beindulna, akkor meg öröm lenne és bódottá'. Ez monduk most is megvan...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Nefretiti #24013 üzenetére
Elindítod a pc-s progit, ott toggle wi-fi link vagy micsoda, és a telós progin connect2pc, tt beírod az ip címet, test connection, és elvileg mennie kéne. Rámész az egérre, akkor olyasmi lesz mint egy touchpad a notebookokon. A billentyűzet nem olyan jó.
Ja, és valószínű, hogy nekem is meglesz 2 évig a wave, előző telómat is (nokia e51) 2 év után váltottam. Nekem semmi bajom sincs a wave-vel. Szerintem az egyik legjobb telefon. Meg vettem végre egy szilikon tokot, így talán megmarad jobb állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
szintén van egy eladó wavem (csere érdekel galaxy s-re)
priv ha érdekel -
-
Paca2
senior tag
úgy látom nem én vagyok az egyetlen aki k800i-t cserélt le wave-re
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
peterk
senior tag
Ebben a topicban már annyi hozzászólás van, mint a Galaxy Spica, a Nokia 5800, stb. topicokban, azaz ez is simán néptelefonnak mondható. Persze a kockák között.
Szóval fog ez a topic pörögni még egy jó ideig, ne félj.
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
ABal
őstag
Leslieke: Oké, oké, csak provokációnak szántam. Megnyugtató, hogy nálam régebbi birtokosok is ragaszkodnak még a telefonjukhoz.
A JI2-vel még jobban tetszik, mint előtte! Eddig se panaszkodtam sokat, most meg úgy érzem, egyre inkább a kezem alá dolgozik.
Varszegig: Ezzel én is így vagyok, bár eddig mindig kihúztam két évet, pedig nem kötött a hűségnyilatkozat.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
MerLinh
senior tag
válasz mixi10 #24003 üzenetére
nana, a k800 az egyik legtökéletesebb nem okos telefon közé tartozik nálam is =)
naja én is itt leszek, igaz asszonyé a wave, de én bütykölgetem =)))[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Varszegig
veterán
én nem tudom megmondani, mi lesz 2 év múlva, de csak akkor adom el a wave-em, ha jön egy olyan telefon, ami nagyságrendekkel többet nyújt nála. És ebbe mindent értek: anyaghasználat, hw, sw. Ha ilyet kiadnak, majd szólok És még ha lesz is ilyen se biztos, mert 2 hónapra rá jön mégjobb, stb., kivárom
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest