Hirdetés
Aktív témák
-
San398
őstag
Ingyenes logikai játék minimum Bada 2.0-ra ClassicLines2
mod: Az első fecske??
-
duvi
nagyúr
Orosz badablogon már be vannak sózva a holnapi Wave III/M/Y megjelenések miatt. Holnapra ígérnek válaszokat és videókat az premierről
Forrás -
leslieke
Jómunkásember
Ingyenes a 3D Compass GPS és a leírás szerint 2.0 kompatibilis is lesz majd, egyszer.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Elvileg Android alól úgy néz ki, hogy ugyanannyi a memó (384MB), de ezt sem cáfolni sem megerősíteni nem tudta senki. Illetve félig meddig: a 2.0 béta alatt a debug menüben én a sima Wave-emen ugyanúgy 240 MB körüli szabad heap-et láttam, mint ahogy a 8530-as screenshotokon van. Ez alapján szerintem ugyanannyi a memó... TV kimenet mindegyiken van, a fülesbe tudsz dugni kábelt (azt hiszem valamelyik Nokiáé is jó)
-
MxM19
aktív tag
Hi.
Igaz hogy a Wave 1 ben kevesebb ram van mint a wave 2 ben?
Mi a különbség a kettő között?
TV out funkció is van benne?
Sürgős lenne! -
doctorur
tag
válasz
Goldmen75
üzenetére
Ha csak egy stabil rendszer kellene, akkor tényleg nincs szükség app-ra, de akkor okos telefonra se, elvégre attól okos az a teló.
A Bada nekem most is elég stabil, de szolgáltatásban volna mit javulnia, amit meg az appok nyújtanak.
Nem hiányzik nekem sok tízezer progi, csak egy néhány, de az nagyon. Nagyon remélem, hogy a 2.0 elég eredményt hoz, hogy jobban érezzük magunkat. -
study
tag
válasz
rObika8802
üzenetére
Remekül működő telefonkönyve van.
-
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Itt marhára nem az appok a lényeg, hanem maga a rendszer, aki sok appot akar, az vegyen droidot!!!! Aki egy jó rendszert s jó telót az meg badázzon

-
consono
nagyúr
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én sem hiszem, hogy lesz nagy változás, bár a kisebbik új Waveken feltűnt animált hátteret még belepakolhatják, ha akarják.
bokrosolajos:nem annyira az appokról van szó, nincs igazán időm foglalkozni velük (sok a meló, meg bármelyik pillanatban itt lehet a kölök), inkább arról van szó, hogy már egy éve nyúzom a telót és lassan nem nyújt semmi újat...
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nekem nem jön a Bada 2.0, nekem itt van hetek óta
És jó. Lassan már meg is unom 
-
bokrosolajos
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Már egy fél éve jön a bada 2.0

peter_k: ha adatforgalmat generál a készüléked, akkor ahhoz semmiféle trükkre nem lenne szükség. Anélkül viszont ugyanott vagy! A csodamódszer pont ugyanannyi ideig működőképes, mint előtte, amíg be nem fixálta a műholdakat. Előnye csak annyi, hogy amikor benyomogatod, akkor lefrissíti az idő szerinti pozíciókat, ettől hamarabb talál, de minden egyes esetben meg kell tenned 2 naponta, ha prompt navigálásra vágysz
De szerintem még úgy is lehet bármi, makrancos a kicsike lelke
-
rObika8802
aktív tag
ez való mindenkinek aztán akk nincs vita,hogy xar vagy nem xar

-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Tudod: jön a bada 2.0

-
peter_k
tag
A múlt hét végén megcsináltam a Gps beállítását a Leslieke által belinkelt módon.
Az eltelt pár napban volt alkalmam kipróbálni. A jelet szabadban vagy autóban, max. 30 mp-n belül sikerült megtalálnia a telefonnak. Az átlag 5-10 mp volt. Kikapcsolás után is megmaradt a gyorsaság. Próbáltam Ndrive, Navitel, Badatracker programokkal is és mindig jött a jel, villámgyorsan. Viszont adatforgalmat generál a jelkeresés. 100 kb körül mértem alkalmanként.
Szerintem ez nem sok.
Elég nagy változás, az eddigi 2-3, de néha 10-15 perces keresgéléshez képest. -
bokrosolajos
őstag
Visszaolvastam 354 hsz-t!
Azt hittem, történt valami érdemleges is, hogy így felbolydult a Wave fórum, de nem
-
leslieke
Jómunkásember
A múlt heti sikertelenség után megint működik a Kiesben a Samsung Apps.
És hozzá se kellett nyúlni. 
-
Kaji
tag
válasz
the radish
üzenetére
Nekem is KOR. Miben lehet zavaró?
-
Alan[HUN]
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
wertigo1984
üzenetére
Kiesben nézd meg. Ott minden infot megtalálsz.
-
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Bada 1.2 van fent JL2, de mögötte kell zárójelben lennie a régió kódnak pl.: (TMH) azaz T-Mobile Hungary. Ha XEH van a zárójelben az az igazi.
-
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Meg lehet nézni telón is, csak nem emlékszem milyen kódot kell beütni. Samfirmware.com-on fennt vannak a különböző kódok is, amivel sok minden mást is meg lehet nézni. Ott meg lehet nézni a régió kódokat is, melyik milyen országhoz tartozik.
-
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Barátod a Kies, pc-n. A szoftververzió után ott a régió kód zárójelben, 3 betű.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
szimike79
üzenetére
Na, ha már így témánál vagyunk, valaki mondja már meg, hogy az enyémet honnan szalasztották!
(Ma már független, PSH-s KF3 van rajta, KIES-sel frissítve + vagy 3 multi, de ki emlékszik már rá...
) Szóval a lényegre térve, dobozból kibontva XEU-s volt az istenadta! (KIES-sel ua. volt a helyzet, mint TMH-nál.) Ami azért vicces, mert a fórumot olvasom cirka mióta megvan (2010. IV.), és puszta 3-4000 hsz. alatt még csak említve sem volt, sőt más preconfig leírásban sem láttam!
-
wertigo1984
őstag
nem fogod megbánni a wave 2-t!
én Nokia-ról symbianról váltottam, először féltem a bada-tól, de szerintem az egyik legjobb rendszer (iOS mellett)!!! nem lassú, vannak rá widgetek, személyre lehet szabni (én a Nokiánál a témaváltást szerettem igazám, de wave-n is lehet), gyönyörű a kijelzője, korrekt képet készít, de ez is beállítás függő, a videó meg egyenesen isteni!!! Összeszerelése nagyon ott van, netezni nagyon jó vele, bár az Opera minit-Mobile-t hiányolom, hogy nincs badára. Én nem bántam meg! Hajrá a leendő szerzeményednek!!!

-
ABal
őstag
válasz
szimike79
üzenetére
Így van.
Az enyém például vodásnak bizonyult és a KIES egyezményes karjelzéssel beintett. Multizni kellett. Viszont a megfelelő FW felrakása (meg egy kis rásegítés) után a KIES is megenyhült és a legutóbbi frissítést már kegyeskedett maga elvégezni.
Ezt igazából MxM19-nek akartam írni
-
szimike79
őstag
A fő gond az hogy általában a sufni GSM által értékesített független telók T-sek. Van rajta egy gányolt firm THM-es régiókóddal. Azt a Kies a büdös életben nem fogja frissíteni, csak multival lehet. Ismerősöm is így járt WaveI-et vett függetlenként, nálam derült ki hogy T-s teló, csak függetlenítették.

-
dufta
csendes tag
válasz
MrCsiT
üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsaidat! Ez a MediaMarktos kézbevétel lehet, hogy nem fog összejönni, én legalábbis még (már) nem találkoztam Wave-vel ilyen helyeken.
"Igaz, hogy úgyis csak 1 db telefon lesz végül, a mindennapok során a kezedben, tehát több lehetőséged nem lesz a folyamatos hasonlítgatásra"
Na ez az a tény, ami minden bizonnyal a Wave2 felé tol engem.
A gyári garancián túl persze. Plusz a hétvégén olvasgattam a Wave2 topikot, ahol többször írták, hogy a gsm-boltos telefonok nagy része csak papíron kártyafüggetlen, a valóságban nem, így pedig nem, vagy csak később lehet oprendszert frissíteni. Gyűlnek az érvek, szerintem hamarosan csatlakozom a ketteshullám-táborhoz.A Wave3 pedig külsőre biztosan nem, de valószínűleg árban sem bejövős.
Üdv!
-
Paca2
senior tag
több verzió, több nyelven:
http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=8082.0
-
Javítottam az előrejelzést, most már elvileg jónak kéne lennie

Leslieke: Az jó lenne

-
válasz
szimike79
üzenetére
A magyarítást most kihagynám, nem igazán vagyok hangulatban hozzá

Viszont az érzésben nem sokat, de azért tisztább változat, a v3 innen letölthető.Megint bugos, pillanat...Ha valaki magyarítani akarna, az index.html-ben és a két JS fájlban van szöveg.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke
üzenetére
Jó lenne...
Amúgy meg ezt az RSS widgetet fel akarom rakni Bada 2.0-ra, Telepítés 35%-nál kiírja, hogy sikertelen. Valaki nem tudja kiszedni a telójából a pl. rssworld.wgt-t, és feltölteni vhova? Mert ez a legnormálisabb rss widget. Ami jó, az persze fizetős nehogy jól járjon a felhasználó...
(#48537) leslieke: Semmi gond a letöltéssel, csak kiírja hogy Telepítés, és 35%nál kidobja azt a hibát hogy a "Telepítés sikertelen". A widgeteket nem lehet kihámozni valahogy? Gondolok itt a fent említett valami.wgt-re, és ha azt felrakom hátha feltelepül.
-
Tomajdon
aktív tag
Próbálgattam a ChatON-t... Beregeltem a telószámom 33 Ft-ért (ennyi volt az SMS amit visszaküldött), tök jó sikerült belépni, minden oké. Rámegyek hogy barát hozzáadása, beírom a telószámot, erre várakozás... és várakozok 20 percig és semmi. A haver beírta az én számomat, erre neki azt írja hogy nincs ilyen szám beregisztrálva. Hát k*rva jó, mondhatom... belépek megint, erre kiírja hogy van egy frissebb verzió, rámegyek, de ez a termék nem szerepel a boltban...
Tudom hogy badára még hivatalosan ki sem jött, ezért nem akar menni. Most már emiatt is várom azt a rohadt wave 3 megjelenést, azon bada 2.0-van, van rajta chaton, ezáltal hivatalosan kijött, és működni fog itthon is!
(azért kell a chaton, mert badára nincs viber meg whatsapp...) -
szimike79
őstag
Köszi hogy foglalkozol vele, már egész jó. Az egész perc utáni frissítésen kívül még néha fel-felpörög a proci, de amúgy stabil 1%-on áll.

Magyarosítani nem tudod esetleg, ha nem nagy kérés.
Ezért nem használtam ilyen widget-eket, mert vagy a processzort pörgették, vagy a memóriát csipegették el. Ez így viszont már egész jónak tűnik.

-
Üdvözlet

ABal szólt, hogy van egy widget, ami szép, de nagyon pörgeti a CPU-t.
Nekiültem és megjavítottam (másodpercenként négyszer rajzolta újra az órát, pedig csak percmutató van rajta
). Most már a rendszerórától 5 másodperc eltéréssel, percenként rajzolódik.Közben még filózok, lehet-e lejjebb nyomni még a fogyasztást. ABal tesztje így is bíztató.
-
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Mert a teló csinál magának egy másolatot saját memóriába. Ez a csengőhangnál is így van, ha egyedi csengőhangot raksz kapcsolathoz a mem kariról.
-
gelbelex
őstag
válasz
consono
üzenetére
Official home page for the Samsung bada ScummVM port.
Érdekes, hogy a ScummVM-honlapon nincs még fenn a link...

-
consono
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Rájöttem! A fényképező gombbal lehet váltogatni a funkciók között és a két hangerő gomb az egér két gombja.Szóval addig kell nyomogatni a fényképező gombját, hogy azt írja ki "game menu", majd hangerő LE, ekkor megjelenik a menü, ahol ki lehet választani a mentést.A mentő képernyőn addig kell nyomagatni a kamera gombot, amíg azt nem írja, hogy "show keypad" majd egy újabb hangerő LE és lehet gépelni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
wertigo1984
üzenetére
Másold a háttérképet a Telefon/Képek mappába, ahol a gyári háttérképek is vannak. Akkor nem lesz belőle kettő. Egyébként lesz, mert a beállított képet a rendszer automatikusan odamásolja.
-
wertigo1984
őstag
sziasztok! kérdésem lenne, hogy miért van az, ha berakok egy képet háttérnek, akkor a médiaböngészőbe kétszer van meg a kép?
Wave 2 -
ABal
őstag
Ez a kérdések órája nálam

A Print Magic alkalmazást kipróbáltátok már élesben?
-
ABal
őstag
válasz
San398
üzenetére
Akkor te előbbre vagy, mert én a mentés opciót sem találtam meg eddig. Honnan/hogyan varázsoltad elő? (Persze lehet, hogy ez játékonként különbözik)
Lehet, hogy ez így egy jó móka, de nem sok értelme van. Nekem tuti nincs időm végigülni az egész játékot, meg a baromi hosszú bevezetőket minden alkalommal.
-
ABal
őstag
Én is feltettem a ScummVM-et és jól működik, de felmerült egy kérdés:
Jól látom, hogy menteni nem lehet, tehát vagy végigviszem egy szuszra, vagy kezdhetem a játékot elölről, ha egyszer kilépek belőle?Van köztetek olyan, aki a feltelepítésen kívül ki is próbálta?
-
csongi
veterán
Köszönöm!
-
leslieke
Jómunkásember
Ez megoldja a problémát: Kies 2.0.3.11082_152 problémamegoldás
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Feldobtam az új Kies-t.Bár nem tettem volna.Megint a számitógép nevét is csatólja a szoftverhez :S
Ez okoz majd valami gyakorlati problémát?
mondjuk a 2.0 telepítésénél majd?thx!
-
MrCsiT
addikt
Menj be egy pl. Media M-ba, és fogd kézbe mindkét telót (Wave I és II) , nézd meg a menüjét, stb.
Anno, - most wave I tulajként - én megtettem.
Igaz, hogy úgyis csak 1 db telefon lesz végül, a mindennapok során a kezedben, tehát több lehetőséged nem lesz a folyamatos hasonlítgatásra - de azonos fényerő mellett a Wave II az MM-ben kb. szürke volt az I-hez képest, mikor én néztem.1. Szerintem a Wave I -nek szebb a képe, bár nyilván a másik is nézhető;
2. Kis shop-okban megkaphatod garisan, kis szerencsével nagyon szép állapotban apróból, és míg a Wave III -at itt a topicban is 110-130k közé várják, a Wave I -re 40-50k-t írnak - ez a kettő nem ugyanaz az árszint. Ha és amikor már nem lesz full újdonság és hiánycikk a Wave III, akkor megéri majd megvenni, plusz, egy vadiúj termék esetleges hibái is rejtve vannak az első 10 felhasználó visszajelzéséig, hogy használatkor mi volt vele ?
3. Kérdés, hogy pontosan mire használnád, van-e szükséged a Wave III esetleges gyorsabb(ságára) , egyéb pozitívumaira az egyébként nem buta Wave I -hez képest, és mennyid van rá (ha ár nem számít, akkor lehet, hogy a III lesz a jobb választás
) ?4. Mekkora a kezed ? Hogy Miért ? Mert nálam a Wave I is határeset ahhoz, hogy kényelmesnek tartsam : ha 3 mm-el magasabb lenne, akkor már nem tudnám megfogni 1 kézzel stabilan, folyton aggódnék, hogy elejtem. Számomra még az I -es méreteit is nehéz volt megszokni, pedig volt anno 7650-em, és SE 715 -öm előtte, azok sem voltak annyira kicsik, mégis, szoknom kellett a termék méreteit.
5. Ha a Wave I-re még mindig sokan hiányolnak egy marék alkalmazást, ami a Bada 1.2-re nincs meg (és talán nem is lesz ) akkor az újabb, Bada 2.0-s telcsin, amin még a már meglévőek között is lesz nem kompatibilis szoftver , hogyan lesz mindenre elég program, vagy mennyit kell rá várni ?
Szerintem, ezeket gondold át, és akkor nem nyúlsz mellé

-
MrCsiT
addikt
válasz
doctorur
üzenetére
Van

Nálam 1-2 naponta előfordul, hogy látom, hogy világos lesz a képernyő, pedig hozzá sem nyúlok.
Ha épp le van kapcsolva a csomagkapcsolt ( ..és ugye Wifi sincs) akkor feljön egy "kívánja bekapcsolni ?" ..blabla szöveg, és ott lehet neki válaszolni.
Ez a jelenség már akkor megvolt, mikor nem volt net a telefonon (Wifire ritkán teszem, előfizetésben pedig akkor még nem volt net) ..és úgy voltam vele, nem érdekel, majd új firm. megoldja. Azóta van valami KH3 fw-m a régi JL2 vagy micsoda helyett, de ezt az öntudatra ébredést továbbra is gyakorolja a termék.
más: az durva, hogy tegnap olvastam a topicot, és mára +160 hsz ..

-
csongi
veterán
Ezt a DIvix(R) VOD-ot javasolt regisztrálni?
Wave2
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

) Szóval a lényegre térve, dobozból kibontva XEU-s volt az istenadta! (KIES-sel ua. volt a helyzet, mint TMH-nál.) Ami azért vicces, mert a fórumot olvasom cirka mióta megvan (2010. IV.), és puszta 3-4000 hsz. alatt még csak említve sem volt, sőt más preconfig leírásban sem láttam!
én Nokia-ról symbianról váltottam, először féltem a bada-tól, de szerintem az egyik legjobb rendszer (iOS mellett)!!! nem lassú, vannak rá widgetek, személyre lehet szabni (én a Nokiánál a témaváltást szerettem igazám, de wave-n is lehet), gyönyörű a kijelzője, korrekt képet készít, de ez is beállítás függő, a videó meg egyenesen isteni!!! Összeszerelése nagyon ott van, netezni nagyon jó vele, bár az Opera minit-Mobile-t hiányolom, hogy nincs badára. Én nem bántam meg! Hajrá a leendő szerzeményednek!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)