- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Úgy olvastam, hogy csak Bada 2.0-ával lehet majd letölteni az akciós és ingyenes alkalmazásokat. Azaz jó lenne, ha addigra a Wave I-II-re is megjönne Kiesen keresztül a végleges verzió.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mrhitoshi
veterán
Remélem nem csak akcióznak majd. Csak bírjuk kivárni...
PS4
-
-
consono
nagyúr
válasz San398 #46684 üzenetére
Ez sokaknál megjelent mostanában, a legvalószínűbb oka az új Samsung Apps-al kapcsolatos változások, mert nagyon egybevágnak a dátumok. Itt is panaszkodnak az emberek
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
duvi
nagyúr
válasz SeriouS_77 #46691 üzenetére
Oké. Igazad van. Bár senki nem beszélt napi két romcseréről, de mind1...
Ha kíváncsi vagy az egész helyzet kialakulására, olvass vissza egy pár hozzászólást.Visszatekintve a Wave topic történetén igazából az az "érdekes", hogy rendszeresen felbukkan itt pár droid fan és vehemensen elkezdik bizonygatni az android nagyszerűségét a badával szemben. Annak ellenére, hogy itt senki nem szokta pocskondiázni az androidot. Elismerjük az előnyeit és van akinek mindkét rendszerrel van készüléke. Tényleg nem értem, hogy miért kell ez. Vajon miért nem járnak át innen a Wave tulajok hirdetni az igét, a droidos fórumokba? De már megint átment a topic off-ba. Részemről abba is hagytam a témát.
-
SeriouS_77
tag
Droidon se kötelező állandóan romot cserélgetni, csak pont annyira mint badán.
Mivel van mind a két rendszerem, tudom, hogy nem kell a droidot állandóan frissítgetni, csak ha erre van késztetésed.
Nekem a wave több mint egy éve van meg (gyárilag 1.0-val) , és tisztába vagyok vele hogy mi megy itt az 1.0 szoftver óta. Szerintem nem csak páran akarták a frissebb szoftvert feltenni.
Ezért az én véleményem még mindig az, hogy téves hit a droiddal kapcsolatos romcserélgetés, kötelezően naponta kétszer. -
duvi
nagyúr
válasz SeriouS_77 #46689 üzenetére
Több mint fél éve vettem a Wave II-met. Gyárilag 1.2 T-s szoftverrel. Azóta semmi gondom nem volt vele. Nem is próbáltam lecserélni multival független firmwarre. Tehát saját tapasztalatom alapján nyiltkozhatom azt, hogy megvettem/bekapcsoltam/használom. Persze itt is van aki multival cserélt szoftvert. Van aki kényszerből, van aki kíváncsiságból. Az, hogy feltették páran a 2.0 bétát megnézni mégis milyen lesz, az nem állandó rom cserélgetést jelent. Ezzel együtt, ezen a rendszeren még így is töredéke a mókolás, mint a droidon.
-
duvi
nagyúr
válasz SeriouS_77 #46687 üzenetére
Például az androidos telefon topic hozzászólásaiból? Legyen az akár HTC vagy Samsung stb. állandó téma a romcsere.
-
SeriouS_77
tag
Az androidos telók állandó buherálását azt honnan veszitek????
A Wavemet vagy hússzor multiztam már, bohóckodunk a prémium sochubbal (gondolom attól prémium, hogy alapból nem működik).
Ehhez képest a galaxy minire egyszer feltoltam a 2.3.4-et azóta semmit nem bütyköltem. -
duvi
nagyúr
válasz happy555 #46682 üzenetére
Több telefonos topicot olvasgatok folyamatosan. (pl. SE Arc, SGS II) Egy pillanatig nem vitatom az android előnyeit. Viszont nekem pont ez a fajta buherálás nem hiányzik. Nincs már kedvem a sok szöszöléshez, romcserékhez. Pedig SE fan vagyok/voltam és mind a mai napig nézegetem a telóikat. A droid miatt lett mégis Wave II. a befutó. Fájt a szívem egy X10-ért de a fent említett szöszölések baromira nem hiányoztak. Nekem egy olyan teló kellett, ami számomra megfelelő tudású és bekapcsolás után egyből használható. Ezt megkaptam a Wave II-től. Rendszeresen netezek, sokat hallgatok zenét és nézek filmeket. Ezeken kívül sokat fotózok és néha videózok vele. Nem mellékesen, jó TELEFON is egyben. Nagyon szeretem a fizikai híváskezelő gombokat és a jó hangminőséget. Anyaghasználatról ne is beszéljünk a sok full műanyag telót látva. Nem vagyok elvakult és elismerem a hiányosságait is. A droid a sok elérhető alkalmazáson és jobb böngészőn kívül semmi nem nyújtana számomra.
-
TomWexX
addikt
válasz happy555 #46682 üzenetére
Én tisztában vagyok a másik oldallal, ha miller lennék váltanék is, de azért én nem látom ennyire katasztrofálisan a helyzetet. Az tény, hogy egy Sensation-nel, vagy SGSII-vel szemben a Wave labdába sem rúg, csak hát ezt a különbséget meg is kell fizetni...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
San398
őstag
válasz mrhitoshi #46679 üzenetére
Engem is utol ért a Kies nyűgje
Teljesen mindegy, hogy régebben letöltött, ma letöltött, fizetős vagy ingyenes alkalmazást próbálok újratelepíteni mindig ezt a hibaüzenetet adja a Kies. A saját Wave 1-en kívül soha nem volt más telefon csatlakoztatva a Kies-hez.Kies törlése -> registry takarítás- > kies újratelepítése se segített
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
happy555
aktív tag
Ne feledd, majd 1 évig nyúztam a wave-t, így van összehasonlítási alapom, és annak fényében írtam SAJÁT véleményem! Biztos sokan nem osztják velem, de az is biztos, h nekem hiába írod le azt amit amúgy is tudok....
Apropó, te mennyire vagy tisztába a másik oldallal?
Amíg nem cseréltem addig egész jól együtt tudtam élni vele, na de azóta ......, nagyon nincs pariban....
Aki nincs képben, és érdekli más is, az legalább fórumokból olvasgasson picikét... Van élet a Badán túl...
Ha meg valakit nem érdekel, mert elégedett, akkor jó messzire kerülje el, és akkor nincs mi fájjon!
Nahh, ennyi!Maradok tisztelettel!
(csendben)Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
mrhitoshi
veterán
válasz leslieke #46677 üzenetére
Persze már régen, de semmi változás. Beállítottam a debug levelt is low-ra. De mindegy mit csinálok, mert ezt már jóval ezelőtt is produkálta. De azt is megemlíthetném, hogy mikor a zenelejátszóban vagyok, akkor kissé belassul a görgetés is.
Arról nem is beszélve, hogy most a telóra nem tudok egyetlen egy vásárolt alkalmazást sem telepíteni KIES-en keresztül.
De úgy nincs bajom a telefonnal, csak lehet jobban járnék, ha most lecserélném.
De megvárom azért a 2.0-t, azon nem fog múlni.[ Szerkesztve ]
PS4
-
rizso
addikt
Tudjátok mi az érdekes? Mikor megvettem a WaveI-et, akkor azt mondtam rá, hogy milyen nagy telefon, milyen nagy a kijelzője. Aztán megvettük a WaveII-t. Első benyomás: úr isten, mekkora nagy tepsi, a WaveI ehhez képest egy mini telefon érzetét kelti. Azóta akármikor a kezembe kerül a WaveI, nagyon kicsinek találom. És most itt van a HTC Sensation, ami mellett még a WaveII is kompaktnak tűnik, a WaveI meg egyenesen aprónak, holott egy időben nem tartottam kicsi telefonnak. Nincs valami nagy lapát kezem, mégis könnyen hozzá szoktam a nagyobb kijelzőhöz - és most már nem nagyon térnék vissza a 3,3" körüli kijelzőkhöz
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
leslieke
Jómunkásember
Hurrá! Ettől még nem fogok droidra váltani.
(#46676) mrhitoshi neked minden program fagy a telefonon. Ne a fagyasztóban használd.
Amúgy meg: lecserélted már a nem-kompatibilis fw/csc kombinációt?[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz unrealnoise #46670 üzenetére
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák és mások az igényeink. Gondolom droidon már megtaláltad a neked megfelelő lejátszót, ami tudja mindezeket.
Nekem bőven megfelel a Wave album nézet kialakítása. Én így is megtalálom, hogy épp melyik albumot akarom hallgatni.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
Sorry! Igy már értem a problémát. Ilyen sok album esetében valóban jól jön a részletesebb szelektálás lehetősége. Ha nincs kedved megvárni a 2.0 megjelenését, akkor próbáld ki az iPlayer Trial verzióját. Ha tetszik, akkor megveheted a fullos iPlayert 560 Ft-ért.
-
unrealnoise
senior tag
válasz leslieke #46659 üzenetére
Komolyan mondom, nem bántásból, de nem igaz, hogy nem érted, világosan leírtam listázva mi a gondom.
Ha albumok szerinte rendezed a wave-en a cuccot, akkor mit kapsz? Azt, hogy albumcímeket ABC sorrendbe rakja. Lehet az Anathema egyik albuma legelől lesz az albumok között mert A betűvel kezdődik az album címe, míg a másik a legvégén lesz, mert mondjuk U-val.
Moonsorrow - 2007 - V Hävitetty - original - 5
Moonsorrow - 2011 - Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa - 5
Morne - 2009 - Untold Wait - 4.5
Mors Principium Est - 2005 - The Unborn - original - 5
Mozergush - 2008 - Mozergush - 4.5
Murmuüre - 2010 - Murmuüre - 4.5
Muse - 2003 - Absolution - 4.5
Nae'blis - 2007 - Sketches of Reality - 4.5
Ne Obliviscaris - 2007 - The Aurora Veil - original - 4.5
Negura Bunget - 2006 - Om - original - 4.5
Neurosis - 1992 - Souls at Zero - 5
Neurosis - 1993 - Enemy of the Sun - 4.5
Neurosis - 1996 - Through Silver in Blood - original - 5Pl. ha felmásolok albumokat, akkor így szeretném sorrendben látni őket. (A végén a számot vedd semmisnek, az az én osztályzatom a mappába "beleírva") Tehát először a zenekarok nevei legyenek ABC-ben, és aztán mondjuk az évszám alapján listázza az albumokat (mindig az adott zenekartól), de ha nem, akkor legalább az albumcím szerint. Úgy mint TC-ben.
Ez nem eget verő probléma, de egy olyan zenebuzinak mint amilyen én vagyok, elég nagy gáz, ha majd 32 GB zene "össze vissza" van albumok szerint listázva... Szóval igen, a Wave alapesetben FOLDER szerint sem képes kezelni ezeket. Szóval hiába van perfekt kitöltve minden tag, ha nincs rá megfelelő beállítás.
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
a510
aktív tag
Van 100 album a telón, néha egyszerűbb a 20 előadóból választani (főleg ha ATB-t keresel,mert az elöl van ), és az előadón belül a mondjuk 4 album közül választani.
Persze én is az album fület használom, de hiányzik az előadó szerinti jó rendezés. Szerintem unrealnoise is ezt vetette fel a postjában.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
"Ha csak egy előadó albumait akarom nézni, akkor az előadók fül alatt a kívánt előadót kiválasztva" Ha albumokat akarsz nézni, akkor miért az Előadók fül alatt keresel Mint leslieke is írta, van kimondott Album nézet is a rendezési paraméterek között. Ezzel szépen sorban kilistázza az albumokat és a hozzájuk tartozó album borítókat. Persze ID3 Tag kell hozzá, de ezt amúgy is érdemes rendesen kitölteni
-
-
duvi
nagyúr
válasz happy555 #46661 üzenetére
Erről beszéltem. Ha csak egyoldalúan kezeled a Waveket, akkor tök min1, hogy milyen tényeket sorolunk fel neked Én megértem, hogy csalódtál ebben a telóban és rendszerben. De talán elképzelhető az is, hogy másnak bejön és örömmel használja. Még úgy is, hogy beismeri a létező hibáit/hiányosságait. Ezek után tényleg csak azt tudom tanácsolni neked, hogy használd örömmel és sokáig a droidot! A te szavaiddal élve aranyozza be a mindennapjaidat: "bearanyozzák a mindennapjaink változatosságukkal"
-
a510
aktív tag
válasz unrealnoise #46654 üzenetére
Megkérdeztem valakit, aki felrakta a 2.0 bétát, az ottani zenelejátszóban már nem abc rendben, hanem albumokra bontva vannak a számok Végre.
-
happy555
aktív tag
Igen, két oldala van, megtapasztaltam mindkettőt.
- nem ugrottak messzire vele, szinte ua.
- korábban már írtam, h a 'másik oldalon' szinte minden fizetősnek meg van az ingyenes alternatívája.
- biztos bővül, 2 hónapja nem néztem...
- 1,5 év alatt....
- ezt majd akkor újságold ha a telónkra elérhető...Biztos elfogult vagyok, de valamitől az lettem!
(nincs gúgli részvényem)Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz unrealnoise #46654 üzenetére
A Wave gyári lejátszója is képes albumok szerint rendezni a számokat! Én azóta így használom, amióta megvettem, az meg majd 1,5 éve volt. Persze szerencsés dolog, ha az ID3tagek ki vannak töltve rendesen.
A zenelejátszó Beállítások menüjében a Zene menüpont alatt be kell kapcsolni az Albumok nézetet. Ezután Albumok nézet szerint kell rendezni és máris működik.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz happy555 #46656 üzenetére
Pedig az éremnek valóban két oldala van Ha az ember csak az egyiket akarja látni, akkor bármi történik úgy is ugyan az marad a véleménye...
Az elmúlt egy év alatt:
-megjelent a Wave I "nagy testvére" a Wave II
-beindult az Appstore Magyar fizetős üzlete (amíg nem volt addig ugye ezért szitkozódtak sokan)
-ha lassan is de folyamatosan bővül a store kínálata (és igen, valóban sok a téma de hasznos appok és minőségi játékok is jelennek meg)
-jöttek ki szoftver frissítések is (1.0 vs. 1.2) , még a T-mobile is kiadta az 1.2-t amire sokan azt mondták, hogy sose lesz (és igen, itt is lehet szidni, hogy nem sokat ér az új verzió)
-bemutatták az IFA-n az új modelleket és a 2.0 szoftvertEzek tükrében még a szemellenzős usereknek is el kéne ismerniük, hogy igenis történtek előrelépések az elmúlt egy év alatt. Csak kicsit elfogulatlanul kéne nézni a tényeket.
csongi
Nem kell és nem is szabad formázni! Ne hagyd teljesen lemerülni és nem kell kisütni. kb. 2-3 óra alatt fullra tölt a hálózatról. A teljes kapacitás eléréséhez szükség van pár töltési ciklusra. Ezután kis mértékben de nőni fog még az üzemideje[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Wave 2 akkumlátorát kell formázgatni első pár töltés alkalmával? -
happy555
aktív tag
válasz SlyChocolate #46655 üzenetére
Lehet, bár adatott volna meg,h Bada függő lehessek!
Sok pénz maradt volna a zsebemben! (vagy ha annak idején mégis az I9000-t választom)
Sztem az kudarc ha sokan kiábrándultan lépnek túl rajta, akik meg bennemaradtak (pl. hűségnyil.) joggal háborognak.
Amúgy nem az a helyzet, h tényleg nem foglalkozott a rendszerével? Vagy ez az 1 év csak rossz álom volt?
Tervek azok vannak.... , meg az ígéret földje, mint a politikában....[ Szerkesztve ]
Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
SlyChocolate
senior tag
válasz happy555 #46650 üzenetére
Én tudom mert robot függő vagy.
Az nem baj ha szereted a kugli mobil rendszerét. Csak ne írj ilyeneket"Bada kudarcát"
Miért is kudarc?
Ez a mondatod akkor lenne igaz ha a Samsung már nem foglalkozna semmilyen téren a rendszerével.
Nem adna ki új badás telót és nem tervezné egyéb eszközein is ezt használni stb...
Jó a droid ezt senki nem vitatja, rengeteg nagy cég fejleszt rá ez is tény."több frissítés/ javítás/ újdonság van 1 hét alatt mint a bada létezése óta!"
Meg az is tény nem mindenki extrem user min Te. Az-az nem mindenkinek hiányzik az, hogy hetente újra pakolja a telóját.
Én személy szerint már untam a rengeteg 2.0-ás beta fw-ket.
Ha droidom lenne ott sem pakolgatnám hetente a romokat. Ha egy verza bevált minek lecserélni másikra ha az gyökeresen nem tud olyan újat amire még szükségem lehet?
Örülök annak, hogy vannak emberek akiknek ennyi idejük van szórakozni a telefonjukkal...
Természetesen a Samsungnak lépnie kellene, hogy befogja az emberek száját.
Kiadni legalább a 2.0-ára a
Skpye
Angry Birds
IGO és egy-két free gps soft
Bár ezek nekem soha nem hiányoztak de ezért sír a nép és mindig ezt vetik a bada-ra.
Egyet tudni kell amíg a Samsungnak pénzt hoz a droid addig tolják ezerrel.
Majd hülyék lennének meg válni az aranytojást tojó háztájitól.
Addig viszont a badat soha nem fogják úgy tolni ahogy abban az esetben ha a droid lecsengene mint ahogy a symbián is lecsengett. Valószínűleg épp e-miatt csinálta a badát a Samsung ha gond lenne a droiddal.
Bocsi ha őszinte voltam csak az érem másik oldalára is érdemes rápillantani.[ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
Nekem is elég volt, viszont egy komolyabb usernek ez kevés. Bada filmnézésre sem teljesen okés, számtalan videóval találkozok mai napig, amikor kissé akadozik a film az S8500-asomon. (Konvertálás nélkül tolom rá a filmeket, és nem full HD-seket), de általában élvezhető szerencsére, viszont tényleg 10-ből 2 tut ilyen szaggatva lejátszós. (apró akadozások folyamatosan) A zene oké, szól meg minden, de vicc, hogy nincs mappa szerinti rendezés, csak valami külső appal. (Lehet azóta van valami free megoldás erre, de szóval még erre is külön rá kell keresnem...) Ez miért bosszant?
Albumokat szeretek hallgatni, és jó látni pl, hogy így néz ki a lista a telefonomon:
Anathema - XY lemez
Anathema - XY+1 lemez
Paradise Lost - XY
Paradise Lost - XY
Paradise Lost - XY
Type O Negative - XY
Szóval szépen sorban, Wave alatt ezt nem tudom megcsinálni, amikor fennt előadó szerint rendezem, akkor ABC sorrendben rakja az összes számot tőlük ami telón van, és akkor totál káosz van az albumon lévő dalaik között...
Játékra jó lenne a Wave (ha lenne rá elég tartalom) ahogy minden másra is, én sem cserélném le, ha nem ez az OS lenne rajta.Igazából most nagyon bejött egy a SE mini pro 2, annyit ajánlgattam, míg végül én is ilyet veszek... Lehet nem fém, meg superamoled, de ha használom, legalább nincs megkötve a kezem.
-
unrealnoise
senior tag
-
happy555
aktív tag
válasz consono #46651 üzenetére
hát megnyugtatlak nem azért mert bármi baj van a rendszerrel! A customok extrákat tartalmaznak, és hozzá rengeteg témát. Nem kellenek, csak bearanyozzák a mindennapjaink változatosságukkal!
10 perc alatt kicserélem,és visszamentem rá mindenem, és olyan mintha egy másik teló lenne...
"Ráadásul hetek óta nem elérhető az android forrása"
Ezt meg nem is értem... Ez mit jelent?? Mi kell hogy legyen a bajom?Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
consono
nagyúr
válasz happy555 #46650 üzenetére
De miért is kellenek azok a főzött romok az S2-re??? Ha annyira szuper lenne, nem lenne rájuk szükség... Ráadásul hetek óta nem elérhető az android forrása, szóval ott is megvannak a bajok, még ha nem is ugyanazok, mint itt...
Persze emellett az android is jó platform, nyilván megvannak az előnyei a nyílt forráskódnak.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
happy555
aktív tag
válasz szimike79 #46645 üzenetére
Bocsánat, nem tudom miért lett 3 az előző hsz-ből
Nekem megvan még a wave-em, és csak azért járok vissza ide olvasgatni mert hátha megtörténik egyszer, hogy vidáman írtok végre, hogy fasza az fb, cool a skype, viber stb...
Nagyon sajnálom ha személyes sérelemként élitek (már aki) meg a Bada kudarcát, pedig ti is csak áldozatai vagytok. Sztem itt sokan nincsenek is tisztában hol tart a droid..... több frissítés/ javítás/ újdonság van 1 hét alatt mint a bada létezése óta!
Itt gyakorlatilag mindegy, hogy a mai vagy a fél éves hsz-t nézem, ugyanazok a bosszankodások vannak.
Lehet szarozni a más rendszereket, csak előbb tessenek átnézni pl. egy s2 fórumra, ahol jó dolgukban azt sem tudják a júzerek hogy éppen melyik rom újdonságait próbálják ki először aznap! Még senki nem írta be hogy kár volt váltani a Badáról. Az pedig nagyon félre duma, h a wave az már 1,5 éves ......, jelenleg is ez a csúcs badás gép, és nem a telóval van a baj, hanem a rendszerével!Akit az kielégít, h milyen szép, meg mennyire fém az be se kapcsolja, és akkor örökké tarthat a szerelem!
(én megcsalva éreztem magam)Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
happy555
aktív tag
válasz brendoncsopi #46599 üzenetére
Milyen telód van ember?
Galaxy mini? Vagy mikro? Netán nano?
A leírt hibák tuti valami gyenge kütyün szerepelnek.....Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
happy555
aktív tag
Milyen telód van ember?
A leírt hibák tuti valami gyenge kütyün szerepelnek.....Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
happy555
aktív tag
Milyen telód van ember?
-
rizso
addikt
válasz unrealnoise #46643 üzenetére
"én tényleg nem ajánlom most senkinek, hogy beugorjon ide"
Ezzel nem értek egyet. Vannak, akiknek a WaveI és a bada1.2 is bőven elég - vagy akár már sok is. Egyszerűen nincs szükségük se androidra, se iOS-re, se windows phone7-re, és még ki tudja mikre, egyszerűen el vannak a bada "okosságával". Nem akarok messzire menni, saját példákat hozok:
- párom: boldog WaveII tulaj, imádja a telefonját, nagyon tetszik neki az ezüst színű fém burkolat. Telefonál, sms-t ír, csinál 1-2 fotót/videót, tesz a telójára 1-2 filmet, amit mondjuk egy hosszabb buszozás alatt megnéz, zenét hallgat, néha megnézi az emailjeit, belép FB-ra, esetleg netezik is egy kicsit. Van 1-2 app, amit még használ, de biztosan van még pár, amit szívesen használna, ha lenne. Mindenesetre ő lényegében elégedett így is, nincs szüksége többre.
- öcsém: nála van most az én "régi" Wave-em. Tetszik neki a telefon, szereti használni is. A fentieken kívül még annyival kibővül a lista, hogy játszik is, meg msn-ezik. Magával a telóval és a rendszerrel nagyon jól elszórakozik, viszont örülne, ha több alkalmazás/játék lenne - érthető.
- és vagyok én: volt Wave-em, a WaveII-t is használtam pár hétig, mondhatni tudom mi az a Wave-sorozat és a bada. Nekem kevés - legalábbis a jelenlegi állapotában. Nem vagyok az a nagy buheragép, de szeretem, ha van lehetőségem a választásra. Az egyik legnagyobb gondom a jelenlegi helyzettel: a böngésző. Sokat netezek a telefonommal, és egyszerűen nem tudom elviselni, hogy állandóan "az oldal túl nagy..." hibát kapom. Androidnál eddig egyszer sem volt ilyenem - arról nem is beszélve, hogy az androidos böngészők fényéveket vernek a badasra. És akkor ott van még a skype, 200% testreszabhatóság a sok alkalmazásnak köszönhetően, stbstb. Nem titkolom, jelenleg egy Sensation boldog tulajdonosa vagyok, és nem is tervezem, hogy visszaváltok egy badás telefonra. Nyilván androidnál is vannak gondok, de nekem jelenleg sokkal jobban tetszik. Lehet, hogy számomra is elég lenne a WaveIIIés a bada2.0, de ez majd kiderül, ha végre elérhető lesz.Na de a lényeg: nincs mindenkinek szüksége androidra és egyéb más rendszerekre, van akinek a bada is bőven elég, és nekik bátran lehet ajánlani magát a készüléket, és magát a rendszert is.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
szimike79
őstag
Köszönjük a beszámolót. De azért lenne észrevételem vele kapcsolatban.
Van pár dolog amiben egyet értek veled, a hiányosságok kapcsán, csak talán az én tűréshatárom magasabb, hogy elviselem őket.
De! Ne hasonlíts már össze egy most kiadott készüléket egy több mint másfél éves telóval vérre menően, főleg annak fényében hogy nem is azonos rendszer fut rajtuk. Ha kijön a Wave3, majd azzal tedd meg. Eléggé badarság a legfrissebb Androiddal kiadott telót a WaveI-hez hasonlítani.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
duvi
nagyúr
Teljesen korrekt és tényszerű a leírásod.
Sajnálom, hogy neked ennyire rossz tapasztalataid voltak a Wavekkel és a badával. Remélem az SE Ray-ben több örömöd lesz. Minden jót![ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
Sebességre a wave tényleg jó, de nem kiemelkedő. Azért a wave-ben sem gyenge hardver van. Az meg hogy látszólag ugyanolyan hardver van a wave-ben és a SE Ray-ben, oké, így van, de ha megnézed a teszteket amiket a telefonon lefuttattak, akkor egyértelmű, hogy a Ray majd másfélszer gyorsabb (fogalmazzunk inkább, hogy másfélszer több pontot szerez mint egy sima Galaxy S vagy Wave I, II okostelefon...) A különbség nem égbekiáltó, de ami másfélszer jobb, az másfélszer jobb.
Oké, de a Ray most jelent meg hamarosan elindul az az ár majd lefele. Egyébként meg 58-ért sokkal jobb vétel szerintem a SE mini pro 2, 58ért, igaz csak 3 col, de szerintem jobb vétel az alacsonyabb felbontás ellenére is.
Egyébként meg sokan le vagytok ragadva azon, hogy a tördelés gáz a böngészőnél. Hol éltek ti? Beugráló címsor nem ciki egy év után? Az pedig, hogy lassú, nektek lehet nem mond semmit ha nagyon jó jel van a környéketeken, de itt pest alatt is néha (pl melóhelyen) katasztrofális a helyzet. havernak androiddal secperc bejött egy oldal, én meg ott szoptam mint a hülyegyerek, mert egyszerűen tetű lassú a másik telefonhoz képest... Aztán ha már böngészőnél tartunk, eléggé nem felhasználóbarát a cucc, körülményesen lehet az oldalak közt váltani (igen tudom, csak pár bökés, de ennél van már számtalan jobb megoldás is), az meg, hogy "túl nagy az oldal", vagy betelt a memória meg ilyenek tovább fokozzák az elégedetlenségemet. Ez nagyon nem egy hiba, vagy valami, ezek összességében eléggé gyenge böngészőt körvonalaznak. jah, hogy jön majd a 2.0, értem én. De egy évig képtelenek voltak legalább tök apró hibákat javítani a böngészőben, vagy legalább a böngészési élményt fokozni a majdnem nulláról? Oké, Budapest belterületén meg még pár helyen ahol jártam tűrhető a sebessége már, de gondolom ott az android megint csak gyorsabb...
nem akarok én senkit sem az "igazamról" győzködni, az amit fent leírtam mind tény, illetve személyes tapasztalat... jah, hogy az android bugzik néha. Hát lehet, de nehogy azt higgyük már, hogy a Bada nem, illetve soha nem fog...
nem vitát akarok szítani, csupán én már bánom hogy ezt vettem tavaly, bada 2.0 ide, wave 3 oda, én tényleg nem ajánlom most senkinek, hogy beugorjon ide... Persze aztán majd megint jön egy prohardver cikk, hogy mennyire fantasztikus a Bada 2.0 és a wave 3 mennyire jó telefon, mert ma még bőven elég ez a hardver, csak közben azért nagyon fáj, hogy a prohardver-es cikknél csomó mindent elfelejtettek akkor komolyabban említeni (illetve tesztelni...), én bizony még ajánlott plecsnit sem adtam volna neki, hardver és ár, ide vagy oda....
megj,: tudom túlragoztam, többször leírtam a véleményem - már nem sokszor fogom -, ígérem. aki meg nem akar, hát ne olvasson.
[ Szerkesztve ]
-
lasarus1988
tag
válasz Tomajdon #46641 üzenetére
Nekem minden szó nélkül cserélték a gombot és 12 csavart. Nálam is előfordult, hogy néha ment néha nem.
Egyébként amikor a futár átveszi Tőled a telefont akkor aláírtok egy nyilatkozatot, hogy mit adtál át, sérült volt-e a telefon, stb...
Amikor visszahozza ugyanezt alá kellet írnom, hogy minden rendben. Egy karc miatt rögtön küldtem volna vissza. -
Tomajdon
aktív tag
válasz lasarus1988 #46628 üzenetére
Attól félek, hogyha beadom akkor azzal fogják visszaküldeni, hogy "a mi tesztünk alatt nem volt vele probléma, szóval nincs is vele baj!" vagy egy hasonló szöveggel. Meg félek a szerviztől, haverom is beadta a telóját firmware frissítésre (Omnia 7), és ügyesen egy elég látható karcot tettek bónuszba a kijelző bal oldalára...
-
lasarus1988
tag
válasz Medellin23 #46639 üzenetére
Hát azt nem tudom fejből, hogy csak garis wave-re igaz-e a futárszolgálat, de ha regisztrálod a wave-det a samsung honlapján akkor két hónap extra gari jár érte. Nekem is így sikerült.
A válasz gomb hasznos dolog
-
Medellin23
tag
Az ingyenes futárszolgálat gondolom csak garanciás telefonra érvényesek... nekem sajnos már már nincs garim :/ tavaly április-májusban vettem ha jól emlékszem. belinkelnéd hogy hol találom, hogyan működik ez a szolgáltatás. köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Valaki próbálta már az új Gestures alkalmazást?
-
Hanz
tag
válasz leslieke #46629 üzenetére
Szerbiabol vagyok. 600 MB-om van havonta. Full 3g a terero, nem ingadozik. Az ikon a telon van es szurke es azt irja alatta hogy szuneteltetve. Raklikkelek akkor par masodpercre irja hogy letoltes majd megint semmi. De igy all az assault extreme is. Az meg 10.3 MB. Lehet a szolgaltatom blokkol valamit??
-
Hanz
tag
Kiprobaltam valamelyik 2 betat de nem tetszett mert instabill volt, igy visszaraktam az 1.2-t. Olvastam a minap hogy a kiesben hogy kell megjeleniteni az appstore-t. Meg is csinaltam, mukodik is, de a letoltesekben nincs semmi, mintha soha nem szedtem volna le egy appot se. A telon mutatja, es toltogettem is a regi dolgaimat, de a fajo hogy a nfs shiftet nem engedi 3g-n leszedni, mert azt mondja hogy nagyobb mint 10 MB(ha jol emlekszem 100MB korul volt es vannak megaim dogivel). Anno meg ingyenenes volt letoltottem. Hogy tudnam ujra letolteni??
-
Medellin23
tag
"Úgy látszik, hogy az én wavemen is kezd meglátszani az öregedés jele, és a kb. 500+ fénykép elkészítése... ma is próbáltam volna fényképeket csinálni, lenyomom a gombot, és nem élesít. Lenyomom megint, semmi. Megnyomom kicsit erősebben, semmi. Kicsit vártam vele, utána működött rendesen. Majd egyszer megint eljátszotta ezt. Régebben is írtak néhányan olyat, hogy nem érintkezik megfelelően a fényképező gomb, attól félek, hogy nekem is ilyen gondom van..."
Nekem is ilyen gondom van :/ Egy hete vettem észre, hogy félig lenyomom az exponálógombot, fókuszál, zöld lesz a négyzet majd lenyomnám teljesen hogy fényképezzen erre újra fókuszál és egy homályos képet csinál
Westend samsungban azt mondták, hogy kamera hiba és hogy kb.15000ért megcsinálják, az Allee-ban már azt mondta a srác, hogy szoftveres gond, 5000 ért lefrissíti mondtam kösz nem... megvárom a 2.0 hátha a képernyőn lévő exponáló gombbal megjavul a probléma.Valakinek van még ilyen gondja? 2.0 esetleg javítja? Én sem tudom sajnos, hogy hardveres vagy szoftveres a gond :/
-
Tomajdon
aktív tag
Úgy látszik, hogy az én wavemen is kezd meglátszani az öregedés jele, és a kb. 500+ fénykép elkészítése... ma is próbáltam volna fényképeket csinálni, lenyomom a gombot, és nem élesít. Lenyomom megint, semmi. Megnyomom kicsit erősebben, semmi. Kicsit vártam vele, utána működött rendesen. Majd egyszer megint eljátszotta ezt. Régebben is írtak néhányan olyat, hogy nem érintkezik megfelelően a fényképező gomb, attól félek, hogy nekem is ilyen gondom van...
Ja, amúgy meg a böngésző tényleg borzalmas. Sokszor nézek mobil facebookot, és ha görgetem, akkor akadozik, meg lassú. Meg ha csinálok valamit, akkor is lassú az egész. Azon, hogy 2-3 oldal megnyitása után kiírja a böngésző, hogy "Az oldal lehet, hogy túl nagy, nincs elég memória (vagy vmi hasonló)" meg sem lepődök mostanában.
Tegnap megnéztem haverom X10-ét, és az android 2.3 van rajta, 1,2 GHz-s proci, és ment neki szinkronizálás, meg profil váltó (hogyha elmegy otthonról, akkor profilt vált GPS jelek alapján), meg még pár progi, elindította a drift mániát, és olyan jó volt nézni, ahogy akadozik. Szóval az android sem a legkirályabb, de tény, hogy néhány szempontból köröket ver a Badára.
-
here
tag
Víg napot.
Unalmamban belőttem a Kiest hetek óta először.
Frissítette magát és frissítést ajánlott az alap szoftos T mobilos telómhoz.
Még nem frissítettem, mert nekem még így is megfelel a wave 1 ahogy van.
Amikor vettem a fényképező és a kamera volt fontos benne. Azóta se bántam meg.
Biztos nincs hozzá 100ezer+ program, de ezt akkor is tudtam amikor megvettem.Jó lét.
A google a barátom....az egyetlen....
-
consono
nagyúr
válasz snecizero #46619 üzenetére
A call recorder jogi okok miatt nincs benne, az orosz firmware-ekben benne van, illetve van olyan mixelt fw is ami tartalmazza... A profile váltó tényleg jól jönne.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
snecizero
senior tag
válasz TomWexX #46584 üzenetére
Hát igen, volt idő amikor azt írtam. Hát ez van. 2 dolog ami nagyon hiányzik a telefonba.
1. Profile meneger ( A hangprofilok a megadott időben kapcsolnak át.)
2. Call Recorder ( Beszélgetés felvevő.)Megvettem anno 90000 ft-ért és sajnos az a szürke köd kezd felszállni.
A szerelem szép dolog ,de elmúlik. És megmarad a szeretet. Vagy nem.
De mindenképp megvárom a 2.0-át. És majd akkor hozom meg a végleges döntést.Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
bokrosolajos
őstag
-
duvi
nagyúr
Találtam egy videót még a Wave I bejelentéséről. Nagyon látványos a vetítés
Ha volt már akkor sorry!
Samsung Wave Launching Show -
duvi
nagyúr
válasz unrealnoise #46578 üzenetére
Szia!
-"Ma már egy totál átlagos android is köröket ver a wave-re sebességben."
Sok mindent el lehet mondani a Wavekről és a badáról, de hogy lassú lenne azt nem. Pláne egy átlagos droiddal szemben! Az alkalmazásokkal kapcsolatban abszolúte meg tudlak érteni, bár én pl. a jelenlegi kínálattal is jól elvagyok. (Természetesen ez egyéni kérdés, hogy kinek mire van szüksége.)
-"Vegyél SE Ray-t, a hardvere miatt kb. másfélszer gyorsabb a tesztek alapján mint a Wave I, II, vagy Galaxy S."
Szerintem hardveresen nincs akkor különbség a felsorolt telókkal szemben:
SE Ray: 1 GHz proci, 512Mb RAM, 1GB ROM
Wave II: 1 GHz proci, 512Mb RAM, 2GB ROM
Tudom, hogy újabb fejlesztésű a hardver de akkor se égbekiáltó a különbség.
-"még mindig használhatatlan beépített böngésző"
Azért nem mondanám, hogy használhatatlan. A tördelés hiánya valóban zavaró lehet, de egy 3,7"-es kijelzőn elég jól lehet használni még így is. De ez is szubjektív, hogy kit menyire zavar. Nagyon sokat netezek a telefonról és használhatónak tartom a jelenlegi állapotában is. Persze örülni fogok én is a tördelés bekapcsolásának a 2.0-ban.
-Nem mellékesen az árcédulákon is van "némi" eltérés. 90-95 K a Ray és 50-55 K a Wave II... -
Nyick
tag
sziasztok!
visa kártyával miért nem tudok vásárolni alkalmazást? Kiessel és telefonon sem fogadja el a dombornyomott plastic adatait
van valami trükk? -
TomWexX
addikt
-
LACENTO
csendes tag
Angry birds...szülinapra http://href.hu/x/g3jy
-
consono
nagyúr
Mejd meglátjuk Az biztos, hogy nem erőssége az angol, de az is, hogy fut az N64 emu...
Ráadásul az alien dalvik mellé felsorakozott egy új kihívó is:http://www.engadget.com/2011/09/22/openmobile-demos-acl-for-meego-promises-100-compatibility-with/
(Illetve én is küzdök egy ideje, hogy lefordítsam legalább a dalvikvm-et a bada sdk segítségével, de egyelőre sehol sem tartok Pedig az még csak az első lépés lenne. Ha már a rendes android project aludni látszik épp...)Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz mrhitoshi #46601 üzenetére
olvasgass itt a kommentekben: http://www.youtube.com/watch?v=xMCuBxRs7Yc&list=UUz_STsKe-M4Ta6fXvrzwqvQ&feature=plcp
Aktív témák
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott