- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
AS
félisten
Nagyon jó játékok jöttek Badára:
Fruit Ninja
Spider-Man: Total Mayhem HD
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™ HDMost mar biztos vagyok idővel a Samsungnak a Bada gamer platform lesz
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
chizow
tag
Nagyon elkeserít. hogy nem ingyenes a fruit ninja !!!!!!!!!!!!! Vagy legalább meg tudnám venni.... borzalmas. FIZETŐS APPS-ET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
a510
aktív tag
válasz bokrosolajos #34192 üzenetére
Mintha úgy emlékeznék, hogy ha ilyenkor a hosszú resetet nyomod (letesz gomb sokáig) akkor visszajönnek.
-
bokrosolajos
őstag
Kösz. Megnyugtató kifinomultság!
Találtam egy olyat, hogy SNS widget. Nekem teljesen jól működik a FB, még írni is lehet vele, van auto frissítés, illetve kézi is. 1 MB és nem kell FW frissíteni hozzá
-
Sógi
addikt
válasz bokrosolajos #34192 üzenetére
Persze..
Főképernyőn widget gomb és visszarakod őket.. -
bokrosolajos
őstag
Véletlen mellényúltam és kilőttem a Widgeteket task managerrel. Vissza lehet valahogy tenni, telefon újraindítás nélkül ???
-
S67
csendes tag
abban kérném a segitségeteket,hogy az uj sw-el halk a zenelejátszo,valaki tudna egy linket dobni,egy szeviz menükodot,köszönöm.
-
Pistabaaa
aktív tag
-
consono
nagyúr
Az indiai appson már van Fruitninja:
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000588401&listYN=YBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
Igen, az bolti garanciás lesz szerintem is. A gyári garanciát meg kell fizetni, ergo nem lesz olcsóbb. Főleg, hogy a hírek szerint a Wave I gyártásával le is álltak (nincs elég Samoled gyártási kapacítás), és már csak a Wave II készül.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
atala
addikt
válasz bokrosolajos #34169 üzenetére
Köszi a választ, elgondolkodom.
-
atala
addikt
válasz leslieke #34168 üzenetére
Kérdés milyen a teló!
Mert éppen tegnap érdeklődtem a MobilProfi nevü boltban (weselényi u), és ott is adnak 66-ért. Kiderült hogy 66-ért angolnyelvűt adnak tartozékok nélkül. 72-ért valami távolkeletit adnak, 76-ért adják az eu-sat, és 79 körül van a gyári garis.
Én jobban bízom a gyári garisban, mert az nem valami kintről behozott sufni tuning, hanem eredeti. -
Polllen
nagyúr
Szerencse, hogy nem vagyunk egyformák...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
sittes79
addikt
+1 iszom a szavaidat...
-
consono
nagyúr
Azóta csináltak már hivatalosan is fake videót mások a youtube-ra, hogy demonstrálják mennyire egyszerű
Ellenben az oleg gyerek a hétvégére ígéri, hogy postolja a bootloadert amit riff boxal be lehet sütni és utána odinnal fel lehet tenni az androidot,meg a bootlogot... De neki egyelőre nincs kép a gépen, hang van...
Ja, a kernel forrását is megosztja...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz bokrosolajos #34173 üzenetére
Én is mondtam, hogy fake. Nagyon gyenge volt már az első lengyel mondóka is.
De gondolom a remény hal meg egyesekben utoljára Bennem először."Megy a töltés ikon, mikor nincs is kábelen a Wave... "
Ezt egyébként a nálam lévő Wave és a Wave II is tudja
Ha USB debuggolás után beragad valami, akkor megtörténhet.
De attól még erős fake az egész.Csimpánzoktól nem fogunk Androidot látni.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Wheelbarrow
aktív tag
És ez kikapcsolva is ébreszt (ha beállítja rendesen az ember ) Ellenben a droid....
Egyébként én is a fotó videó a szép kijelző a hosszú készenléti idő és az aluház miatt választottam. Az apps nekem másodlagos, ami nekem kell benne van gyárilag. Max egy Opera mini egy zseblámpa progi és egy helymeghatározó (BADA Tracker ami ingyenes) kell. Javas progival meg tele a net. Szóval én is ezért választottam amiért te.
És persze telefonálni is jó vele. Hangosan csörög erősen rezeg és zajban is hallok és hallanak. -
bokrosolajos
őstag
Na, eddig élt az Androbada hoax!
Már a második napján mondtam, hogy fake és csak egy video az egész
Megy a töltés ikon, mikor nincs is kábelen a Wave... -
leslieke
Jómunkásember
Szép összefoglaló.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ferke170
tag
+ Maximálisan egyetértek veled!!!
-
Binyi01
aktív tag
-
bokrosolajos
őstag
Júniusig csak el tudod dönteni, nem ?
Figyi, ha lesz ilyen telefonod, 30 napig ingyen kipróbálhatod a navigációt, és utána eldöntöd, kell-e. De szerintem nem fog feljebb menni az ára június után sem a Route 66-nek.
Van alternatívája is, az Ndrive illetve a Sygic. Mind a kettő fizetős, vagy warez. Ha zavar a support hiánya akkor ezek persze felejtősek75 ezer ezért a telefonért egyáltalán nem sok, ha össze hasonlítod mondjuk egy HTC Desire-el, ami 1 évesen, használtan kerül ennyibe, meglepődsz. Nekem az a másik kedvencem a jelenlegi mezőnyből, de fotó/video terén nagyon gyenge, főleg a Wave-hez képest.
Elszomorodok, amikor 39-ért(!) látok hirdetést.
Sajnos a buta emberek, akik nem értenek hozzá, eladják, mert csalódtak benne, meg mert azt hallják a TV-ben, hogy egy Androidos telefonnal mindent lehet :
A másik, amitől a szőr feláll a hátamon, mikor egy Galaxy 3-hoz vagy hasonszőrű fos telefonhoz hasonlítják, mikor HW szintjén ua mint az SGS, viszont aluházas, szép, dedikált fényképezővel, hívásmegszakítóval, vakuval(!) 1Ghz, 256 MB RAM, 512ROM, 3Ds kari
Ezek után gondold újra az árátEgy okostelefont sem láttam eddig, ami olyan gyorsan bootolt volna, mint a Wave. Pubokban az androidos haverok folyton telefonnal a kezükben mutogatják egymásnak a hét droidos szívásait
Bárkit megkérdezhetsz, én nem védem a badát, mert egyszerűen a Samsung üzletpolitikája, elképzelése defektes... Viszont ahogy már előttem említették, felhasználói szinten sokkal jobban szeretem magát az OS-t, mint az Androidot.
Egy ideje minden napomon azon rágódok, eladjam/megtartsam.
Hiányoznak nagyon az appok, amik a Marketen vannak, még úgy is, hogy 120 telepített van a telómon.
Ellenben nem vagyok rútmájer, engem nem érdekelnek a FW frissítések, csak használom arra, amire való: telefonálok, netezek, játszom vele (TV-n is), HD videokat rögzítek, fotókat (panoráma,makró) készítek vele, utazáskor navizok.Ha pedig a kezemben tartom, megnyugszom, valamiért ragaszkodom hozzá.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
-
atala
addikt
Köszi, mindenkinek a válaszokat. Most már képben vagyok.
Szerintetek május-júniusig fog még lejjebb menni az ára? Kicsit nekem sok a 75 ezer egy telóért.
Ja a júniusról jut eszembe. Érdemes a navigációért kiadni 50 Eurot? Addig mindenképpen el kell döntenem, mert addig adják az örök élet előfizetést. -
Speedy86
aktív tag
Nálam szinte méterre pontos az Ndrive. A napokban direkt tesztelgettem, és volt 1-2 érdekes dolog. Pl nyíl egyenes úton, ahol kereszteződés sincs és nem is kanyarodik azt mondja forduljak balra, pedig a térképen se mutat semmit, illetve azt mondja, hogy hajtsak be a körforgalomba. Itt élek 25 éve és ott sose volt körforgalom, sőt a térképen se az van
Lehet nekem is meg kéne néznem a sygic-et de úgy látom már csak fizetősön van fent. -
appel
őstag
1, miért láttál már olyat, amire akármit rá lehetett rakni ?
2, igen (nem, de főleg igen)
3, van ingyenes (nálunk csak az érhető el), és van fizetős is (ne gondold, hogy androidra is minden ingyen van, warezről meg ne is beszéljünk...)
4, http://www.samsungapps.com -
Speedy86
aktív tag
1: Így van, mint minden operációs rendszernél. Persze javas progik felmennek rá.
2: Lehet sokan nem értenek majd velem egyet, de az OP rendszer nekem jobban tetszik mint az android. Vagyis nem az op rendszer a hátránya a telefonnak, hanem a support.
3: Magyarországon egyenlőre nem lehet fizetős programokat elérni, de persze az értelmesebb dolgok fizetősek, mint mindenhol.
4: alul lehet állítani országot, ha magyarra állítod csak ingyenes progikat találsz ha átállítod pl UK-ra akkor megnézheted a fizetős kínálatot is[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Már egy ideje olvasgatom a fórumot, de nem világos valami.
Ezen a telón egy Bada op rendszer van.
- Erre nem lehet bármilyen progit felrakni, csak amit erre írtak?
- Nagy hátrány ez az op rendszer az Androidhoz képest?
- Általában fizetősek a progik, vagy van sok ingyenes is?
- Hol lehetne megnézni a programok listáját?Általában nem szoktam sok progit feltenni a telefonaimra, de néha jól jön egy kettő.
-
DeXoor
csendes tag
válasz Binyi01 #34158 üzenetére
Mint látod nem lehetetlen, szerencséd volt, mert jó helyen voltál, volt elég műhold és erős jel amit érzékelt, és amint belép már tudja a pozíciód, ergo a térképen is el tud helyezni. Nekem is így működik, ha kintről a menüből is le tudom kérdezni a saját helyzetet és úgy lépek be, akkor egyből mutatja a jelenlegi helyemet, amint belépett.
-
Binyi01
aktív tag
válasz DeXoor #34155 üzenetére
Szimike: azért koszi Study: ezt meglepetten olvasom, mert az Ndrive kb 10 - bôl 9 embernél késik vagy 30 métert, Sygicre meg mindenki azt írta, hogy pontos! Érdekes! DeXoor:Ebben az az fura, hogy mikor elindítom, már úgy indul, hogy mutatja egybôl a pozícióm, meg alul a jelerôsséget! Ez meg kb lehetetlen, mert indítás meg térképbetöltés között nem telik el fél perc! Nem mellesleg szobámban ültem! Nem vágom mivan. Térkép alatt meg csak a jelerôsség meg talán a sebesseg van. Na mindegy, valamikor már kipróbálom, és akkor megírom a tapasztalatom! Mindenesetre kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
JMC
tag
válasz Varszegig #34139 üzenetére
HTC HD2. Viszonylag jó áron jutottam hozzá ismert tulajdonostól. Fő rendszer egyelőre WinMo, SD-ről megy a droid, aztán ha szorosabb barátságot kötök vele (sosem volt még droidos készülékem, winmosat használtam már azért) megy majd nandba, winmo meg a levesbe (bár egyelőre még az sem tűnik elavultnak annyira, kicsit olyan, mint az xp ). A Leora már most van 2.3.3-as droid, ami akár SD-ről akár NANDból fut major bug nélkül. Egyik ismerősöm ugyanilyen telóján NAND droid van és SDről phone7 fut, szal lehetőségek tárháza ez a telefon, pedig lassan másfél éves.
-
DeXoor
csendes tag
válasz Binyi01 #33971 üzenetére
Nekem se mond semmit indulásnál, csak a térképen látni, hogy merre kell indulni. Igen, ha van GPS jel, akkor a jelenlegi helyzeted mutatja. Ha nincs jel, akkor alul kiírja, hogy nincs érvényes jel, de amikor elindítod a navigációt, van olyan lehetőség is, hogy várakozás az érvényes jelre, és ha talál, akkor onnan navigál tovább. Szerintem jobb mint az nDrive, mindkettőt használtam, de valahogy szerintem barátibb a Sygic és a pontossággal sincs semmi gond. Bőven van lehetőség bekonfigolni is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Speedy86 #34152 üzenetére
Ez meg itt az én forrásom: http://mobilarena.hu/hir/mwc2011_bada_2_0.html
Idézet a cikkből: Az első, 2.0-át futtató masina valamikor a nyáron fog megjelenni, a bétás SDK viszont már májustól elérhető lesz.Ráadásnak ez a fenti infó jóval frissebb is, mint az a három amit linkeltél (mindhárom 2010. dec. 21-ei keltezésű). A több 100 talált meg úgy jött össze, hogy 1-2 helyen megírták, a többi meg átvette.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
-
Varszegig
veterán
-
-
senior tag
gondjaim vannak és nem tudom mik a megoldások...
a probléma a következő:
- hangos felvételnél torzítva veszi fel a hangot a telefon, és nem tudom hogy hol kéne lefogni a mikrofonját (ugyanis előző telefonnál segített ez a módszer ) szóval jó lenne ha erre is lenne valami megoldás, köszi
- képnézegetésnél van olyan hogy behülyül és automatán elkezdi lapozni a képeket (jelenleg erre se találtam semmiféle leírást hogy wtf?!)egyelőre ennyi ha lesz még úgy is írom
-
the radish
senior tag
Még akciós:
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Hidd el sajnáljuk, becsülendő, hogy Te legalább nem fikázod agyon, mint egy-két ex wave-s. Nekem nagyon bejön a telefon, a bada is pörög rajt, 1-2 dolog van, amit hiányolok róla, de azért mégsem 2K-ba került.
Frissítettem 1,2-re, akkor pár napig csalódott voltam a lüke böngésző miatt, de megszoktam, majd csak kijavítják.
Exchange 2 hónap után döglött meg, újra aktiváltam, azóta megint jó.
Minden olyan szoft rajta marad egy darabig, ami tetszik és hozzájutok az apps-on, ami meg nincs ott, azért nem fáj a szívem. (Azt hittem, nagyon fog hiányozni a doc szerkesztés, de meg lett oldva. Az asszisztensek ráérnek várni. )[ Szerkesztve ]
-
Speedy86
aktív tag
válasz GrooveHero #34137 üzenetére
Q1-re igérik. azaz első negyedév. Arra esély sincs
-
GrooveHero
addikt
válasz bokrosolajos #34135 üzenetére
Sziasztok. Van esetleg vmi hivatalos a Bada 2.0 érkezésének dátumáról?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
JMC
tag
Én is kiszálltam a Wave-ből, kissé elegem lett. Sokat vártam a telefontól, de sajnos... A vas maga pedig az én szemszögemből karcolja a tökéletesen megfelelőt, de a Bada... no comment. Néha még vissza fogok azért olvasgatni, hogy hol tart a dolog, de egyelőre az Android mellett tettem le a voksom.
-
bokrosolajos
őstag
Fizetősben sincs semmi új a Nap alatt!
Még a bada light-ra sem jönnek az appok. Már csak a témákat nyomják orrba-szájba, hogy legyen valami életszerűség, de egyébként totál halott az egész[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Annyira nem vagyok azért kétségbe esve. A droidnak sincs itthon fizetős oldala, úgyhogy annyira nem zavar a dolog. Az már inkább hogy a beharangozott dolgok nem csordogálnak az ingyenesben sem (ráadásul még Karma app-ját sem akarják adni, lehet irigységből, vagy mert nem tud ott senki magyarul és azt hiszik hogy rossz). Remélem nem kell kivárnunk a 2.0-át ahhoz hogy kapjunk néhány normális cuccot, mert az még igencsak odébb lesz!
Ha így folytatják visszatérek régi kedvencemhez az SE-hez a két új telójuk (Arc, Neo) egész jóra sikeredett.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
Na most már megnyugodtam egy kicsit, már azt hittem hogy behalt a telómon az apps store. Eddig csomagkapcsolton nem szoktam megnézni jött-e valami csak itthon WiFi-vel. melóban volt egy kis időm gondoltam megnézem. Jól rám jött a szívbaj!
Most hogy olvasom a fórumot megnyugodtam hogy nem egyedi jelenség. De már megy. Viszont változás az semmi. Se Ozone, se AB.
Fizetős store-ban meg szerintem ne is reménykedjünk!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #34124 üzenetére
nálam a mai "frissítés" előtt is így csinálta mióta feltettem az 1,2-őt, be volt akadva 1 vmi amit frissíteni akart, de persze nem tudta
szóval nem kell idegeskedni, ez eddig is szar volt, eztán is az lesz
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Binyi01
aktív tag
http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_s8500_wave_a_harmadik_kiraly/hsz_33971-33971.html
Erre valaki?[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
szebev
senior tag
válasz ruszi_tomi #34123 üzenetére
En most a Golf Battle 3D-vel jatszok,eleg jo jatek.Csak 1font volt. Van benne multi is.
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #34124 üzenetére
Nálam eddig is megvolt az 5 frissítés, amit most sem tud telepíteni... Gondolom már letöröltem azokat a progikat, de nem vagyok hajlandó minden egyes letöltött alkalmazást visszatenni, hogy megnézzem melyikek voltak...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
Nálam is működik újra. 2 frissítést jelez, de amikor a Letöltések -> Összes frissítésre bökök, akkor meg kiírja, hogy nincs frissítés. Csodás megoldás!
-
ruszi_tomi
aktív tag
Ezt nem hiszem el, pedig az esély meg volt hogy legyen fizetős apps-unk, inkább ne működött volna 1 hétig az apps, de legalább valami változás történt volna, túl régóta van pangás, semmi nem történik :S
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Shurycen
tag
Srácok!
Telón > samsung appson belül > letöltéseken belül, nem tudok törölni régebben letöltött és telepített app-okat hogy ne mutassa?
-
vidékiürge
tag
működik... a kérdés a semmiről megint megvolt, változás nem történt. kérdése van valakinek?
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
AS
félisten
Működik az apps de ennyi.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
-
ABal
őstag
válasz Goldmen75 #34108 üzenetére
A "telefonos csaj" egy önálló kategória, akit azért tartanak a cégek, hogy a betelefonálóktól megtudjon különböző -- az adott cég számára fontos -- dolgokat és eseményeket, amelyeket aztán továbbít a cégvezetés felé.
Viccnek szántam, bár így utólag átgondolva, lehet, hogy igaziból is így van?[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Goldmen75
őstag
Most hívtam a samsung magyarországot...a telefonos csaj nem tudott a dologról! ő is megnézte a telóján, nála se ment! Felvette az adataimat s jelzi ha tudnak valamit erről a dologról...ÉRDEKES!!!!
-
SeriouS_77
tag
Biztos most dátumozzák át az appsokat, hogy lássuk mennyi új, és jó dolog került fel.
-
study
tag
Nézzetek rá mert nálam megy XP-vel.
-
Speedy86
aktív tag
Pár napig nem voltam, de a régi 256mb kontra 512mb vitához találtam még egy dolgot, ami nagyon remélem, hogy igaznak bizonyul. A cikkből kiragadva pár sort:
"A Wave-re a Samsung i9000 Galaxy S ROM-ja került, mivel a két modell hardveresen nagyban hasonlít egymásra (1 gigahertzes processzor, PowerVR SGX540-es grafikai gyorsító, fél gigabájt RAM és Super-AMOLED kijelző)."
Nem tudom mennyire illetékes ember írta a cikket de nem bánnám, ha igaza lenne
-
AS
félisten
Jah meghalt az APPS nagyon
[ Szerkesztve ]