Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
duvi: memóriakártyát nincs értelme defragmentálni
SDHC kártya: Silicon Power 8 GB Class 6-ost vettem pénteken én is, nagyon gyors, 5 év gari van rá. Épp ezért lett felesleges a 4 GB-os Class 6-os[ Szerkesztve ]
-
andrew82
tag
Rengeteg program meg egyéb van rajta, nem szeretném formázni Most az előbb pl jó volt.
-
andrew82
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy amikor USB-vel rákötöm a PC-re, háttértárként, felismeri a gép, de pl ha belemegyek az MP3 könyvtáramba, ahol nagyon sok zene van, nem lát semmit, csak png meg xml fájlokat. Ugyanez van a videok mappában is. Ha bemegyek pl a navigator mappába, benne leszek, de ugyanúgy a külső könyvtárstruktúrát mutatja. Majd ha abból még belemászom a zenékbe, akkor megint a külsőbe kerülök, ott megint a zenékbe... stb, az elérési útja I:\SamsungNavigator\Sounds\Sounds\Sounds
Tökre össze van zavarodva. Eddig az én gépemen minden oké volt, más gépeken nem mindig, de most már itthon is ilyen Tud valaki erre valami megoldást? Már újraindítottam párszor.
-
-
krysztyan
tag
Sziasztok!
Megpróbáltam beállítani az itt leírtak alapján a gmailos emial fiókomat, de a végén mindig azt írja, hogy a "mentés nem sikerült". Nem tudok rájönni mi a gondja. Volt már fenn akkor tökéletesen működött, de aztán a push inditás folyamatosan szürke volt, azért töröltem. De azóta ezt írja ki, ha be akarom állítani. Más email fiókom is volt azt is kitöröltem, hátha az a gondja, még a widgetet is levette, de semmi. Még mindig azt írja, hagy "a mentés nem sikerült". Van valami ötletetek, mi lehet a gondja? Vagy valami beállítási probléma lehet?
Egy másik dolog. Otthon jelszavas wifim van, de tegnap este ismételten kérte a jelszót, mintha elfelejtette volna, hogy mi az. Ti is tapasztaltatok már ilyent?
Hali
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
Binyi01
aktív tag
válasz szunyog199 #34889 üzenetére
Oda, ahova írtad, de azt telefonon nem fogod látni. Telót kösdd össze a géppel, háttértár módban, úgy fogod látni az említett mappát.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
válasz szunyog199 #34887 üzenetére
Saját fájlokban ne is keresdd! Fölösleges.
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
szunyog199
tag
Megpróbáltam telepíteni ezt az Ndrive progit, felis megy a menübe megtalálható, viszont a sajátfájlokba nincs. Egy ilyennek kellene lenni a telefonon:
Others/__@@bada_applications@@__/1j38z33b6e/DataMi lehet a gond?
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Varszegig #34885 üzenetére
egy konkurens oldalról, konkrétan innen, de ami fontos, az ez: " A hazai tanulság pedig itt van: mi, magyar felhasználók várjuk azt, hogy a fejlesztők jobbnál jobb alkalmazásokat tegyenek le elénk, amelyekért adott esetben fizetni is hajlandók vagyunk - ősztől már az Android Marketen is."
-
Tomajdon
aktív tag
A fizetős apps-szal nem is vagyunk lemaradva annyira. Az android marketen ősztől lehet venni majd appokat kis hazánkban. Szóval hogyha be tudja tartani a samsung azt a pár hetet (mivel most "teszt" időszak van, bár a pár hétből lesz 2012 is, ismerve a samsungot ), akkor el lehet mondani hogy elöbb lett fizetős appsunk mint az androidosoknak
rObika8802: nekem egy silicon power 16 GB cl 6 van, és semmi gond nincs vele, működik, nem úgy mint néhány kingston... én csak ajánlani tudom ezt a márkát, és a sebességből meg szerintem elég egy class 6-os.
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz rObika8802 #34882 üzenetére
Silicon Power 8GB nekem ilyen van, gyors, és egyenlőre semmi hiba (2 hónapja van meg)
-
rObika8802
aktív tag
melyik 8GB-s memkarit ajánljátok? amiről csak pozitív véleményetek van
.-.-.-.-.-.-.
-
mrhitoshi
veterán
Egy frissítés érhető el a Battle Frogging című játékhoz, szerintem érdemes letölteni, részben új külsőt kapott a játék. Battle Frogging
[ Szerkesztve ]
PS4
-
szimike79
őstag
-
rollo
tag
sziasztok! A wave es a wave II kozott csak a kijelzo ez a bada verzioja a kulonbseg vagy van mas is?
-
válasz bokrosolajos #34873 üzenetére
Még mindig Wave II-je van, nem Wave-je.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
DarkDeer
senior tag
válasz Varszegig #34866 üzenetére
A Kies természetesen nem megy közben. Ha csak a Kies-el próbálom akkor az tökéletesen látja a mobilt. Próbáltam a driver letörlését és a gép újraindítását is, továbbra is fen áll a hiba. Próbáltam a laptopommal is, ugyanez a helyzet, azzal sem jó.
Mod:
Időközben csoda történt, Kies módban is meglátta az Stune a mobilt, viszont nem engedi bemásolni/felülírni a customer és clienstrings fájlokat.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Végre találtam egy értelmes Appot: FartSoundOfBeauty [link]
-
Dhampir
félisten
válasz rObika8802 #34864 üzenetére
Nekem bejön még a Piano Sound is, többfajta billentyűs között válogathatsz; elektromos és orgona is szerepel a listában.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz rObika8802 #34864 üzenetére
A freekick szerintem az 5. rúgás után már unalmas.
rObika8802: Rugby Kicks-ről sejtettem, hogy hasonló lehet, így le se töltöttem.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dhampir
félisten
válasz rObika8802 #34862 üzenetére
Lesd még meg a Recycle Me és az Exciting Freekick appokat is.
-
-
Dhampir
félisten
válasz rObika8802 #34853 üzenetére
A Simply Maphez szükséges a 3G is?
A síugrásos véleményem szerint gyenguci (ettől még lehet, hogy másnak bejön), az orosz rulett egy esztelenség (gondolom a készítője valamilyen defektusban szenved), a Flick_Mastert még nem próbáltam, de a képek alapján jópofának tűnik.
-
Fogash
tag
válasz GrooveHero #34850 üzenetére
R66 tök rendben van, 50euróért öröklicensz egész európára...
-
DarkDeer
senior tag
Érdeklődnék, hogy az itt leírt Social Hub aktiválás működik-e Wave II-vel is?
-
study
tag
válasz szunyog199 #34839 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=28qeZUQZreI
segítség a szétszedéshez. -
GrooveHero
addikt
válasz szunyog199 #34849 üzenetére
Sztem erre is van Ndrive, esetleg Sygic is, de csak svarcba, ha nem akarsz fizetni
Ha meg igen, akkor meg egyértelmű, meg kell őket venni. Vagy meg tudod venni a rút66-ot is.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
szunyog199
tag
Valami jó GPS progit nem tudtok wave II-re? Idáig a Route66-ot használtam, de lejárt a 30 napos próbeverziója.
-
szimike79
őstag
Nem tudom mennyire jött be a Samunak a Wave-vel kapcsolatban a számítása (akkoriban csúcs hardver nyomott áron). Ha követi az akkori jó szokást, akkor lesz valami kétmagos csoda GPU-s proci benne. Az ára már közel sem biztos hogy olyan kedvező lesz. Az anno szerintem csak a bada bevezetésének volt köszönhető. A kinézet meg a ki tudja kategória, max annyit mondhatok: Reménykedjünk. Ja és a memória: Az SGS2 után szabadon, valószínű hogy 1giga lesz.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Sógi
addikt
Ha kijönne a "wave III", amely ugyanígy nézne ki (összeszerelés+külső), mint az I, csak lenne benne 1 gb ram, egy dual proci és lenne hozzá kb 100 db igazán hasznos app, már venném is meg újra
Kezdek álmos lenni, már szinte fél lábbal az álomvilágban vagyok -
gamek!ller
őstag
válasz vidékiürge #34843 üzenetére
Ennyire nem ert itt hozza sok ember szerintem...
-
Dhampir
félisten
Jó nagy marha vagyok. Nem a telefon kamerája volt a ludas a fakóbb színek miatt, hanem a számítógép grafikus beállításaiban kellett a színtelítettségi értéken változtatnom. Arra figyeltem fel, hogy az S8530 kijelzőjén szépek a színek.
-
Sógi
addikt
válasz szunyog199 #34836 üzenetére
Komoly vagy, h bontogatod a gépet
Azt a videót keresd meg és tuti menni fog, de kellenek hozzá speckó szerszámok isSzimike: csak elméleti szinten nyomjuk a sufnit, egyenlőre..
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz szunyog199 #34819 üzenetére
Én próbálgattam az enyém, de kürt szerű jelenséget nem tapasztaltam. Az meg szerintem minden telefonnál úgy működik, hogy egy bizonyos fokozat után hallható is lesz a rezgőmotor hangja.
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #34834 üzenetére
Én is attól félek!
Sógi, gamek!ller: Lassan megnyithatjátok a "Hogyan csinálj sufni tuningot a Wave-re otthon" című topikot!
Lehet még próbálkozni a színtelen szilikonnal is, csak attól olyan szaga lesz mint a túl ecetezett bablevesnek![ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz szunyog199 #34829 üzenetére
Volt vmi jutyub videó erről (szét és össze szerelés), azt nézted meg vagy tapasztalatból nyomod?
Akkor marad az extra erős pillanatragasztó vagy gyanta[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #34825 üzenetére
Személy szerint semmi bajom az iPhone-nal, szép teló. De azzal hogy szinte az egész Galaxy család arra hajaz az már nem tetszik. Remélem semmi köze nem lesz annak a csapatnak az új Wave-hez.
Az erős hardver viszont fontos, mert pl. párom X8-a még az Angry Birds alatt is beszaggat elég rendesen, néha már zavaró is. Azért az én Wave-m még jóval komolyabb 3D-s játékok alatt sem akad. Ezért kell bele az ütős vas.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Sógi
addikt
válasz szunyog199 #34819 üzenetére
Nem vészes a kürt jelenség...
A rezgő motor adja ki ezt a hangot 6-ostól felfelé, de nem érdemes vele foglalkozni! Vagyis én már meg is feledkeztem róla és már nem hallom
Ez egy kis apróság és csak akkor zavar, ha mindent "nagyítóval" vizsgálsz vagyis szőrszálhasogató vagySzerk. Jah a megoldás az, hogy szétszeded a telefont és meghúzod a rezgőmotor rögzítését vagy mit, de ez nem ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
-
szunyog199
tag
Hali. Olvasgattam néhány hozzászólást, hogy elég sok ember telefonjánál jelen van a hangos, kűrt szerű rezgés. Kérdésem az lenne, hogy sikerült-e valahogy valakinek megoldania ezt a problémát? Foglalkozott vele egyáltalán valaki? Vagy hagyta a fenébe?
-
Varszegig
veterán
válasz the radish #34815 üzenetére
ED tudta ezt 1.2 óta, a fizetős verzióban már javítva
-
the radish
senior tag
Help!
Mitől lehet, hogy 1-1 alkalmazás egyszer csak gondol egyet és a kezdőképernyője után kilép? Múltkor az Empire Defense-vel jártam így. Semmi nem segített, csak az újra telepítés. Akkor nem is foglalkoztam nagyon vele, de ma a smartrunner-el jártam így, amit mindennap, így tegnap is használtam.
Az alkalmazások a mem kártyára vannak telepítve.Van valakinek ötlete? A kártyával nem volt eddig probléma, más alkalmazás is oda van telepítve, mindet próbáltam, azok jók.
Köszi.
-
PofaJenö
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest