- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Polllen #25699 üzenetére
Még a 3GS-hez viszonyítva is teljesen más az i4. A BT fájlátvitelen kívül (amit egyébként sem használnék) eddig még kötöttségekkel se találkoztam.
Az a baj, sokakban él, hogy az iPhone 3G bizony baromi gyenge volt multimédiában a maga korában, és tényleg sok alap dolgot nem tudott (csak jailbreakkel), amire szüksége lehetett a júzernek, és a többi gyártó modelljei már tudták.
A 4-es szerintem teljesen más koncepció alapján készült, és beleadtak mindent, hogy műszakilag is a csúcsot hozza ami a multimédiát illeti. Nagy volt a konkurencia, muszáj volt.[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Polllen
nagyúr
Én kellemesen csalódtam a wave-ben, van 1-2 apró dolog, ami zavar, de türelmes vagyok... ha nem lennék az, nem lett volna 2 évig iphone 3G-m ... (persze hozzáteszem, hogy fura a gondolkodásmódjuk)
KarmaEz harapott...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
zack
nagyúr
válasz Polllen #25695 üzenetére
Elég sok időt töltöttem itt. Azt elárulom, hogy nem a telefon miatt járok vissza, hanem inkább a társaság egy része (kemény mag ) miatt. Csak ide írkáltam a legtöbbet fél évig. Nem múlik el nyomtalanul. És persze érdekel továbbra is, hogy a problémák meg fognak e oldódni, és hogyan alakul a Bada helyzete.
De iPhone-tól függetlenül úgy érzem, egy darbig nem lesz dél-kóreai telóm. Visszapörgettem az eseményeket az LG Arena-tól kezdődően a Samsung I8910 és Omnia2 keresztül egészen a Wave-ig, és ez lett a konklúzióm. Közel 3 év tapasztalata a dél kóreai gyártók mellett ezt hozta ki belőlem.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz F-ECT$ #25691 üzenetére
A 16Gb i4 egyébként 80k Media Mania "L" csomaggal 2 év hűséggel.
Persze megértem ha valaki nem beszél 11k értékben, mert így tök felesleges és pénzkidobás az "L" csomag, kissebb csomagban meg való igaz hogy 120k lenne.
Ettől függetlenül azt mondom, sokkal jobban megéri az a 40-50k különbözet, mint a Wave - Galaxy S közötti 30-40k különbség. Persze ha hiányzik a pénz, nincs mit tenni, nekem is mákom volt hogy így alakult, mert a gazdagságtól és a jóléttől igen messze vagyok én is.TomWexX:
Tökéletesen igazad van. Függetlenül én sem vettem volna meg ennyiért, mert nem lett volna ennyi, és mert bármennyire jó egy okosteló ennyit nem ér. Az i4-et csak előfizuval éri meg beszerezni, ez nem kérdés. Lényegében annyit költöttem, mintha egy N8-at vagy egy Galaxy S-t vettem volna újonnan GSM boltban. Ez meg azért annyira nem vészes. Előfizu meg így is úgy is kell, tehát a 2 év hűség engem nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
TomWexX
addikt
"...de azért azt elmondhatom 2 nap használat után, hogy megéri az árát, ill. a felárat a többihez képest."
HA-HA-HA! Nem létezik olyan telefon ami megér 250000HUF-ot! Abból már majdnem hogy autót lehet venni! Félre ne érts, örülök hogy neked tetszik, meg annak is hogy megteheted magadnak hogy ilyened legyen, de akkor is irreálisan drága egy TELEFONHOZ képest!
Szubjektív véleményemet olvashattátok...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
zack
nagyúr
Eddigi okostelóimat beleértve, az i4 a legjobb választás volt, amit választhattam. Nem ecsetelem, mert megint lesznek akik megjegyzik hogy ez nem iPhone topik, de azért azt elmondhatom 2 nap használat után, hogy megéri az árát, ill. a felárat a többihez képest. A Wave volt az utsó telóm, és egyben ez volt a legkomolyabb is iPhone előtt, tehát ehhez hasonlítom az iPhone tudását. Amiket eddig kipróbáltam, teszteltem, és tapasztaltam, mindenben köröket ver a Wave-re, és persze a többi okosteló is ide tartozik. Nincs még Jailbreak, de a fizetős app store-t már igénybevettem elsősorban a FLAC player miatt. A fizetős játékok többsége 0,79 EUR, tehát simán kifizethetőek, de az ingyenesek is nagyon igényesek. Eddig nem hiányzik a Jailbreak, mindent tud amit szeretnék hogy tudjon, és persze maximális minőségben. Kb. olyan komfortérzetem van jelenleg, mintha a Lexus LS 600h-ban ülnék, és bármi amit érzékszerveimmel tapasztalok maximálisan minőségi, és a szinte "manufaktúrális" precizitást és igényességet juttatja eszembe.
Az eddigi elégedettségem engem is meglepett, mert nem erre számítottam, mi több az utolsó napokban kicsit el is bizonytalanodtam hogy kell e nekem iPhone.
Nem mondom hogy az előző iPhone-okról is ez a véleményem, mert a kijelző és a multimédia számomra nagyon fontos, és ebben csak az iPhone 4 tud annyit ami elég egy magunkfajta igényes felhasználónak Wave után. Aki cserélni akar, nem fogja megbánni.
Elénézést ha csöpögősre sikerült, de ez tényleg csak az elégedettségemet tükrözi.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nyesix
senior tag
nekem 4 hónapja van meg a telefon és ma vettem észre, hogy van benne zenefelismerés (zenelejátszó/zene felismerés) ami a tvben/rádióban/akárhol játszott zenét beazonosítja előadó és album szerint (le nem tölti, csak megmondj ami szól) ez nagyon tetszik. zsír, és eddig 100%-os a találati aránya
-
szabob1996
csendes tag
ok kösz
szabob1996
-
F-ECT$
titán
-
-
szabob1996
csendes tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem: a samsung wave automatikusan tudja változtatni a képernyője fényerejét?
mmint ha kimegyek a napra ott erősebb lesz a, ha pedig bemegyek a sötétbe gyengébb lesz
a fényerő?
(vagy ezt manuálisan kell állítgatni)szabob1996
-
pit stop
addikt
Badánál kell külön progit letölteni, hogy tudja összeszámolni hívásidőket vagy maga a telefon alapból tudja? Csak samsungot felhívtam s ott azt mondták, hogy apps-ben nézzek körül, de addig nem venném meg amíg erre a kérdésre nemtudom a választ (Ha le kell tölteni, akkor van hozzá külön progi fenn?)
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Speedy86
aktív tag
válasz F-ECT$ #25681 üzenetére
próbáltam ott is annak nem adtam sok esélyt. Utána kivittem a kutyár 5 percre az se ment. Gondoltam kevés volt neki az idő. Ma sétáltam 30 percet hazafelé és semmi. Így gondolom már nem bennem van a hiba GPS mely részeit kell engedélyezni a beállításoknál ami nem fog nekem költséget generálni?
-
Speedy86
aktív tag
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki használta e már a Vitesse nevű sebességmérő programot. Első indításkor szolt hogy engedélyezzem a gps-t a menübe. meg is tettem de azóta semmi. Nem talál vajon műholdat vagy mi lehet a probléma? Esetleg a menübe valamit még engedélyeznem kell? Magán a programon belül az ég világon semmi állítási lehetőség nincs.
-
dave182
senior tag
Sziasztok!Az előbb léptem fel a telefonról a samsungapps-ra és ott találtam egy hangerősségmérő programot amihez az volt kiíva h 1.2 es bada-hoz csinálták,kíváncsiságból ráböktem a get-re és ki is dobta h nem kompatbilis az op rendszerem a progival...erről tud valaki valami?vagy már elérhetővé tették az 1.2őt?
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki a Wave-hez olyan kemény tokot ami 2 félből áll!
Tehát ami a hátlapot és a kijelzőt is védi valamennyire.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire passzolnak ezek a telóre, nem akarnak leesni, könnyű feltenni, hogyan illeszkednek össze?
Az ebay-en láttam egyet 900Ft-ért postával, és mindenképp akarok venni, mert így sokkal jobb a fogása a telónak és nem csúszik ki olyan könnyen a kezemből... -
MerLinh
senior tag
-
MerLinh
senior tag
van decemberi 1.2, xxjl2 =) ahogy látom xen, szóval nincs benne magyar nyelv gondolom
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
graffg
csendes tag
TomWexX:
Hi! A 25564-es hsz-el kapcsolatban kérhetek még pici infót, tudnál segíteni?
Köszönöm! -
master12
csendes tag
Sziasztok! Nézegettem a telefonon, hogy hogyan is lehetne a feliratot elővarázsolni, de sehogy se sikerült, leslike említet valami olyasmit, hogy be kell kapcsolni valahol, de amilyen béna vagyok azt se sikerült megtalálnom, hogy ez hol lehetséges Eddig csak akkor jártam sikerrel, amikor a videóba be is volt muxolva a felirat és meglepetésemre még az ass. kiterjesztésű feliratot is szépen megjelenítette, csak hát macerás lenne ezt minden videóval megcsinálni, szóval ha valaki elmagyarázza nekem mit csináljak, hogy működjön "külső" felirattal is azt nagyon meghálánám.
Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave
-
Vovi1
aktív tag
Nekem símán telepített az apps-ból, pl a Hvg-t is, lementette a gépemre, de mivel a telefont nem ismerte fel, csak a temp állományban maradt a prg. Most is ott van. Kipróbáltam, önállóan fel lehet-e telepíteni, de a belső fájlkezelő nem ismeri fel a formátumot, nem indítható.
-
Vovi1
aktív tag
válasz peterk #25650 üzenetére
Bár már kitöröltem a KIES-t a gépemből és megfogadtam, hogy soha többé, de próbáljátok ki ezt a megoldást ( másik, külföldi fórumon olvastam) :
Ha nem ismeri fel pontosan a telefont, KIES módban csatlakozáskor még a felismerés kezdeti szakaszában - vagyis rögtön, kb egyidőben - meg kell kicsit nyomni a ki-bekapcs gombot. Ekkor újratelepíti az összes drivert és felismeri a KIES a telót.
Már futó KIES csak ezzel a módszerrel ismerte fel a telómat. Automatikusan be sem lépett. Ezután egy darabig működött a felismerés, de ismét meghalt, szóval a KIES kuka.
A KIES 2 még nagyon béta verzió, felesleges vele kínlódni, - nem ismeri fel a telefonokat !!?? - szintén kuka. Különben jó program lesz, gyorsabb, egyszerűbb.
-
Varszegig
veterán
bada goes to University
Samsung Mobile Innovator is about to start a comprehensive university program that will involve several universities from across Europe. We are conducting talks with universities renowned in mobile computing such as Cambridge and Oxford in the UK, and Hagenberg in Austria. Comprising of lectures, internships, bada programming competitions, student projects/master thesis supervision, sponsorship and free give-aways the series will become an invaluable resource for budding mobile developers. Over 100 editions of the new "Introduction to bada" books have been donated to universities already. In line with this Dr. Manfred Bortenschlager has recently taught a bada lecture series worth one semester at the Hagenberg University, Department of Mobile Computing. This lecture was a very successful pilot project and will be replicated at other universities. Manfred covered the essentials of the bada mobile platform and ecosystem with many hands-on practical programming examples. To successfully complete the course, the students were required to develop a full bada app, which might eventually end up in the Samsung Apps store!
So stay tuned and expect some nice, new bada apps from the participants by end of the year. -
TomWexX
addikt
válasz István100 #25658 üzenetére
Én jártam már vele Tatabánya melletti rejtett falun, Kaposváron, és itt Pesten is, és a házszámokkal eddig soha nem volt gond. Pedig a rejtett falu környékén többször be is mondta hogy "Ön olyan területre érkezett, ami nincs teljesen feltérképezve, ezért elképzelhető hogy a program helytelen utasításokkal látja el". És ez mellet megállított a ház előtt. A POI-kkal nekem eddig nem volt gondom, igaz eddig csak plázákat, és vasútállomást kerestem, mindegyiket szépen megtalálta. A leggyorsabb út tényleg jobb mint a legrövidebb, mert pl. Kaposvárról Bp. felé a legrövidebb opció leakart hozni az M7-ről mert arra valószínű 5cm-el rövidebb lehetett az út. Földút opció sajnos nincs a r66-ban (talán csak egyelőre), viszon magával a térképpel nem lehet nagy gond mert a Navteq gyártja. Maga a program tényleg nem tökéletes, ellenben az örökélet licenc olcsó, és a célnak végül is megfelel. Abban reménykedem hogy talán ezt is fejleszti valaki és később javulni fog majd.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
István100
tag
válasz Varszegig #25657 üzenetére
leggyorsabb+autó
Ennél felvisz az M0-ra. Ezzel nics is gondom. Viszont a telóban a rajzolt térképen nem is mutatja ezt a földútat. Betonon Fóton át kellene vinni rövid opciónál, de nem teszi. És abban sem vagyok biztos, hogy az M0 felé lenne gyorsabb. Meg fogom nézni az autóban az IGO-n csak most rohadt hideg van. Szerintem eleve szar a R66 programozása. Gödön(alsó) 3 katolikus templomot mutat egyet a saját helyén egyet az evangélikus templom helyén és egy galéria szerűség helyére is járhatnánk imádkozni. Ez felületes, hanyag munka. Ingyé rendben lenne, de a fizetős is nyilván ugyanaz. A környéket ismerem és most még csak játszom, de Alsómocsoládon, hogy tájékozódnék? -
Varszegig
veterán
válasz István100 #25654 üzenetére
passzolok, de azt próbáld meg, hogy a közlekedési mód leggyorsabb+autó
(Ha a térkép szerint nem földút, akkor azt az igo is elbassza, engem pl. évekig az utcánkat keresztező földúton akart áthajtani (csak tankkal járható), mert a térképe szerint arra 10 cm-rel rövidebb. Aztán egyszer javították, most már földútnak tudja, és nem ragaszkodik hozzá. ) -
ADAM1337
nagyúr
Este már én is klub tag leszek
Kies-t már feltoltam, memória kártyán feszülnek a zenék szerencsére gyári függetlent sikerült találnom. -
István100
tag
válasz Cypresss #25651 üzenetére
Tapasztaltam egy újabb R66-os gyönyörűséget. Gödről Gödöllőre a legrövidebb út autóval opciónal földútra is vinne. ??????? Az IGO8-nál a földútat külön kérhetem, de alapból nem visz az "erdőbe". A R66-on nem találtam meg a földút kikapcsolást. Az is lehet, hogy a térképen ez a bizonyos földút valójában nem földút. Ami viszont egy újabb hibája a R66-nak. Van erről infótok (földút kikapcsolás)?
-
-
Cypresss
senior tag
válasz the radish #25614 üzenetére
Az szép. Én még ilyet nem tapasztaltam, pedig IGO8-at elég sokáig használtam. Egy magyarázatot tudok csak elképzelni: a Holdon laksz.
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
peterk
senior tag
válasz albiosz #25646 üzenetére
Annyit tennék még hozzá Karma írásához, hogy ez azért nem DVD lejátszó lesz így, hanem inkább VHS. Szóval FullHD TV-n ne számíts valami hűde képre. Ha jó képet akarsz, és a TV-d DLNA képes, akkor használd az "allshare" funkcióját a telefonnak, az fullhd-ban kiteszi a képet és videót is.
stiggy, Varszegig: Nem kell újrarakni a Kiest, elég, ha az említett registry kultot (HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Kies) törlöd. Az egészet a Kies-től indulva, és alatta. Utána egy ki-be jelentkezés (vagy reboot) után a Kies újra be fogja olvasni a telefon adatait, és feltölteni a registry-t a korrekt értékekkel.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
válasz richies #25647 üzenetére
Szerintem miután felmásoltad a fájlokat (már ha a 2.0-ás kamerafirmwareről van szó), akkor még ki kéne adnod a camFW frissítést is, hogy hatása is legyen.
albiosz: Igazi kvantumtechnológia. Beledugsz a jack aljzatba egy Nokia TV-Out kábelt, aminek a másik vége három RCA, ezen SD felbontású kompozit videó és analóg sztereó hang jön ki. Ezt oda kötöd ahova akarod. A TV-n meg azt látod majd, amit a telefonon is.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
richies
senior tag
hali,
"camera failed" üzit kapom, megcsinaltam az stune-os 2 filemasolast ,de nem segitett...
Rozsomak of Power
-
albiosz
őstag
Egyébként erről a tv-out funkcióról mesélhetne valaki.
Ha van megfelelő kábelem, akkor full hd tévére (másik koreai cég) kötve, tkp. úgy viselkedik, mint egy dvd lejátszó? Vagy kell bármi extra hozzá? -
István100
tag
válasz the radish #25614 üzenetére
Hát a csuda tudja. Az IGO 8 minden esetre max 1-2 házat téved. A Rout66 meg 20-at. Legalább is a mi utcánkban. Szerintem szarul van programozva a térkép alapból. Meg kellene kérdezni nyíegyházi és szombathelyi barátainkat is. Gödön az evangélikus templom katolikusnak aposztrofálva, kultúrház helyett is templom. Ez térképhiba. Az IGO8 ekkorákat nem téved. Ezt napi szinten használom, de játszanék a wave-vel is.
-
Attelah
tag
Nekem csak annyi bajom van a fényképek infójánál, hogy a méretnél 2M-et ír ki, de a fényképezésnél a beállításoknál 5M van beállítva. Ezt is nézzétek már meg!
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Varszegig
veterán
válasz the radish #25640 üzenetére
JH3 előtt minden fw-ben benne van ez a hiba. mid van JF2?
-
albiosz
őstag
válasz the radish #25640 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, meg nincs is ilyen telefonom, de nem lehet, hogy ugyanazért, ami az 1. hsz-ben van?
,,Miért 1 órával korábbiak a napló bejegyzések, mint a valós?
Szoftverhiba, a JH3 verzióban már javítva van. Ha ez a firmware nem elérhető, akkor az Aut. időfrissítést kell kikapcsolni." -
the radish
senior tag
Viszont nálam sem tökéletes minden. A készülék órája, "jó", ugyanakkor a készített felvételek ideje -1 óra.
Van valami lehetőség ezt korrigálni?? Sokszor fontos lehet a pontosság.
-
consono
nagyúr
No ezek után akkor nem futok neki a Wave II-sítésnek. Még jó, hogy vártam vele... Viszont lassan valki a samfirmware-s srácok közül "rájöhetne" hogyan lehet moddolni a firmware-t... Végül is a Starnál meg a Montenál is sikerrel jártak, a Jetről nem is beszélve...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Varszegig
veterán
válasz stiggy #25634 üzenetére
SoftwareRevision: S8500XXJH3/S8500OXDJH1
HIDSWVER: S8500XXJIE3/S8500OXDJI2Itt zavart érzek az erőben JIE3 az biztos?
Szerintem a JH3 még az előző telefonod verziója volt. A KIES teljesen meg van szerintem kergülve. Én leszedném, újratelepíteném, és utána újra próbálnám. Aztán ha nem megy, akkor előbb fel kell tenni egy régebbit, azzal frissíteni a telefont, és aztán a kiest is lehet a legfrissebbre. -
peterk
senior tag
válasz albiosz #25623 üzenetére
Gyári függetlennél simán tudod frissíteni Kies-el, érteni se kell hozzá, mert felkínálja, csak az OK gombot kell megnyomni.
(Tudom, hogy a Kies frissítés itt nem népszerű, de nyugodtan megpróbálhatod szerintem. Ha netán nem sikerül, akkor ez garanciális probléma, cserélik/javítják. De független telefonnál nem valószínű, hogy gondod lenne.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
happy555
aktív tag
válasz Varszegig #25615 üzenetére
A vaku mindig autómatán van.
A kamera sw-t 2 napja frissítettem, hátha...., de nem ....
Lehet, h több embernek is ilyen, én is csak akkor jöttem rá, amikor valamelyik fórumban olvastam ezt a megoldást rá (átlépni videóba, majd vissza).
Ha ezt teszem akkor teljes erőből villan és ordít a különbség a két kép közt.
Próbáld ki te is:
1 fénykép a szobában, utána a jobb alsó sarokban lévő ikonnal nézd meg mit csinált, majd lépj vissza és fényképezz újra. Lehet neked is gázos, ha nem akkor ez is egy egyedi hiba.
Csak tudnám mi ez a sok "egyedi" hiba, ugyanazokkal a firm-ekkel ..... ?Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
Varszegig
veterán
válasz stiggy #25630 üzenetére
ok, akkor mi a KIES verziód, illetve, itt mit találsz?
Megkeresed a regeditben a HKEY_CURRENT_USER/Software/Samsung/DeviceDb mappát azon belül találsz több számmal jelölt almappátSoftwareRevision: ?
HIDSWVER: ?
ProductCode: ?(Ugye egész pontosan azt írja a kies amit írtál? Minden karakter számít)
-
albiosz
őstag
válasz the radish #25628 üzenetére
Jó kérdés. Remélem lesz! Gyári független talán még lesz, abban bízom.
Mivel most nincs rá keret, csak akkor tudnám megvenni. -
Nefretiti
csendes tag
Érdemes Jh3/Jh1-ről újabb fw-re frissíteni?
Fontos lenne egy gyors válasz, köszi előre is!És esetleg tudna valaki adni egy linket, ahonnan a legújabb Kies-t le lehet tölteni? Múltkorit nem eredeti honlapról töltöttem le, és az volt a legújabb
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz SlyChocolate #25618 üzenetére
Már kíváncsi vagyok nagyon. Februárban reményeim szerint majd tulajdonosként írhatok ide.
Egyébként a szervizekről mit tudtok mondani? Vétel után szerintem egyből elviszem majd a Westendbe vagy az Alleba (ezek esnek útba...), hogy rátegyék a legfrissebb szoftvert. Ilyenkor egyből ráteszik vagy ott kell hagynom?
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz stiggy #25591 üzenetére
Az enyém T-és, a doboza origi volt, (Imei matricával leragasztva, sértetlen) a zacskó mint egy táska, azaz csak az egyik oldala zárt. Widgetek ki voltak pakolva 3 oldalra.
Használd és ne dobd el a gari papírt.
Egyébként a fórumon elhangzott, hogy a T-mobil 1+1 év kiterjesztett garija nem ér semmit, ezt cáfolom. 22 hónapos SE C902 kijelző csere érintőgombos hiba miatt teljesen ingyen, gariba ment. ( A készülékházat is szerettem volna a kopás miatt cseréltetni, azt nem, fogadták el, mondván, hogy átlagos használattól ilyen. )
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz the radish #25616 üzenetére
Nekem eddig mindig működött, bár a manuális Letesz gomb biztosabb. Azzal nem próbáltad?? Nyomd hosszan a Mégse gombot , ugy?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
SlyChocolate
senior tag
válasz albiosz #25518 üzenetére
Nincs mit.
Amúgy "érdekes állatfajta" a wave, mert ugyan egy terv szerint készültek de még is nagyon különböző gondokra panaszkodtak az emberek.
Mint pl:
Akku-navi-videólejátszás-email kliens-stb... gondok a samsung windows-os programjáról nem is beszélve a kies-ről.
Hálát adok az égnek nálam semmi hasonló nem volt. -
m.zso
aktív tag
üdv. érdekes dolog történt a mai nap folyamán. Téma66.Amikor megvettem a telót kipróbáltam rajta a gps-t. Nem akart navigálni.Folyton kiírt vmi figyelmeztetőszöveget. 1 hete meg mintha életre kelt volna. Ma is azzal jöttem haza és nagyon jól működik. Nem csináltam vele semmit azon kívül,h letöltöttem hozzá egy magyarországtérképet, meg 2 magyar hangot. Semmiféle licenszt nem vásároltam meg hozzá.
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
the radish
senior tag
Másodszor jártam úgy, hogy sms küldése pillanatában "meggondoltam" magam, szépen ráböktem a mégsem gombra, de már elküldte. Azóta leteszteltem, nem működik a mégsem gomb, ha 1x ráböksz a küldésre, akkor az megy is.
-
István100
tag
válasz leslieke #25595 üzenetére
Így van. Egyszerű fizika. A puhább anyag a keményebbet nem tudja karcolni. A fém hátlap meg a műanyag ház kopni fog.
Más. Ma kipróbáltam "munka" közben a R66-ot. vannak benne hibák.A házunkat Gödön az ucánk végére méri be és a közepén lakunk. Nota bene, a 66 sz. alatt. Más házszámot még nem próbáltam, de majd később.A poi-oknál is van pár hiba. A navigálás is nagyon le van egyszerűsítve az IGO8-hoz képest. Lehet, hogy meg kell szokni meg szubjektív. Én azért, ha lenne ez utóbit felraknám a telóra. -
válasz petrasgabor #25607 üzenetére
Nem a por volt, inkább az a fém pöcök a farmerzseb fölött, néha hozzáér a kijelzőhöz. Nem úgy kell elképzelni, hogy az egész kijelző csupa karc, hanem három hajszálkarc volt a kijelzőn, hosszában.
Egyébként miből lenne?
Alumíniumnak tűnik, bár nem fogadnék rá, mivel nem tudom.“All nothings are not equal.”
-
happy555
aktív tag
sesbdg01
Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
-
jilian
addikt
Zenefelismeréses widget-ről tud valaki?
-
happy555
aktív tag
válasz Varszegig #25593 üzenetére
Az, hogy a vaku csak halványat villan a fényképezésnél, és ezt csak úgy lehet elkerülni ha átváltok videó módra, majd vissza a fényképezésre. Akkor működik rendesen, de a csak amíg át nem állítok valamit, vagy pl. kilépek a médiaböngészőbe.
Korábban már írt erről más is, de jó lenne valami végleges megoldás erre mert bosszantó!Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Óra topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...