Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
boszitom
csendes tag
válasz bokrosolajos #24682 üzenetére
Hali bokrosolajos!
Szép rendet vágtál itt - a sürűjében...
Tetszik.
Majd változik a hangulat, bár várhatóan mindig maradnak elégedetlenkedők.
Rájuk is szükség van, hiszen Ők nagyobb nyomatékot adnak pl. a fejlesztőknek,
mint a csendes (és elégedett) többség.A BÉKE legyen velünk karácsonyra. >>>> és a Bada 2.
SGS 5 a csúcs
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz leslieke #24698 üzenetére
Hiába volt beállítva csak 2xeri beállításra fogadta el, na nézem megint. Amúgy meg amit írtam az akkor is igaz, hogy köcsög törökmetró térkép van bezzeg ami normálisabb azt csak elvétve teszik be a magyar részbe.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Atomgeszi #24697 üzenetére
Mi nem elérhető?? A linkek a magyar appsra mutatnak és akár telefonról is letölthető! Ne légy már ekkora b@lfasz! Állítsd be rendesen az országot és máris jó a link!!
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz leslieke #24685 üzenetére
Nem elérhető az én országomba, k**va életbe most már.
Nekem semmi bajom nincs a telóval, de pld ez az apps vicc, hogy minden országba mást raknak az apps részébe. Bezzeg nálunk török villamosmetrómenetrend meg tádzsihisztán buddhista népszokás hogy napi 3x kell fürdeni mekka felé fejenállva meg ilyen baromságok azok bezzeg vannak.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
the radish
senior tag
válasz bokrosolajos #24689 üzenetére
Én sem tudom ezt lerakni egyhamar, ha belekezdek.
-
válasz leslieke #24692 üzenetére
WP7-en nincs. Sok múlik az időzítésen azért, azaz hogy mikor jön ki a fizetős bolt ill. a warezolási módszer, és hogy ez mennyire körülményes. A Samsung most elég jól megoldotta az 1.2 kikényszerítésével.
DonMedve: Nem igazán értem, hogy mire gondolsz, de az biztos, hogy én ellenzem a warezt a mobileszközökön. Afféle megélhetési kérdés
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
addikt
válasz leslieke #24692 üzenetére
#28964 Karma Jah,közben Én másra gondoltam. Én sem vagyok a híve,amire szükségem van azt általában Én is megveszem.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Nokia C7 az a vicces érintőképernyős telefon, amin csak állítva használhatod, és nincs rajta QWERTY billentyűzet Symbianos érintőképernyős telefon még nem kiforrott technológia"
Gyenge trollkodási kísérlet, layer 8 hibát gyanítok.
A büszke warezhoz annyit hozzáfűznék, hogy ez is közrejátszik abban egy szint fölött, hogy miért nem foglalkozik senki a badával. Mondjuk még ezt a szintet se érte el a platform.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz bokrosolajos #24689 üzenetére
jaja, én is nyomom már
-
bokrosolajos
őstag
A legjobb logikai játék (szerintem az Angry Birds-t veri magasan) :
Amtaleerizso: Ha nincsenek jó fényviszonyok, akkor a többi telefonhoz / egyes fényképezőgépekhez / képest is, jó képeket készít. Nem kell az öt megapixeles képet 100% méreten nézni, és akkor nem látszik a képzaj. FB-ra felötlve, abban a méretben pl. verhetetlen
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Hat a bcontrol BT-on keresztul is kellene menjen, de valami gubanc volt, es csak talan majd egy frissitessel lesz mukodo. Es nem, nem tartom osregi dolognak sem - ahogy sokan masok sem! Ha te nem hasznalod az a te dolgod...Elvarasok: nem hiszem, hogy egy teljeserteku bongeszo, valogatos videolejatszo es meg 1-2 kisebb dolog akkora elvaras egy kimondottan "multimedias-kozossegi" telefontol Felre ne erts, en nem fikazom )meg nem is jovok hetente leirni a hianyossagait), mert alapjaraton elvagyok vele, de el kell ismerni, hogy vannak meg javotasra varo hibak...
cryingdr4g0n: tokeletes fenyviszonyok mellett valoban nagyon jo a kamera. Viszont ha mar nincsenek meg a megfelelo korulmenyek, akkor eleg gyenge kepeket csinal...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
peterk
senior tag
válasz leslieke #24667 üzenetére
Én nem bánom, ha az a vélemény alakul ki, hogy sz*r a telefon, mert akarok még egyet venni. No nem magamnak, az unokaöcsém van megbolondulva érte, pedig próbáltam nyomni a galaxy 3 vagy blade felé (az olcsóbb ), de hajthatatlan.
Megjegyzem, röhej, de a a wave-emen még anyám is eligazodik. Az ezer éves nokia-ja már romokban van, már jópárszor próbáltam venni neki valami másikat, de bármelyiket is mutattam, mindet visszalökte, hogy túl bonyolult. Ezen meg elsőre beállította az ébresztőt, és a névjegyzéket is tudta használni (mármint hívást indítani, nem felvinni - azt én csinálom . Sőt, a "balra húzom" kifejezetten tetszett neki. Lassan komolyan ott tartok, hogy b*****a meg, egy vicc, de veszek neki is egy wave-et, ha máshogy nem megy.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
cryingdr4g0n
aktív tag
"nekem bejön nagyon pl. a ...zene, fotó, video (felvétel és lejátszás)..."
Egyetértek, a wave fotói brutálisan jó minőségűek, és kevéssé érzékeny a fényviszonyokra is. Megdöbbentem, mikor először fotóztam vele. A videója is állati.
• Flies around shit - bees around honey •
-
bokrosolajos
őstag
galmat89: "az új firmwareről, mert az Apple időben kiadja őket, a Samsung meg nem."
LOL. Az almás évente ad ki egyet. Van már egy éves a Wave?Napelem: mozgásérzékelős gémek, fejből - Lunar lander, Falldown, Finalstrike 3D, Need For Speed Shift, Asphalt 5, GT Racing Academy, MazeBall 3D,WildWest (3D flipper)
Fec1975: a hangerőszabályzó gombja alatt kisebb mikrokapcsoló van, azért hallod kevésbé. Nincs ebben semmi különös:ami hangosabb, az strapabíróbb is
pockos13: ha a Gladiatus játékkal újraindul, az szerinted miért a telefon hibája? Nem lehet,hogy szarul van megírva az a vacak játék? A Porsche mérnökei mondták, nem az ő (farmotoros) kocsijuk a hibás konstrukció, mert nem mindenki tudja vezetni az éles kanyarokban...
Ricardo: a legtöbb iPhone játék badára készült el, és nem Androidra. a Gameloft például mind a kettőt egyformán tolja. A Samsung nem szoftverfejlesztő, ő csak adott egy platformot. Ilyet mondani, hogy "nem tolja a badát" vicces, főként abból a szempontból, hogy közben az appokra gondolsz, amiket más cégek készítenek
Paca2, és mindenki aki kérdezi, miért nincs fizetős App MO-on:
Fitch-et ismeritek? Tudjátok hova minősítették le az országot? Ezek után ne csodálkozzatok,hogy nincs. EUR van? Ha erre tudjátok a választ,akkor helyettesítsétek a fizetős appsra. Korrupt kis zűrös ország vagyunk. Lengyel meg cseh nyelvi fordítások majdnem minden programra vannak PC-n, magyar meg elvétve. Nem a Samsung hibája
Spoofert használjátok? Akkor meg nem mindegy???FőDudu: 5 év gari van az autódra? Rákérdezek: Dacia? XD
rizso: "Elég vicces lett ez a fejlesztői verseny...Amelyik program jó lenne az nem működik (pl. bcontrol nem megy BT-on kersztül)". Nem, mivel wz Wi-Fin keresztül működik. BT elég elmaradott technika, nem értem neked ez miért fáj? A telefonomat akkor vettem, amikor te elkezdted árulni. Azóta el is telt 4 hónap és még mindig árulod. Nem lehet, hogy az elvárásaiddal van a baj?
komoramazsi: akkor ne vedd meg,és úgy játssz vele! Szerintem logikus
zack: annyit sírsz ezért a FLAC formátumért: neked van olyan fülesed, amiben hallod a különbséget 320 Kbs MP3 és a FLAC között. Akkor le a kalappal, igazán vájtfülű vagy! Ha nem,akkor meg minek pazarolod a helyet FLAC állományokra? Telefonra pont jó az mp3,nem HiFi-nek tervezték
Tényleg uncsi, hogy sokan azzal jönnek,kevés az alkalmazás. Ma néztem a telóm, 2,2 GB-nyi app van telepítve, nekem a 10 oldal a kevés! Egyébként jobbnál-jobb játékok vannak rá, tegnap este is könyörgött egy lány, hogy megint az enyémet markolászhassa
Körül kell nézni más helyen is, mert amiről itt nem beszélhetünk: ott kezdődik csak a bada (értsd: tenger)Gino73: Nokia C7 az a vicces érintőképernyős telefon, amin csak állítva használhatod, és nincs rajta QWERTY billentyűzet Symbianos érintőképernyős telefon még nem kiforrott technológia
-
Varszegig
veterán
azért mert gondolom már az 1.2 sdk-val készülnek az appok.
Az 1.2-t váróknak: ha nem jön ki egy fw, annak egyetlen oka lehet: nem stabil, bugos. Namost ki mit szeretne? Egy jó bugos frissítést, vagy vár, amíg legalább a bugok 98%-át kijavítják? (Mert biztosan marad is bug, ebben biztos vagyok.)Karma: Ezért mondom, hogy az összes bugot soha nem szűrik ki, de képzeld mennyi lehet egy olyanban, amit ki sem adnak
[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
Ha minden igaz karácsonytól én is Wave tulaj leszek ! Nexteltől rendeltem , remélem nem lesz semmi gond a készülékkel ill. a kiszállítással .
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
nekem bejön nagyon pl. a naptár, zene, fotó, video (felvétel és lejátszás) - nem akadt, nem szakadt meg
e-mail, játékok (ami jobb az nem legálisan van - nincs fizetős app)
gyors, stabil (nekem)ja és nagyon szép még fél év után is öröm kézbe venni
azért tényleg érdekel, h ha nincs sehol 1,2, akkor miért vannak rá appok
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
ABal
őstag
válasz galmat89 #24664 üzenetére
Ha nagyon akarnánk éppenséggel leírhatnánk azt is, (csak azért, hogy az is itt legyen, ne csak a sírás-rívás) hogy a hétköznapok során ki mire használja, kinek miben segít.
Nekem történetesen minden nap nagy segítség, hogy nálam van, időt és pénz takarítok meg a használatával. Mert én minden nap használom a munkámhoz. Kihasználom a teljes multimédiás képességeit és megbízhatóan teljesít.De mint a fórumokon általában, a problémák nagyobb figyelmet kapnak, és erősebb indulatokat kavarnak, ezért aztán mindenki csak ezekre emlékszik.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Paca2
senior tag
1.2 sehol nincs még hivatalosan a világon?
csak mert az appsban erre hivatkoznak, h frissítsek erre
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
válasz matthews #24665 üzenetére
nem rinyálás, türelmetlenség
"csak" annyit szeretnénk, h a már MEGLÉVŐ 1,2 Magyarországon is elérhető legyen legálisan és HASZNÁLHATÓ kies-szel...
persze, meg lehet magyarázni, h mi ebben a nehéz (tényleg kíváncsi vagyok rá, mert nem értek hozzá)
leslieke: nem szar a telefon, én is szeretem, és nem akarok megválni tőle, csak kicsit fürgébb samsung support kéne
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz galmat89 #24664 üzenetére
Megnyugodhatsz, nem fogok a fotóimról mesélni vagy képeket megosztani.
Nem túl rég volt róla szó, hogy az okostelefon kifejezésre nincs egzakt meghatározás. Innentől kezdve ez mindenkinek mást és mást jelent.
Nekem például attól nem lenne okosabb a telefon, ha lenne benne SH, mert nem érdekelne akkor se. Napi 12-16 órát online vagyok a PC-n, a többi időben hagyjanak békén. Nem zavar az se, hogy a böngésző nem tördel, amit el akarok olvasni, azt anélkül is el lehet. Huzamosabb netezésre mindegyik mobil amúgy is alkalmatlan, szerintem.
De azt látom, hogy vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni azt, hogy itt állandóan csak a sírás-rívás megy a fw körül, és ez már unalmas. Mindenki tudja, látja, olvasta, hogy milyen hibái vannak. Azok is, akiknek ezekkel együtt is megfelel. De attól, hogy idejössz rinyálni, jobb lesz? Történik valami? Igen! Idejön valaki, elolvassa és ezt szűri le: "ez egy sz@r telefon".
Holott nem az! Közel sem. Viszont néhány ember hisztije miatt már sokakban a fenti vélemény alakult ki. Tudod hányan nem járnak ide, nem olvassák ezt a fórumot és közben elégedetten használják a telefont? Sokan!
Az, hogy néhány embernek semmi se jó, vagy épp nincs benne egy olyan funkció ami neki kellene, az az ő bajuk. Rossz lóra tettek. Ennyi! De ezt nem kellene hetente újra és újra leírni.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
matthews
aktív tag
Ez az állandó rinyálás öregeim....
"No brain, no problem"
-
galmat89
tag
válasz leslieke #24663 üzenetére
Ez igaz, viszont, akkor miről kéne beszélni?
Tőlem mesélhetsz arról, hogy milyen képeket fotóztál vele, akár be is szúrhatod ide őket.
De a tény az tény marad, hogy a telefon alapdolgairól nehéz beszélgetni, viszont ami okostelefonná tenné, amivé a Samsung szánta, ott nem teljesít jól.
A remény hal meg utoljára persze.[ Szerkesztve ]
-
galmat89
tag
válasz janes1976 #24660 üzenetére
Hát figyel, mi jó a telóban? Kijelző, videófelvétel, anyaghasználat, ezek átlag felettiek.
De ezekről nem lehet beszélgetni.
Minden okostelefon topic-ban alkalmazásokról dumálnak, firmware-ekről, amik épp kijönnek,meg a hibákról.Hogy áll ezekkel a Wave? Van egy béna böngészős 1.0 és 1.0.2 firmware, ami nem tördeli a szöveget, meg még egy csomó gyerekbetegsége van, úgyhogy nagyon várjuk az 1.2-t, de csak nem akar jönni a végleges, hivatalos verzió. Iphone topic-ban beszéhetsz mindig az új firmwareről, mert az Apple időben kiadja őket, a Samsung meg nem.
Aztán nézzük mit lehet a Bada alkalmazásboltról beszélni, természetesen, hogy mi a kínálat. Na igen, itt az emberek nagy része húzza a száját, mert ez nagyon elmaradott a konkurensekhez képest.Úgyhogy ez van, van egy jó erős hardver a telónkban, és semmit nem érünk vele, mert nincs app ami kihasználja, max 1 kezemen meg tudom számolni, ami tényleg értelmes, és a többségnek bejön...
Nincs csak 1 árva GPS program itthon.Mi Magyarországon erről tudunk beszélni, ne legyünk álszentek, és tettessük a jót. Maga a telefonban sok lehetőség van, de akit ez érdekli a tesztben le van írva. Itt most minek boncolgassuk, hogy szép amoled kijelző, meg HD-felvétel. Erről nincs mit beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz janes1976 #24660 üzenetére
a telefon nem rakás szar, a telefon sztem kiváló!
a szoftver(ek) rajta meg... nos megoszlanak a vélemények...
-
janes1976
őstag
Lassan a kívül álló, aki ezt a fórumot olvassa, azt hiszi, hogy ez a telefon 1 rakás szar, pedig ez nem így van! Nem kéne hogy ilyen benyomást sugalljon ez a fórum.
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Varszegig
veterán
válasz vidékiürge #24658 üzenetére
na jó, de azért a JH3-nál frissebb hivatalos fw a JI5.
-
válasz vidékiürge #24656 üzenetére
Nem jött ki.
Belátásod szerint felflashelhetsz kiszivárgott 1.2-t.“All nothings are not equal.”
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Kijött már hivataloan a bada 1.2? Mert már a szoftverek között is van olyan ami csak azt támogatja de én még mindig 1.0-át használok és frissíteni sem enged. SW verzió s8500xxjh3 de a csc xdjh1-et ír. Várjak még vagy cselekedjek?
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
Varszegig
veterán
válasz komoramazsi #24607 üzenetére
Igen.
Endruboy007:A route66 a jelenleg elérhető navi. 50 eur full európa örök licenc vehető hozzá.
Sygic, Ndrive van rá, állítólag lesz Garmin is. Ezek magyarországon még nem érhetőek el, szóval jelenleg csak a route66 van.zack: soha senki nem írta, hogy a JI5 nem jobb a JI3-nál, sőt ez egyenesen nem igaz, hiszen a billbugot javították pl. Max. annak nem jó a JI5 aki warezol. A JI3-at nagyon ne ajánlgasd, mert annál még a JI2 is jobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomajdon
aktív tag
-
Napelem
csendes tag
Tud-e valaki mozgásérzékelős játékról a Wave-re pl.:marble maze vagy hasonló?
Ha igen azt is írja meg, hogy tudom le és a telóra feltölteni, mert nagyon kezdő vagyok.
Köszi. -
zack
nagyúr
válasz #74266624 #24642 üzenetére
A 3db fizikai gomb gyárilag "kattanósabb", de az is lehet hogy amit te hallasz az már nem normális. Látni és hallani kellene, ezt így fórumon keresztül nehéz lesz.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz lesli.h #24643 üzenetére
JI5-öt akarja feltenni. Sztem ne tedd fel, mert többen is azon a véleményen vannak hogy jobb a JI3. Várd meg a hivatalos gyári 1.2 frissítést, addig meg bőven jó lesz a JI2.
Egyébként gondot nem hiszem hogy fog csinálni a KIES, mivel gyári független. A gyakorlat az mutatja, hogy T-s telókat nem szereti.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
lesli.h
aktív tag
Sziasztok.
Használtam vettem egy gyári garis, gyári független Wave-t.
A KIES verzió vége "102"-es.
A telon XXJI3 verzió, Bada 1.0.2 van. A Kies felajánl szoftver frissítést. Merjem vagy ne?
Van-e hivatalosan ettől újabb szoft és mit javítottak benne?
Három hete vásároltam azóta is tökéletesen működik minden funkciója. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz #74266624 #24640 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Ha egy gombot lenyomsz persze, hogy ki ad hangot, ott a billentyűzeted, az is hangot ad ki. A Wave-nek is gomb hangja van, ha bármelyiket megnyomom, még a hangerőgomboknak is van hangjuk.
-
törölt tag
Sziasztok! A következőben kérném a segítségeteket. Eddig megnéztem két db zsír új Wave-t, mindkettő rendes Samu garis és a következőt tapasztaltam. Az elsőnél még be sem nyomtam a menü gombot, csak hozzáértem szinte s furcsa nyekergő hangot adott ki. Gondolom a gomb alatti gumi lehetett. Hagytam a készüléket. A másodiknál ez nem volt ugyan, de a menü gomb és a hívásindító,megszakító is jól hallhatóan kattogott. Én azt szeretem ha szinte nem is hallani, hogy benyomom a gombot. Mindegyik Wave ilyen vagy csak az újabban kapható Made by Samsung-ok?! Nagyon köszi
-
zack
nagyúr
Elvileg szerzek ma egy Nokia N86 8MP kütyüt... Gyári független, még 1,5 év magyar garis, fehér. Mivel a Wave volt az eddigi legjobb telóm, így mindent hozzá fogok hasonlítani.
Ha bejön az N86, megtartom másodlagos telefonnak az I4 mellett. Amióta az SE S500-at használom ideiglenes telóként, bejövős lett a csuszka megoldás. Már rég használtam ilyet.
Az N86 meg ráadásul még zene kütyü is. Lesz időm az I4 érkezéséig csekkolni, mit is tud valójában.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
szebev
senior tag
válasz pockos13 #24624 üzenetére
Szia! En egy Ko-champs nevu boxmenedzser jatekkal jatszok. Amikor meg akarom nezni, h megnyertem-e a meccset a telo nekem ujraindul.En sem ertem miert csinalja! Most JH3-om van a telon.
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Polllen
nagyúr
válasz Endruboy007 #24634 üzenetére
Akkor nem ajánlanám a wave-t... Egyrészt nem a leggyorsabban talál jelet hidegindítással... (néhányaknak több perc) és jelenleg 2-3 navi megoldás érhető rá el... R66 (az egyetlen official app), google maps és van még 1 másik java csoda (mert a google maps is az), aminek nem jut eszembe a neve...
(Amúgy csak a navigáció miatt tuti nem lennék a nokiánál... winmo-ra igo, iOS-re igo, navigon, sygic, ndrive, android-ra is biztosan van egy pár ...)
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
GPS fronton mi a helyzet? Valakinek van valami infója? Nokáról szeretnék váltani Wave-re, de navigációra nagy szükségem van...Csak azért vagyok még a Nokiánál...Köszi!
Üdvözlettel: Endruboy
-
peterk
senior tag
válasz pockos13 #24630 üzenetére
Válts vissza szifonra, azzal jársz a legjobban. Ne várj feleslegesen, nem lesz 1-2 hónapon belül se alapvetően más bada, sem alapvetően más appstore. Ez sajnos hosszabb idő. Nem csak a Samsungnál az, hanem a Microsoftnál is, sőt a Google-nél és az Applenél is az volt.
Azzal bada 2.0-val kapcsolatban egyébként Justin Hong nyilatkozta két alkalommal is, hogy "definitely" lesz S8500 wave-re is. Persze a vagyonomat egy ilyen kijelentésre nem tenném rá, de annál azért bőven több, hogy "reménykedjünk".
-
pockos13
aktív tag
válasz Killerlaca #24631 üzenetére
Saját böngészővel csináltam.Az Opera nem úgy jeleníti meg ahogy kell.
-
Killerlaca
senior tag
Direkt írtam sarkítva a dolgot.
Pockos13
Itt nem azon van a hangsúly, hogy 1perc alatt bexarik mert nyílván valami nem passzol a teló és a netes oldal között ennyi.Próbáltad opera mini vel is vagy csak saját böngészővel?[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
pockos13
aktív tag
válasz Killerlaca #24625 üzenetére
Már elnézést,de mi az hogy nem a telefon a rossz? Ne vicceljünk már. A szifonom soha nem csinált ilyet.Az szerintem abszolút a telefon hibája hogy ha egy 1 perces használat után megadja magát.
-
-
válasz Killerlaca #24625 üzenetére
Na azért a ló túloldalára se kéne átesni.
-
Killerlaca
senior tag
Azért most megint kiderült, hogy nem a telefon a rossz.
Ezen én nem csodálkoznék ennyire, hogy újraindul netes játéknál.
Mivel ez a telefon már egy mini pc gyakorlatilag proci ram vga... ezért ilyen simán előfordulhat.(teszem hozzá nekem még nem volt) egyébként minek erőlteted ha újraindul tőle?Az a asztali géped még sose dobta be a törülközőt?Mert akkor az is szar... he heAsus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
marsi13
csendes tag
Sziasztok!
Én is elégedett vagyok a Wave-vel, semmi gondom vele!!! Nokia 6230i-ről váltottam és nem bántam meg!
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem hinném, hogy a 2.0 ne lenne Wave-re, mivel a Wave II is gyakorlatilag ugyanaz, kivéve a méretét és hogy újabb az FW rajta, meg ugye az ára.
És azért azt sem mondhatnánk, hogy a Samsung ne dolgozna a kicsikén. Sok új teló, 1.2 majd 2.0, új SDK-k. Gyorsulni fog ez jövőre szerintem keményen. Appok is vannak már szép számban. Az indulás nehéz volt az tény."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz pockos13 #24612 üzenetére
Szituáció amikor kikapcsol? Zsebben van a telefon vagy asztalon?
(#24610) Karma inkább az a kérdés, hogy az első Wave-re is lesz-e, de a hírek szerint lesz erre is.
(#24613) fkrinya nem rossz, egy ilyen engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
pockos13
aktív tag
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000303878&listYN=Y Viszont ezt ajánlom mindenkinek.
[ Módosította: Ndruu ]
-
fkrinya
tag
Valami ehhez hasonló számológépet ismertek? [link]
-
-
pockos13
aktív tag
válasz vendingo #24550 üzenetére
Sajnos nagyon igazad van. Én is, és gondolom a többi vásárló is jóval többet várt el teljesen jogosan egy ilyen kaliberű telefontól.Számomra óriási csalódás a Samsung eddigi teljesítménye.Belekezd valamibe óriási lendülettel aztán satufék.Hibát hibára halmoznak,nem vesznek figyelembe semmit és senkit.Így rengeteg vásárlót fognak elveszíteni ,ha ilyen szinten nem foglalkoznak a rendszerrel.Én is nagy örömmel vettem meg a telefont mert tényleg nagyon pofás kis darab,de Augusztos óta egyre többet bosszankodok miatta.Alapvető hiányosságok vannak a rendszerben.Pedig én szeretném használni a telefonomat ,nem pedig dísznek vettem,de ha magától kikapcsol csak úgy az azért elég bosszantó. Persze megoldás erre sincs ,mert szarnak az egészre.Egyre jobban azt érzem hogy nagy melléfogás volt ezt a telefont megvenni.Most még egy kicsit várok ,hátha lesz valami óriási változás ami használhatóvá teszi a telefont,ha nem akkor sajnos megválok tőle.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha valakinek megvan a Dungeon Hunter letöltve, értitek, hogy hogy akkor légyszíves töltse már fel valahová, ami linket találtam az nem működik. Köszi!
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
peterk
senior tag
válasz chubii #24599 üzenetére
Ha az android nem tetszik, és az iOS-re nem költesz, akkor olyan sok más alternatíva nincs.
Mindenesetre, ha valami határozottan elmondható a telefonról, akkor az biztosan, hogy egyszerű és kényelmes kezelni, nincs elbonyolítva. Egy-két apró trükktől eltekintve kb. 5 perc alatt átlátható, megszokható a kezelése.
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat