- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
De ha megnyomod a letesz gombot megszakad a kapcsolat!
Ha meg háttértár módban van csatlakoztatva, nyomogathatsz te bármilyen gombot...(#28415) becenevem: Biztos elrontottál valamit, mert az úgy nem jó.
Egyébként meg neked szimplán szerencséd van hogy nincs bug, beletartozol az 5%-ba, de ettől még létező probléma amiről beszélünk. -
becenevem
aktív tag
Most az enyémen már újra megtalálja a keresés, és az a gomb van mellette, hogy "Indít".
Kollégámén továbbra sem hozza, ha beírom, hogy "wild".
Na, teliírkálom itt a fórumot. Induljon be a fizetős nálunk is és ellövök egy pár eurót!UI: Amúgy hol megjelenik, hol nem. Közben próbálgattam. Felváltva egyiken, másikon.
SamApps mind a kettőn 1.0.73UI: teszteltem közben a netet. A két telefonon ugyan azokat az oldalakat töltöttem be. 3G-ről. A 1.2 tényleg gyorsabb. Valami másért szenvedhetett a telefonom.
Szerk: amúgy lehet az van, hogy az ő telefonja nincs beléptetve a Samsung fiókba. Emiatt azt hozza, hogy vásárlás. Rányomtam és ott kéri, hogy hitelkártya, ott rányomtam és kéri, hogy jelentkezzen be. Miután bent van, akkor látja, hogy magyar és nincs fizetős szolgáltatás. De ingyenes most a Pinball úgyhogy leszedi.
(Most mind a kettő megtalálta) -
zack
nagyúr
Hát...ezzel csak az a gondom, hogy sok telcsit kipróbálnék még ami nem volt. Egy 2. Wave vásárlásában meg semmi újdonság nem lenne. Ha meg úgy döntök, az egyiket eladom, max. 45k tudnék keresni rajta, ami pár hónap múlva már csak 40k lesz.
Akkor jobban járok ha 0ft-ért elhozok egy X10 Minit, kipróbálom az Androidot, és ezen a bizniszen is 45k keresek ha el akarom adni.
A legtöbbet egy iPhone4, N8, Galaxy S vétellel keresnék...70-90k keresnék és kb. tök mindegy melyiket hozom el.Karma..te is hozzászólhatnál mi lenne a legjobb az aspektusomból.
-
Polllen
félisten
A kettő között mi a párhuzam?
Warez az, amikor FIZETŐS software-ket úgy használsz, hogy nem fizetsz érte... Az én szememben ez kimeríti a lopás fogalmát, a magyar törvények szerint pedig büntetendő... DE hozzáteszem, személy szerint tojok rá ki-mit csinál, csak rühellem, hogy mindenki megmagyarázza a hülyeséget, ahelyett hogy mélyen hallgatna vagy ha már nyilvánosan csinálja, legalább ne bújna nevetséges magyarázkodás mögé.
+1 itt tilos a warez, már szóltak érte 1x...A t-s firmware cserével megsérted a végfelhasználói szerződést (amit a T-vel kötöttél) és ezért elveszted a garanciát, de nem büntetendő és az összes jogi következménye max a garancia elvesztése, ha kiderül. Kb. ez igaz a multiloader-s frissítésre is.
Ez akkor lenne warez, ha fizetős frissítéseket/os-t telepítenél fizetés nélkül.Ne keverjük a szezont a fazonnal...
Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest