Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
-
spider80
őstag
válasz Nefretiti #39283 üzenetére
Hát csak akkor,ha aktiválva van neked a premium social hub. Csak nekem így sem volt 1 hétig kb. most megint van.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Varszegig
veterán
-
ABal
őstag
válasz Nefretiti #29023 üzenetére
Ahogy consono írta, ha a push aktív, azonnal meg fogod kapni a leveleidet, amint azok a postafiókodban megjelennek. Ha a pusht kikapcsolod, akkor beállíthatod, hogy milyen időközönként nézzen rá a postaládára, vagy akár kézire is teheted, akkor nem fog semmit sem nézegetni magától. Csak a szinkronizáció ideje alatt aktív, egyébként nem bóklászik a neten. Mi ebben a logikátlan? Vagy nem értem, hogy min akadtál fenn...
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
consono
nagyúr
válasz Nefretiti #29023 üzenetére
A push azt jelenti, hogy nem x időnként szedi le, hanem azt, hogy amikor megjön a levél akkor rögtön (ha csaka lényeget nézzük)...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
addikt
-
Binyi01
aktív tag
válasz Nefretiti #25713 üzenetére
Ugyanígy jártam Én is, leugrott 2 roki a kártyámról éjszaka, mert leszedte az évekkel ezelőtti mailjeimet ŁoŁ
Nekem vmi widget b*szakszik(gondolom), mert ki is írt vmi olyasmit, hogy a hálózati widgeteket bezárja."Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
petrasgabor
csendes tag
válasz Nefretiti #24015 üzenetére
bControllal szerintem az lesz a gond, hogy a tűzfalad blokkolja. Nod Smart Security-n megoldás, ha ideiglenesen kikapcsolod a tűzfalat, bControl elindít, (azonnal működni fog), majd tűzfal visszakapcsol. Innentöl a programból való kilépésig menni fog. /a Kivétel hozzádásában még nem mélyedtem el, de biztosan megoldható az is valahogy../
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Nefretiti #24013 üzenetére
Elindítod a pc-s progit, ott toggle wi-fi link vagy micsoda, és a telós progin connect2pc, tt beírod az ip címet, test connection, és elvileg mennie kéne. Rámész az egérre, akkor olyasmi lesz mint egy touchpad a notebookokon. A billentyűzet nem olyan jó.
Ja, és valószínű, hogy nekem is meglesz 2 évig a wave, előző telómat is (nokia e51) 2 év után váltottam. Nekem semmi bajom sincs a wave-vel. Szerintem az egyik legjobb telefon. Meg vettem végre egy szilikon tokot, így talán megmarad jobb állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Nefretiti #22309 üzenetére
Persze! Itt a hivatalos oldal: [link] , sajnos orosz, de a google elég jól fordítja. Itt meg van a legutolsó stabil verzió: [link]
Ahogy olvasom az új verzióban lesz végre ePub támogatás is...
Pollen megelőztél[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
TomWexX
addikt
válasz Nefretiti #21846 üzenetére
(nekifutok mégegyszer, mert az előző hsz.-emnél nem voltam teljes)
- Hivatalosan JI3/JI2 a legújabb
- Nem hivatalosan JK1 (vagy mittudomén) ami 1.2, csak nincs hozzá magyar csc, és csak multival lehet feltenni..Facebook push widgettel én eddig nem találkoztam
Magyarországon remélhetőleg 2011 Q1-ben lesznek fizetős appok. Ez lehet akár január is, de az utóbbi időben kissé lelassultak a folyamatok Bada téren, ezért nem mernék fogadni erre. (januárra)
"...de ez a külföldi fizetős dolog elég bizonytalan nekem..."
Én használom a wirecard-ot, és úgy gondolom hogy teljesen megbízható módszer a fizetős appok vásárlásához. Már nem egy appot vásároltam, és minden flottul ment eddig. Maga a wirecard account létrehozás sem bonyolult, kb. fél óra+a bank gyorsasága (ami sajnos több nap is lehet).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Nefretiti #19981 üzenetére
Egy képet, mappát, bármit önállóan nem lehet levédeni PIN-kóddal. A lakatos védelem nem a PIN-kódos megoldás. Ami neked kell az Beállítások -> Biztonság -> Adatvédelem. Hátránya, hogy sok mást is levéd. Jobb jelenleg nincs.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Varszegig
veterán
válasz Nefretiti #19761 üzenetére
1) Szerintem a palringo jobb MSN, skype meg a nibuzzból kikerül azt hiszem mától. A bada-skype-ról ma volt szó, kicsit olvass vissza.
2) Szerintem JI2/JI2, de ha a billbug nem zavar, akkor JI3/JI2
3) Igen, de ezért az appért nem strapálnám magam. Ennél sokkal jobb foci van, igaz nem ingyért. -
válasz Nefretiti #19761 üzenetére
1) Igen, de csak az a 300 alkalmazás futott, ami korábban a szimulátor fázisból továbbjutott. Ha azok között nem volt ilyen (én se emlékszem), akkor most se lesz varázsütésre. Skype-ról van ez a pletyka amiről ma szó volt, egyébként más fejlesztő nem készíthet ilyet.
2) JID a legújabb nemhivatalos (1.2), a legújabb hivatalos a JI3, de arra nem sok értelme van JH3-ról frissíteni. JI2-re inkább lenne.
3) Igen, elvileg.
“All nothings are not equal.”
-
-
gamek!ller
őstag
válasz Nefretiti #18050 üzenetére
1: Az alapvetően videó telefonálásra való, amiben kiválóan működik is.
2: Nem hiszem.
3: Nem találkoztam még Fifa-val.
4: Igen, nekem működik.
5: Route66 kiválóan működik, le kell tölteni hozzá a magyar térképet.
6: Azt sajnos nem tudom, de ha jó a mostani, akkor ne szenvedj vele. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz Nefretiti #13714 üzenetére
A KIES a legújabbat rakja fel mindig, és KIES-en keresztül frissíteni a legbiztonságosabb és tudtommal a garancia sem veszik el. Mindenképpen érdemes frissíteni szerintem, az óra, ébresztőóra bug is javítva van már benne.
@Crydan: csak arról nem írnak, hogy 5.1-es vagy 7.1-es vagy milyen?
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
csabám
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- DIGI internet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest