- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
Köszönöm a segítséget.(neked is bokrosolajos)
X8 lesz belőle ha minden jól megy.
Tudom hogy Wave fórum, nekem is az van. De itt rendes segítőkész emberek vannak, akinek lehet adni a véleményére, ezért kérdeztem meg. Többen is vannak itt, akinek már sok telefon fordult meg a kezében, és ezért tud tanácsot adni. -
peterk
senior tag
Ez igen, egy balanced vélemény.
Ahány ember annyiféleképpen vásárol telefont, de számomra meglehetősen érthetetlenek a dühös/csalódott reakciók. Az általad említett hiányosságokat kb. fél óra fórum olvasgatással ki lehet deríteni, és nem csak most márcisuban, ezt tavaly szeptemberben is meg lehetett tenni. Sőt, a komolyabb/idegesítőbb bugokkal is fél óra alatt tisztába lehet kerülni, még akár kipróbálás nélkül is. És utána még ott a kipróbálás lehetőgése is. Innentől kezdve nem értem, hogy hogy hiányozhat annyira pl. egy jobb médialejátszó, vagy olvasóprogram, vagy akár egy fájlkezelő, hogy az eladáshoz vezessen. Számomra annyira egyértelmű, hogy ha ezek fontos funkciók számomra, akkor nem veszem meg azt a telefont, amelyik ezt nem tudja.
Én pl. már jóval a megjelenése előtt WP7-es telefont akartam magamnak, és most is azt szeretnék majd valamikor. De megjelenéskor megnéztem, elolvastam a reakciókat, és igen hamar kiderült, hogy a jelenlegi állapotában számomra nem megfelelő. Innentől kezdve a kérdés eldőlt. Pedig az Omnia7 most már nagyon jó - a Wave-el megegyező - áron vehető meg a T-nél, de azért mert jóárasították, még nem fogom megvenni, aztán utána meg ócsárolni a topicjában.
-
study
tag
-
-
peterk
senior tag
Nem akarok beleszólni a flac vs mp3 vitába, de ezt a tesztet csak vakon lenne érdemes megcsinálnod, anélkül nem tudod kizárni a placebo effektet. Készítsd el 2-3 szám flac és mp3 verzióját, majd kérj meg valakit, hogy cserélgesse neked a számokat. Te meg jegyezd le, hogy melyiket találtad jobbnak. És ha 10-ből 8-szor a flac-ot, akkor már lehet reménykedni, hogy tényleg hallhatóan jobb a minősége.
-
zack
nagyúr
Valaki már feltette innen az 1.2 verziót, és kértem hogy nézze meg a FLAC lejátszást. Ez még akkor volt amikor még nem adtam el. Kb. 1 hónapja. Azt mondta nem viszi, és valami olyasmit írt, hogy "comming soon" vagy valami hasonlót.
Tehát nem én találtam ki, hogy nem viszi.
Viszont ha neked viszi az 1.2 de másnak meg nem, ez megint felvet egy kérdést. Ezzel is az lesz majd mint a activesync ill. a videófelvételi problémával, hogy valakinél megy valakinél meg nem? -
leslieke
Jómunkásember
borzasztóan érzékeny a hidegre, belassul, szinte dermed, ezért ha ki kell mennem a szabadba
Én ezt a Wave I-nél is tapasztalom, néha jéghideg a hátlap, és azon csodálkozom, hogy miért nincsenek rajta jégcsapok. De a lassulást még nem vettem észre. Jönnek a még hidegebb napok, majd megnézem ezt is.
-
Varszegig
veterán
Jó kérdéseid vannak, ilyen telót itt még senki sem tapizott
KIES: milyen verziód van. Nekem egy i7-es procival 4 GB-rammal, win7 64 bit alatt hasít, lehet ez az ajánlott konfigja?
(Viccet félretéve, nem hinném, hogy egy kódoptimalizálási versenyre be kéne nevezni a kiest.)
"Még felvenni sem tudtam híváskor...." Fizikai gomb megnyomása nem játszik?
A KIES verzió azért is lehet fontos, mert esetleg ezeket az újabb telókat a régebbiek nem ismerik.
1.2-es bada-ból magyar verzió még nincs, de majd lesz. (Gondolom addig nem lesz, amíg a swype klón nem működik magyarul is.)
Frissítés: azt mi nem tudhatjuk, wave-re nincs ilyen firm még. ÉN megengedném, egyszer élünk(Azért olvass vissza, lehetnek bonyodalmak, szóval előtte ismerkedj meg a "mi van ha mégsem sikerült" opcióval.)
Mellesleg a telón lévő sw update jobb megoldás, én azt választanám. Samu fiókot a telón is tudsz csinálni.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest