Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz janes1976 #25399 üzenetére
Nálam ott ahol 4 holdat látott a Wave, ott általában az N86 8db fixált.
Véleményem szerint a 4 hold nagyon kevéske. Persze volt azért több is, csak baromira ingadozott.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
janes1976
őstag
Mondjuk ez az örök élettartamos licenc nem rossz dolog. Megmondom őszintén, ha ez nincs, nem vettem volna meg.
bocsi a 2xért
Csak még nem volt alkalmam mélyebben kipróbálni, hosszabb úton.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
Mondjuk ez az örök élettartamos licenc nem rossz dolog.
Annyiért sztem megéri. Én csak azt tudom, amit már korábban is leírtam. 2 perc alatt talál műholdat és nem szokta eldobálni őket.
[ Szerkesztve ]
-
István100
tag
válasz leslieke #25387 üzenetére
Köszi! Ahol most vagyok mobil netem van. A telón nincs net és nincs wifi sem a közelben. Ha letöltöm a laptopra feltudom nyomni valahogy a telóra, mert ahogy én próbáltam (sajátgép simán átrakva úgy nyilván nem megy) csak ismeretlen fájlformátumot mutat ill. látok. Vagy tegyem át a netes kártyát a telóba? próbáljam úgy direktben? Egyáltalán hova mentsem? Nagyon nem vagyok otthon az ilyenekben. Korosztályos probléma.
-
janes1976
őstag
Amúgy nálatok általába hány műholdat talál?
-
zack
nagyúr
válasz janes1976 #25391 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem egy GPS bajnok a Wave. Én többször is próbáltam motoron, zsebre téve, de nem igazán arra ment amerre szerettem volna (Budapest). Volt hogy egész jól navigált, csak éppen az egyirányú utcákat nem vette figyelembe, amit motorral áthidaltam, de autóval beszoptam volna. Ráadásul nem is offline-ban használtam. Egy barátommal karácsony előtt találkoztam, és ő is megvette a Route66-ot, és baromira elégedetlen. Nehezen talál/fixál elegendő műholdat netes rásegítés nélkül. Akkor már pont nálam volt az N86, és mutattam neki mennyi idő alatt talál holdat. Ámult és bámult. 1 szó mint 100, a Samu telók nem túl erősek GPS-ben. Az I8910, Omnia2, Wave..Egytől egyig gyenge bennük a GPS vevő. Persze azért használhatóak valamennyire, de én így utólag nem bíznám rájuk a navigálást.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
janes1976
őstag
Nem lenne 1 elvetélt ötlet, mivel gondolom más is kacérkodik a gondolattal, hogy megveszi.
-
janes1976
őstag
Sziasztok!
24-én megleptem magam 1 Route 66 örök élet licences navi programmal. Full eut vettem 50 euróért. De amiatt nagyon csalódott vagyok, hogy pl. az időjárásjelentésért külön kell fizetni + még 1 jópár dologért is (ezeknek én nem néztem utána). Én meg azt hittem nagy naivan, hogy tokkal-vonóval van, de így is megérte szerintem.
Mit gondoltok a programról? Főleg az írjon már, aki használja.
Épületeket tényleg mutattja 3dbe vagy azt is meg kelll külön venni.
Valaki kicsit részletesebben bemutathatná, ha van kedve, hogy mit tud, mi van az örök életes licencbe benne.
Üdv.
Janó[ Szerkesztve ]
-
Speedy86
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik rá valami böngésző ami kezeli a silverlight technológiát? Illetve ti mit használtok? Thy
-
s4hu|SyD^
addikt
Jelentem 4. vagy 5. hónapja megy a navigáció teljesen ingyenesen, a próbahónap mindig újraindul, ahogy lejár. Jelenleg van még 1 napom hátra ismét, majd megnézem, hogy újra fog-e indulni a számlálás megint.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Kapanyél
őstag
válasz boszitom #25374 üzenetére
boszitom:
Azért, mert neked nem fordul ki a kezedből, másnak még jelenthet problémát, ugye?Tomajdon:
Van szilikon tokom, de azzal már nem fér be az övtökba, ezért azt csak terepen használom.
Az i4 szögletes. Direkt kipróbáltam és egyáltalán nincs vele ilyen probléma. Amúgy pont akkor csúszik ki, ha nem izzadt a tenyerem. Hülye szálcsiszolt alu... Ha fényes felületű lenne a háta, akkor könnyebben megtapadna. (nem szeretem két kézzel használni, ill. nem is mindig van rá lehetőség)Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
István100
tag
Ma rászántam egy kis időt a navigációra. Gödön lakom. Ott mutatott rendes térképet utcanevekkel stb. Pesten a körúton semmit. Illetve a koordináták működtek ahogy sétáltam, de Pest térképnek nyoma se. Le tudok tölteni valamilyen R66-os magyar verziót. Az 1. hsz-ban ami be van linkelve az magyarított egyáltalán? Eddig nem foglalkoztam a dologgal mivel van az autómban rendes GPS. Köszi előre a segítséget. Hátha mégsem halok meg hülyén.
-
the radish
senior tag
Tuneln radiot hallgatva pihiztem egy kicsit, de egy valami miatt nem tetszik: kb. 8-10 perc hallgatás után először csak "serceg, sípol" (mint amikor a hibás DVD lemezen lévő filmet nézed és akadozva sípol, meg miegymás) azután pedig teljesen leáll.
Szóval valami miatt mintha elfogyna a jel, vagy szép lassan leáll és a bufferből még próbál 1-2 byte adatot lejátszani.Phú, ezt nem tudtam egyszerűbben leírni.
Van valakinek ötlete, mitől állhat le? (play-t nyomva újra pufferel és játszik 8-10 percig )
-
ABal
őstag
válasz Spoortcyty #25381 üzenetére
Mindannyiunknak vannak a Wave-vel kapcsolatos beteljesületlen vágyaink...
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Spoortcyty #25379 üzenetére
4. Ha nem indítottad el, akkor nem ketyeg.
2. Ikont csak ikonra tudsz cserélni vagy üresen hagyod.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Spoortcyty
tag
Tudom .. de szívesebben böködném a a kijelzőt menü indításához
nexus5
-
ABal
őstag
válasz Spoortcyty #25379 üzenetére
Menüindító ikon? Arra van a középső gomb.
-
Spoortcyty
tag
4. De ha nem szinkronizáltam még a licencet akkor még nem ketyeg ugye?
2. Az oké de olyan kék házikót (vagy ami a menü indító ikonja) nem találok. Tehát nincs mit lehúzni a megüresedett helyre ..nexus5
-
Binyi01
aktív tag
válasz Tomajdon #25376 üzenetére
Meg is néztem, frankó kis oldal, még1x kösz a tippet.
Valószínűleg ő lesz a kiválasztott: http://iway.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=12546
Ez nagyon olcsó, már gyanúsan.
Lol, elnéztem[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Spoortcyty #25373 üzenetére
Üdv,
1. A JI5 a legújabb hivatalosan elérhető fw, ami még magyarul is tud. Ha nincs vele bajod, minek akarsz cserélni? JI2 és JI5 között szinte semmi különbség sincs.
2. Nyomd meg a fogaskereket, alulról húzd fel azt, amit cserélni akarsz, utána fentről vidd a helyére amelyik kell.
3. A 82-es és a 102 működik rendesen.
4. A navi első indításától ketyeg a 30 nap.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Tomajdon
aktív tag
Én pontosan emiatt vettem szilikon tokot... én is csúszósnak találom, de ezzel a tokkal valamennyivel "ragadósabb". ja és az iphone 4 ugyan ennyire vékony, és az még üveg is, szóval ha izzad a kezed szvsz jobban ki tud csúszni.
Binyu01: Megy hibátlanul, a hd felvétellel sincs gond. az a jó hogy gyors mivel class 6-os
[ Szerkesztve ]
-
Spoortcyty
tag
Üdv mindenkinek és persze kellemes ünnepeket!
A jézuska nekem is pottyantott egy ilyen kommunikációs ketyerét a fa alá, most ismerkedek vele de már jópár kérdés felmerült bennem:
1. jelenleg firmware verzióm JI5 . Tudtok-e ennél jobbat ajánlani (nem feltétlenül újabbat) amire érdemes frissítenem annak ellenére is hogy eddig miden rendben működik és bugokkal még nem találkoztam. (egy régebbi hszben mintha olvastam volna, hogy JI2 az valamivel jobb .. ez hogy is van akkor pontosan? )
2. Az alsó 3 ikon közül az egyiket hogy tudom lecserélni a menü indító ikonra?
3. melyik verziójú Kies-t telepítsem? (win7 32bit) .. több fajta verzió számúról is olvastam itt a fórumon nem tudom hogy firmware függő vagy csak a egyszerűen tegyem fel a legújabbat.
4. Navinál ha letöltöm a magyar térképet + a magyar hangot akkor automatikusan megkapom az 1 hónap ingyen navit hozzájuk, vagy megadhatom valahol máshol hogy mikor szeretném "elhasználni" ?
A válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
nexus5
-
Kapanyél
őstag
Na nálam most jött el az ideje, hogy eladom. Annyira fatális baromság miatt, hogy sírva fogtok röhögni. Meg persze fikázni is, de az nem érdekel.
Már korábban is előfordult, de mostanában egyre sűrűbben, hogy egyszerűen kicsúszik a kezemből a telefon. Olyan vékony, lekerekített és csúszós a felület, hogy ha nem izzad konkrétan a kezem, akkor simán kiugrik belőle. Pedig elég nagy a tenyerem. szerencsére most 60cm-t esett csak, de az akku is kirepült belőle. Nem várom meg, amíg a kijelzőjén pókháló lesz...
Szóval akinek kell egy független, JI3/JI2-es DIAMOND BLACK készülék, amin minden jó, az jelentkezzen... (kijelző nem csíkos, bill. nem lötyög, Apps működik, ébreszt kikapcsolva, még koreai első szériás hardver, akkut nem szívja gyorsan (4 nap), CPU-t nem terheli, HTC Clock hibamentesen fut... szóval amilyennek lennie kellene). 2db gyári akkuval, autós töltővel. 2 év 220Volt-os jótállással.
iPhone4 csere érdekel.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Binyi01
aktív tag
Memóriakártyát szeretnék venni, ha vki tudna ajánlani egy megbízható, és nem túl drága helyet, megköszönném. Nézegettem oldalakat, de nem ismerem a boltokat, ezért kellene a segítség. 16 vagy 32 gb - s kártya érdekelne.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
leslieke
Jómunkásember
válasz GeoJoe #25356 üzenetére
Nem javítottak semmit! Telefonról még mindig csak az 1.1-hez érhető el. A Version 1.0.0 az az apps verziószámára vonatkozik, nem pedig arra, hogy melyik rendszerrel kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
spider80
őstag
válasz TomWexX #25360 üzenetére
Hát legközelebb oda viszem vissza úgyis. Csak az a baj, hogy ha naponta kb 2x újraindul használat közben, ezt ők kb sosem fogják látni,amikor pont a kezükben van,mert tol rá gyári szoftvert,aztán csinál vele kb 2 fotót, és kész. Mindig ez van írva a garilapra is: szoftverfrissítés, tesztelés, ok. Múltkor valami komolyabb teszttel kimérték a feszültségértékeket,meg mindent, de az a teszt is valami 46 mp-ig tartott, azalatt nem volt vele semmi baj,akkor tökéletes a készülék részükről.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
-
stiggy
tag
Sziasztok!
Az 1.hsz-ben olvastam, hogy a T-s waveeket nem lehet kiessel frissíteni. Ez eléggé megijesztett. Djuiceos telefonnal van bárkinek valami tapasztalata? Frissíthető kiessel?
Legjobbakat,
stiggy[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
Itt egy Acid3 tesztes kép: [kép]
ez a 98 szerintem jó
[ Szerkesztve ]
-
lesli.h
aktív tag
Sziasztok.
Ha frissítek JI3-ról - JI5-re, akkor megmaradnak a beállításaim?
Téma, csengőhang,kapcsolatok-fényképekkel ilyesmikre gondolok. -
TomWexX
addikt
válasz graffg #25359 üzenetére
Szia!
1. Igen
2. Igen
(most próbáltam)spider80: Akkor ezek szerint egy kicsit keményebben kell fellépni, és felejtsd el a T szervizt, azt meg sz_rd le hogy mit mondanak a samsung szervizben. Samsung van ráírva a telefonra, tehát kötelesek foglalkozni vele. És ha ez valami hardveres hiba, akkor igen is meg kell javítaniuk, vagy ki kell cserélniük. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
graffg
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nincs S8500-öm, de szimpatikus telefon.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy amikor be van kapcsolva a Mobile AP funkció, azaz WiFi routerként működik a teló, és rákapcsolódom egy notebookkal és netezek, akkor közben:
1. Lehet mászkálni a menüben, névjegyzékben, stb.?
2. Hívást lehet fogadni vagy indítani?Köszi
-
spider80
őstag
Azt hiszem úgyis csak 4 hely van,abból 3 már betelt. a 3. alkalom után rákérdeztem t-mobile-nál, hogy meddig mehet ez így, mert nyílvánvaló, hogy nem szoftveres hiba,meg lassan betelik a garipapír. A válasz az volt, hogy ilyen hiba miatt nem szokták cserélni,m ert szoftverfrissítés után végül is működik a telefon(mondjuk ez jó válasz,mert előtte is működött,csak nem jól), ha meg betelik a garipapír, adnak új papírt majd.
Peterk: T-mobile-hoz vittem vissza kétszer, aztán ellátogattam egy samsung szervízbe, ahol azt mondták, hogy ha már kétszer t-mobilehoz vittem, akkor most is oda kéne,mert összekeverednek a munkalapok,meg ilyenek, így 3x is a T-hez vittem. Még egyszer beviszem majd január elején, aztán ha megint csak ráolják a JF2-es szoftot, akkor reklamáció lesz.
Mondjuk aki attól fél, hogy T-mobilnál a szervizelés hónapokig tart, az szerintem ne tegye. 3-szor szervizeltettem, és a leghosszabb 9 nap volt. szóval kb 1 hetet kell csak várni. (és ez vidéken van, nem bp)
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
victorio79
tag
válasz GeoJoe #25354 üzenetére
Hát nekem a gmail exchange még mindig egy sz@r, de a hotmail megy hibátlanul. Legalábbis a gmailnél a kontakt, naptár, feladat megy szépen, de a mail összecsinálja magát. Ez a hotmailnél viszont tökélete, úgyhogy át is portolttam/pártoltam , a Gmailt is POP3-on tölti le és az Outlook is onnan szedi meg ugye a push is szépen fut a telón.
Beállítás nagyjából ugyanaz mint a google-ön, felhasználó név után kell a domain (@live.com , @hotamil.com), tartomány mező üres, a szerver meg m.hotmail.com, és végül SSL pipa.
"Si vis pacem, para bellum."
-
GeoJoe
senior tag
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000336088&listYN=Y
hvg javította magát, már 1.0hoz is elérhető és nem kell trükközni egyébként most h átfutottam az apps nagy részét tényleg lenne mit javítani rajta.. bár én türelmes vok.
-
Con Troll
senior tag
Volt szervízben a telefon, az USB/töltő csatlakozója kilazult. Szoftvert is frissítettek, JI3-ról JI5-re. Régebben, JI3 alatt ha kikapcsolt a képernyő, akkor elég volt megnyomnom a jobb oldali, beszélgetés megszakító/kilépő gombot, és újra aktív lett a képernyő. Most viszont erre nem reagál, hiába nyomogatom. Csak a bill.zár gombbal tudom feléleszteni a képernyőt. Más esetekben kifogástalanul működik a gomb, tehát valami beállítási para lehet. Hogy lehet ezt visszaállítani?Naná, hogy akkor találom meg a megoldást, amikor már megkérdeztem...
Ha valakit esetleg érdekel, akkor: Menü->Beállítások->Általános->Érintés->Háttérvilágítás bekapcsolva: Bármely gomb.[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
senior tag
gmail tökéletesen megy, hotmail meg rossz felnev/jelszó hibát ad.. visszaolvastam de nem találtam megoldást, se emailként se exchangeként nem megy
-
SlyChocolate
senior tag
válasz petrasgabor #25352 üzenetére
Bízzunk benne.
-
petrasgabor
csendes tag
Torry, szebev: az Infernus szerintem nem bugos, én kijutottam. Van angol nyelvű végigjátszás is. (bocs, hogy nem linkelek, de én is max. rákeresnék)
Exchange ActiveSync-et amióta használom (néhány hónapja), hibátlanul ment gmail-lel. Ma viszont porszem kerülhetett a Samsung gépezetébe, és nem töltött le több levelet. Megerősíteném amit itt olvastam a fórumon, hogy ilyenkor nem kell törölni és újra beállítani a fiókot, csak a -nálam- eddig üres Tartomány-hoz Google-t írtam. /talán akinél eddig Google volt, az hagyja üresen/ Mentés után újra szépen szedegeti a méleket.
SlyChocolate: Nem értem miért ne kapna a Wave 2.0-t. Vagy akkor a Wave II sem fog kapni szerinted? Mert ugyebár a hardver ugyanaz. (csak a 8500-nak szebb a kijelzője. )
Ja, és EZ is biztató.
GeoJoe: Nálam a hangerőgombok éltek játék alatt. (azt hiszem számít az is, hogy merre fordítod a készüléket játék közben)
[ Szerkesztve ]
-
-
Nx
csendes tag
válasz SlyChocolate #25347 üzenetére
2Gb a beépített memória, csak fel van osztva. fájlokra valóban csak kb. 390 mega van, de appokra pl. kb. 1 giga
-
boszitom
csendes tag
Hali!
Az sg.hu mobil/hírek rovatában olvastam: a Bada 1 éves évfordulója kapcsán a Samu
kijelenti, hogy elégedett az új OS térhódításával, ezért jövőre kifejlesztik a Bada 2.0-t.
Az viszont még kérdéses, hogy a régi Wave szintén megkapja-e?Hát várunk még.....
SGS 5 a csúcs
-
Nx
csendes tag
válasz SlyChocolate #25345 üzenetére
ROM. Jó Samsung szokás szerint fel van osztva, pl fél giga üzeneteknek és emaileknek.
-
szebev
senior tag
Sziasztok! Valakinek sikerult mar kijutni a cellabol az Infernus nevu jatekban? Nem talalom a masodik szeget.
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
-
Lipó
csendes tag
Tisztelt S8500 Wave tulajok!
Lenne egy pár kérdésem a leendő mobilommal kapcsolatban, szóval... (bavallom, hogy nem olvastam el, mind a 25ezer hozzászólást így lehet hogy már kérdezték elöttem)
1. egy fekete wavet szeretnék venni és azt szeretném kérdezni, hogy ha van akkor mi a különbség a szürke és a fekete teló között? laikusként szerintem csak a színe, de nyugodtan javítsatok ki, ha tévednék
2. a RAM méretére lennék kíváncsi még, hogy szerintetek elegendő-e a 256Mb a több alkalmazás és sok-sok widgate egyidejü használatára? (szóval, hogy nem fagy ki vagy nem lassul a telefon vagy hasonló problémák?)
3. Olvastam, hogy a gyári böngésző (Delphi) egyik hibája, hogy nem tudja a sortördelést, de ha pl. feltennék rá egy Operat (persze, csak ha fel lehet rá valahogy varázsolni) akkor azzal már nem lennének ilyen problémák, vagy rosszul gondolom?
Válaszaitokat előre is köszönöm és bocs a laikus kérdésekért! jahh és Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
-
peterk
senior tag
válasz spider80 #25320 üzenetére
Samsung szervízbe, vagy szolgáltatóhoz vitted vissza? Esetleg próbáld meg egy másiknál. A Telenorral (akkor még Pannon) egyszer volt ilyen problémám, de a panaszkönyv említésére jobb belátásra tértek. A T-nél is van mód, ott egy megadott címre kell írni egy panaszlevelet, amit kötelezően kivizsgálnak és 30 napon belül válaszolnak. (A nem szűnő hibára nem nagyon fognak más eredményre jutni, mint a csere.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Paca2
senior tag
valaki használta már a garancia szervízfutárt? garancia.samsung.hu
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz the radish #25331 üzenetére
Már annak a bizonyos programnak a megjelenése előtt is volt, aki panaszkodott a syncre. Szóval semmi köze nincs hozzá.
-
Speedy86
aktív tag
Megleptem magam egy Settlers játékkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom profi minőség, megoldások. Aki PC-n szerette az biztos, hogy nem fog csalódni
-
-
the radish
senior tag
Hát gyerekek, ezt nem gondoltam volna. Valószínűleg be lett azonosítva, hogy miért halt meg a gmail-es actuvesync.
Szégyellem és bevallom, hogy eddig úgy tűnik, hogy az a program (+az általa feltett pár progi), amiről itt nem lehet beszélni.
Leszedtem és csak azt a párat. Azóta újra megy, nincs semmiféle kiakadás, szürke ikon, stb.
(Egyébként tényleg elképzelhető, hogy az egyéb sync-, illetve apps problémák is ide vezethetők vissza.... )
Persze, ezzel nem azt mondom, hogy akinél nem megy, warez-t használ, de nálam - eddig legalábbis érdekes módon úgy tűnik - ez volt a probléma.
Spoofer => száműzve....
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Nálatok is haldoklik az Appstore? Nem csatlakozik, nem ismeri fel a telefont, vagy ha igen letöltés közben megszakad meg hasonlók.
-
spider80
őstag
Nincs mit, én is véletlenül jöttem rá
-
GeoJoe
senior tag
Tegnap nekem is meghozta a wave-et a jézuska, azóta nem tudok leszállni róla
HW MP 2.000
SW s8500BSJF2
bada 1.0
foglalmam sincs h ez mennyire új, de hibát nem találtam, a régi telóm 1000 éves memkariját raktam bele se hd felvétel/lejátszás hibátlan.
Nagyon jó kis telefon, pláne N95 utánui.: gmail exchange működőképes tegnap óta
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz leslieke #25296 üzenetére
hello! nekem megy a hvg-s cucc a következő trükkel: telefon alól samsung apps használatával tényleg nem megy, de beléptem Kies-be laptopon,aztán ott samsung apps, és onnan meg simán felrakta telóra. (most JI5 van a telómon)
Más téma: eddig 3x volt szervízben a telóm, azzal, hogy gyakran újraindul. itt a fórumon kb kitárgyaltuk, hogy hardveres hiba (nem a zsebben újraindulós móka). első szervízkor JI2-es szoftot raktak rá (t-mobile-os a teló), második alkalommal visszarakták a sima JF2-est. Természetesen nem lett jó, ezután nekiálltam multizni, ráraktam elég sok firmware-t jf1- től 1.2-es jk1- ig mindent, de ugyanúgy megmaradt a hiba. Ezután bevittem szervízbe úgy, hogy magyar jf1 volt rajt, és kértem a cserét. Visszaküldték újból jf2-es t-mobile-os szofttal, és semmi maást nem csináltak vele. Természetesen ugyanúgy nem jó most sem. nagyon nem akarják javítani! most még JI5-el tesztelem kicsit, de nem hiszem, hogy jó elsz. Végső megoldásként multi bootírás közbeni lehúzás lesz. Azt elvileg nem tudják helyrerakni szervízben sem szoftveresen,nem? Tudom, hogy durva dolog ez így, de az sem megoldás, hogy rátolják a JF2-t és kész.
-
válasz Lotusomega #25317 üzenetére
Előfordul, hogy AS egy kicsit elmerül az álomvilágban Ilyen volt pl. az amit RaveForce meg is örökített az aláírásában. Lehet, hogy a "Dungeon Defenders: First Wave"-et valaki túl optimistán fordította le
Egyébként meg az Unreal Engine-nek semmi köze a badához.
Képzelem, milyen fontos lehet az Epicnek“All nothings are not equal.”
-
Polllen
nagyúr
válasz Lotusomega #25314 üzenetére
Az apple-nél ez relatíve egyszerű dolog, mert csak egy típusú telefonjuk van...
A "sent from my apple mobile" elég furán hangzana...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Lotusomega #25314 üzenetére
Ezt én is támogatnám hagyj tudja mindenki hogy Samsung Wave-ünk van!
-
Lotusomega
senior tag
válasz Lotusomega #25313 üzenetére
Aztán az már csak mellékes hogy természetesen nem írja ki hogy samsung wave által feltöltve, valami mobileblog-ot vagy mit ír, és mikor írok valamit akkor is csak annyit ír hogy samsung mobile használatával, iphoneál kiírja hogy iphone használatával, apróság tudom, de ezen nem lehet vhogy segíteni?
-
Lotusomega
senior tag
válasz Lotusomega #25312 üzenetére
Na hát, 2mpxesen meg fönyomta rögtön.. a fene se érti ezt..
-
vallas
őstag
-
Polllen
nagyúr
válasz vallas #25306 üzenetére
A BB után egy blade-t?
Ha fontos a munkádhoz az exchange sztem nem a wave lesz a legjobb választás, mert vagy menni fog tökéletesen vagy folyamatosan gondod lesz vele. Átmenet nincs... Mondjuk eddig általában mindenki gmail-re panaszkodott csak és MS exchange-re nem nagyon... (nálam yahoo naptár tökéletesen megy, de nem tudjuk mi okozhatja a gondot, így nálad lutri...)
Sztem ruccanj át a milyen okostelefont topic-ba és ott tuti kisegítenek, ha pontosan beírod mik az igényeid. (Amúgy céges telónál, ne szerénykedj )
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ABal
őstag
válasz vallas #25306 üzenetére
Nyilvánvalóan hiányosan olvastad eddig a fórumot, ha azt vetted ki, hogy az exchange oké. Bár úgy lenne. Itt általában erről panaszkodnak a legtöbben. (Én nem, mert már nem használom)
A két nap üzemidő viszont rendben lesz szerintem.
Azt még hozzáteszem, hogy az "elégedettek" egyike vagyok, tőlem nem sok panaszt olvashatsz itt.
[ Szerkesztve ]
-
vallas
őstag
HI!
Tetszik ez a telefon, eddig egy BB8900-m volt, de cégtől kaptam/kértem egy zte bladet, de igazából csalódtam benne, és gondolkodóba estem egy ilyen telón.
ami fontos lenne: exchange, úgy láttam megy
2 nap üzemidő,ebbe eddig a bb volt a legjobb, azzal néha a 3 is meg volt, de a balde max 1,5-t bírt.Szóval mennyire vagytok megelégedve vele...?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
válasz SlyChocolate #25302 üzenetére
Már nem azért, de nem most kezdtem a fórumozást
Varszegig: Pedig a screenshoton is az 1.1-es rendszer látható, QVGA felbontásban, úgyhogy azon mennie kellene. Remélem senki nem vett olyan telefont, de most egy próba erejére érdekes lenne
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest