Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
Aktív témák
-
chizow
tag
Ja és bocsánat tudatlanságomért
Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
chizow
tag
Az igazat megvallva elolvastam többször is átfutottam, de mivel ezelőtt egy 6 éves telefonom volt nehéz kicsit alkalmazkodni és nem nagyon értem.Amúgy a facebook probléma megoldódott kicsit bütyköltem valamit az itthoni rooteren és már működik. Ennek fényében már tényleg csak azt nem tudom, hogy mi is az az IM és mire jó? Csináltam gmail meg facebook accuont - ot, de nem értem mi értelme, ha más alkalmazással is el tudom érni ezeket a fiókokat.
Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
Varszegig
veterán
a mai app újdonságok odabasznak rendesen. Hóember widget, 2 vietnami nyelvű idióta játék, libanon guide stb.
-
Varszegig
veterán
na így készül a moszkvában mercit osztigatnak hír galmat89 csak annyit mondott, hogy a samsungosnak fogalma sincs, mikor lesz 1.2, a többi az ő véleménye volt, te meg már úgy írod mint bennfentes hír, amit lehet nem kellett volna bedobni a közösbe. Mit, hogy fogalmuk sincs, mikor lesz 1.2?
(Idézhetném én meg a facebookot, ahol egy tag azt írta, januárban lesz hivatalos az 1.2, de nem teszem, mert nem tudom mennyire megbízható az infó.)chizow: olvasd el az 1. hsz-t, ha marad kérdésed tedd fel
[ Szerkesztve ]
-
chizow
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy új sansung wave készüléket,és pár hiba kiküszöbölése nehézséget okozott.Nagyon megköszönném ha segíteni tudnátok!
1.Az eredetileg telepített facebook alkalmazás nem csatlakozik azzal a hibaüzenettel , hogy a szerver nem stabil.
2.Nem tudom mi az a Social Hub basic és Premium és hogy hol lehet beszereni őket.
3.Illetve, az IM használatáról és szeretnék tudni pár szót.
Válazaitokat előre is köszönöm.
Boldog Karácsonyt!Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
zack
nagyúr
Jah majd elfelejtettem.
Minden kedves Wave és ex-Wave tulajnak Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
BÚÉK nincs, addig még úgyis írni fogok, ha más nem az iPhone-ról.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz peterk #25192 üzenetére
"Abban nem hiszek, hogy a Wave jövő nyárra elavult lenne. Hardver szempontból semmiképpen"
Nem a szó szoros értelmében gondoltam. 2011 Q1-től kezdődően már a Dual-core ARM Cortex-A9 lesz az úr. Eddig legalább is ez kezd körvonalazódni. Az LG új jövevénye már ezzel a procival fog debütálni. 1080p rögzítés, 1024x768 kijelző, és egyéb hasonló nyalánkságok.
Sőt sztem Q2-re már a GPU-k is bőven meg fogják haladni a mostani csúcs PowerVR SGX540 teljesítményét. Szóval igen. A Wave lényegében egy középkategóriás okostelefon lesz, mert most nagyot fog ugrani az elkövetkező hónapokban a technika. Sajnos ez nekem is hasonlóan rossz hír mint nektek, mert az i4 is jócskán fog veszíteni az értékéből ilyen vasak mellett. Nem lehet előre gondolkodni, de lényegében már ott tartunk hogy 6-8 hónap elég, hogy egy csúcsmodell középkategóriás legyen.
Az LG üdvöskéjére nagyon kíváncsi leszek, több szempontból is. Megvenni biztos nem fogom, mert az első fecske lesz, de állítólag az LG azt ígéri, hogy a fekete megjelenítésénél 0% az akku fogyasztás, és erre azért kíváncsi leszek. Ha igaz, újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Ennek az Androidos kütyünek az érkezése pedig már itt van a nyakunkon.
Tehát ennek fényében közel sem biztos hogy be fog férni a Wave a középkategóriába 2011 Q2-Q3-ban.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
peterk
senior tag
Pedig én látok abban logikát - már a Samsung részéről - amit galmat89 mondott. Ha tényleg itt van a küszöbön a Bada 2.0 (mármint Q1/Q2 2011), akkor gyártói oldalról nem sok értelme van a régebbi verziót hegeszteni, főleg, hogy olyan komoly különbségek nincsenek is az 1.02-höz képest. A bada-t a swype nem "menti meg". A multitask, a fejlettebb UI, a HTML5, a voice recognition, a jó SDK stb. viszont igen.
Szóval, ha az 1.2 elmaradása az ára annak, hogy hamarabb lesz bada 2.0, akkor én simán lemondok a swype-ról, és a többi kisebb bugfixről. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Akinek olyan nagyon kell, az úgyis fel tudja tenni az 1.2-t multiloaderrel, akár már most is.
Abban nem hiszek, hogy a Wave jövő nyárra elavult lenne. Hardver szempontból semmiképpen. Fél év múlva sem lesznek 70 ezerért ilyen hardverek a piacon, sőt. Szoftver oldalon meg idén volt egy nagy boom, új iOS, új android, új WP7, és most éppen csendesebb időszak következik. Új iOS nem lesz még egy ideig, a WP7-et foltozgatja a Microsoft, nálunk valószínűleg őszig kell várni a funkciókra. Android fronton meg abból kiindulva, hogy a froyo-nak mennyi idő kellett, hogy elterjedjen, nyárra teljesen valószínűtlen, hogy gingerbread-eket látunk. (Max 1-2 csúcsmodellben 130e fölött.) Új modellek persze nyilván fognak jönni dögivel, és az új vásárlók nyilván azokat is veszik majd, de ettől még se a Wave, se a Galaxy S nem lesz elavultabb. (A WP7 telefonokat nem említem, mert abból az első eresztés nem volt valami hűde. Ott jöhet ki pár olyan modell, ami jóval eltaláltabb mint a maiak.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
zack
nagyúr
válasz galmat89 #25187 üzenetére
Jó nagy patkányság lenne a Samsungtól ha ezt meglépné. Csináltak egy csúcs okostelót olcsóért és mindenki rá is harapott, csak éppen a supportra nem gondolt senki, ergo mindenkit átvert a Samsung. Mert amikor még az elején voltunk és ment a Samu kampány nagyon pörögtek a verziók, és az ilyen olyan fejlesztések, szóval azt sugallták hogy vedd meg, és nemsokára sokkal jobb lesz. Sokan fogják eladni 2011 Q1-ben, ha ez tényleg így lesz. Igazából a 2011 Q2-Q3-ban meg már minek support a Wave-nek? Szinte az összes gyártónak lesz addig jobb, erősebb okostelója, a Wave meg már a kutyának se fog kelleni. Én úgy látom, ha így lesz, nem lesz Wave1-re 2.0. Wave 2-re talán lesz, hiszen az akkor kb. fél éves lesz, mint most kb. a Wave1. Mi több akkora presztizs veszteség lesz a Samunak, hogy ezek után nem csodálnám ha a Wave1 tulajok messzire elkerülnék a Samsung márkát. Eleve drasztikusan le fog esni az ára, főleg ha terjedni fog a hír.
Ha tényleg bennfentestől hallottad ezt az infót, nem fognak érte megdícsérni hogy kikotyogtad a közösbe.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
válasz Dracula #25188 üzenetére
"Nos, mire? Hát telefonálni. Meg SMS. Néha szoktam képeket is csinálni vele, no és levelezek is vele, meg netezek, ha épp kell valami. Zene pl. nem érdekel, vagy a rádió funkció."
Akkor pontosan te vagy a célközönség (MSN-ezni ne akarj vele.)
"Sajnos ezek az érintőképernyős szép nagy kijelzős telók mind "tepsik", tehát vsz. abba bele kell törődnöm (ha ilyet veszek), hogy nagy és lapos"
Szerencsére a Wave elég kicsi
"BTW én azt hittem, hogy a Bada egy Android módosítás, akkor nem így van?"
Bár úgy lenne.
“All nothings are not equal.”
-
Dracula
őstag
válasz galmat89 #25010 üzenetére
Köszi, nagyon jó, részletes leírás. Ilyesmit vártam.
Nos, mire? Hát telefonálni. Meg SMS. Néha szoktam képeket is csinálni vele, no és levelezek is vele, meg netezek, ha épp kell valami. Zene pl. nem érdekel, vagy a rádió funkció.
Sajnos ezek az érintőképernyős szép nagy kijelzős telók mind "tepsik", tehát vsz. abba bele kell törődnöm (ha ilyet veszek), hogy nagy és lapos.
Nehéz, k800i-m van 4+ éve és már kopott meg öreg, de azért nagyon szeretem. És most
meg kell győznem magam, hogy kell nekem ilyen legyen ez a 8500 v. 9000.BTW én azt hittem, hogy a Bada egy Android módosítás, akkor nem így van?
-
galmat89
tag
válasz Polllen #25186 üzenetére
A hivatalos 1.2 céldátum 2010 Q4 volt, annak meg már vége pár nap múlva, szólva most már céldátuma sincs az 1.2-nek. Szerintem az 1.2-t főleg a Wave II-höz csinálták.
Amikor azt írtam samsungost kérdeztem, nyilván nem a mezei samsung üzlet eladójára gondoltam..., hanem ennél azért kicsit kompetensebb emberre, aki nem csak kívülről látta eddig a samsung székházat itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz galmat89 #25185 üzenetére
Igen, ez általában úgy szokott lenni, hogy sok munkát feccölnek egy új verzióba, majd a még újabb miatt inkább ki se adják... Borzasztóan hatékony lenne és soha sem kapnánk új verziót...
A samsung alatt amúgy nem tudom kit értesz, de amíg nincs official bejelentés senki sem fog semmit sem mondani hivatalosan
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
galmat89
tag
Megkérdeztem a Samsungot, hogy mikor lesz Bada 1.2, hát fogalmuk sincs.
Én viszont tippelek. Ki se fogják már adni, mostmár a Bada 2.0-ra figyelnek, majd nyáron legkorábban frissíthetünk rá, Wave-esek és Wave II-esek. Nem tudom a kisebb Wave-ek is megkapják-e az update-et, a sima Wave tuti. -
leslieke
Jómunkásember
Újabb "hasznos" programok kerültek fel az Apps-ra.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Tomajdon
aktív tag
Akit érdekel, egy kis leírás a Samsung Dive rendszerről, azaz a Mobilkövetőről. Itt elérhető!
-
radav
csendes tag
Használja valaki a SpeedDialX2 widgetet? Vajon miért csak a kontaktjaim kb felét ajánlja fel?
-
tamasrs
csendes tag
-
TomWexX
addikt
válasz Tomajdon #25171 üzenetére
Le van írva szépen a krézikönyvben hogy mire jó. Röviden ha be van állitva, és ha ellopják a mobilod és kicserélik a simet akkor mindenféle jelzés nélkül küld egy smst a teló a te általad beírt számra, az általad megadott névvel amiben a bennelévő sim adatai szerepelnek. Én még nem próbáltam...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
Annyiban nem baj hogy írtál róla összehasonlítást, mert ha valaki e 2 teló közt vacillál annak jól jön. (bár nem egy kategória )Az meg az én bajom hogy a nokia szó láttán végig fut a hideg a hátamon...főleg ha még dícsérik is. Egyébként nem tudom hogy honnan van ez a gyűlölet bennem mert nekem 1 db nokiám volt (3310) és az még jó volt. De tudom, barátnőm céges telója egy C5-ös, na az valami hihetetlenül idegesítően szar készülék. Amúgy a szüleimnek, kolléganőmnek, főnökömnek is nokiája van...mindegyik szar, hol elnémul hol nem világit hol átállítódik stb. stb.
Na nem OFF-olok tovább mert még büntit kapok...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
zack
nagyúr
válasz TomWexX #25166 üzenetére
Többet nem írok róla, nem tudtam hogy ez ekkora gond. Egyébként nem fényezem, csak beszámítottam valamibe, amiért kaptam az N86-ot + kp-t. Kipróbáltam, használom még pár napot, aztán valószínű eladom, mert nem kell 50k másodlagos telefon.
Sok negatívum van az N86-tal is, ami csak úgy mint a többi, tipikus Nokia, de ezeket direkt nem írtam le, mert evidens hogy a Wave dizájnban, anyag minőségben, hardverben sokkal jobb.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Tomajdon
aktív tag
Valaki próbálta már ezt a Mobilkövetőt? Mi ez?
-
peterk
senior tag
válasz MaciE36 #25151 üzenetére
Háát, esetleg a pin2-vel próbálkozhatsz. Bár, ha az exchange jelszókérés miatt van, akkor lehet, hogy ez sem fog segíteni, mert ez éppen arra lett kitalálva, hogy védje az adatokat, ne lehessen jelszó nélkül felnyitni a telefont sehogy sem. Szóval nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha nem tudod a helyes jelszót akkor lehet, hogy hard reset lesz a vége.
(Hosszú távon meg próbáld megbeszélni az exchange rendszergazdával, hogy kapcsolja ki a kötelező jelszókérést.)
-
peterk
senior tag
Ezt az Apple se tudta, aztán mégis kvázi szabvány teremtett belőle. Másrészt a Samsung nem csak Bada-t gyárt, szóval ezt hagyjuk.
Az exchange esetén szerintem a Gmail mail részével, illetve talán a Kerio-val(??) lehet gond, mert amióta MS exchange-t használok, azóta nálam kiakaszthatatlan a sync. Pedig próbáltam pusht/nem pusht, naptárt össze vissza, maileket itt-ott, névjegyeket itt-ott, és minden mindig flottul (és push-al azonnal) megjelent. Nem tudom mi lehet más a gmail-ben illetve Kerio-val (ha az a gond) való synchben, de valami itt nem működhet flottul. Esetleg egy szerver beállítás amit a Bada nem támogat, vagy az isten tudja. Annak idején a roadsync-el futottam bele hasonlóba, ott se nagyon derült ki, hogy mi a hiba. Egy ideig ment, aztán egyszer csak az istennek se. Aztán egy idő után megint elkezdett "magától" működni. Akinek fontos, annak az ilyesmi baromi idegesítő tud lenni.
-
ABal
őstag
válasz TomWexX #25166 üzenetére
Egyetértek veled: ez itt továbbra is a Samsung Wave fórum, és nem a Nokia N86-é. Engem is irritál már egy kicsit. Én 12,5 év után váltottam Nokiáról, mert elegem lett belőle. Nem szeretnék még itt is Nokiáról olvasni.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
TomWexX
addikt
válasz Viktojka #25161 üzenetére
Én csak annyit hallottam erről a témáról hogy a szolgáltató kitudja függetleníteni nem kevés pénzért (kb. 20k). Ha nagyon érdekel hívj fel pár mobil üzletet (GSM line, Nextel stb.) és kérdezd meg hogy tudnak e wavet függetleníteni.
Ettől a nokia fényezéstől hányingerem lett. Előbb vennék alcatel one touch clubot mint nokiát. <- Ez az én szubjektív véleményem nem akarok vitát forralni belőle, és nem is Zack kollégával van bajom csak a nókijával...
-
zazumisi
tag
Újabb kérdés:
Valakinek nincs Samsung márkaszervizben ismerőse? Kellene egy kis protekció... -
Speedy86
aktív tag
Tudnátok segíteni? Az lenne a kérdésem, hogy a telefonon alapból van PDF reader? Illetve ha van akkor milyen funkciókat biztosít, pl lehet benne keresni? Vagy van ilyen apps? Fontos lenne
-
Viktojka
tag
Helló mindenkinek!
Kérdésem: JH3-as szoft van a telomon (voda), létezik olyan firm, ami függetlenné teszi a telót? Gari vesztés nélkül hogy lehetne megoldani, hogy független legyen? Lehet, hogy szolgáltatót kell váltanom! :S
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #25154 üzenetére
Persze ezt nem tudhatom, bár a symbian üzleti aspektusból mindig is beton stabil volt. A másik fele, hogy a Samsung azt se tudta mi az az okostelefon, amikor a Nokia már igen gyakorlott volt a Symbian terén és ontotta az okostelókat. Harmadrészt pedig elképzelhető hogy azért stabil a push N86-tal, mert nem a Samsung szerverein keresztül küldik a leveleket.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #25152 üzenetére
Csak baromi xar az arány. 10-ből 8 Wave júzer örülne ha így működne nála a push...Te a maradék kettőbe még beleférsz.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MaciE36
csendes tag
Sziasztok!
Kint voltam Svédországban, a sim-en nem volt aktiválva a roaming ezért hálózatom sem volt, de erről nem tudtam, gondoltam, h valami beállítási probléma. A beállítások menüben a visszaállításnál kiválasztottam amit úgy gondoltam, h érdemes, aztán a készülék visszaállítottam magát, majd szólt, h újra fog indulni.
Ez meg is történt, és kérte a telefonjelszót, amit nekem is az exchange szerver beállítása óta kért.
De nem fogadta el azt, amit én előzőleg használtam.
8 lehetőségem volt, próbáltam a 8db nullát, a 4 db nullát, 1234-es stb, majd zárolta a telcsit.
most valami helyreállítási jelszót kér, tud erről valaki valamit?
Vagy valami gyári telefonjelszó? ugyanis bekapcsolás után 1 lehetőségem van mindig.Help me plz
-
zack
nagyúr
Egyébként nem csoda, hogy ennyire jó GPS-ben az N86. Amíg ablakból a Wave csak 4 holdat látott ill. fixált, addig az N86 8 holdat. Végülis dupla annyi hold persze hogy jobb navit eredményez. A fényképező része bár minőségi, és sok minden beállítható, a Wave sokkal jobb képeket csinál. Összességében pedig szinte bármi testreszabható, megváltoztatható, tehát ebben a Wave még jócskán le van maradva. Zenei részt illetően hangzásban kb. egyformák, de kényelmesebb kezelni az N86-ot, és van egyéni hangszínszabályzó is. A gyári füles köröket ver a Wave fülesére, hangzásban is, és kezelésben is, mivel minden távvezérelhető róla ami a zenelejátszóval kapcsolatos. Amióta be van állítva a push email, azóta hibátlanul teszi a dolgát, és előbb kapom meg telóra a leveleket, mint ahogy a mozilla jelezné. A névjegyzék szinkronizációja google fiókkal csak manuális (syncML), de nem nagy érvágás, bizonyos szempontból talán még jobb is, mint a full autómatikus.
-
zazumisi
tag
Tudna valaki ajánlani egy Samsung szervizt, ahol nem kötözködősek?
Úgy értem nem zavarja őket, ha T-s a telefon, inkább a gyors ügymenetet helyezik előtérbe. -
MerLinh
senior tag
válasz Lotusomega #25144 üzenetére
azt hiszem neked kell kiválasztanod hogy kiket akarsz a névjegyzékbe szikronizálni
naja az előttem szóló szépen leírta a dolgok menetét =)
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
TomWexX
addikt
válasz Lotusomega #25144 üzenetére
Nem tudom meddig jutottál vele, ugyhogy leítlrom az elejéről. Először is a Saját fiókokban be kell jelentkezned a Facebookra, majd annak beállításainál engedélyezned kell a névjegyek szinkronizálását. Ezután névjegyek, alul 3pötty, majd az ismerősök szerzésén belül ott kell lennie a facebooknak. Ha arra rámész előjönnek a facebookos ismerőseid. Leszinkronizálhatod mindet, vagy választhatsz is a listából pár embert. Ha az illető megadta facebookon a tel számát, és az a szám neked is megvan akkor összefésülődik magától. Sajnos ez elég ritka eset, (legalábbis nálam) ezért manuálisan kell összefésülnöd úgy, hogy rámész egy névre, hosszan rajtatartod az ujjad, majd az előjövő buborékban névjegy csatolására mész. Azután megkeresed a listában a facebookos contactot majd összerakod őket. Lényegében ennyi.
-
Lotusomega
senior tag
most szántam el rá magam hogy szinkronizálom a névjegyzéket a facebookal, de rányomtam és nem csinált semmit igazából, ezt le tudná írni valaki hogy hogyan működik? Ha nem ugyanaz a név szerepel pontosan akkor semmit nem szinkronizál? Vagy hogy lehet ezt megoldani, igazából nekem csak a képek kellenének..Köszi!
-
cyanID
tag
Valszeg senki nem tud választ adni, hogy filmszerkesztésnél hogyan/hol tudom megadni, hogy 3gp, vagy mp4 be mentse az új fájlt (1x már sikerült, csak véletlenül a 3gp-re nyomtam, az pedig elég gyatra), ezért:
- Megtenné valaki, hogy szerkeszt gyorsan egy rövid filmet és megnézi a "végtermék" info-ját, hogy alapból milyen formátumba ment?
- Másik: A névjegyzékben lévő nevekhez ugye lehet képet párosítani akár az albumból is, eddig ez úgy volt, hogy a kiválasztott képen alapálásban felajánlot az illető arcán egy kijelölő négyzetet, és ezt be lehetett szúrni , most már nincs ilyen, csak az egész képet lehet választani..
??????
Ennyire láma lennék, hogy ezeket nem tudom újra elővarázsolni?
Előre is köszönöm!!!
-
AS
félisten
Új infó! Bada 2.0 val egyben új UI-t is kapunk, hogy TW xx lesz vagy valami teljesen új nem tudni még.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
listerrr
csendes tag
Sziasztok!
Javaslatot szeretnék kérni olyan naptár/emlékeztető appra/widgetre, amiben a bejegyzést "altatni" lehet.
Ezalatt azt értem, hogy amikor riaszt, 5-10-60-X perccel el tudjam tolni az emlékeztetőt, hogy megint riasszon.Ismertek erre valami megoldást?
-
albiosz
őstag
hülye kérdés:
office doksikat, illetve pdf-et olvas(netán ír...) a készülék? -
leslieke
Jómunkásember
(#25131) s4hu|SyD^ Nem mondtam, hogy hasznosak is, amik felkerültek.
Esetleg a MobilePaparazzi az amir hasznos lehet.
(#25132) galmat89 Az utóbbi napokhoz képest már ez is rengeteg.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
leslieke
Jómunkásember
Frissült a StickerCamera2
-
zack
nagyúr
válasz SlyChocolate #25125 üzenetére
Ha ilyen kérdéseket tesznek fel a frissítésről, megmondod hogy nem tudod, mert most kaptad a telót ajándékba. Nem kell túlbeszélni, ott sem. Megmondod hogy használtad, és egyszer csak már ilyen látvány fogadott. Nem hinném hogy ki fognak hallgatni ez ügyben, egy székhez kötve, reflektorokkal a szemedbe világítva.
-
zack
nagyúr
válasz SlyChocolate #25119 üzenetére
Szerintem Samu szervízbe viheted, bár az se tuti. Elvileg nem érdekli őket. Gyakorlatilag meg válság van, ki tudja milyen új szabályokat találnak ki, hogy csökkentsék a kiadásokat.
T is a Samuhoz küldi, ha ők nem tudják összegányolni. Azt hiszem heti 1x-2x van náluk szállítás, amikor a hibás telefonok jönnek-mennek, tehát még időben is sokat buksz ha a T-hez viszed.
Ha jó ismerős akkor viheted oda is. De az a gond, hiába ismerős, ha nincs megfelelő technikai aparátus a probléma orvoslására a T-nél. Egy próbát azért megér ha megbízható az ismerős.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz SlyChocolate #25115 üzenetére
Ne a T-hez vidd, hanem egyből Samu szervízbe! Ott nem fognak foglalkozni vele, de a T lehet hogy beleköt.
-
Ez a vezérlő az alaplapon lévő BGA tokozású chip, azt nem fogják csak úgy lecserélni neki. A terved működhet (remélhetőleg szervizes nem olvassa a fórumot - simán reálisnak tartom), de én akkor is a kevésbé destruktív változat mellett vagyok, mert az is bőven elég kéne hogy legyen.
SlyChocolate, a bootloadert cserélted a JF1-nél?
-
zack
nagyúr
Én ezt tenném. Szted mit tudnának kitalálni belőle? Beviszi, és azt mondja este még ment, reggel már nem. Valószínűleg kapna egy új alaplapot gariban, és hozzá egy kijelzőt, vagy egy vezérlőt. Persze ez is rizikós, nem mondom hogy nem. De talán kevésbé rizikósabb. Fasz tudja. Nehéz kérdés innentől.
Illetve azt lehet még hogy multival rátol egy olyat ami nem gyanús. Talán ez a legjobb megoldás.mod: Látom ez a része ki lett vesézve.
Sly:
Frissítésről tényleg ne beszélj a szervízben.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz SlyChocolate #25108 üzenetére
nincs nyoma, és én egyáltalán nem beszélnék frissítésről a helyedben, lehet köze sincs hozzá,. Ilyen lett a kijelző, oldják meg.
-
válasz SlyChocolate #25101 üzenetére
Igen erre gondolok.
Zack tippjére meg semmiképpen se hallgass, meg ne öld a telefont!
A többit mindjárt kivesézem...Noszóval. 1) Ez a szar oldal egyszerűen a samfirmware.com linkeit lopta el, úgyhogy semmi különbség nincs a JID-k között.
2) A szerviz nem fog tudni a JID-ről, ha visszaflasheled a JF1-et, vagy a JH3-at, a lényeg, hogy full firmware-t. Lehetőleg boottal, és semmiképp se húzd le!!!
3) A kijelzőcsere drága, mint ahogy az alaplapcsere is, ha tényleg ez lenne a vége.
4) Nem tárolja a flashelések számát.
5) Próbáld meg azt is, hogy a hardvertesztben (*#0*#) hogy viselkedik a képernyő.
6) Ha szerviz, akkor tégy úgy, ahogy Varszegig is mondja.
[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
Nem akarom végigpörgetni a forumot. Egyre vagyok kíváncsi, trémobilos szoftvert érdemes regedit trükkel leváltani a legfrissebb gyári szoftra?? Köszi..
-
zack
nagyúr
válasz SlyChocolate #25099 üzenetére
Pedig sanszos hogy meg fogják tagadni a garit. Mivel müxik a teló, és a kijelző, látszik hogy JID van rajta, tehát nem hivatalos a firm. Simán visszadobhatják, ha akarják. Én a helyedben ráeresztenék egy multit boot írást bepipálva, majd írás közben lehúznám, és úgy adnám be. nem mondom hogy ezt csináld, de ha visszadobják, hogy nem garis, sokat fogsz bukni. Ha jól emlékszem a kijelző 30-40k környéke. A vezérlő lehet olcsóbb, de ki tudja mi fosta össze magát.
Nem tudod összehasonlítani Chocolate által letöltött firmware-t egy olyannal ami tuti jó? Hátha kibukna valami eltérés... Mert az azért durva lenne, ha ez bebizonyosodna.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest