Új hozzászólás Aktív témák
-
theboobaq
aktív tag
Hello
Mi a véleményetek érdemes frissíteni a SGS3-am?
Mennyire lassul be igazából arra vagyok kíváncsi.Kicsit elbizonytalanodtam ,mert valaki azt írja ,hogy használhatatlan lett sok ramot eszik valaki meg azt ,hogy a jobb memória kezelés miatt gyorsabb a telefon. Na most ezt rakja össze az ember
köszi
-
Gwom
tag
Barcsik: És milyen a 4.3? Anomália? Lagg?
Gwom - Gyermekkorom neve.
-
visionbp
tag
Tök láma kérdésem van: az egyfájlosat a 3.09-es odinban hova tallózzuk be?
-
Smylei30
tag
Cm11 nel tudja valaki milyen FM radiot lehet beuzemelni? es valami leiras esetleg rola? tnx
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
törölt tag
Na, így az utolsó családi karácsony végeztével jön is le OTAn a svájci 4.3 Hasonlóan kellemes ünnepelteket mindenkinek!
Doma88: 1 évig gond nélkül simán.
[ Szerkesztve ]
-
Doma88
tag
Nyáron vettem egy S3-mat és az lenne a kérdésem, hogy a hozzá adott tartozékok is garisak? Konkrétan a füles érdekelne mert nem szól a bal oldali és hogy garanciában kicserélik-e vagy vehetek újat? Illetve mikor lesz már frissítés az alap S3-masokra?
[ Szerkesztve ]
-
Pigmeus_1
tag
válasz balazs1022 #73138 üzenetére
Ezt a képernyő nem azonnali lezárást meg lehet csinálni a többi rom-ban is. Van egy idő késleltetés, hogy kikapcsolt kijelző esetén mennyi idő múlva váltson ténylegesen lezártra.
Beállítások/Képernyő lezárása/Automatikusan lezárás
Csak egy lelkes felhasználó...
-
RockCNC
senior tag
Egy számomra bosszantó dolog eddig, hogy a szabadkezes mód ikon ott van folyton. Az előző verzióban az a vezetés ikon volt. Ehez használom a swox mariskát. A folytonos ikon értesítő idegesít. El lehet tüntetni valahogy? .
[ Szerkesztve ]
-
Mond
senior tag
Leírná valaki a galaxsim unlock menetét? Sajna nem tudok angolul
-
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Frissültem én is 4.3-ra. Eddig szép és jó, egészen addig amíg fel nem hívott egy ismerősöm akinek nem írta ki csak a számát. +36 70 xxx xxxx.... pedig benne van a telefonkönyvembe, ha én hívom kiírja. Eddig nem volt gond.
Szerintetek? Most írjam át egyesével 240 névjegyzékben a telefonszámot? -
KLIOS
aktív tag
A dropbox linkem nem működik. Helyette feltöltöttem megára: Svájci 4.3
-
r0by
addikt
Tegnap óta édesanyám vigyázó kezeiben van, sajnos (nekem is nagyon bejött)... Gyári 4.0.4 állapottal kapta (miután kipróbáltam az összes főzött cuccot) egy wireless-t tudó SMC router társaságában. Nagyon örült neki, nem hitte el, hogy 2013 végén ilyen techinika birtokosa lehet... Idegen neki, de nagyon ráizgult, 10 percenként hívogat, mintha nem tudnám a dolgokat, amiket Ő felfedez
Pedig nem karácsonyi ajándéknak indult, de így alakult, szenvedett már egy ideje a tesómék által összerakott lowend PC-vel. Az egeret nem tudta megszokni, viszont az érintés gyorsabban ment, ahogy néztem..Szerk: talán Off-ba kellett volna tenni, de most már mind1
[ Szerkesztve ]
-
-
norbichek
tag
Hát nekem nem ajánl fel semmilyen frissitést pedig független a teló....
Várok.....Samsung Galaxy SIII, Alcatel OT 995
-
würzburger
aktív tag
válasz memphistores #73153 üzenetére
Nekem 8.1-en probléma mentesen fut az s3 és az s4 is...
-
r0by
addikt
válasz memphistores #73153 üzenetére
Másik gép nincs a közelben véletlenül?
Érdemes lehetne arra is rádugni, nehogy leharapják a fejed holnap[ Szerkesztve ]
-
snow2014
aktív tag
ezek a 4.3 romok kulomboznek is valamit egymastol vagy csak annyi hogy mas orszagra van kiadva ?
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
-
apaszka
veterán
válasz memphistores #73143 üzenetére
[link] Én ezt használtam!
Látom már közben pont lemaradtam a segítséggel, De ez tuti!
WIN 8.1 nél nincs ilyen gond, Mindent azonnal felismer!
Nem mutogatni! Igen legálisan van meg! Egyetemi ingyenes kulcs![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Joshi
titán
válasz memphistores #73146 üzenetére
A Kies-ben van egy usb hibajavítás próbáld azzal.
-
válasz memphistores #73143 üzenetére
Samsung Kies
(#73146) memphistores
Másik USB port.
Passz.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
memphistores
csendes tag
Sziasztok!
A minap vásároltam egy S3 LTE-t de mikor csatlakoztatni akarom a laposhoz, akkor nem ismeri fel.
Szokásos dokkolási hang megvan de semmi egyéb.
Eszközkezelőben a qualcomm cdma technologies msm driver kell neki de sehol nem találom, máshol olvastam a total commanderes plugint de az sem jött össze.
Van valamilyen ötletetek? -
KLIOS
aktív tag
Feltöltöttem dropboxba a svájci 4.3-at. Úgy láttam az a legújabb a ma megjelentek közül.
Svájci 4.3 -
balazs1022
őstag
válasz Heraldry #73130 üzenetére
Nincs az fél nap, max fél óra. Nekem nagyon megerte. Számos újítás talaltam még. PL ha véletlen kikapcsol a képernyő és benyomok valami gombot akkor vissza kapcsol egyből es nem kell ujra feloldani a képernyőzarat. Ezen kívül szamos hasonló okosságokat vettem eszre. Mivel hianyzott a hx camera mod, ezért deodex-elt romot tettem fel. Igy kamerába megy a lassitott felvetel, allithato a HDR dinamikaja, lehet hangerogombal fotozni. A 4.3 custom rommal kikapcsolt keprnyonel lehet leptetni a zeneszamokat + még a boeffla kernel is sokat dob rajta. Az uj 4.3 nekem sokal jobban bejon. Szebb lett az egesz felhasznloi felulet. Sztem gyors is lett. Eddig csak pozitiv velemnyem van rola. Uzemediboben a valtozas a 4.1.2. höz képest: kikapcsolt keprnyonel nem merul annyira. Hasznalatkor meg kicsit jobban merül. Igy végülis ugyanannyit bír. Szamomra nagyon megerte valtani. Egész jo rendszert tudtam osszerakni jo alappal (4.3).
jah és amit nem irt senki: javitottak az usb otg funkciot. A kabel levalasztasa utan mar nem megy háttérfolyamatban a mediaszerver igy nem meríti a telefont tehat nem kell mindig ujrainditgatni.
[ Szerkesztve ]
-
modd3r
őstag
válasz Heraldry #73130 üzenetére
Fél napot?? Én gyári 4.1.2-ről kb. 10 perc alatt már 4.3-on voltam Odinnal....
Nekem személy szerint tetszik a ráncfelvarrot kinézet, az átlátszó statusbar, az újabb grafikai driverek megléte, az hogy nem merül éjszaka repülő üzemmódban, stb.
Én is olvastam, hogy pár embernél belassult a teló, de nála semmiféle lassulás, ill. egyéb negatív dolog nem történt 4.3 alatt. -
Zol77
aktív tag
válasz Barcsik #73127 üzenetére
működik, ha erre gondolsz:
képen hosszan nyomok, ki lehet jelölni többet is,kijelölök vagy hármat , majd fent a megoszt ikon, és pl gmail-t választok,és már be is vannak csatolva.Közben feltelepült a 4.3 , de kb zte blade sebességet kaptam, biztos a 127 app miatt
Most nyomok neki egy gyári vissza állítást,hátha észhez tér. -
r0by
addikt
-
Heraldry
tag
válasz modd3r #73124 üzenetére
Köszönöm, ezt a listát én is megtaláltam.
Biztosan rosszul fogalmaztam, az érdekelne, hogy van-e ezek között olyan, amire a valamely fórumtag azt mondja, hogy: 'Hú ezért érdemes volt fél napot rászánni az upgrade műveletre!"Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
Zsolaf
addikt
Samsungnál nincs ünnep úgy látszik, de a Gear miatt muszáj
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Már a Román 4.3 is fent van a SamMobile-on.
-
Zol77
aktív tag
Na lejött a 76MB -os OTA frissítés , a telefon újraindult, maradt 4.1.2.
Az alapsáv I9300XXEMC2 - ról I9300XXEMG4 lett , és most meg elkezdte letölteni a 417MB-ot.
Na mindegy,ez már gondolom a 4.3 lesz,csak kicsit megijedtem a 76MB -tól,hogy mi az. -
modd3r
őstag
válasz Heraldry #73120 üzenetére
- GALAXY GEAR Support
- TRIM Support (Makes the device much faster)
- Better RAM management
- Core UI elements updated to the ones on the Galaxy S4 (Galaxy S4′s theme all over)
- New Samsung Keyboard
- GPU drivers have been updated (Higher GPU benchmark scores)
- New Lockscreen: Multiple Widgets, improved ripple effect than Android 4.1.2, ability to change clock size and set a personal message
- New screen modes (From S4): Adapt Display and Professional Photo
- Daydream
- Driving mode
- Actionable notifications
- Move-to-SD-card feature
- New Camera mode : Sound and Shot
- New Additions in Notification Centre
- Completely revamped Settings UI (Tabbed interface – Exactly like the Galaxy S4)
- Implementation of Voice controls (Let’s you control various parts of the phone using voice commands – Galaxy S4 feature)
- New Samsung Apps: Calculator, Clock, Contacts, Gallery, Music
- Full screen Samsung apps
- New S-Voice (from Galaxy S4[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Üdv,
nekem is gyári független s3-am van,olvasom itt,hogy megjött a frissítés, meg is néztem, de nekem 76.66MB -ot kezd el letölteni. Ez normális? nemsokkal fölöttem 417.21MB van a képen. Na majd kiderül mi ez.
4.1.2 van most rajta, és I9300XXEMC2 az alapsáv verzió.[ Szerkesztve ]
-
twohacker
csendes tag
válasz Predator2 #73099 üzenetére
Nekem is volt ilyen gond az ùj Face frissìtéssel. Az volt a megoldás, hogy letöröltem aztán kerestem google-n egy régebbit azt felraktam és nem frissìtettem utána. Igy működik. Aztán van egy másik megoldás is mégpedig a frissìtés után átállitod a telòt angol nyelvre... Utána nekem elindult.
-
Heraldry
tag
Valaki összefoglalná, hogy a 4.3 (MK6) milyen újdonságo(ka)t hoz, amiért érdemes frissíteni? (Böngésztem de nem találtam, inkább csak a lag jelent meg "feature"-ként.
Más.
Anno az i9000-esemen CM-et használtam,de ott beletörődtem, hogy a kamera részét lenullázta. Konkrétan egy 10 évvel ezelőtti fixfókuszos nokia szintjére nyomta le. Mi a helyzet a mostaniakkal i9300-ra? Jobb a helyzet?Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
Poca141
csendes tag
Hello! A telóm nem XEH-s hanem valami más, hogy tudnám megváltoztatni? Láttam 1-et google playen "Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC" névvel, ez lenne az? Köszi a válaszokat !
-
Kerio
őstag
-
[P]laci
senior tag
Új ROM:
Model: GT-I9300
Country: Switzerland
Version: Android 4.3
Changelist: 2303192
Build date: Fri, 13 Dec 2013 13:04:46 +0000
Product Code: AUT
PDA: I9300XXUGML2
CSC: I9300AUTGML1
MODEM: I9300XXUGMK6
DOWNLOAD: Terafile[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
Azt azért még hozzátenném,hogy ezekhez a beállításokhoz egy olyan fejhallgatót használok,ami képes is megszólaltani rendesen az általam beállított hangzást.
Aláírás
-
uttovendi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a telefonon amikor fülhalgatóval hallgatok zenét csak az egyik oldal szól...Több fülessel is próbáltam szoval nem az a baj. A fórumon emlegettek mindig egy szervizest aki viszonylag olcsó, valaki be tudná linkelni a profilját? -
SteveJobs
őstag
Nem találom az i9001 off topic összefoglalót!! Tudna segíteni valaki? Köszönöm!
-
voyi
aktív tag
Ezt próbálta már valaki?
[MOD][GB/ICS/JB]●►ACID Audio Engine V7.0◄●[Build2805][V9 Soon]|☆☆☆TEAM AC!D☆☆☆
Nekem valamiért csak V5-ös verzió aroma telepítőjén keresztül sikerült csak működésre bírni,bár bootolásnál automatikusan újraindul,tehát 2szer bootol,és csak úgy tölti be az acid sound engine-t, de ezenkívül semmi más probléma eddig nem merült fel.
V7essel viszont a leírtak alapján csinálva az alkalmazássok frissítése után az alkamazások meginyásánál úgymaradt a készülék,ment is vissza a nandroid backup,aztán megint feltettem a V5ös aromás verziót.
Az ok amiért feltettem az volt,hogy skype hanghívás/video hívás után a boeffla kernelbeállításoknál nem működött a DAC oversampling, emiatt nagyon vacak lett a hangzás a fejhallgatómon kersztül. Gondolok itt a torz basszusra, térhatás gyengeségére,stb... Gondoltam, kipróbálom ezt a sound engine-t, és skype beszélgetés után is megtartotta a beállításokat,eddig minden műxik rendesen!
Esetleg aki CM11 alapú ROM-ot használ és kipróbálná ezt az acid sound engine-t (mivel van CM romokra is), leírná tapasztalatait? Csak azért kérdem,mert én eddig ahány CM11es ROM-ot használtam Boeffla kernellel,sehogyse akart működni a DAC oversampling,és ezáltal a fentebb leírtak alapján pocsék volt a hangzás is fejhallgatómon kersztül.
Közben észrevettem,hogy van V8as verzió is,csak most már úgy vagyok vele,hogy nem babrálom meg amíg stabilan műxik minden.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
spider80
őstag
válasz spider80 #73007 üzenetére
Nem is tévedtem sokat. Tényleg itt a hivatalos 4.3 függetlenekre. Nekem is jelzett.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest