- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Fényképen a Poco F7
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gold_fish
tag
válasz Richard #8099 üzenetére
Nagyszerű... elképzelésem sincs, hogy mi lehet az oka. Alkalmazáskezelőben nem látok semmi olyan futó alkalmazást, ami nem oda való, nem telepítettem semmi újat. Egyszerű kikapcsolt kijelzős készenlét alatt egyértelműen gyorsabban merül, talán az akkuidő grafikonoknál az ébrenlét valamivel gyakoribb, mint korábban. Átnéztem minden alkalmazást, aminél állítható a szinkronizálás gyakorisága, de semmi. A szabad memória sem lett kevesebb, mint korábban.
Lehet az lesz, hogy megvárom a JB-t, és ha ott is fennmarad a jelenség, akkor csinálok egy gyári állapotot. Ezt ugyanis eddig nem léptem meg.
-
Kevin's
senior tag
Kollégámnak vodás S3 készüléke van és tegnap frissített OTA -n keresztül LH1 et ír neki meg is néztem , hogy a fenébe lehet ,de tényleg LH1 így abból kifolyólag gondolom a voda is ki adott egy frissítést .. csak a T nem
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Gold_fish
tag
Lh1 alatt jelentősen csökkent a készenléti idő. Durván 20-25%. Semmi új alkalmazás, a viber volt gyanús, leszedtem, és ugyanúgy fennáll a jelenség.
-
Darth11
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy S3-at és egy olyan kérdésem lenne, hogy ha rootolom OTA fog működni a T-s JB frissítés, ha 1-2 héten (hónapon) belül kiadják, illetve, hogy akkor egyáltalán lehet e frissíteni. (bocs a láma kérdésért )
-
buci30
addikt
Nem ez miatt csináltam másért csak a hiba itt jött elő amit írtam.
Hát remélem igazad van.
De azért az fura ,hogy nem ,hogy a kis telefon hanem a nevem sincs a chaten senkinek ha fent vok telefonnal vagy akár gépen.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Roxbury
őstag
válasz GeneraL_XTX #8080 üzenetére
"Rakhatsz rá független romot is..... ha meg gebasz van és szervízbe kell vinni visszatolod rá a gyári T-Mobile-os romot."
Már persze, ha be lehet kapcsolni a készüléket...
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Azt hiszem nekem sem rögtön jelent meg a telefon jel a nevem mellett, lehet valamit ellenőriz a rendszer csak utána teszi ki, de valami rémlik, hogy nem jelent meg az elején nálam sem, de felesleges ez miatt új fiókot csinálni, mert meg fog jelenni biztosan. Szerintem volt jó pár nap mire megjelent... de ez mondom már két éve volt nekem.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Jelzést sikerült a chat programba de a másikba nem. Ott csak rezeg nem akarja elfogadni a hangot bármit is teszek be gyárit se...
Valakinek be kell valakinek nem kell a telefonszám az adatlapba.
Én is megcsináltam már de most hogy új profilt csináltam nem mutatja ha beírom akkor se.
Azt tudom ,hogy a kis telefon mindig ott van ez lenne a lényeg de:
Nem ,hogy a telefon hanem a nevem sincs ott így a zöld pötty se.
Próbáltam telefonról felmenni akkor se mutatja másnak ,hogy fent vok chaten meg ha PC-ről ,egyek akkor se.
Lehet az új profil miatt vagy nem értem lassan frissít a szerver.
A régi profilom is addig élt amíg bejelöltem mindenkit onnan ismerősnek ma alvásba küldtem.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Zsolaf
addikt
A jelzéseket be tudod állítani a facebook programon belül, a chat ha mobilon vagy akkor csak a mobil jel lesz a gépen látható (de az mindig, akkor is ha nem vagy mobil neten) a zöld elérhető nem, azt hiszem a gépen a facebbok profilodban be kell állítani a mobil számodat akkor fog megjelenni, a mobil jel a neved mellett, de nem vagyok benne biztos én is szórakoztam vele, de már annak két éve, azóta nem tudom biztosra. Ha hülyeséget írtam akkor valaki javítson ki.
(#8080) GeneraL_XTX Így igaz, de állítólag ha Samsung szervizbe viszi az ember (ami logikusabb is) Ők csak azt nézik hogy ne főzött rom legyen rajta, ha gyári rom van rajta és függő a telefon az nem garancia vesztés, de jobb a békesség én is feltettem az S2-re mikor vittem szervizbe a T-s romot.
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Van benne vmi amit mondasz .. lehet meg várják a JB -t és már arra gyúrnak .. de ez olyan valótlan , hogy szerintem nem foglalkoznak vele és a JB -t is szeptember közepén kapjuk meg , mert ez T mobile kár volt ott venni a telefont ..
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
buci30
addikt
Üdv srácok!
Ma is csináltam egy gyári visszaállítást aztán wipe utána pedig Odinnal egy fájlos gyári Tré rom (I9300XXBLFB_I9300TMHBLG1_I9300XXLFB_HOME.tar.md5) vissza aztán meg CF-root.
De még mindig nem jó a facebook alkalmazás részbe...
Valaki HELP mert...:
Csinálnom kellet egy uj profilt facebook-on gmail-os emaillal és a régi profilom pihenőre küldtem.
De! Telefonon nem jelez akármilyen értesítő hangot állítok be a facebook messenger.
Rezeg de hang semmi de az üzenet megjön azzal nincs baj.
S a másik ,hogy amikor belépek a programmal nem mutatja a chaten ,hogy fent vok senkinek sehogy se, meg a kis telefont sincs ott.(mivel a nevem sincs ,hogy fent vok)
De ha valaki az adatlapomra megy és üzenetet ír akkor ott ott van ,hogy telefonon megkapom ami okés is.
Mi lehet a gond?
Köszönöm előre is!iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Kevin's
senior tag
Én is most csekkoltam le , de nincs T re LH1 vicc , hogy nem frissítik már a kollégám vodas készülékére is ki jött az LH1 . Csak a T re nem ? Tudja vki miért ?
-
zola-
őstag
Miert nem indul el az mc3? Inditasnal kidob
-
Varszegig
veterán
válasz CsiguszBaba #8065 üzenetére
ez lesz hidd el Nekem a tabon voltak ilyen gondjaim,és megoldotta. De majd szólj, mi lett.
-
lafaty80
addikt
válasz pingwin011 #8061 üzenetére
Gondolom én vagyok kicsit korlátozott, de nem értem mikor jön elő neked a lakat? Most nézegetem, de olyan feloldó opciót nem találok, aminél "lakat" lenne a feloldáskor. Gyári zárolt képernyő feloldót használsz, vagy valami appot erre?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
bordi10
senior tag
Akit esetleg érdekel tegnaptól free az MC3
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
CsiguszBaba
csendes tag
-
kircso13
senior tag
válasz Roxbury #8062 üzenetére
huh, ezek után nem veszek iPhone-t . Ennyi erővel akkor mindenki a Nokiát koppintotta( érintő kijelző, blutusz, stb...) Persze jogdíjat fizetnek érte. Szerintem nem ez dönti el , h ki mit vesz. iPhone egy magasan túlárazott termék. Olcsóbban jobb terméket lehet venni... Mondjuk ez az Én magán véleményem.
Trés LH1 honnan lehet letölteni?
[ Szerkesztve ]
..,
-
chemand
aktív tag
Hát akkor nem tudom, hogy mit ronthattam el. ODIN PDA részébe betalloztam az LH1-et (mycso leírása szerint). Miután megcsinálta és újraindult a telefon, ismét a PDA-hoz beállítottam a CF-root 6.4-et. Feltöltötte, újraindult, és nincs root. Titanium Backup hibával indul "Root jog: NEM SIKERÜLT" passz
-
Roxbury
őstag
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok! Újra nekifutok, hátha kapok választ. Bill feloldásnál a lakat megnyomása után egyből a főképernyőre ugrik a telefon, nem kell elhúzni a kezet. Igen ám, de ilyenkor nem lehet semmit csinálni, csak a felső értesítő sávot lehúzni. Második telónál van ugyanez a hiba. Mi okozhatja? Először arra gondoltam, hogy korábbi telefonból mybackup pro-val lettek lementve a dolgok, a rendszerbeállítások is, és restore-nál vissza is lettek hozva. Gondoltam talán a korábbi teló beállításai okozhatnak problémát, de nem. Nulláztam a telót, majd csak a kontektokat, smseket hoztam vissza, de így is. Mondjuk én még nem futottam bele a hibába, barátnőm telefonja, de már a 2. ilyen problémával. Az egyik csak próbaidőn volt nála, majd a T-Mobtól lett rendelve. Most arra gondolok, hogy a baromi sok mozgásos cucc miatt csinálhatja ezt, valamit ki kéne kapcsolni, mert most kb az összes be van kapcsolva. Vagy ez típushiba, sok s3-nál fordul elő? Ami volt sw, azt már megcsináltam.... Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz caius marius #8058 üzenetére
senki nem olvassa a válaszomat????
-
caius marius
tag
válasz CsiguszBaba #8032 üzenetére
nm valami kártevő ez? Futtas végig mondjuk egy dr. webet. Nekem volt annak idején valami hasonló azt ezzel sikerült megszüntetni.
往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
csabicska
senior tag
[link]
Ez mit is jelent?-Galaxy S20 - The best-
-
Laraxior
titán
válasz bruti01 #8053 üzenetére
Semmi másban nem tapasztaltam változást, akkuidő, vagy instabilitási gondok, csak azt hogy háromnegyed annyi pont jön ki AnTuTuban
Végülis annyira nem probléma, csak a kíváncsiság vezérelt. Anno a számítógépem is meghajtottam, gondoltam akkor a telefon sem maradhat ki a sorból""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Varszegig
veterán
válasz CsiguszBaba #8050 üzenetére
elolvasnád végre a válaszomat a problémádra?? Nem kell törölni, s 2x válaszoltam, de többet nem fogok
-
caius marius
tag
Kiszélesedett az lh1-ben a választható nyelvek listája. Végre van kínai nyelvű billentyűzet is. Yee.
很好!往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
Laraxior
titán
válasz zeroo5ux #8019 üzenetére
siyah kernelt tettem fel, de ahogy nézegettem vannak másfélék is amik engedélyezik a magasabb órajelet
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CsiguszBaba
csendes tag
Amuba: a legújabb, telenor gyári LH1. Értem, köszi a segítséget, nem tudtam, hogy törli. De akkor lehet, hogy nincs más választásom, mert nagyon zavar.
[ Szerkesztve ]
-
kircso13
senior tag
Noh kutakodtam egy kicsit! 5.2 pontba le van írva! Valóban fizetős a T nél a csere! Amit írtam , h az ELADÓN sok minden múlik, hogy hogy áll oda a dolgokhoz! Gondolom sim hibára hivatkozva van a csere és úgy ingyenes és díjmentes. Ezért jó ismerős és megszokott helyre menni. Akinek ingyen cserélték az jól járt, akinek meg pénzért ott az eladó az üzlet érdekét nézte , mert különben a T tönkre menne
link : 5.2 pontban a díjszabás
Nem a T be dolgozok, de utána jártam a viták és a személyeskedés elkerülése végett! Nehogy már ilyen szarságon veszekedjünk!
Puszi
chemand : Trés vagyok, root mentes és nekem nem jött frissítés. Szal nem a roottal lesz a gond szerintem )
[ Szerkesztve ]
..,
-
chemand
aktív tag
Ma reggel ODIN-nal rátettem a rootolt Trés mobilomra az LH1-et (OTA-n ugyebár nem jött). Gondoltam, hogy elvesztem a root jogot, ez be is következett. Erre gondoltam, hogy a CF-root-tal rootolom. Hát nem sikerült, azért 2x is próbálkoztam. Ilyenkor mi a további teendő? Bocs az értetlenkedésért.
-
Varszegig
veterán
Válaszoltam kettővel feletted
-
pusihusi
addikt
Sziasztok nekem 1 napja van, S3-som. a A 4.04 nagyon jó, nem romolok, megvárom a 4.1-et. One X-ről jöttem át, nem sok különbség van a két telefon között, de valahogy a Sam közelebb áll hozzám! Meg jobb a Supportja, reklámja, meg könnyebb rootolni, romolni stb. sdd2:Lásd Olimpia
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
RedCat
senior tag
közben megtaláltam a gtalkot ;-)
Viszont ami kicsit fura az a görgetés sebessége. S2-n a fél fórumot át tudtam görgetni egy ujjhuzással, de itt mintha ragadna az oldal. Lehet ezt valahol állítani?
Másik hogy a gyári launcherben a dokkon csak 4+1 ikon lehet? Nem találok állítási lehetőséget.
Gyári böngészőből hogy lehet kilépni? S2-n az alak választó - gombja bezárta, itt csak Az oldalt zárja be. Vissza gomb csak háttérbe teszi.[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
válasz CHIPman #8037 üzenetére
Nekem is 2 napja van S3-am, S2-ről jöttem én is. Nekem azt tanácsolták, amit meg is fogadtam, hogy OTA-val LH1-re frissítsem a telefont, az egy jó rom. Napokon belül jönnie kell A JB-nek, addig elleszek ezzel. CF-root-tal rootoltam, belakom, és ennyi. Majd JB-ből keresek valami jó fözött romot., erre a pár napra jó lesz így.
Milyen alkalmazás ez a chatON? S2-nem volt. Google talk nincs?
-
ForRedGlory
félisten
Látom itt egyesek értelmi képességével és/vagy logikus gondolkodásával marha nagy baj van. Igen, ez személyeskedés lesz most, akinek nem inge nem veszi fel.
babosmiki, zeroo5ux, kbencee, NEKTEK fog szólni...
Nem tudom mi a gondotok, de én leírom... volt egy állítás, amire írtam, hogy nem igaz, mert nem úgy van több okból kifolyólag.
A SIM csere vagy micro SIM csere nem ingyenes, csak akkor, ha 1999 március előtti a SIM kártyád vagy ha azért cserélsz micro SIM-re, mert veszel a T-Mobile-tól egy telefont és ahhoz micro SIM kell. Benne van a díjszabásban is. Remélem ehhez nem kell érettségi, hogy felfogjátok.
Javítsatok ki, de mikor mondtam én hogy hazudtok vagy hogy nincs igazatok, amikor közöltétek, hogy ingyen cserélték a simeteket?
Itt pörögtök olyan hülyeségen, hogy én nem értem meg amit írtok, de ezen csak nevetni tudok, mert pontosan értem miről zagyváltok. Ettől még nektek sem ártana ha leesne végre a tantusz, mivel ha leesett volna, nem lovagolnátok a témán.Pont amiatt mentem bele mélyebben a témába, mert az ilyen pontatlan dolgokból fognak az ügyfelek erőt meríteni és verni az asztalt, ha éppen nem lesznek olyan szerencsések és nem cserélik ki nekik ingyen a kártyát, mert nem esnek a fenti kritériumba és nem lesz mindenki olyan jó szívű a pult mögött...
Remélem, hogy elégedettek vagytok magatokkal, illetve azt is remélem, hogy megmaradtok ebben a topicban és a másikba nem fogtok átjárni, mert aki kicsit is ért a témához, már lassan nem is ír ide annyi hülyeség van itt.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz CsiguszBaba #8038 üzenetére
De törli az alkalmazásokat is, már amiket te tettél fel, nem lesz más választásod ha nem jössz rá és még nincs annyira belakva gyári visszaállítást csinálj avval biztos eltűnik, milyen romod van?
-
-
CHIPman
nagyúr
A Modern Combat 3 hogy a viharba' nem kompatibilis az S3-mal? Nehogy már egy csúcsmobilra ne lehessen letölteni azt, ami a 2 éves S1-en lazán megy, ráadásul úgy, hogy még pénzt is adtam érte...
szerk.: LH1 OTA pipa[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, Thrustmaster TCA X-et
-
CHIPman
nagyúr
válasz kircso13 #7983 üzenetére
& amuba & Piwi & bruti & RedCat & sdd2 (mennyien vagytok)
Köszi a segítséget mindenkinek, de végül az xxl-es srác kivágta ott helyben, és a keretet is visszaadta. Nem illeszkedik vissza tökéletesen, de a sgs simán beveszi, és mivel szorul, nem esik ki, szóval jól jártam.Csak ajánlani tudom a boltot(igaz, hogy az első zűrmentes vásárlásom náluk, de most végül bementem személyesen), délután még azt írták, hogy nincs kék, de zárásra szereztek nekem egyet, bontatlan, gyári garanciás, és a srác ott bontotta fel előttem. 148k volt, de nekem megért ennyit, hogy ne kelljen sz@pnom a függőséggel, meg hogy mikor tiltják le. Meg lehetett volna drágább is.
Tehát mostantól én is ide tartozom.
Kezdésnek: Mit rakjak fel? Gondolom a kernel az Siyah, de a ROM mi legyen? S1-en gyári romot használtam már egy jó ideje, ellennék vele S3-on is, de nem ódzkodom a főzött romtól sem, ha van értelme, és nincs a végletekig kipucolva. Amúgy LFB van rajta.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, Thrustmaster TCA X-et
-
sztrogoff19
tag
Ez érdekes, nekem nem csinál ilyet, Trés vagyok.
Van elvileg egy olyan progi, ami blokkolja az ingyenes alkalmazások esetén felbukkanó reklámokat, lehet, hogy ezzel kellene próbálkozni.
Linket sajnos nem tudok adni, mivel én is csak hallomásból tudok róla ...
Morituri Te Salutant
-
CsiguszBaba
csendes tag
Felteszem újra szerény kérdésemet:
Nekem amióta felraktam az új frissítést azóta mindennap (többször) kirak a képernyőre egy ikont, ami egy "game of the day" cucc, ami egyből feldob a Playre, hogy szedjem le. De sehol nem találom, hogy hol lehet letörölni, vagy tiltani. Légyszi segítsetek. (telenoros vagyok)
-
kbencee
aktív tag
válasz ForRedGlory #8027 üzenetére
ha végigolvasnád a hozzászólásokat, nem irkálnál hülyeségeket - ha már személyeskedünk.
-
kircso13
senior tag
sim ide vagy sim oda ! van akinek ingyen van akinek pénzért cseréltek. ez van . sok múlik h ki cseréli. sok múlik az eladón. htc met cseréltek szerviz nélkül, randomba kikapcsolt. csere vagy másik telefon. ott annyit mondtak, h 1 sim ingyenes, mind a 2 helyen "t" . mind a 2 helyen viszont fizetni kell ha vissza csereltetem normál simre. tanulságot le lehet vonni. ma 30e forint helyett fizettem 15ezret. nem mindegy, odafigyeltem
..,
-
Varszegig
veterán
válasz CsiguszBaba #8008 üzenetére
airpush detectort rakd fel, megmondja melyik köcsög app miatt van, azt töröld le.
-
sztrogoff19
tag
válasz zeroo5ux #8023 üzenetére
Azt nem tudom, mivel nincs más WiFi-s eszköz ...
Illetve de mégis, a fogadott húgom szokta WiFi-n használni a laptopját, de még egyszer sem panaszkodott, hogy lassú lett volna ...
20/10-es net van egyébként itthon, nagyjából ki is jön.
A telefonon a legfrissebb gyári van, ha jól emlékszem, LFB vagy ilyesmi, mikor két napja hazahoztam a drágaságot, illetve a futár hozta pontosabban, akkor egyből lefrissítette magát.
Érdekes egyébként, hogy nem is olyan régen a Play is tetű lassú volt ...
Drbonci: nálam betölt, de nagyon tetű lassú ...
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
-
Drbonci
aktív tag
Sygic Downloader csak nálam nem tölt be? A navigáció az jó.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz sztrogoff19 #8021 üzenetére
más wifis eszközzel is rossz a sebesség?
ha nem és csak a telefonnal akkor frissítsd le.jack elosztót szerintem lehet használni, legalábbis nem látom akadályát.
Kbencee: hagyd rá, ott dolgozik csak jobban tudja
[ Szerkesztve ]
-
kbencee
aktív tag
válasz ForRedGlory #8000 üzenetére
Nekem a 10 hónapos kártyámat cserélték díjmentesen a T-nél. Akkor most hogy is van ez? Egyik T-ben ingyenes, a másikban meg nem?
nagyon off: ha valaki vesz egy 170K-s telefont, nehogy már az esetlegesen díjba kerülő sim csere ilyen problémát okozzon. Ha meg igen, vegyen 1100-s Nokiát[ Szerkesztve ]
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
két kérdésem lenne ...
Az egyik, hogy andFTP-n miért olyan lassú a letöltés (kb. 30-40 kB/s) ? Az S2-őn mb/s sebességgel tudtam áthúzni dolgokat a NAS-ról ...
Úgy van beállítva, hogy ne netes felületen, hanem belső hálózaton kapcsolódjon, így még elvileg gyorsabb is, illetve annak kellene lennie ...
Aztán a másik kérdésem, hogy S3-on, vagy úgy általában android-os telefonon lehet-e jack-elosztót használni ? Nemsokára vonatozunk és nem szeretnék egy fület használni filmnézés közben, hanem az lenne az ideális, ha mindkettőnknek lenne saját fülese, ha már ilyen piszok jó a kép,-és hangminőség ezen a kis drágaságon
A segítséget előre is köszönöm
Ui: nem lehet egyébként, hogy a WiFi-vel van a gond és nem is az andFTP-vel ? Mivel most szedem le a Sygic-hoz a térképet és az sem kápráztat el a sebességével ...
Morituri Te Salutant
-
bruti01
őstag
válasz Laraxior #8017 üzenetére
az overlock-nak semmi értelme mert a leggyorsabb telod van kb az egész világon. ennyi overlock meg nem nagyon tesz jót a procinak+ az aksi is hamarabb merül. és csak pontokat hajkurászni meg minek? semmi értelme.
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Laraxior
titán
Kernelcsere, vagy a root lassíthatja a telefont? istennek nem akar az AnTuTu 10k fölé menni. Kezdem azt hinni hogy másikra kellene cserélni ezt a kernelt. Még a gyárival is több pontom lett 1.4GHz-en, mint most 1.8GHz-en
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
z0d1AK
nagyúr
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Zsolaf
addikt
válasz GeneraL_XTX #8014 üzenetére
A root-ra is számol!! Én root után szoktam törölni, mert ha gebasz van csak fel teszed megint a gyári romot az törli a root-ot és akkor már nem tudod nullázni.
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz GeneraL_XTX #8011 üzenetére
a triangle away arra jó hogy a bootloader-ben van egy számláló ami rögziti hány custrom kernelt, romot flash-eltél fel a telóra. olyankor mindig számol egyet. nos ez az okos kis progi kiüti 0-ra (no). ha nem használtál ilyet akkor fölösleges volt. teló kikapcs hangerő le+home+power és ott mutatja. mentegetni nem szoktam meg a visszaállitást se. sokkal tisztább ugy ha ujraraksz mindent!
-
ForRedGlory
félisten
válasz GeneraL_XTX #8011 üzenetére
Ha gyári romot teszel fel, akkor a számláló nem fog módosulni. Ellenőrizni nagyon egyszerű, elég ha download módban elindítod, és látni fogod, hogy mi újság.
Simán mehet JB-re is olyan progi, amit ICS alatt mentettél le.
A telefonkönyvet lementeni? Mentsd le a névjegyeket a gmail címtárba és akkor nem kell vele foglalkozni. SMS-t meg elég sok programmal lehet menteni.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Most ismerkedem itt a root-os progikkal lenne pár kérdés ami felmerült.
Van ez a Triangle Away vagy micsoda ezt lefuttattam, honnan tudom meg h visszaàllítoota-e azt a bizonyos számlálót? És ha én majd rárakok egy tiszta gyári rom-ot Odin-al akkor se fog már ez a számláló elállítódni?
Felraktam ezt a sokak által emlegetett Titanium Backup-ot,csináltam is egy teljes mentést a telóról, ezt bármely esetben fogom tudni használni(pl 4.1)?
Illetve van bármi legális módja h restore előtt lementsem a fontosabb adatokat(telefonkönyv,üzenetek stb)?
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszBaba
csendes tag
Légyszi erre mondjatok valamit :/ Nagyon zavar. Kiírja a noti. bar-ba h "Featured App Free for a limited time." Tudom, hogy mit jelent, de nincs rá szükségem :/
[ Szerkesztve ]
-
Gabe123
aktív tag
T-mobilba Nekem is kicserélték ingyen a Simet Microsimre igaz én vettem hozzá egy átalakítót 100ft-ért.
[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
bruti01
őstag
kivágatni 500 ft adapterrel együtt és nincs gond! :S
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz ForRedGlory #8003 üzenetére
HIVATALOSAN nem ingyenes oké, de remélem az lejött Főnök hogy itt még senki nem fizetett microsim cseréért a T-mobilenál (legalább is senki nem írta hogy fizetett érte), köztük én se [alig fél éves sim kártyám volt és még csak telefont se vettem]. (hívhatod tőlem szerencsének is vagy aminek akarod...)
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz ForRedGlory #8003 üzenetére
Akkor gondolom nekem is ingyen lett volna a Vodánál, csak én simkártya-csere ügyben mentem be, eszembe se volt ott telot venni, kiszámlázta az 1ft-ot, aztán annyira nyomta magát a lotyó hogy nem tudom használni a telom, mert ez pici sim blabla... Hát vettem egy telot hozzá.
-
ForRedGlory
félisten
válasz babosmiki #8002 üzenetére
#7997.... és a díjszabás 5.2-es pontja
SIM kártya cseréje/pótlása (pl. rongálódás, micro SIM csere, lopás miatti pótlás) 4064 Ft/alkalom/db
Téma részemről lezárva, látom nem fogod az adást. Nem azért volt ingyen, mert a T-nél ingyen cserélik, hanem mert SZERENCSÉD volt. Csak akkor ingyenes HIVATALOSAN, ha a telefont is ott vetted.
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
Nekem ingyen volt és pont.
Már más is írta, pont."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Varszegig
veterán
persze, a kislány megkérdezte, hogy most vettem-e a telefont, de azt nem hogy hol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest