Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
Ma jelent meg izraelben a 4.3. Ez jó hír mert már terjed a keleti régióban is és így csak napok kérdése és nekem is jön ota-n
-
Zsolaf
addikt
Valaki legyen kemény legény és tegye fel az Izraelit, a többiek örömére

-
apaszka
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Biztosan igazad van. Olyan lesz mint az almás,és a mumiaák a winfossal. Samu lesz a droid tengerén a kis sziget mely különcködik.

Mindegy az itthon levő S3 csak főzöttel mennek,így kitudjuk kerülni. Van EFS mentés még a gyári 4.0.4 ről is,és minden verzió ugrásról,így az esetleges eladáskor KNOX mentesként ellehet adni.
Persze nem valami nagy parlamenti képviselőnek,mert oda kell a biztonság 
(#74186) nggabi től vissza linkekből vettem!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NGabi?

-
kelzsoca
félisten
válasz
apaszka
üzenetére
Látom megjött a KNOX Lesz szívás biztosan!
Mekkora hülye a Samu! Aztán olvasom,hogy nem is lett valami biztonságosA vállalati ügyfélkörrel, ami miatt kellett a KNOX, sokkal többet nyernek, mint amennyi hisztis, fórumokban dühöngő usert vesztenek, egyébként is globálisan a készüléket használók ~95%-a gyári szoftvert használ, mindenféle haxolás nélkül (root se)
Ettől függetlenül rossz úton halad a Samsung, de hát senkit nem kényszerítenek rá, hogy vegye vagy használja a készülékeit.
-
warezxts
senior tag
Mi ez a hőbörgés? Ahogy kiveszem az új samukban amelyikben benne van a knox (és elméletileg mindegyikben benne lesz) hardwaresen is flashel egy csipet ami számolja hányszor volt rajta főzött rom? De akkor ez azt jelenti hogy a mostaniban (S3, S4) hiába van a romban benne, a HW még nincs meg hozzá... szóval ha valaki váltani akar Note3-ra vagy S5-re majd akkor van cumi? Egyébként meg a romból nem lehet kivenni? nem értem én ezt....
-
apaszka
veterán
Megjött egy hét alatt az asszony tokja. Miként tudom működésre bírni? A lecsukáskor ilyen legyen az óra mint a képen! [link]

-
Yeffy
veterán
válasz
borsodika
üzenetére
köszi a linket. szóval egy külön, csak írható chip van ezekben, ami figyeli a számlálót, és nem módosítható. akkor utolsó Samum van a kezemben, úgy néz ki. kár érte, emrt már a Wave-et is imádtam, ezt meg kifejezetten szeretem, annak ellenére, hogy korábban nem nagyon szerettem a Samut.
kelzsoca: ksözi, elég tömör válasz volt

-
trigorin
aktív tag
Tömören a visszatérés gyári 4.3-ról gyári 4.1.2-re. A factory reset nem volt elég. A 4.1.2-t feltéve a teló boot loop-ba került, még a recovery sem jött be. Visszarakva a 4.3-at sem változott a helyzet. Végül feltettem a repartos romot, utána a 4.1.2-t, így már működik.
Viszont van egy érdekesség. Azóta a gyári recovery úgy jön be, hogy a droid hanyatt fekszik, a hasán egy háromszög, fölötte vmi olyasmi van írva, hogy "applying multi-CSC" és hogy az ALB lett a csc code, jóllehet a hivatalos magyar (XEH) rom lett felrakva. Ettől eltekintve működik a recovery. Kell emiatt aggódnom?
-
válasz
gyuri81
üzenetére
Sokan írják az xda-is ezt a problémát. Nálam is előjött amikor felraktam egy már meglévő rendszerre, pedig az is 4.3 volt (már írtam egy előző hozzászólásomban). Viszont utána csináltam egy teljesen friss telepítést és azóta tökéletes. Valamivel összeakadt az előzőből. Ez eddig a legjobb rom (neat v6.2) ami telefonon volt, nagyon jó fogyasztással.
-
Zsolaf
addikt
GT-I9300 Israel 2014 January 4.3 I9300XXUGMK7 I9300OJKGMK1

-
apaszka
veterán
válasz
blackmorph
üzenetére
Én nem próbáltam !
Én JkayDeluxoztam annó STweks el!Görgess lejjebb,és ezt keresd,próbáld ki.
HANGERŐ NÖVELÉS (CSAK A FÜLESEN) Android 4.1.1/4.1. 2 ODEX / deodex ROMOKRA
Volume.zipDe ez is csak
Rootolt telefonokra.
Csomagold ki, kapsz egy fájlt. Másold be (root explorerrel) a System/etc mappába, felülírva az eredetit.
Telefont indítsd újra.
Brutális hangja lesz a fülesen hallgatott zenének állítólag! -
blackmorph
tag
hey. Esetleg van olyan app ami növeli a gyári hangerő limitet headseten?
-
SteveJobs
őstag
válasz
Tarantula33
üzenetére
Köszi!
-
Weeman1
veterán
Melyik a leghasználhatóbb Miui most?
-
SteveJobs
őstag
válasz
Tarantula33
üzenetére
Melyik kell hozzá ?Mármint kernel.
-
Yeffy
veterán
válasz
nggabi
üzenetére
de szerinted a samu emiatt vezette be? én kétlem. igaz, nem látok rá a belső (meg semmilyen
) rendszerükre, de szerintem inkább csak a vállalati szegmens miatt, hogy ne tudják ezáltal is mókolni. szerintem az össz javításukból elenyésző lehet a szétcseszett telefon/alaplap. igaz, te vagy szervizes, nem én, így csak tippelek 
hát igen, így, hogy nem lehet root-olni sem, így felejtősek az új samuk is számomra. mondjuk ezzel még legalább egy évig jól elleszek, ha nem tovább
havri: jó neked, de nekem a bővíthetőség hiánya elég fájó. vagy akkor lenne legalább 32-es, ami tényleg 32 gb... -.-"
-
Frozzy
őstag
-
nggabi
félisten
én már pár hete is mondtam h ez jön. annyi az elb@ott, szétromolt, a felhasználók által elcseszett telók aránya h nem is értem miért nem előbb lépte ezt meg a samsung. valahol jogos... hozzá kell tenni h én is rágom a kefét amiért nem rootolhatok, ez azért már tényleg durva.
-
nggabi
félisten
hát nem. beleég a bootloader, csak felfelé enged lépni, ha bármi root vagy turpisság van knox rögtön mutatja az 1-et, garinak annyi. note3 még sz@rabb, új romra knox barát root sincs. jah és az új panelokon is 4.3 van alapból, sakk matt.
a nexusokat annyira nem ismerem, de nekem kicsi

piwi: én ne tudnám ehhe ehhheee

-
Yeffy
veterán
válasz
nggabi
üzenetére
igen? ott már downgrade-elni se lehet? hát lol, b.sszák meg az anyjukat a szarjukkal.
úgy látom, kövi telóm nexus lesz, ha maradok droidon. bár nem tudom, azok mókolhatóak-e garvesztés nélkül.mondjuk szerintem valamit csak kitalálnak rá xda-n. nem hiszem el, hogy ez így marad. vagy ki tudja
nem tudom, nekem mk6 svájci van, egyelőre az eddigi legjobb rom minden szempontból számomra. akár merülés, akár smoothság, mindenben eddig rendben van.
csak wz a telefonszámkinemjelzős b.ziskodástól vagyok kész, de gondolom ez általános 4.3 mizéria, mert az OXA-ban is ez volt. -
SteveJobs
őstag
Sajnos le kellett törölnöm a svájcit ùgy ette az akkut mint a temasek.Valaki ajánlotta a Glamur s4-et hát se kép se hang.Most egy vk 06 hozza a formát ez jól működik.
-
nggabi
félisten
azt h arra ha felrakod a 4.3-at azon már az marad, downgrade, mókolás nyista. jó kis bootloader knox warranty void-al. szerintem a következő rom már nálatok is ilyen lesz, erre majd figyeljetek h nem felrakni mindent ész nélkül.
az MK6 XEH rom egyébként nagyon gáz? csak kérdezem... mert így ránézésre nincs baj vele, megy szépen.
-
snow2014
aktív tag
válasz
havri1
üzenetére
szoval....ami gyari app a telomon azt hogy tudom fagyasztani. mivel nekem csak jelenleg azokat kinalta fel amiket en telepitettem. a greenify proban van olyan hogy a gyari appokat is tudja fagyasztani vagy nekem kell egyes appot atkonvertalni systembol user appra hogy a greenify tudja latni
-
havri1
félisten
válasz
snow2014
üzenetére
Nem egyből fagyaszt, kell neki x idő.
Más : Van egy Plantronics M55 BT fülesem. Használnám, ezért vettem.
Az összes gyári rommal kipróbáltam, recseg hívás fogadáskor, illetve az első 2-3 mpben full hangerőn szól, kiszakad a dobhártyám..És pattog, recseg. Borzalmas.
Gondoltam szar a headset, és kipróbáltam S2-n, és S3 minin, gyári romokkal, tökéletes..
S3-on a slimrommal, és a MIUI-val tökéletes (mind2 rom MK6 modemmel megy).
Mi a fene lehet? Tipp esetleg valaki? -
snow2014
aktív tag
1 kerdes a greenify kapcsan.....megvan milyen progikat teszek be. ez rendben is van de viszont mikor megnyitom oket majd bezarom telefon kepernyom ujrakinyitaskor csak pending a program nincsen jegelve..........megoldas ?
-
Grecky
senior tag
Üdv!
Mai nap rászántam magam, hogy frissítsek 4.3-ra.
Feltettem a Triangle Away-t, nulláztam a számlálót, utána csináltam egy full cache wipe-ot, és egy full restore-t CWM alól.
Amikor elindult a telefon, nem tud csatlakozni a WIFI-hez, és nem tudom miért, látja a hálózatot, de mégse.
Próbáltam gyári visszaállítást is a settings-ből de semmi.
Most arra gondoltam KIES-el ráengedem az MK6-os 4.3 frissítést, ilyenkor eltűnik a root?
Mert az lenne a fő célom: teljes unroot, és a hivatalos XEH 4.3, és 0-ás számláló.
Azon filózok, lehet, hogy a 4.1.2-t kellene ODIN-nal újratenni, aztán KIES v OTA, van ennek valami értelme?
Ha ODIN-nal teszem ugrik a számláló mindenképp?
Mit ajánlotok mit csináljak?
Köszi előre is is segítséget előre is! -
Rocoo
tag
http://www.imei.info/ beírtam a telefon aksija alatt lévő imeit és kihozta hogy elérhető a telefon de be írom a telefonban lévői imeit már nem azt hozza ki
-
nggabi
félisten
akinek 4.3 van fent MK6 megnézné h download módban van knox? thx
-
Rocoo
tag
de most nézem sem a teelfon aksi alatt lévő sem a telefonban sem dobozon lévő iemi nem valós
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze nem valami nagy parlamenti képviselőnek,mert oda kell a biztonság 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

figyeljetek!