Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hando
tag
válasz
RockCNC #93231 üzenetére
Szedjed le a 3.09-s vagy 3.10-s odint a képek szerintem magukért beszélnek!
PIT: egyértelmű hogy a .pit fáj ez tartalmazza a particionáláshoz az adatokat (4 fájlos rom csak .pit fáj használatával lehet feltenni.)
BL: bootloader
AP: maga a rom (ez a legnagyobb méretű fájl)
CP: vagy Phone ez a modem
CSC: egyértelmű hogy a régió kódot tartalmazó fáj ami neked XEH lesz ha magyar független 4 fájlos romod van! -
RockCNC
őstag
válasz
RockCNC #93221 üzenetére
Próbálkoznánk odinos felrakással, de a főoldalon a rom linkek nem működnek.
A teló még nem volt rootolva csak gyári szoftver volt rajta.
Független huf.
Tudnátok küldeni egy linket, milyen romot rakjak rá, feltéve ha sikerül életet lehelnem belé.A sanmobilon sem találom már az s3-as készüléket.
De az is lehet, hogy behalt, egy robot és egy háromszög és rengeteg piros failed felirat :-( -
törölt tag
válasz
RockCNC #87270 üzenetére
nekem nem jön semmi :/ azt írja hogy a legfrissebb van fent... bár t-mobilos a telóm de független szoftver van fent...
másik dolog amiről rég olvastam...SGS3 Sudden Death... melyik a legjobb app hogy ellenőrizni lehet hogy hajlamos-e rá a teló vagy nem? letöltöttem 2 appot a play-ről, az egyik azt írja hogy nem hajlamos a másik meg azt írja hogy hajlamos :/ most akkor hogy van ez?
-
arnd
senior tag
válasz
RockCNC #84428 üzenetére
Elméletileg ugye a HDMI miatt mindegy kellene, hogy legyen a TV gyártója... de mivel zamzung termék, elképzelhető, hogy valami kis bosszantó faxság be van építve arra az esetre, ha nem zamzung TV-re dugod.
Mondjuk nekem ez a Bt kommunikáció már eleve felejtő utcának tűnik. -
fodin
tag
válasz
RockCNC #84087 üzenetére
Erre szintén régóta a MyProfiles fizetős verzióját használom. Nagyon jól paraméterezhető, idő (akár napokra különbontva), helyadat, talán naptári elfoglaltság alapján is, stb. alapján, soha nem fagyott, korrekt program.
Este nálam is kikapcsolt mindent, ami nem kell, reggel pedig vissza. A hétvégén más időbeosztás szerint.
-
Akhim92
csendes tag
válasz
RockCNC #77648 üzenetére
Szia,
én is találkoztam ezzel. Én úgy oldottam meg, hogy Gmail címtárban létrehoztam egy csoportot Galaxy S3 néven. Itt van az összes olyan névjegy, amit a névjegyzékben én látni akarok, egyedül ez az egy csoport van a megjelenítendők között.
Ezt csak én csináltam így, nekem így tetszik. Gondolom irreleváns az eredmény szempontjából.
Minden névjegy +36-os számmal van elmentve. A címtárban az egyes névjegyekhez hozzáadtam a "nagy" felbontású képet, itt mentettem el. Vagy a telefonon keresztül csatolod a képet. Ha újrarakom a telefont, akkor mikor megnyitom, a névjegyzéken belül a névjegyet, látom, hogy a telefon neten keresztül frissíti a képet. Látható, hogy élesebb, tisztább lesz a kép. Híváskor kitölti a helyet és éles a hívókép. Nekem így mindig jó, működik.
Ha a telefonban van a névjegy elmentve (nem felhőben) és itt van a "jó" kép hozzáadva, akkor próbáld meg Kies 3-mal lementeni a névjegyzéket. Mikor csatlakoztatod a telefont, ki lehet választan az alapadatok fülnél, hogy a biztonsági mentéskor az eredeti képméretben (max. 720x720) mentse-e le a képet, vagy az alapértelmezettben (79x79). És utána próbáld Kies 3-mal visszatenni esetleg a névjegyeket. A Kies nem menti le a Google-fiókos névjegyeket.
Remélem tudtam segíteni
-
AndrewTdi
addikt
válasz
RockCNC #77648 üzenetére
hmm. nekem a legutolsó gyalulás óta van néhány visszaimportált névjegyem, amihez annó tartozott kép. A kép még megvan, de kicsibe és homályosan (rossz felbontás) mutatja a képet. Facbeookról vadásztam neki másik képet, azt már nagyméretben adja be, pedig nincs szóköz.
De van ennek a fordítottja is. van szóköz, mégis kicsi a kép az importált névjegynek.
-
borsodika
őstag
-
havri1
félisten
válasz
RockCNC #53875 üzenetére
Használd az exDialert, igaz már nem ingyenes, de megéri. Gyors, ékezetet is frankón kezeli, és sok extra funkcióval, témával.
Amióta belekóstoltam a MIUI-ba, és visszatértem AOSP-re, ezt használom, számomra már nélkülözhetetlenMás: A gyári időjárás panel digitális órával csak TW felületen működik? Nova launcher alatt nem is találom a widgetet..
-
Gizmo94
veterán
válasz
RockCNC #43140 üzenetére
Ne az ilyen lehúzós shopokat nézd, így hülye aki megveszi, még ha nem számít a pénz, akkor is.. Ahogy a szolgáltatók elkezdik forgalmazni, egészen más árfekvés lesz. Amint írták, S3 is így kezdett. De anno az S2 is, az akkori adott viszonyokhoz képest.
amuba Igaz, hogy nem gyári navigácóval, de nekem egyből talál, épületen belül is.. Le is seggeltem tőle anno, mert ez valóban ég és föld volt az S2-höz képest.. Pár másodperc és már fordította is befelé a térképet...Nagyon jó az S3 GPS vevője..
cassius.clay Fog találni Telenoros frissítést, a romnak megfelelőt, ha nem rootoltad, vagy módosítottad a kernelt.. Bármilyen romot raksz, megmarad.
-
apaszka
veterán
-
-
Laraxior
titán
válasz
RockCNC #41602 üzenetére
Persze. Tegnap feltettem az MS TEAM HD 10.0-t. Bár beikszeltem, hogy wipe nélkül tegye fel, ennek ellenére mindent letakarított, mindegy. Ma reggel megnéztem, hogy milyen is a verziószáma, hát látom, hogy 4.2.1. (XELK1). Neteztem pár percet, lekaptam a Dropboxomból egy appot, amit régebben tettem fel, rá pár percre jött a mail:
Hi Hegedus,
Congrats on becoming a Dropbox Guru! We've awarded you 48 GB of bonus space for the next 12 months. You now have 98.88 GB on Dropbox. To get even more space, check out our upgrade options.
Thanks again for supercharging your Samsung device with Dropbox!
Enjoy,
- The Dropbox TeamHát ennyi. Amúgy se zavar nagyon, hogy csak egy évig használható, mert gondolom majd az S4-hez, vagy Note 3-hoz is fogok kapni
Bár 2GB-nál többet nem nagyon használok így sem
-
Gizmo94
veterán
válasz
RockCNC #41316 üzenetére
Én már fikáztam is nem keveset, mert nekem egyáltalán nem tetszik, sokkal többet vártam design terén, meg valahogy a kalimpálós feature-jei is hidegen hagynak. Mégis lesz, ha másért nem, az újdonság varázsa miatt, amíg szétnyomkodom..
Bár, nem lesz egyszerű beszerzés ahogy elnézem,mert nekem a Snapdragonos verzió nem kell, Octa-s -ra pályáznék..
-
natë
nagyúr
válasz
RockCNC #40999 üzenetére
Ez Motorola illetve Sony/SE mobiloknál, gyári romoknál is probléma volt. Ha gyors névjegyzéket akarsz, rakj fel valami CM/AOKP borzalmat.
Más: valami komoly frissítés jöhetett, mert egyre több területre szánt változatot töltenek föl. Most a cseh a legfrissebb.
(#41002) apaszka : én is mázsás vagyok, de dobbantóval megcsinálom.
-
rjg
őstag
válasz
RockCNC #40251 üzenetére
HSDPA/HSUPA Olyan messze nem kellett volna menned a válaszért.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
RockCNC #39326 üzenetére
Köszi az infót. Ha mhl kábel van abba megy a táp meg ki a hdmi tvre. akkor egér nincs? Vettem usb hubot de otg kabelen keresztül nem tölt, viszont lett 4 port amire mehetett az egér billentyűzet. Lehet kéne bluetoothos egér és mhl kábel. Akkor lenne töltés és egér is, csak ott meg az elemcserélgetés ami idegesítene.
-
g0n21
senior tag
válasz
RockCNC #38235 üzenetére
nem néztem árat.
Nem a zenehallgatás miatt írtam, a lényeg az volt, hogy olyan headset kell neki, amivel megy a skype, meg hasonlók. Ehhez viszont a2dp profilt (is) használó headset kell, amit ő vett, az nem az. A zenehallgatás csak véletlen került ide, mivel, ahhoz is a2dp profil kell.
Mivel láttam, hogy mit linkelt, az egy klasszikus BTheadset (mono), amit Te linkeltél, az két fülbevalós, nyakbaakasztós, próbáltam neki olyat találni, mint amit linkelt, és még a2dp-s is...no offense -
-
fpatrik17
senior tag
válasz
RockCNC #36988 üzenetére
Egy előzőleg belinkelt oldalon olvasgattam ezt a nomedias cuccot, és ott kommentekbe irta valaki, hogy már nem jó az se, és berakott a cikket, miszerint már nem szünteti meg ezt a problémát. Mondjuk lehet, hogy kacsa hír volt.. Itt az oldalon van olyan, akinek ez a ".nomedia" helyrepofozta amúgy?
Egy próbát megér amúgy, majd holnap kipróbálom. Köszi a segítséget azért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Jogász topic
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest