- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eengir
tag
válasz
Zsolaf #82375 üzenetére
Naponta jelenik meg ilyen és ehhez hasonló cikk a nemzetközi portálokon, és kb kétszer ennyi, ami azt taglalja, hogy májusban megkapja. Egyik sem hivatkozik samsung által kiadott hivatalos közleményre, így - legalábbis az én olvasatomban - az összes csak pletyka. Ezekkel fölösleges foglalkozni, de legalábbis érdemes fenntartásokkal kezelni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Zsolaf #82154 üzenetére
A zajcsökkentés be van pipálva és szürke, nem lehet kivenni. Ilyet még nem láttam. Teljes resetet nem szívesen csinálnék, nagyon be van lakva a telefon, van, amit már nem is biztos, hogy ismét fel tudnánk tenni.
havri1: mindegy, milyen hívás. Nem odinnal lett feltéve, hanem az automatikus frissítés szólt, hogyvan elérhető frissítés.
mod: rosszul tudtam, már régebb óta recseg, csak ma volt frissítés.
-
törölt tag
-
_seth_
veterán
válasz
Zsolaf #80906 üzenetére
Most tölt, fél órán át szórakoztam vele, kábelt cseréltem, feszültséget mértem, elemet cserélgettem és nem történt semmi... megírtam a hszt, majd ismét rádugtam és azóta tölt...
A töltőm egyforma a mini töltőjével (használtan vettem a telót és régi fajtát adtak vele, 0,7-es). -
zho-lee
addikt
válasz
Zsolaf #80800 üzenetére
, akkor Weeman1, sztornó
szerk: srácok! ez a gapps az őrületbe kergetett.
Nem tudom, mihez jó, de customosok szerintem ezt hagyjátok -
-
Erzsébeti
tag
válasz
Zsolaf #80574 üzenetére
Ez az!
Most, hogy így visszakérdeztél már rájöttem, hogy ezt akartam!
Köszi.Az előző beállítás ami közvetlenül a telón volt kikapcsoltam, de akkor az mit is nem enged? A teló android féle frissítését?
Nekem az volt a fontos, hogy nehogy nekiálljon a szolgálltatóm rendszerének használatakor frissíteni, mert egy igen karcsú (30Mb) net-használatom (T-s) van így, azt meg 1-2 frissítés le is rántaná...De benéztem a play áruházba, és megtaláltam azt amit te említettél, és szerencsére már egyszer úgy állítottam be (vagy a gyári beállítás is ez nemtom..), hogy csak Wi-Fi-n keresztül engedi a programok automatikus frissítését, és ez így jó nekem.
-
apaszka
veterán
válasz
Zsolaf #79116 üzenetére
Egy barátom 2013.szeptember 6. án rendelt egy
http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-12-6MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Black-317667.html
Ilyen telót, és két hét alatt megjött.
Azóta is kifogástalan neki. Semmi baja! -
[P]laci
senior tag
válasz
Zsolaf #79111 üzenetére
holnap jelentik be a hw specifikációt.
ma sem alszok nyugodtan.
Btw nevezzetek bolondnak, de egészségügyben mozgóként egy ilyen és hasonló technológia (HR szenzor) hétköznapivá tétele érdekes és hasznos lehet a jövőre nézve. (Később pl. egy beteg speciális kezelés közben monitorozható könnyebben majd, ha rendesen fejlesztik.)
bár bizonyos téren kicsi csalódást okozott ez, de vhol tetszik is. (a ram miatt elégedetlenkedni meg lehet fölösleges, hisz ha belegondolunk és hisszük, hogy reszeltek a sw-en, akkor 2 gb ramnak bőven elégnek kell lennie, mint ahogy a n5-ben is!)
bár váltásig még van közel fél évem a hűség miatt, de várom a többieket, hogy mit raknak le az asztalra, de erre inkább éri meg váltani, mint s3-ról s4-re. -
Frozzy
őstag
válasz
Zsolaf #78781 üzenetére
touchwiz-t nem használok.. de az ébresztés lassúsága.. tárcsázó/névjegyzék lassúsága.. galéria lassu bejövése mind-mind meg van attól még.. és persze az apró reccenések amit mái napig nem értek egy 4mag/1GB esetében..
pont az index foglalkozott ezzel.. tök mindegy milyet menyiért veszel valami mindig szar.. tele kell lennie kompromisszumokkal etcetc.. ááááá
-
lezlie74
csendes tag
válasz
Zsolaf #78801 üzenetére
Itt meg egy ellentmondás.
-
Sholom
tag
válasz
Zsolaf #78788 üzenetére
Bocsánat, itt a pontos eredeti lista: [link]
Express 2 kapja meg, a sima szintén nem! Az angol cikkben van egy-két elírás.
- Note 3,
- S4,
- Note II,
- S4 Active,
- S4 Mini,
- Mega 6.3,
- Mega 5.8,
- Grand,
- Express2,
- S4 Zoom,
- Note 10.1 2014 Edition,
- Note 10.1,
- Note 8,
- Tab3 8,
- Tab3 7,
- Tab3 10. -
Mond
senior tag
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Zsolaf #78222 üzenetére
szerintem hülyeség, nekem volt hogy visszajött a telemaxtól prémium szerviz után, és még aznap igényeltem megint a futárt, nem mondtak semmit. kijelző+alaplap cserére jött ki a futár először, alaplap cserénél meg beviszik a központba imei számot átírni, és kiszállítják rá pár napra, vissza is került hozzám, de más gond fogadott, recsegett a hátlap és el is állt az egyik sarka. szó nélkül cserélték.
-
Midway
senior tag
válasz
Zsolaf #78065 üzenetére
Végül is semmi. Csak valamit állítani kellett volna és akkor néztem meg , hogy miért ilyen lassú.
Az a 100M szabad memória az oka.
Van rajta taskiller, de valóban hosszú távon nem megoldás.
Azért gondoltam, hogy megkérdezem mit kéne letiltani vagy állítani rajta, hogy jobb legyen, de látom hogy ez ilyen és kész. Esetleg a samsung appokat majd letiltom rajta hátha az segít vagy, ha az nem , akkor a 3-as szám 4-esre cserélése még opció lehet.Te nem segítenél a hozzánemértő barátnődnek/feleségednek (megfelelő rész aláhúzandó) ha nem is olyan telefonod van?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Zsolaf #78038 üzenetére
Hát szemre elég vékonyka valódi bőrnek ott a fülnél, de majd kiderül.
Sok hülye is kommentel ebayen, akik seggek mindenhez.
Egyébként gyakran van, amikor a valódi bőr cucc belső borítása szintetikus, a méret és formatartás miatt.
Gergosz2: Biztató... "Anyag : Bőr/Műbőr" Bár lehet, hogy ennek is csak a belseje,
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest