- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Egyértelműen nem. Nem is váltottam igazán, mert használok S3-at is.
Bár, most már talán megéri, mert közel egy árban vannak lassan. S4 kijelzője, sebessége, akkuideje jobb, de egyik sem számottevően. A plusz funkciói nem igazán hasznosak, értem ezalatt a kalimpálást, egyebeket, nemigen használom egyiket sem.
Viszont az S4 kamerája a 13 mpx ellenére egyértelműen gyengébb nekem, mint az S3-é. Kb. ezek az én tapasztalataim. -
leslien
nagyúr
-
Axel pRo
aktív tag
-
[P]laci
senior tag
Mirror:
Model: GT-I9300
Country: Open Europe
Version: Android 4.3
Changelist: 2168382
Build date: Thu, 28 Nov 2013 21:02:26 +0000
Product Code: OXA
PDA: I9300XXUGMK6
CSC: I9300OXAGMK6
MODEM: I9300XXUGMK6
Download: I9300XXUGMK6_I9300OXAGMK6_OXA.zip -
BigBlackDog
veterán
-
Varszegig
veterán
-
heihachi
addikt
Én nem kövezlek meg, mert szerintem jól néz ki, a fícsörök is többen vannak (és van köztük hasznos is), kraft és kijelző is az a kategória, aminél nem igen van feljebb, és még nem is lett nagyobb. A fém meg az üveg nem hiányzik, mert én az sIII-at is zsebben tartom és ezt is ott fogom mondjuk egy év múlva
Ezt a dizájn mizériát meg azért nem értem, mert a dizájn miatt reklamálók 99%-a fogja a telefonját végképp tökéletesen ocsmánnyá tenni valamilyen vállalhatalan szilikon tokkal, csak azért, hogy ne legyen rajta egy karc.
-
borsodika
őstag
Nekem is hasonló problémám van a hátlappal kapcsolatban. Amikor igényeltem a samu oldalán a helyszíni javítást a kijelzőcsere mellé odaírtam a hátlapcserét is és mikor a Samsungtól 1 hölgy felhívott azt mondta ezt be kell vizsgálják és el kell vinniük a telefont.. Te jelezted nekik az oldalon vagy csak a szervizesnek mondtad?
-
Megjelent az már legalább három napja -- a párom készüléke azóta fagy szorgosan.
És nem csak az övé, már két sorstársat is találtunk -- úgyhogy valami nagyon nem stimmel a XELLA környékén.A HR sajnos nem segített, azt meg sajnos nem értem, hogy pontosan hogyan tudok visszalépni egy verziónyit.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest