- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Három új Moto G mutatkozott be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
válasz Black&White #74994 üzenetére
már fent van
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2601794én tegnap délután óta nyúzom
-
Laraxior
titán
Irtak valami dátumot a 4.3ra? Mert láttam h valakinek már frissitett. Azt hittem h egyszerre jön.
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beep78
csendes tag
Türelmetlen voltam és felraktam a 4.3- at a garis Telenoros telefonomra, előtte csináltam EFS-mentést amihez ugye kellett a root, időközben emiatt a számlálóm átugrott 1-re, hogy tudom azt 0-ni, mert még nagyon új a készülék és ki tudja, most független 4.3 van rajta... Muszáj 4.1.2-t visszarakni hozzá?
-
Grecky
senior tag
válasz Black&White #74994 üzenetére
Tudom, de hátha tudja valaki itt, h mit javítottak
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Ha a Kies3 'Unsupported device'-t ír a telefonra (custom 4.4.2 rom), hogy tudom megnézni a CSC-t?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Grecky
senior tag
Szerintetek van-e rá esély, h a közeljövőben kiadják a javított ML2-t frissítés formájában XEH 4.3-ra is?
Mert addig nem rootolnék még, kivéve ha KNOX van/lesz az ML2-ben, mert akkor arra semmiképp nem frissítek.
Független S3-am van.
Milyen javítások vannak benne a ML1-hez képest, tudja valaki?[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Axel pRo
aktív tag
Kies-en nem érdemes még mindig frissíteni ugye? Mert wifi most jelenleg nincs a környezetemben, de ha még mindig téglásít a kies akkor inkább várok a frissítéssel.
"Cogito ergo Sum."
-
Én látom rosszul, vagy Sammobile-on még nincs fent a magyar telekomos 4.3?Vak vagyok...
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
KLIOS
aktív tag
Már a sammobile oldalán is fent van a t-mobile-s 4.3.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
A 4.3-as T rom ML2-es??
-
ViSAS
senior tag
Valaki tud olyan programot ami szoftveresen nem csak az akkumulátor jelenlegi feszültségi értékét közli, hanem a tényleges kapacítását is (x mHa)? Tudom, hogy ezt meglehet nézni az akkun is, de olyan módszerre lennék most kíváncsi ami szoftveres úton állapítja meg ezt az akkuról. Én akárhol keresem nem találok olyal alkalmazást ami ezt is közölné. Valaki ismer esetleg?
-
lezlie74
csendes tag
Hi!
Beléptem download módba, nyoma sincs a KNOX-nak.
-
vwpolopg
őstag
Másnak akinek T-mobilos az S3-a volt eddig T-s bootanimációja? Mert nekem most frisstés közben, miután újraindult lett...
-
poli27
veterán
Jéé megérkezett a Telenyomoros fw is
-
SirRasor
addikt
Hoi!
Download módban tölti az akksit? A LED nem világít, de hátha..gugliban meg nem találtam erre választ.
Köszönöm!
Make Love not war!
-
spider80
őstag
válasz bigdigit #74959 üzenetére
Én azért vàrom a fejleményeket. Éjjel ugyan ezt tapasztaltam: 3 óra zenehallgatàs alatt max 5-ször akadt. Fene sem érti ezt.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
bigdigit
addikt
Jellemzően várom a szervízt mára erre 25 perc alatt egyszer akadt ma csak a hang....
-
titta73
tag
Lehet volt már, nincs időm visszaolvasni, de T-re is jön le OTA-n egy 455 megás frissítés. Gondolom ez már a 4.3.
-
Jadro
veterán
válasz [P]laci #74626 üzenetére
Az a durva, hogy nálam is működik. Gyanús volt, hogy ma hajnalban 6 és fél óra alatt tolta fel 20%-ról fullra. Mivel éjszaka töltöm, nagyon nem tűnt fel soha. Nosza progi felrak és lám-lám 500-on töltötte csak. Alakítgattam a csatlakozót és most 1000.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
törölt tag
Tegnap sikeresen feltettem Muterom telefonjára a 4.3-at. Szerintem sokkal jobb a rendszer, gyorsabb, simább.
-
Fenyibaba
csendes tag
Most már eljutottam odáig,hogy a KIES felismeri a telefont,
kiírja hogy csatlakozás,aztán néma csend!!
Most már szerintem csak egy kis lépés kellene!! -
Fenyibaba
csendes tag
Úgy látom ez a csatlakozási gond nem csak nálam van meg,és
mostanában meg sem fog oldódni,hacsak nem telepítek Windows 7-et!
Még egy kérdés!
Tudja e valaki,hogyan kell azt beállítani S3-on,hogy ha facebook-on érkezik valamilyen üzenet
azt jelezze a telefon?
A régi telóm alapból tudta!
Köszi! -
warezxts
senior tag
Azért az nekem nagy érvágás volt, hogy S2-n mass storage módban láttam mindkét meghajtót (sd kártya, belső memória), addig S3-nál csak a tetves MTP módban üzemel (gondolom a belső memória file-rendszere miatt). Progival át lehet kapcsolni ugyan, de csak az sd kártyát láthatja, illetve total commander alá vannak pluginok, de az nem az igazi, meg hibázott is nemegyszer. Mindenki MTP módban használja a hőn szeretett S3-át?
-
Bigyo13
őstag
válasz havri1 #74940 üzenetére
azért nem szeretem a teljes kiosztású key-t mert azon soha nem találok semmit.. a régi billenytűzet kiosztást szoktam meg.. a 3x4-es álló billentyűzetet..
Ott vakon tudom mi hol van!
Hasonlót találtam már, de nem annyira jó mint az előző droidban lévő alap..most ezt tesztelgetem.. hát elég furán működik: Big Old Keyboard
Samsung Galaxy S3/S5
-
Bigyo13
őstag
válasz havri1 #74936 üzenetére
Igen sejtettem, hogy Root kéne, de nekem nem lehet, mert Mobiltárca tesztelő vagyok és akkor nem engedbe az alkalmazás, ha Root-os a teló
Köszi azért a választ!
Sajnos nincs egy olyan app, ami azonos a 4.1.2 -őn lévő 3x4-es álló billentyűzettel
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
Bigyo13
őstag
Valaki tudja, hogy hogyan tudnám visszarakni a Samsung Keyboard 1.0.apk -t?
Most ugye a 4.3-al a Samsung Keyboard 4.0.apk van fenn, de nekem nem kell ez, mert nem ezt szoktam meg..Viszont van egy apk mentés az 1.0-ról, ami a 4.1.2 Droidhoz volt fenn alapból, de nem engedi telepíteni
Köszönöm előre is!De nem is biztos, hogy abban volt amit én használtam a 3x4 gombos billentyűzet
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
voyi
aktív tag
valami nagyon csúnyán bekrepált a telómban, nemakar sehogyse bebootolni, aksi kivétel-visszatétel megvolt, .tar.md5ös romot is próbáltam odinból feltenni,fel is telepítette,de aztán megint ez a kép fogadott, és így is maradt:
A helyzet érdekessége,hogy recoverybe betudok lépni, illetve a download mód is működik,mivel értelemszerűen a gyári romot sikerült feltelepítenem. Most épp egy repartos gyári rommal próbálkozom,hátha. Vajon mitől lehet ez?
SZERK:
Na,úgylátszik ezutóbbi próbálkozásom okés lett,most már bebootolt rendesen.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Bigyo13
őstag
válasz Tarantula33 #74929 üzenetére
Köszi próbálom!
ám közben rájöttem mit szedtek ki a Samsung billentyűzet menüből:
AZ ÁLLÓ BILLENTYŰZET TÍPUSOK MENÜT!Abban volt amit én használtam a 3x4 gombos billentyűzet!
Samsung Galaxy S3/S5
-
gabe96
aktív tag
bocs az amatőr kérdésért, de cwm-et hogy tudok felrakni?
nem Találtam meg se itt az 1. hsz-ben se a mélyvíz összefoglalójában -
ToMmY_hun
senior tag
válasz Bigyo13 #74923 üzenetére
Sziasztok!
Egy kicsit haszonleső és nem túl erkölcsös ötletemmel kapcsolatban kérném ki a véleményeteket, ha lehet. Szóval az a helyzet, hogy van egy ilyen készülékem, de most jól jönne az ára, azonban sikeresek összekarcoltam egy baleset során a kijelzőt és így természetesen kevesebbet ér a telefon. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valamilyen módszert arra, hogy a kijelzőt garanciában cseréltessem ki? Nagy segítség lenne, mert így is laza 30-assal ér kevesebbet a telefon a háromnegyed évvel ezelőtti árához képest, karcos kijelzővel meg ... :/
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Bigyo13
őstag
Valaki tudja, hogy a 4.3-asban van -e T9 -es billentyűzet beállítási lehetőség? Nem találom!
Nem a predektív érdekel, hanem a régi írási billentyűzet...Samsung Galaxy S3/S5
-
eastone1
senior tag
-
Griff55
senior tag
Nem igazán ide illik, de szerintetek magyarországon mikor lesz elérhető a google shop? És a google playben a filmek?
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Garsza
veterán
Helló mit kell feltelepíteni XP alatt hogy a PC felismerje a telóm háttértárként? Hogy tudjak adatokat átmásolni
Melóban vagyok és itt csak XP van. -
Bigyo13
őstag
Elnézést, ha valakinek egyszerű ez, de a 4.3-on tudja valaki, hogy a Samsung billentyűzet.apk -ból kiszedték a régi fajta tárcsázós szövegírás beviteli módra váltást?
Én azzal gyorsabban haladtam írni, mint ezekkel a kis betűkkelInkább leütöm az egy gombot 3x mint kikeressem a betűt..
Köszönöm, ha tudja valaki.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
csabika69
tag
Nekem is ugyan ez a bajom, új lte win7-se kezeli... Kies3 se ismeri fel és a géppel se csatlakozik... Mikor rádugom a gépre nem is hozza be azt a lehetőséget , mint sima s3-nal a csatlakozási lehetőséget (fényképezőgép vagy média)
Vki tud vmit erről? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Nekem is jönne otán a vodás 4.3, mert megtalálta a frissítést.
Annyira szűz a telefonom, hogy még rootolva sincs, mert nekem így megfelet a 4.1.2
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire lehet stabil a vodás 4.3?
Lehetnek anomáliák?Fog elveszni adat a telefonról ha lefrissítem, vagy érdemes utána egy gyári állapot visszaállítást eszközölni?
-
eastone1
senior tag
Rácuppantak páran, meg tart egy darabig mire lejön. Nincs meg véletlen valakinek dropbox-on a vodás 4.3?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest