- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sholom
tag
Ti lecserélnétek egy az egyben egy G2-re a sima S3-at?
-
banhammer
veterán
Felrobbanok!
Az a nyomorult hivatalos 4.3-as ROM csak nem akar kijönni, megérkezni a kártyafüggetlen S3-ra.
(nem akarok mókolni)\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
futor
aktív tag
válasz Weeman1 #72684 üzenetére
nemtudok semmit róla, a napokban épp váltottam egy lapátra, most elérhető árban van, mikor fél év után ismét felébredt a kedvencem a VK, majd a guta megütött. Majd valakinek fizetek egy sört, hogy megengedje, hogy kipróbáljam. Én is most szedtem le.
Ha van CWM-ed akkor simán felmegy, útközben biztos van aroma installja ott meg eligazit.
Irj majd róla , ha feldobtad. -
apaszka
veterán
válasz Weeman1 #72676 üzenetére
A cwm et frissítsd, mert új ROM -ot nem fogsz tudni felrakni .
Vissza fele nincs kompatibilitás erre figyelj.
Hibát dob, vagy pár pillanat alatt végez a semmivel.Aztán tényleg a telefonodnak megfelelő ROM -ot rakd fel.
De mindennek előtt mentést készíts, mert nem lesz hova vissza térni.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Weeman1
veterán
Jelenleg 10.2 Temasek unofficial v64 van fent.
Ha romot szeretnék cserélni mire figyelnek oda?
Amit az XDA-n találok gondolom azt cwm-ben simán felrakhatom persze full wipe után igaz?Xiaomi 11T Pro
-
Krisz1000
tag
válasz agressor12 #66419 üzenetére
Szia! nem nagyon írtál a cuccról... mik a tapasztalataid? Galaxy Charging Current nevű app szerint mennyivel tölt? írtad, h megpiszkáltad a tekercset. Be tudtad tenni rendesen, a hátlap nem dudorodik ki?
Válaszokat előre is köszi
[http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/hsz_66419-66419.html]
[ Szerkesztve ]
-
Krisz1000
tag
Sziasztok! visszanézve mostanában kevés új fejleményt találtam vezeték nélküli töltéssel kapcsolatban. Van ugye alapesetben a Qi és a nokia, és mostmár az S4-hez való wireless töltő egész jó áron, pl [link]
Az utóbbi kettőt össze lehet hozni S3-mmal, tehát noname tekercs s3-ba, és ehhez nokia vagy gyári s4 wireless töltő. Ez így megy? vagy ez három külön rendszer és mindegyik csak a saját tekercsével megy?
ja és persze nem lenne rossz tudni a Galaxy Charging Current által mutatott értékeket is a különböző tőltőlapok esetében, érdemes ezeket variálni?
elnézést a sietségért, karácsonyi téma lenne. Válaszokat előre is köszi
-
válasz apaszka #72655 üzenetére
Poén volt, nem komolyan venni!
Én is pontosan ugyanígy vagyok vele. A 4.3 egyetlen előnye a aksikezelés, de minden más tekintetben a Temasek romja sokkal jobb.
Egyébként nálam is volt, hogy egy rom 3-4 hónapig fent volt, de sok alig pár órát éltNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
doe2
tag
Helló!
Tervezek venni 64gb-os micro sd-t.
Úgy hallottam,hogy a telefon nem szereti a sandisket.
Ez igaz?Akkor milyen márkát érdemes venni?
köszi. -
törölt tag
válasz Tarantula33 #72665 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Üdv!
Megvettem ma Muternak a telefont. Olyan kérdésem lenne, hogy megjelent már a hivatalos 4.3 hozzá?
Vodafone-os.Köszönöm előre is!
-
apaszka
veterán
válasz eastone1 #72656 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=97io2l3DrnA&feature=youtube_gdata_player
Nem használok mást csak saját launchert, és kifizetett appokat.
Nézd meg , szerintem elég korrekt, és meggyőző a sebesség.Ui:
Ja, és a kamera is frankón működik.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Rocky975 #72653 üzenetére
Nem hívtak!
Ha jól fizetnek ,már megyek is oda!
Sőt az LG től sem annó!
Pedig ott ha utána nézel,,,,,,,,k(#72654) Syl
Nem !
Az előző MG4 sokáig fenn volt! hónapokig! Semmi baj vele. Van mentésem,róla,bár mikor vissza térek rá
Viszont itt ajnározták az új 4.3 at,így bele vágtam abba is!Viszont az aksi időn kívül semmi sem tetszik benne!
Szerintem egy gyenge eresztés! mennyit vártunk rá!?
Mint pár apja írtam,szerintem a 4.1.2 jobb volt!
Ha egyedi munkát nézek akkor temasek dolgozik egy nagy dolgon,míg más át skinezi más munkáját,és sajátként ajánlja! Erről szól az XDA nagy része!
Akkor annak a munkáját ismerem el ki valósat tesz az asztalra! a ez bún számotokra sajnálom.
Persze van más vélemény is biztosan ,és legyen igaza !
[ Szerkesztve ]
-
-
apaszka
veterán
válasz eastone1 #72650 üzenetére
Figyelj. Ha van egy jó számomra megfelelő ROM ,azt fenn hagyom sokáig!
Most a Temasek v21 el vagyok így!
Engem , nem hat meg az áradozás a gyári 4.3 ról. Felraktam,de nem tetszik! Nekem nem jön be ! A 4.4 az igen!
Ennyi!
Nem ROMolásról ,és kiéhezett kényszerről van szó!Nem szeretem belakni az új TELEFONT hidd el! De ha olyan hibát találok,mi a mindennapi használatot negatívan érinti nálam,már lépek is vissza! Keresvén a jobbat!
Nekem a temasek munkája bejött egy ideig,de mint látom más irányt vesz!
Míg elvagyok a munkájával,nem fogom frissíteni!A feleségemé lesz a teló,így inkább neki keresem a megfelelő ROM ot!
Én Kelzsocára várok ! Szerintem Ő lesz a végső ROM készítő,ki a legjobbat adja erre !
Egy CM alapú,stabil 4.3 al nyerő lehet!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz SteveJobs #72643 üzenetére
Egy régebbi CWM már fenn van?
Odindól nehéz a .zip es kiterjesztésü flashelhető CWM felrakása!
Tehát egy régebbit fel először!
De kezdjük az elején.Root,aztán CWM régi,aztán belépsz recovery mod.ba és fel flasheled az új Tapist amivel tudod az új ROM okat is menteni és telepíteni!
A régebbi nem jó már,ezért nem tudsz új ROMot felrakni sem!Sajnos kompatibilitási problémák vannak!
Tehát,ha van recovery-d a memkarira másolod az újat és onnan flasheled fel! Aztán a 3 gombosal elindítod. Tudod,hogy amint a samu logó megjelenik 3 másodperc,és elenged. Különbem újra indul a teló!
De ha van majd jó ROM a telón,már nem gond mert a kikapcsoló menüből tudsz egyből recovery mod.ba lépni!
Sok sikert,és örömöt kívánok az áhított ROMhoz!
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
válasz Tarantula33 #72646 üzenetére
Köszönöm.
Van efs mentésemRyzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Synaptic
senior tag
4.3 ról vissza tudok térni a Revo 29 re ? (ha nem akkor eladom a telefont )
[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Griff55
senior tag
[link]
olvastátok ezt? ha tényleg ilyen a galaxy sV akkor a kutyának se fog kelleni...PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
SteveJobs
őstag
szeretném vissza rakni Temasek-et a gyári 4.3-ról , de recovery-ből nem tudom . le töltöttem a hozzá való CWM-et de azt se tudom feltelepíteni . egy kis segítséget kérnék ebben.
(mielőtt valaki írná , hogy olvassam el az összefoglalót megtettem , de nem jutottam egyről a kettőre .) -
apaszka
veterán
válasz Bubukain #72639 üzenetére
pa_gapps-stock-4.4.2-20131215-signed.zip
et használom hozzá.
Kernelt cseréltem, az itt ajánlott. Googy-Max2-Kernel_2.0.8_CWM.zip -et, de töröltem, mert valahogy össze vesztet a rendszeremmel . Placebo lehet, de belassult tőle. Így vissza ment az eredeti abból is.
Így jó ahogy van ez a ROM.
Ja , megvan az fc hibája. A fiam egyből vágta.
Adaway nekem friss volt, és egy sokkal régebbit raktam fel , mit ajánlott. Azzal nem lesz mondta hiba. A 2.4 jobb szerinte, mint a 2.8 . Az vacakul kezeli néha a weboldalakat, így már azt sem engedi betölteni. Így nem csak reklámot, hanem honlapot is blokkol.
Így már az egy hiba, sem az.[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
válasz ittakary #72618 üzenetére
Azért ilyenre mérget nem vennék. Nekem akkor szállt el először az IMEI-m amikor a 4.1.2 Revo 29 -re visszaraktam a gyári unbrick 4 file-osat.
Egész más téma :
Ha CWM ből indítok egy Reboot into Recovery -t akkor 10 ből 7 alkalommal bootloop lesz a vége. Normális ez ?
[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Bubukain
senior tag
válasz apaszka #72637 üzenetére
azért az a sok fc nem mindig a szoftver hibája, sok esetben a gapps a ludas.
apropo te melyiket használod a temasekhez?
illetve azt sem árt tudni hogy ha pl a banks gapps standard verziót rakja fel valaki, akkor az bizony felrakja a google kamerát, lecserélve a Cm kameráját -
-
apaszka
veterán
Még nem találtam benne hibát. Pedig elég sok képet készítek vele.
A böngészőm ma mondjuk olyant csinált, hogy csak üres ablakot nyitott. Vagy háromszor nyitottam meg, de csak az újra indítás segített rajta. Nem értem.De a kamera szerintem jó, ráadásul a folyamatos fókusz is jól működik.
Mikor kell mindig elsőre elindul, nem dob " a kamera leállt hibát" mint a régebbi ROM on.
A v22 öt kipróbáltam, de szerintem valamit elveszett megint benne. Tíz perc után dobott két fc-t, és már raktam is vissza a v21-et. Bocs, de nálam jó a kamera, és nem hazudok soha.
Ha hibás lenne, már töröltem volna, mert nekem nap mint nap, szükségem van rá, és ha kell, akkor azonnal.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
SteveJobs
őstag
válasz Black&White #72634 üzenetére
Ok! Köszi!
-
spider80
őstag
90%, hogy a töltő kàbele rossz. Azt cseréljétek màsik fajtàra.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Black&White
addikt
válasz SteveJobs #72632 üzenetére
Nem kell hozzá kernel, miért kellene?
Az más kérdés, hogy az igényeidnek megfelelően tehetsz fel hozzá másikat.
Én az elején nem használtam semmi mást, csak amivel jött.
Aztán mivel kicsit halknak éreztem váltottam Yank-ra.
Most v22-től kicsit változott a helyzet, mit tehetsz fel hozzá és mit nem, így most Boeffla-val (beta6) használom. -
loghn
csendes tag
Sziasztok.
Ne haragudjatok, ha sokadik kérdező lennék ebben a témában, de barátnőmnek van egy Vodás S III-ja
és rendkívül lassan tölt, de lassan is merül, de az a poén, hogy ha tölt és közben wifizünk rajta, akkor is merül.
Valaki esetleg tapasztalt ilyesmit ?
Ui.: 4.3 voda edition-ben tudtok hírt hogy mikor jön, mert az oldalukon azt írták közel jövőben adják ki, csak hát ha valaki tud pontosabb időpontotBoldog Karit és Új Évet!
-
Mond
senior tag
Nálam is mindig a galéria alkalmazás leállt felirat jelenkezik
a kamerában! -
havri1
félisten
Új 4.3-at használóktól kérdezném.
Nem vettétek észre, hogy a fotók sötétebbek?havri
-
apaszka
veterán
-
senior tag
Tudnátok mondani olyan 4.3 romot ami stock de már cwm-re előkészített? Amit fel tudok rakni cwm-ből? Van ilyen valahol? A legújabb XXUGMK6-os érdekelne. Kösz.
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Mond
senior tag
A gyàri launchert fel lehet tenni valahogy a paranoid 4.2.2-re?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz tothbalazs88 #72617 üzenetére
Nincs ra esely mivel ugyanaz a rendszer ugyanaz a modem uaz az efs.
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
sid87
senior tag
válasz danielgalaxy #72585 üzenetére
Ezzel lehet mappákat letölteni dropboxból, és én is ezt használom: Folder Downloader for Dropbox
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
nagyúr
válasz tothbalazs88 #72617 üzenetére
0 esély van rá.
-
tothbalazs88
csendes tag
Az mennyire sanszos hogy elmászik az IMEI-m ha angol BTU OTA update-es 4.3-ra ráhúzom a 4 fájlos 4.3-at ?
Van IMEI mentésem csak ha egy mód van rá nem akarnám kirootolni a 4 fájlosat
A választ előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz tothbalazs88 #72615 üzenetére
köszi, kipróbálom. a tintás az nem kell, azt gyárilag tudja ugye a teló, csak tetszik az s4-en a feloldóeffektus (fény is, és hang is)
esetleg CRT OFF-ról tud valaki valamit? elérhető még az?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
tothbalazs88
csendes tag
Google Playen van rá progi ha nagyon kell. [Galaxy Képernyőzár] néven. Az tudja a fényeffektust is meg ezeket a tintás fodrozódó effekteket is.
[ Szerkesztve ]
-
-
horseface77
tag
Üdv! Négyfájlos stock 4.3 van a telefonomon googy kernellel. Az érintőgombok világítását hiába állítom bármire akkor is folyamatosan világítanak. Mi lehet ez? Köszönöm.
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz tothbalazs88 #72609 üzenetére
Szerintem nem lesz semmi kulonbseg a ketto kozt. De artani nem art neki egy 4 fajlos odinos ujrahuzas
-
tothbalazs88
csendes tag
Üdv az uraknak !
Annyi mindent olvasgatok itt a 4 fájlos 4.3-ról hogy azon gondolkozom hogy kipróbálom. Most angol OTA update verziós 4.3 van fent.
Szerintetek érdemes kipróbálni felrakni a 4 fájlosat ? Vagy érdemi külömbség nem lessz az OTA-shoz képest ? -
trigorin
aktív tag
válasz trigorin #72535 üzenetére
Lényegtelen. Megcsináltam a repartolást, gyári romhoz nem kell a CWM Recovery, ezért így visszaállítottam a gyárira.
Most barátkozom ezzel a 4.3-assal. Azt a fene sok szabad memóriát egyelőre nem látom, meg itt-ott kicsit megröccen, de egyelőre semmi komolyabb gáz nincs vele. -
s.Oliv3r
senior tag
Értem
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Synaptic #72599 üzenetére
Apaszkat nem akarom bantani felreertes ne essen de o mas teszta. Neki a custom romok jonnek be ha jol tudom/olvastam. Ahhoz kepest minden gyári rom lassu. De latod itt is sokan irjak h semmi baj nincs vele, nekem ugyan mar s4em van amivel tenyleg semmi problema de az mk6os s3asommal sem volt. Gyors volt, jol birta.
Ui.: vicc h s4en gyari 4.3 ala nem kell gyomlalas se root semmi es nagyon gyors/birja a telo.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest