- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra nem hajlandó bekapcsolni a galaxy s3 készölékem... Szombat este még telefonáltam rajta, ma reggelre meg nem lehet bekapcsolni, a boot képernyőnél lefagy és nem megy tovább, ugyanez van akkor is ha a bios-t akarom behozni (a készülék nem rootolt és gyári 4.3 volt rajta)
Fontos lenne valahogy életre keltenem , mert voltak fontos telefonszámok a memóriájában, illetve képek is. -
Griff55
senior tag
van itt valaki olyan aki nyíregyházán vagy környékén tudna kijelző-keret cserét olcsóbban mint a szervizben?
-
Griff55
senior tag
Most olvastam a sammobile oldalán ezt a kitkat update hírt... azért az vicces, hogy azt mondják , hogy azért csak a sprint-es s3 kapja meg mert abban 2 giga ram van. Oké ba..meg de nem úgy volt reklámozva a 4.4 hogy hú ez milyen gazdaságos a rammal ennek 512mb is elég a laggme tes futáshoz. Nevetséges... vagy kapja met minden s3 vagy egyik se. De ez a ram-os vinnyogás ez nevetsèges, már nem egy készülék jelent meg 512mb rammal és kitkattel.
-
Griff55
senior tag
Ma már sammobile-ről le lehetett tölteni az új 3.0-ás group play-t de ezzel még mindig nem lehet videót megosztani s3-on. Tudom h ez a funkció parasztvakítás de szívesen kipróbálnám. Nem értem a samsungot h miért blokkolja ezt a funkciót... gondolom a hardver megvan hozzá.
-
Griff55
senior tag
1 heti használat után kijelentem h nálam érezhetően javult az akkuidő a xxugna8-as update-tel. (független teló)
-
Griff55
senior tag
válasz
horseface77 #81062 üzenetére
Már az s2 után fém keretet kellett volna használni meg 2 giga ramot
-
Griff55
senior tag
válasz
horseface77 #81062 üzenetére
Dettó ugyanez a problémám... (nézegettem most h mennyi ráfizetéssel tudnék szerezni s4-et de most nincs rá nagyon keretem) De ha mindenképpen javítani akarod a telefonod akkor ne adj ki a szervizért több mint 30ezret hanem add el az s3-at csapj hozzá 40-et és megvan az s4 használtan
-
Griff55
senior tag
nézd meg a képet amit linkeltem! rajta van a kis samsungos garancia füzetecske (nincs rá írva semmi...) a grúz bolt jótállásos papírja illetve a számla amit ott állítottak ki meg a készülék eredeti doboza. (nem messze van tőlem egy samsung márkaszerviz ma vagy holnap akkor ezzel a sok cumóval elballagok oda. Szerintetek mennyi esélyen van a sikerre?
-
Griff55
senior tag
Most hívott a szervizes csaj h csak az uniós területen csamcsungra van ilyen gari.... a k#rva életbe már! Most használhatom repedt kerettel vagy kiperkálok 30rugót a cserére... ez felejtős
-
Griff55
senior tag
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/140403/2014-04-03_11.19.17_www.kepfeltoltes.hu_.png]
-
Griff55
senior tag
Külföldön vásárolt független s3-am van. Regisztráltam a telót a mysamsungon most azt írja 2014.10.25 ig garanciás és szervizfutárt igényeltem hétfőre. Szerintetek ha a mellékelt képen látható mindenfélét bemutatom neki akkor hajlandó szervizelni?
-
Griff55
senior tag
Tudja valaki h mit javított az utolsó kis 10 megás update-t ?
-
Griff55
senior tag
szóval hogy kell launcher-ről visszaváltani az alapra?
-
Griff55
senior tag
Ráraktam a telómra egy kitkat launchert, egész jó, gyorsabb, gördülékenyebb a rendszer. Lehet hogy noob kèrdés, de ha vissza akarom állítani akkor azt hol kell?
-
Griff55
senior tag
nah most úgy látszik magától "meggyógyult" a töltő... remek hogy egyszer tölt normálisan máskor meg nem
-
Griff55
senior tag
Sziasztok! Tegnap óta nagyon lassan tölt a telóm. Utángyártott (szerintem nem eredeti samsung) töltőt használok. Szerintetek ez is kezd kipurcanni mint az eredeti?
-
Griff55
senior tag
Na megcsináltam a FR-t valamivel tényleg jobb lett az akkuhasználat
-
Griff55
senior tag
Most, hogy a 4.3-at már használom 2-3 napja az első reakcióm: 1. rohadt gyorsan merül!! (Ezt nem fogják vmi update-el javítani?)
2. A ramot valamivel jobban kezeli bár ennek ellenére semmivel sem érzem gyorsabbnak a telót
3. 3D-s játékok alatt tényleg jobban teljesít (nfs most wanted-el tesztelve) -
Griff55
senior tag
a 4.3-nál mi ez a trim support? mire jó és hogy kell ezt használni? vagy ez automatikus?
-
Griff55
senior tag
Mindenképpen ajánlott a hard reset a szoftverfrissítés után?
-
Griff55
senior tag
nektek se lehet videót megosztani group play-en keresztül? azt írja h 2.5-ös verzió van telepítve (míg google play-en 2-1-es legfrissebb és abban már van video sharing) csak a kép, zene, dokumentum és játék lehetőséget hozza fel, videó nincs
-
Griff55
senior tag
Véééééégre frissít az uae régiós telefonom 4.3-ra! azt hittem sose adják ki...GT-I9300 United Arab Emirates PDA: I9300XXUGNA7 CSC: I9300OJVGNA1
-
Griff55
senior tag
Napi Samsung vicc [link]
-
-
Griff55
senior tag
Most néztem meg sammobile-on az új 4.4-et s4-re. Kicsit csalódott vagyok mert szinte semmit nem változott a 4.3-hoz képest, a design hajszálra ugyanaz mint korábban, reménykedtem hogy kicsit nexusosabb lesz az egész
-
Griff55
senior tag
Nekem az imeisv az 01 ez mit jelent? Soha nem buheráltam a telefont
-
Griff55
senior tag
Nem igazán ide illik, de szerintetek magyarországon mikor lesz elérhető a google shop? És a google playben a filmek?
-
Griff55
senior tag
Látom most már a szolgáltatók is ontják a 4.3-t
az arab régiókódos s3-n még mindig a 4.1.2 muzsikál (tudom már sokan írtátok odinnal rakjam fel és kész, de mivel nem vagyok ilyen telefon szoftver zseni inkább a biztosabb ota-t kivárom abban nincs rizikó) a mostani sűrű s3 update kiadásokat tekintve bízom benne hogy a héten én is váltok az jb-re
-
Griff55
senior tag
most a bekapcsoló gombja körül durván elkezdett lepattogni a lakk (a semmitől). Szerintetek ha szervizbe kérem h cseréljék ki a keretet akkor kicserélik? ha igen szerintetek mibe kerülne?
-
Griff55
senior tag
Na végre valaki vitt egy kis életet a fórumba
már olyan száraz volt
-
Griff55
senior tag
Ma jelent meg izraelben a 4.3. Ez jó hír mert már terjed a keleti régióban is és így csak napok kérdése és nekem is jön ota-n
-
Griff55
senior tag
arról senki nem tud semmit, hogy a keletibb országok mikor kapják az ota frissítést?
-
Griff55
senior tag
Szerintetek ha kiessel próbálnám frissíteni az nagyon gáz lenne?
-
Griff55
senior tag
válasz
Grande Ale #73282 üzenetére
What the...?? nekem is független van és továbbra is azt írja hogy a 4.1.2 a legfrissebb
-
Griff55
senior tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek! És 4.3-ban gazdag újévet kívánok nektek
!
-
Griff55
senior tag
ota-n még mindig nem jött a függetlenre a 4.3! gyalázat komolyan mondom amit a samsung művel szoftverfrissítés terén. most komolyan november óta nem lehetett normálisan megoldani?? mit csinálnak egész nap a f.szukat verik?? na most kiadtam magamból
soha többet samsung, ezek után csak nexus (az amoled fog csak majd hiányozni)
-
Griff55
senior tag
[link]
olvastátok ezt? ha tényleg ilyen a galaxy sV akkor a kutyának se fog kelleni... -
Griff55
senior tag
4.3-nál lehet görgetni a hátteret?
-
Griff55
senior tag
Nem tudom, hogy közületek ki követi a Samsung Magyarországot a facebookon de a legutóbbi posztjuk ez volt, idézem: "Mindenki más miatt szereti a hóesést Ti várjátok már?"
Na erre mi a top komment?
"-Én már a 4.3-as frissítést várom a tavalyi flagship-ekre..."Látom már mindenhol megy az elégedetlenkedés
-
Griff55
senior tag
válasz
Zsoltinho24 #71825 üzenetére
baszki Magyarország itt van nem olyan messze Németországtól, adják már ki azt a nyomvadt 4.3-at függetlenre
-
Griff55
senior tag
válasz
tothbalazs88 #71654 üzenetére
sajna nem :S eladtam
-
Griff55
senior tag
válasz
tothbalazs88 #71647 üzenetére
ilyen volt a régi galaxy w-mel is
-
Griff55
senior tag
mennyi esély van arra, hogy a héten jön OTA-n?
-
Griff55
senior tag
válasz
agressor12 #71438 üzenetére
Januárban tuti nem, egyébként eredetileg úgy volt a hír hogy note 2 és galakszieshárom márciusban kapja meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest