- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz
visionbp #67934 üzenetére
számomra a sammobile kommentjei már régóta irrelevánsak...
én XDA-n Faryaab topicját olvasom ezügyben!
-
[P]laci
senior tag
válasz
visionbp #67919 üzenetére
Majd egy élménybeszámolót szívesen fogadok (akár pár nap múlva az akku miatt is), de szerintem a többiek is!
Én most sajnos nem tehetem még fel, mert elég sűrűn szükség lesz a telóra a következő két hétben és a mostani betonbiztost addig nem cserélem le.(#67924) amuba: nem igaz.
tudod hogy viszket a tenyerem egy jó kis flashelésre?
ennek örömére most fogom tesóm telóját megcsinálni...
-
snow2014
aktív tag
válasz
visionbp #67836 üzenetére
sajnos holnap csak vasarnap igy nem tudom bevinni azert is kerdeztem hogy van-e megoldasa ennek a dolognak
kulomben itt van egy leiras, mit szoltok ehhez ?
II. Barom voltam, nem olvastam utána, nincs EFS mappa mentésem
0. Miután már a hajadat téped, először is nyugodj le, valszeg meg tudod oldani, segítséget a fórumon találsz mindig.
1. Másold ki root explorerrel a /efs mappádat az sd kártyára, majd másold ki a PC-re is (csak a biztonság kedvéért)
2. Töröld az /efs mappát (DE CSAK AKKOR, HA AZ ELSŐ PONT SZERINT KIMENTETTED MÁR MÁSHOVA!)
3. Vedd ki az akksit, rakd vissza és indítsd el a készüléket. (Ekkor megint lesz /efs mappa a telefonon, de ezt az Android hozza létre, nem az eredeti mappád!)
4. Menj be az /efs mappába, és töröld az nv_data.bin, valamint nv_data.bin.md5 fájlokat.
5. Az SD-n lévő EFS mappa mentésből másold ki az IMEI mappát, és rakd be a rendszer gyökér EFS mappába.
Az SD-n lévő EFS mappa mentésből másold ki az .nv_data fájlt, és rakd be a rendszer gyökér EFS mappába. (A PONT SZÁNDÉKOSAN VAN AZ nv_data ELŐTT, AZ A FÁJL KELL NEKED, valamint lehet, hogy .nv_data.bak névre hallgat)
6. Csinálj a .nv_data fájlról egy másolatot a rendszer gyökér /EFS mappába, hogy két darab .nv_data fájlod legyen
7. nevezd át az egyiket nv_data.bin -re, a másikat nv_data.bin.bak -ra. (FIGYELJ, A PONT IS KIKERÜLT A NEVE ELŐL!)
8. Nyisd meg a PC-n a parancssort az ADB mappában (ha nem tudod, miről beszélek, olvasgass az ADB-ről), vagy használd a Terminal Emulator progit a Play-ről a telefonon, és gépeld be az alábbi parancsokat:
adb shell ( Csak ha PC-ről csinálod, Terminal emulatorban ez a lépés nem kell)
su ( A superuser rákérdez, engedélyezd neki a hozzáférést! )
chown 1001:radio /efs/nv_data.bin
9. Vedd ki az akksit, tedd vissza, indítsd el, és ellenőrizd az eredményt. *#06# -
snow2014
aktív tag
válasz
visionbp #67801 üzenetére
igen. tehat halozatrol lett leveve csak nem tudom melyikro. MG4 volt rajta de ahogy betettem a kartyamat csinaltam egy ota updatet es lezart a telefon. elvittem szervizbe hogy kizarjak. ez meg is tortent (es mondtak meg nem probaljak updatet csinalni mert lezar a telefon)...hasznaltam par napot majd ugy dontottem csinalok egy gyari vissza allitast. ez meg is tortent de viszont ahogy felebredt a telo nem volt halozatom. elvittem szerviztem ahol valami nagy ugyel bajjal ezt a jelenlegi firmwaret tettek ra mivel elmeletileg masik firmwaren nem akart halozat lenni. de viszont en szeretnem ezt a MG4 telepiteni es jo lenne tudni hogy megint lezarja magat halozatra vagy egyaltalan nem lesz halozatom ?
-
apaszka
veterán
válasz
visionbp #66041 üzenetére
Gyári 4.2.2 nem létezik, így az általad gyári állapot kicsit sántít.
"Hát igen, vélhetően itt a megoldás... Mélységesen egyetértek azzal, hogy a csesztetés nélküli gyári állapot a legjobb megoldás. Már csak azért is, mert nekem is ez jött be, igaz, hogy a leaked 4.2.2, de az is mindenféle mókolás mellőzésével"
-
eastone1
senior tag
válasz
visionbp #66049 üzenetére
Vagy esetleg tehetnének javaslatot a Samsungnál, hogy a digitálisat állítsák vissza billenőkapcsolóra és akkor már tényleg csak azon fog múlni, hogy milyen gyorsan billent. Hisz ezt használják az űrállomáson is. De akkor is lenne olyan aki gyorsabban billent mint a fény sebessége.
És azon agyalna, hogy tudná az elektronokat gyorsabb mozgásra kényszeríteni, mert k@rva lassúak.
-
Bigyo13
őstag
válasz
visionbp #66049 üzenetére
ILyenkor mit élsz át, nem értem.. meg még jópáran szerintem.. , nem adom el az S3-ast, mert most jött rá ki 6 napja egy frissítés, és azóta jobb lett! És amúgy is a fényképezője jobb mint az S4-nek! És azért mert vannak hibái még várjuk a csodát, hogy kijöjjön a 4.3 pl. na ég veled!
-
-
apaszka
veterán
válasz
visionbp #66008 üzenetére
Lehet,hogy vicces ! Olvasom újra ,és más szemszögből tűnhet annak!
Bocsánat érte!A valóságból idézek! Ők nem ismerik ezt a mobilarénát,se hasonló internetes telefonspecifikus fórumot. Múltkor írtam,hogy a munkahelyemen nagyon sokan vettek a tré akciójában S3 at!
Többen oda jöttek,hogy hallották nekem régóta ez van,
Mi a baj ezzel a sz@rral???
Várni kell a telefonálási lehetőségre,és akadozik a faceebok,és nem ér ez ennyit,mert kényes.,,,,Becsapva érzik magukat! ,mert még a 80 ezret is sokallják érte!
" Ez egy vacak,mert a régi... előbb indítsa el a telefonkönyvet! "
Tehát a véleményem az,hogy nekik sem kell többé ilyen S3-4-5-6-7- sem!
Mondom nekik,hogy pucoljuk ki a féleleges appokat első sorban.
Ne tudd meg!
Azt kérdezték,hogy ha megcsinálom,,olyan legyen mint mikor elhozták,,,,mennyiért lehet eladni?Na ez a gond!
Ők sem vesznek samut többé!Szóval,mi az igazság?
-
apaszka
veterán
válasz
visionbp #64686 üzenetére
Talán teljesen nem kellene hinni a cikk írójának,mivel nem 100% ot szokta írni egyik sem!
Viszont szerintem azért elgondolkodtató.Azt tudjuk,hogy a CM nagyon jó csapat,és ahol van forráskód,ott tökéletes a ROM. Ezen szerintem senki nem vitázik.
A Google-t viszont nem értem ha igaz a cikk,hogy mit gondolt annó? De mondjuk a cikk irója kicsit régebbi infókra alapozta a cikket.
"A csoport előtt legalább két nagy konfliktus is áll. Nem biztos, hogy a Google jó szemmel fogja nézni, hogy az Androidra építő kis cég felhasználókat próbál elszipkázni tőle. Korábban egyszer már indult pert a CyanogenMod ellen, hogy az ne csomagolja a rendszerrel a Gmailt és a többi Google szoftvert. "Véleményem,hogy a rövidebbet a Google fogja húzni,mivel ha a CM,ék új alapokra teszik a rendszert,akkor google lehúzhatja a rolót. Bele gondolok,hogy tényleg saját rendszert készítenének,és nem egy virtuális közegben futtatnák a ROM ot??? Mekkora érvágás lenne a számok harcában? De most tényleg? Nem kellene millió magos proci ,meg minden . Csak szépen hasítana a rendszer?
Ez egy új kis csapat pl nagy rókákkal persze. De ha tényleg megcsinálják? N9 hardverén szépen futott már régóta a rendszerük! Ők is tudják az android appokat futtatni,és megvan a nagy bázis programok tömkelegével amit nem kell nekik gyorsan kirántani a kabátból mint a winfoséknak ,és gyenge HR -es készülékeken szépen elmennek!
Szóval szerintem a közeljövőben megfog indulni a harc értünk vevőkért/felhasználókért! Hogy ki lesz a győztes? Szerintem ki nem lesz nagyképű ,és a babérjain fog ülni!
-
zola-
őstag
válasz
visionbp #62332 üzenetére
Nem tudom mi okozhatta....az xxufme3 ugy middle east verzió, legalábbis ami nekem van.Tele van kriksz-kraksz nyelvekkel. Vagy 5féle van benne. Abból gondoltam. Most szedem az xxufme7-et. Arra azt írja, hogy europai.Előtte visszaállítom a xeh product code-ot, mert átiródott MIR-re.
-
apaszka
veterán
válasz
visionbp #55700 üzenetére
Tényleg nem tölt le semmit. Ok maps parancsra sehol sem. Legalábbis én ahol próbáltam nem sikerült sehol.
De azért köszi már ezt is tudom. Igaz én eddig nem használtam ezt, mert töröltem azonnal.
De most kipróbálom, mert tényleg nem fut feleslegesen a háttérben mint régen. -
tzoli79
tag
válasz
visionbp #55371 üzenetére
Értem !
Olvastam az összefoglalóban az EFS partíció mentését, meg is csináltam.
Az EFS partíció tartalmazza az IMEI, stb... adatokat ha jól tudom.Mentéshez, rootolva kell lennie a telefonnak, a visszaállításához is gondolom annak kell lennie, a gyári t-mobile rom-ot rakom fel akkor vissza kell állítani az EFS partíciót vagy csak a custom romoknál van értelme?
--------------
Ha jól gondolom az EFS partíció a rom cseréknél (legyen stock / custom) nem változik, vagyis a rom felrakásánál nem nyúlnak hozzá elméletileg.Nekem még ez új, mert nekem idáig csak alcatel telcsim volt, ott meg ilyesmi nem volt.
Bocs, hogy ennyit kérdezek csak érteni szeretném a dolgokat mielőtt bármit is csinálok a telefonnal.
Fáradozásodat előre is köszönöm.
-
havri1
félisten
válasz
visionbp #55288 üzenetére
Az az igazság, hogy most már ez is kezd pontosan ugyan olyan unalmas és nevetséges lenni amit ti csináltok.
Mégis, miről kéne beszélgetni?
Hogy lett egy új mikrokarc rajta?
Ezek vannak napirenden, mert ezek a problémák, a gyenge pontok.
Minden telefon, minden topikjaban.
Rom, kernel, tégla, tok, fólia, garancia.
Szakmai fórum ide vagy oda.. -
törölt tag
válasz
visionbp #55182 üzenetére
Esküszöm, ez a topic lassan elég gumiszoba hangulatú lesz. Igazából én már majd' egy éve nagyon jól bírom "kevés" rammal, de ha kevésnek találom mégis, ráültetem a macskát. hadd melegítse, akkor nem fagy annyira. Persze nem kéne itt szítanom a vitát... Mindenesetre aki tényleg kevesli: nem ragad be valami? Nincs letiltva valami aminek nem kéne? Esetleg az is lehet, hogy a pittel rootolás ártott meg.
De innentől kezdve ON, nem veszem fel a kényszerzubbonyt.
-
8HAA
tag
válasz
visionbp #24418 üzenetére
Ezeket én is megtaláltam róluk!
Telefonos elérhetőséget sehol nem találok róluk ez is nagyon gyanús.
Nem értem hogyan kereskedhetnek telefonokkal építőipari cég keretein belül?
Vagy esetleg kamuból a cég nevében valaki üzletel feketén?
Amennyiben megkapom a futártól lehet, hogy átvételkor kibontom neme klón/kamu S III lapul a dobozban
Az volna az átverés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest