Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
akkor már jobb a sammobile... a live samsung update oldal most is le van maradva kettővel az előbbi mögött!
-
s.Oliv3r
senior tag
Edesapapmnak s4 minije van
nagyon nem eszi meg az s3at
es a gorgetes sem smoothos. Akkor sem volt az amikor kicsomagoltuk es most h tele van rakva minden dologgal, most sem. Kisebb is
csunyabb is es szerintem lassabb is.
Jobbat mondok. Barátnőmnek s4-e van, (i9505) nap mint nap hasznalom es azon sem veszem eszre h gyorsabb lenne. Van benne sok erzekelo, talan szebb kijelzo, minden hülyeség de semmit nemtu rajta gyorsabban megcsinalni mint s3on. Mindenesetre nekem volt SGS em, most s3am, a kovi az 5 lesz ez mar biztos. A fem haz nagyon magahoz dedelgetett :$
-
kelzsoca
félisten
Vannak a revolution, meg omega stb. romok, amik a gyári rom mókolásai, már 999. verziónál tartanak, szét vannak haxolva, tele vannak portolt 60%-ban működő alkalmazásokkal, sokszor hozzáértés nélküli módosításokkal.
Azért ehhez képest egy CM szoftver, ami módosított AOSP forrásból épül fel teljesen más, de lehet csak szerintem. -
Joshi
titán
Amikor még ZTE telóm volt akkor napi szinten érdekeltek a friss verziók, de ennél a telónál egyáltalán nem érzek ingerenciát a frissítésre. Az s3 megjelenését követően zsoca is valami olyasmit írt hogy ez az a teló aminél nincs feltétlenül szükség a rom módosításra. Na persze azóta jó pár köbméter víz lefolyt a Dunán de hát aki ingerenciát érez.
-
bylow
senior tag
Eddig sem voltam ideges, de nyilván meg győztetek róla hogy ne telepítsek ilyeneket a telcsire feleslegesen!
Olyat esetleg tudok csinálni hogy a feleslegesen futó alkalmazásokat ÚGY kikapcsolni, hogy amikor bekapcsolom a készüléket, akkor ne is induljanak el?
Úgy látom vannak olyan progik a telcsin amiket nem használok, de mégis újra- és újra el indulnak, hiába állítom le őket! -
Frozzy
őstag
hallod esküszöm nem tudtam, hogy ABC sorrendben van
azthittem ilyen hasra ütés szerűen megy samuéknál..
másik kérdés ezt már tényleg nem tudom.. nem változik semmi ha XXEMH1 holland verziót rakok fel nem ? tehát magyar nyelv az XX miatt úgy is van benne.. tehát simán felrakhatom igaz ?
-
havri1
félisten
Én az angol alapra épített (MG4) Neaterom Lite-ot használom 1-2 napja, baromi gyors..
(#59097) saril: Az MG4 modemje átírja az EFS mappát, így ennél régebbi romot nem tudsz rá visszarakni, csak EFS mentéssel. Ezt kérdezte kolléga, hogy a XEH kódosban is az MG4-es modem van e..
-
roberto211
őstag
Ez erősen tiltott szerintem de most már leírom. HA veszel 8x forintért tmobileban egy vadonatúj,bontatlan t-s s3 lte-t. Otthon te, a saját kezeddel, megcsinálod a nyitást akkor nem "tiszta hátterű" a telefon? Tudtommal ezek a műveletek visszaállíthatóak, és a szervizben amúgy sem nézik.
-
Psytech
őstag
-
visionbp
tag
Ha a tokokon túlestünk (bár keveslem a ráfordított hsz-ek számát), válthatnánk pár szót ismét arról, hogy a mi a különbség a 9300 és a 9305 között azon túl, hogy abban 2 GB a ram, aztán javasolhatnánk fóliákat. Kérdés-felelet formájában, linkekkel, persze.
Ha estig marad idő, akkor a töltőmizériáról se feledkezzünk meg.
Éjszakáig ébren lévő fórumtársaknak bónuszként ajánlom a "mikor a jön a 4.2.2" kérdés megvitatását, külön kitérve arra, hogy biztos forrásból tudjuk, hogy az Android 5 is megjön az S3-ra, kis csúszással, de várhatóan július második felében. -
DonMedve
addikt
Kicsit már nyekergősnek éreztem a rendszert.Mondom tolok egy wipe-ot rajt,azt csak helyreáll.
Tudom,hogy elfelejti,meg ráadásul amikor elindul a rom akkor kéri a wifi beállításokat,nálam statikus ip van,nincs DHCP és már ott megbukik a dolog.Mindent beírok neki,és kidobja amit említettem.
Csináltam backupot,azzal semmi gond.Próbáltam másik rommal is volt amelyikkel fellépett,volt amelyikkel nem.Érdekes dolog,még nem jöttem rá mi a baja.amuba:Köszi,majd lehet kipróbálom.
-
[P]laci
senior tag
amúgy egy élmény látni az új tulajokon, hogy senkinek semmi nem jó...
ráadásul kiveszi a dobozból, rögtön odinnal tenne fel vmit és milyen szar már az s3 stock...az én ismerősi körömben rengetegen használják a full stock s3-at (nem csak telefonálásra és face-re...
) és soha egyetlen panaszt nem hallottam felőlük, pedig tapasztalatból tudom hogy az én fülemet rágnák miatta.
egyetlen baja volt mindegyiknek, hogy az első pár töltésnél még gyorsabban merült nekik, amit 20 mp-es indoklással meg is magyaráztam nekik. (de nem kiabálom el, kopp-kopp.)
-
lafaty80
addikt
(#54916) Gizmo94:
Nap mint nap látom és tapasztalom sajnos magam körül. (na jó annyira nem sajnos, mert így lehetek félszemű a vakok között a melóhelyen).
De szégyen a mai IT-s utánpótlás újhullám (tiszelet a kivételnek). Nem látják és nem is akarják látni a fától az erdőt sokszor, de van amikor ágyúval lőnek verébre (azt is célzás nélkül). Nincs kérdés, nincs gondolkodás..... az alapok is hiányoznak.... nekem még 386-ost meg BGA-t kellett programoznom
Okoskodni meg telefont/tabletet nyomkodni azt tudnak, de hogy hogy működik és miért fogalmuk sincs.És ezt látom sokszor itt is. Meg mondom őszintén google nélkül nem tudom hogy tudnám sokszor a problémákat megoldani, nem is értem hogy a nagy veteránok enélkül is meg voltak annak idején
De megtanultam keresni, jól keresni, és megnyertem a megtisztelő F1 pole poziciót a melómban, pedig csak kerestem és kerestem.....Nem szégyen kérdezni, de legalább nézne utána mielőtt kérdezne....
Itt is megtehetné jó pár figura sokszor, de hát ez van
De az arcokat bírom itt is nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest