- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AI válaszol a Redditen a kérdésekre
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Mi a legegyszerübb módja hogy ellenörizzem hogy volt e piszkálva mokolva egy s3 gondolok a knox számlálóra ? Köszi
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
szunyi777
őstag
válasz eengir #82098 üzenetére
Igy van...
zho-lee A Multkor nem ezt kerested?!
GoogleCamera.zip
Próbáltam, megy SOKP alatt.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz eengir #82096 üzenetére
Ezért is nem szoktam ilyesmi jellegű hireket linkelni...
Nem is értem, hogy minek tettem kiSamsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
CREDITS
CarbonROM
CyanogenMod
AOKP
PARANOIDANDROID Team.
PAC-RoM Team
SlimRoms
AICP
Dirty Unicorns
AOSBEz !
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
gabor_b
tag
Sziasztok.
Kis segítséget kérnék.
Olvastam egy hozzászólást, amiben vagy le volt írva, vagy linkelve volt, hogy hogy lehet megtanítani a telefonnak, hogy új aksi került a telefonba. Mindezt build.prop módosítással.
Egyszerűen nem találom.
Ha valaki emlékszik, vagy tudja kérem írja meg nekem.
Előre is köszönöm.
-
szunyi777
őstag
Mai Finomság : **C-RoM** -4.4.2- -v6.1..
Meg is lesemSamsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz rakoczee #82085 üzenetére
Nem kamu.. Az egy keretrendszer, amihez rengeteg jó modul megtalálható!
Azért nem tudod frissiteni, mert integrálva van a rendszerbe, mint system app.. Először eltavolitod a régit Tb vel, vagy ilyesmi, majd felteszed a legujabbat... De kb 10 perc múlva nézz be a logoutomba, ott megtalalod ennek a romnak is a magyarítás kiegesziteset, ami tartalmazza már a legfrissebb Appsettings is magyarul.kentucky. Akksi időben nekem megfelelő, az átlagos 4 orajaval Boeffla kernelel.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
rakoczee
tag
Sziasztok!
Ha már mindenki próbálgatja ezt a SOKP RC3 Romot, had kérdezzem már meg, (mert ez nekem újdonság) mi az a X-Posed Framework? És azon belül miért nem engedi frissíteni az App Settingset, 1.7.1-ről 1.8-ra, azt mondván: azonos aláírású, azonos nevű csomag már telepítve? Hát nem frissít, ez csak egy kamu lehetőség benne?
-
kentucky
őstag
A SOKP-nak mennyire jó az akkuideje? Még mindig merít rendesen a CM11 vonal?
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #82081 üzenetére
Persze, írd bele, kicserélik.
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #82079 üzenetére
Ha egy éven belül van a telefonod a garanciaidőben, akkor simán cserélik, ha már nem, akkor a szervizesen múlik, aki éppen hozzád megy. Általában ki szokták cserélni.
-
torreador22
senior tag
?? Esetleg valaki?
-
szunyi777
őstag
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Az érdekelne hogy valaki esetleg cseréltette e már garanciában a kamera műanyag burkolatát és hátlapot mert nekem karcos ? És amúgy is hívni fogom a szervizest mert kijelző csere lesz és gondoltam akkor kicseréltetném a kamera burkolatot is? Valakinek cserélték már, köszi
-
szunyi777
őstag
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #82052 üzenetére
Úristen de hülye vagyok. Nem volt bepipálva..
Viszont elég furán fókuszál a kamera, pl makró szerű fotóknál nem tud befokuszálni, de kicsit távolabbról se túl éles. Erre van valami megoldás?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
szunyi777
őstag
válasz illes0102 #82070 üzenetére
Én csak feltoltam.. Nem nyomtam semmi wipe ot.. Ha viszont gondod lenne vele, akkor nyomsz egy cache és dalvik cache.
-
illes0102
aktív tag
válasz szunyi777 #82064 üzenetére
Az én vasam is várja
##SOKP RC-03:
Fixed Display settings force close in all Devices
Fix for custom career label
New CM 11 theme pack
Fixed issues of Sound Pack
Added On-The-Go Tile Now complete phone can be made transparent
Added Notification Power widgets
Added Notification shortcuts
Added SOKP PIE to Power menu so that pie can be enabled & Disabled via power menu
Added NetFlix Workaround
Updated X floating Halo to latest.
Fixed Unknown LCD Density text in LCD Density changer
Added Gesture Supported Inspire Launcher As experimental
Disabled Some Duplicate options in settings
Some tweaks to improve the audio quality
Some minor tweaks to improve the stability of rom
Updated & Cleaned source
fixed USB tethering issue in Note-2
Some minor Changes in system GraphicsZho-lee: Teljesen meggyőztél mint a WS Teleshop kis is próbálom azt a lockert
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Mai tesztalany:
Eddig jó, gyors, szép, csak sok a reklám, ezt próbálom szűrni most. No meg az elrendezést. Ilyen hülyeséget, hogy felfele nyit, és jobbra üzen
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!
havri
-
szunyi777
őstag
Kellemes ünnepeket !
-
gery14
senior tag
válasz balazs1022 #82062 üzenetére
Köszi Azóta teljesen máshogy nézünk ki [link] Jó az Akra igen főleg hogy vére szól is Holnap viszik az S3-at Remélem jó választás az S4 csak hogy ne legyen annyira off
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
balazs1022
őstag
Köszi! Jah fain a Dio de a tiédnek a közelében sincs. Látom az egyik legjobb kipufogó van rajta. Szééép!
(#82049) havri1: Bocsi, Sanya595-nek szántam.
-
gery14
senior tag
válasz balazs1022 #82003 üzenetére
De jó a Dió Elég jó képeket csinált este az S3 om Igaza képeket még 4.1 el lőttem meg tavaly. Akkor valamiért lilás csíkot csinált vakunál a képekbe fölül. 4.3óta elmúlt.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
zho-lee
addikt
A telefon nálam pl egy pillanat alatt ébred.
4.4.2, SOKP rom, boeffla kernel.
Hogy miért?
Mert ezt használom.
És csak azóta, mióta ezt használom.Nem egy mp, hanem egy pillanat!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
patow
senior tag
Heló , hogyan lehet a galériából beállítani úgy a hátérképet hogy ússzon a kijelzőn,ne úgy fixen maradjon.
-
szunyi777
őstag
Pedig működik!!!
Az xposed keretrendszert telepitetted?
A modulok közt pipáltad az AppSettings-et?!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #82040 üzenetére
Hallod, AOSBnél működött nálam az App Settings, hogy full screenre tegyem az appokat, itt hiába állítom be nem lesz olyan. Bármit állítok nem változik semmi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
havri1
félisten
-
roti86
őstag
az sem rossz, támogatja a pusht így nem zabálja az akksit
-
sid87
senior tag
Feltettem a SOKP romot. Érdekesség elsőre hogy ugyan úgy nem tudok üzenetjelző hangol állítani facebook messengerben mint az előző AOSB romnál... fura
-
Naccsy
csendes tag
Szerintetek érdemes MK6-ról GNB1-re frissíteni, vagy nem lesz lényeges változás?
Szerk.: Ti gyári romokról gyárira való frissítés során is wipeoltok mindent?[ Szerkesztve ]
when money say jump you say how high
-
-Maci-
addikt
válasz szunyi777 #82038 üzenetére
El lehet valahogy tüntetni a google kereső sávot a kezdő képernyőről, vagy az csak másik launcherrel meg? Kezdő képernyők végtelen görgetése megoldható?
Egyébként kb megvagyok. Rom fent, appok fent, téma beállítva. Van Gravity Box is. Monnyuk eddig nem gyorsabb, mint 4.1.2-vel volt, de lehet hogy majd eljátszom még a kernelekkel egy kicsit. (esetleg javaslatod van?)
Köszi az eddigi rengeted segítséget!
Ja és van OTA update
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
szunyi777
őstag
válasz havri1 #82036 üzenetére
Youtube-on igencsak sok, és jó minőségű videó érhető el a teljes szétszerelésről, Lcd cseréről, stb..!
Én is onnan szedem a tippeket a javitandó készülékekhez...[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz havri1 #82036 üzenetére
LOL "Szalagkábelt kitépek". Arra mondjuk tényleg van lehetőség, szám szerint négy szalagkábel, és egy antennakábel, amit le kell pattintani, mielőtt kiemeled az alaplapot. De adja magát, látszik. Letörhető fülek nemigen vannak, az akkufedél alatti csavarok kicsavarása után lepattintod a kamera üvegét is tartalmazó keretet, majd kicsavarod a sim slot fekete csavarját az alaplapon, majd egy kis szalagkábelt lepattintasz a felső antennaház szélén, kiveszed az antennaházat, lepattintod a maradék három szalagkábelt, meg az antennakábelt és kikapod az alaplapot. Kb. ennyi. Tényleg egyszerű...
-
havri1
félisten
válasz Gizmo94 #82035 üzenetére
Bármit szétszedek, meg összerakok, csak nem biztos, hogy működni is fog
1-2 fül mindig letörik, valamit kihagyok, stb..
Mondjuk ahogy láttam, ezt pár csavar és kész. Csak hát lehetnek buktatók, pl mikrofon, vagy valami szalagkábelt kitépek, mert lehet először le kell csatolni, meg egyebek[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Sanya595 #82032 üzenetére
Hangerő gomb jó? Mintha azt írtad volna, folyamatosan pittyeg. Lehet szar, beázott valóban stb..
Szét tudod szedni? Én ránéznék, hátha látsz valami közelebbit az alaplapon.
Bár általában nálam ezzel itt vége az adott terméknek. Amit szétszedek, nagy eséllyel nem indul többet[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Hozzám került egy s3-om.
Semit nem tudok róla,de rengetegszer csak kifehéredik a kép és nem tudok csinálni semit.
Hallom,hogy megy a hangerö fel le,de semit nem láttok.
Próbáltam belépni a download modba,de nem sikerül.
Galaxy mini-t már rootoltam meg frissitettem meg ilyenek,de ezzel nem boldogulok.
Remélem tudtok segiteni. -
szunyi777
őstag
válasz -Maci- #82024 üzenetére
Én a Philz touch 6.26.6 használom a 4.4.2-es romokhoz...
-
-Maci-
addikt
válasz szunyi777 #82021 üzenetére
Köszönöm szépen!
Jut eszembe... Egyéb igények a telpítéshez?
-Recovery? (a tabimmal szívtam mikor 4.4.2-t akartam tenni rá.)
-Kernel?[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
szunyi777
őstag
válasz -Maci- #82020 üzenetére
" CM11-gyel talán 1mp-n belül van a wake up LAG."
Azt nem Én irtam, igy nem tudom...
Nem a CM11-et használom."-A CM11 frissül e OTA? "
Sajna nem emlékszem, hogy van-e OTA frissitője, mert csak próbaképpen dobtam fel valamikor..
De semmi gond, ha nincs OTA.
Csak letöltöd a CM-oldaláról a frissittést és minden wipe nélkül rátolod a meglévő rendszeredre. (Piszkos telepités). Az OTA is ezt csinálja..
Legfeljebb ha gond adódna, törlöd a cache és Dalvik cache, de szerintem az update script elintézi azt."-Nem szeretem a KitKat qick settings-jeit."
Mivel ezek a romok tartalmazzák a Theme Choosert, igy témázni tudod a telót, ami az állapot sávot is módosithatja.
Csak le kell tölteni a témát és beállitani.
Pl.:
GALAXY S5 TW theme
GALAXY S4
Egyéb helyekről is elérhetőek[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz szunyi777 #81999 üzenetére
Agyalok még a múltkori tanácsaidom... (tudod én panaszkodtam a wake up lag miatt...) Azon, hogy cseréljek e ROM-ot 4.1.2-ről 4.4.2-re...
Írtad, hogy a CM11-gyel talán 1mp-n belül van a wake up LAG. Lenne még két kérdésem.-A CM11 frissül e OTA? (tehát reset meg wipe nélkül. Megmarad mindenem, csak frissül a rendszer). Azért kérdem, mert a TAB-on az van és ott még csak lehetőség sincs frissítésre. Flashelni kell egy új .zip-et...
-Nem szeretem a KitKat qick settings-jeit. (amik a status bar-ban csücsülnek). A Samsungé viszont nagyon bevált... Szóval van e mód (akár egy xposed modul), amivel hasonlóra lehet szabni a ezt a CM11-ben?
Egyelőre ennyi.. Aztán biztos felmerül még valami. Nem szeretnék úgy időt ölni bele, hogy nem lesz jobb, mint most...
-
-
-
Gizmo94
veterán
Engem is nemrégen okosítottak ki itt a topikban, mert sok szünet után lett újra S3-mam, hogy a V1 modem és V2 modem keverésénél repül az imei. mert itt valami bootloader váltás volt, mialatt nekem nem volt S3-mam, galád módon És már nem annyira egyszerű cserélgetni a romokat. De ami a lényeg, ahogy kivettem, hogy a V1 imei-s romokhoz még V1 modem kell és értelemszerűen a V2-höz V2-es. Na most ha a romot felflasheled, de vagy ha engedi, akkor aroma telepítőben beállítod, hogy ne bántsa a modemet, akkor rendben lesz a dolog. Vagy ha rendelkezel V1 és V2 modemmel is, ami gondolom, hogy letölthető a verziókhoz és a rom után felflasheled a megfelelő verziójú modemet, akkor rendben lesz az EFS-ed és lesz hálózatod. Ahogy értelmeztem, kb. így működik a dolog. Ha nem, majd kijavítanak. Ahogy emlékszem, a váltás V1-ről V2-re talán az MG4-es romnál volt?
Szerk: De jó bazmeg, hogy egy ideje már ezt csinálja ez a tetves laptop. Tudom, hogy nem ez az a topik, de valakinek nincs ötlete, hogy mi a franctól esik így szét a szöveg? Baromi idegesítő...
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Van valakinek működő megoldása a google talk működésére 4.3 alatt?
Én eszerint próbálkozom : Revert Hangouts to Talk (Google Talk) - Works on 4.3 JellybeanA talk fent, de a bejelentkezésnél csak gondolkodik..gondolkodik..és nem enged be
havri
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Lehet nem ide illő a kérdésem S3-s telefonomat akarom lecserélni egy Note 3-ra ITT találtam a legolcsóbban csak nem tudom mennyire megbízható ez a bolt és milyen garanciát ad ? vett már valaki innen telot ? ennyiért ajándék ha nem átb@szás !?Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
foxymaxy
senior tag
válasz Wiz Khalifa #81972 üzenetére
Ez a ram dolog elég érdekes, ugyan is a 4.1.2 pl nálam elég gyengén muzsikált. Tele volt mikro laggal és mindig kevés volt a ram :-/
4.3 nagyon ritkán lehet észrevenni mikro laggot 250-300 MB a szabad memória gyári rom, kipucolt gyári vagy egyedi rommal lehet elérni olyan 500 MB szabad ram kapacitást, de akkor szinte nincs semmi a telón, akkor +minek okostelefonMás, valaki használ MIUI romot?
Ha igen akkor súgja már meg hogy hányas androidot használnak, fórumon azt írják 4.3 a letöltéseknél 4.1 van jelezve, és gapps is csak 4.1 és 4.2 van
Valaki felhomályosítana[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
-
sid87
senior tag
válasz Gizmo94 #82007 üzenetére
Nem nagyon értem. külön le kell tölteni? És akkor amihez a v1 kellene ha váltanék akkor mi van?
Ezer egy féle ROM van, hogy a fenébe találjak egy jót közöttük?
-
sid87
senior tag
Erről esetleg valami vélemény? SmartDroid Simple v7
Valami EFS v2 Modemről is ír. Az mi?
-
Gizmo94
veterán
-
zho-lee
addikt
válasz SteveJobs #81996 üzenetére
Akkor próbáld meg az én módszerem...
Egyszer belassultam már így, és nem segített semmi, én is azt hittem, az érintő meghalt.. de nem.
Gyárira vissza állok, majd, amikor minden kész, teszem a custom dolgokat. (nem tudom, de gondolom, azt szeretnél, talán miui-t..)
Elsőnek is a cwm recoveryt odinnal. Azzal telepítem a philz tapis verzióját.
Azthiszem a blogomban találsz linkeket isAmit én kihagyok, és tudom, csak az én készülékemen hálás dolog ez, a mega/giga/stb wipe..
Max a philz-ben van a wipe data/factory menü alatt a Clean to Install New Rom +Dalvik törlést csinálok.
Amikor a custom rom, és a gapps fenn van, akkor csinálok egy wipe data/factory reset-et.
Most is így tettem, és minden (ami eddig nem ment) most sikerült.
Végre hívható vagyok ezen a romon, és hosszú idő óta, ne kérdd miért, települt a gyári sms alkalmazás is magától..Valamiért nem jó ennyire wipe-olni a Samut sem, mert olyan cuccost is töröl, amit egy custom nem tesz vissza.. csak anomália marad a telepítés után, akármit is csinálok.
Csak a gyári állapot, aztán lehet indulni elölrőlA többiek ne kérem kövezzenek meg, ezt tényleg csak így tudom megoldani, és máshogy csak bajt/gondot/efs hiányt csinálok magamnak.. Ez a 3-ik készülék tipus, ami android, és csak így sikerül..
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
-
szunyi777
őstag
válasz rakoczee #82000 üzenetére
Es file Explorer ha adsz neki Root jogot, akkor tudsz benne dolgozni.. Én onnan másoltam nem rég ki egy filet.. Törölni pedig Tb vel szoktam.. És a fejlesztés menüben, ne csak az appoknak adj Root jogot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest