Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxim01
aktív tag
válasz
modd3r #82718 üzenetére
Működik rendesen vele? Az S-Healt-ot mivel helyettesíted? Fiamnak S3 van neki adnám a Fit-et magamnak meg veszek egy Neo-t, csak tudni szerettem volna, hogy minden működik-e rajta. Azért nem próbáltam összepárosítani vele, mert most S5-tel használom és minden törlődne belőle...
-
Sholom
tag
válasz
modd3r #78783 üzenetére
Én már csak azt hiszem el amit a szolgálatók bejelentenek. Ezek a screenshotos bejelentések meg stb. már hidegen hagynak. Legutóbb is az USA AT&T jelentette be először hogy jön, utána meg a lengyel vagy svájci Vodafone talán. Most az utóbbi azt mondja hogy nem lesz náluk. Ha ott nem lesz, akkor nálunk se.
-
-
törölt tag
válasz
modd3r #77575 üzenetére
Szintén ma ment fel, OTA, eddig pont az ellenkezőjét vettem észre Apex-en. A home gombos ébresztés azonnali, az egész rendszer gördülékenyebb. Nekem eddig tetszik. Touch Wiz-t egy éve nem láttam, sok jót nem is várok tőle.
(#77580)
laci : Nekem is mindenféle érdekeset művel a play néha, ilyenor a cache törlése megoldja. Fura az az app...
-
balazs1022
őstag
válasz
modd3r #76067 üzenetére
Lehet azért is mert ez a legjobban alakítgatható telefon is. Nagyon sok "mod" van rá és mert nem sokan váltottak s4-re mivel nem sokkal tud többet.
Az eMMC programban mit jelent a Check Memory/Test memory block (root required). Ez mit vizsgál? Am lefutattam.
Ezt írta ki: Congratulations. Test Passed! 640s. meg még egy csomó szám.
Van már NeatRom v6.3 is. Én nekem még a 6.2 van. De sztem a NeatRom a legkirályabb amit valaha próbáltam.
-
havri1
félisten
válasz
modd3r #75828 üzenetére
Attól függ mennyit szokott deep slpeeben lenni a telefonod.
Ha sokat, akkol jóval hamarabb fog lemerülni, hisz ezt az időt használja ki a program.
Nálam sokat pörög a telefon, de sok a hívás fogadás, és az ébresztés alvó állapotból, így engem baromira zavar. Nálam ~15-20%-ra tenném a többlet fogyasztást így, mivel nincs deep sleep.
De ez igény szerint ki be kapcsolható, talán még widgetje is van. -
Bigyo13
őstag
válasz
modd3r #75064 üzenetére
én is úgy érzem
főleg neked ahogy látom ...
Amúgy amíg 4.1.2-őm volt addig nem volt okom írogatni ide.. de a 4.3 rákényszerített..
Óriási dolgok ezek(#75065) gyuri81: igen?
én szívesen elhiszem Neked, hogy jobb...akkor a gyári visszaállítás megoldja a telefonkönyv hibát? Mert ha igen akkor resetelek mint állat
Neked milyen hibád volt, amit a reset megoldott?
És égyszives írd már le, hogy mi olyan sokkal jobb a 4.3-ban? Mert nagyon érdekel
én eddig csak visszaesést látok pár dologban.. megint eldöntötték a felhasználók helyett, hogy mit akarunk igénybe venni vagy mit nem.. óriási
-
Jadro
veterán
válasz
modd3r #73978 üzenetére
Mindenképpen valami gyári alapút érdemes. Vagy kiheréled kézzel, vagy már eleve valami moddolt verziót teszel fel. Pl a Neat rom nekem bejött mindig akku szempontból. A Lite verzióból ki vannak szedve a bloatware-ek. Repülő módban egy darab ébresztése sem volt éjjel, ahogy annak lennie kell.
-
morphin
tag
válasz
modd3r #72519 üzenetére
G2 tulajként? SGS-ről (4") váltottam G2-re. (5.2") Eddig nagynak gondoltam az SGS3-at és 4-et is...simán megszokható az 5.2...sokkal gyorsabb, kamerában nem egyérelműen jobb...képernyője sokkal szebb. Akksija most mindent ver ez ugye egyértelmű. Hátsó gombokat szokni kell, de praktikus tud lenni nagyon. Összességében hozza bőven azt ami a két telefon között van mind korban, mind technológiában.
Mindenki másnak aki megtisztelt a válasszal:
2G-t kipróbáljuk, csak az a bibi, hogy sokat mobilnetezik...macerás lesz kapcsolgatni. Általában akkor csinálja ha otthon van úgy emlékszem, de majd megkérdem. Az otthon az a Duna Plázával szemközti lakótelepet jelenti. Eddigi telefonjaival ez nem volt. Szerintem 4.1 körül van most a telefonján a legfrissebb T-s. Van vagy várható T-től valami frissebb? Hátha megoldaná...!?
-
[P]laci
senior tag
-
válasz
modd3r #68812 üzenetére
Szinte élőben közvetitek mostanában, hogy mi van a telefonomon, szóval érdemes minden nap elolvasni, hogy éppen mi a helyzet
Most visszajöttem Temasek V70re, de mondjuk ide is elég furán jutottam el: felraktam V70et, csináltam egy backupot, felraktam V73at: tetszett, jó is volt. Nyomogattam a telefonomat, megláttam a cwm/backup könyvtárat: "jé egy backup, minekezide - PUFF DELETE" ... fél másodperc reakcióidő: apppááááddd...dehülyevagyember
szóval V73on észrevettem egy bugot, visszaraktam V70et (csak simán visszatoltam, semmi wipe vagy ilyesmi
szóval most van egy jó fos telóm. de majd holnap este ha lesz türelmem újra felrakom tisztán.
-
válasz
modd3r #68652 üzenetére
-annyira sok Tuga verzió kétlem hogy jönne.
-akksi remekül üzemel
tegnap este 12 órája volt távol a töltőtől és 80% körül volt 45 perc kijelzővel. Nálam ez remek. Végre egy ROM ami nem merül, ha nem használom a telefont
Egyenes arányossággal ez 3 óra+ kijelzőt jelent és több mint 2 napot
- van magyar nyelv
-
lafaty80
addikt
válasz
modd3r #68068 üzenetére
S-Voice-ban mindig beállítom, hogy home gombra ne induljon. De sajnos mind home mind power on/off gombra így reagál.
Gerror73: nem ív, de ha te így látod, akkor minek egy okostelefon? Akkor jó egy nokia 3310 is, aztán minden mást megvehetsz köré/mellé külön is. Értem amit írsz, de sok embernek itt abból van/lett elege, hogy vett egy "jó" okostelefont, amit a gyártója lesz@r azóta is. Mert hiába "dobálják" a frissítéseket, nem igazán látjuk a javulást....
-
foxymaxy
senior tag
válasz
modd3r #65364 üzenetére
ez érdekes sima gyári t-s rom semmi buhera és azzal ébresztett reggel hogy frissítés elérhető.
le okéztam töltögetett 1 darabig, és ki írta hogy a készülék frissítéseket telepített és újra indul
restart után szintén jelezte hogy a frissítések telepítve
nemtom hogy másoknak miért nincs -
havri1
félisten
válasz
modd3r #63831 üzenetére
Én S2-nél foglalkoztam ezzel.
Arra vannak custom modemek, amik a BT - hez is hozzányultak.
Gondolom S3-nál is így működik. Én első körben körülnéznék modem téren.
Amúgy a cm alapú romok a teljesen atírtak. Meg a MIUI.
Pontosabban nem gyarira épülnek. Más framework, saját kernel -
tothbalazs88
csendes tag
válasz
modd3r #63213 üzenetére
Köszi a választ, most leszedtem, tényleg jó alkalmazás, bár nekem az lett volna a lényeg hogy a gyári alkalmazásban megjelenjenek a menüpontok, de ez az app tetszik.
(#63217) balazs1022 : Köszi szépen, ezer hála, tényleg megjelent a 3 plussz jelenet üzemmód a folyamatos sorozatfelvétel kikapcsolása után.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
modd3r #60087 üzenetére
De ez hogy a fenébe lehet?
A net délután egyszercsak elment. Gondoltam a hálózattal szöszölnek valamit.
Kolléga szintén T-s, neki van net.
Mondom akkor valami a telefonnal lett.
Otthon asszony S2-ében a kártyám be raktam, net van!
Gondoltam valami szftveres hiba, nyomtam egy full resetet, hiba nem szünt meg.
Most meg feljövök ide, és látom hogy sokaknál van gond az LTE készülékkel.
Hogy lehet ez? A telefon szoftvere nem módosult, és az LTE készülék is ugyan azt a hálózatot használja, ha nincs LTE re állítva nem? Nem értem, valaki homályosítson már fel! -
válasz
modd3r #60019 üzenetére
pedig már 2 napja is előre jelezte az automata az esetleges kimaradásokat, szóval tervezett a dolog.
LouiS22; nem is vennék már nem lte képes telefont, de szerencsére s4 már csak lte képes volt a szolgáltatómnál, így másmilyet nem is tudtam volna vásárolni!
aki elfogult i9300 tulaj, annak már így is fáj, hogy sokan leírják a valót, miszerint jobb az s3 lte, mint sima...
sajnálom, hogy ilyen hozzáállásuk van, nem az ördögtől való, ha valami több vagy jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest