Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eengir
tag
Belenéztem a script-be, csak mount-olja a /system, /data és /cache-t majd formázza. Nem látok benne ujraparticionalast.. (mondjuk ez persze nem jelenti azt, hogy jol is olvasom. a delete_recursive pl nem tudom mit csinal pontosan)
Ja, söt nem is formázza, hanem rekurzivan törli. Ettöl még bad sector-ok maradhatnak is a particion. Nem?
-
eengir
tag
Igazábol én pont azt irtam (legalábbis akartam), hogy CWM-böl több lépés, mint futtatni egy darab scriptet. Nyilván.
Viszont Philz-ben van egy ilyen opcio ami egyszerre csinalja meg - vagy majdnem (elsö kép)
http://imageshack.us/a/img716/5410/image8resize.png
A "mega-wipe" script pluszban a dalvik-cache-t formázza:
delete_recursive("/cache");
delete_recursive("/data/dalvik-cache");
delete_recursive("/dalvik/dalvik-cache");
delete_recursive("/system");
delete_recursive("/data");
delete_recursive("/preload");De amugy tulbeszéltük
-
eengir
tag
Mi a különbség pontosan? Többnyire az összes script format /data /system /cache, esetleg /preload-ot csinal. És semmi többet. Ezeket meg lehet csinalni CWM-bol, söt van egy kulön opcio is, hogy ne kelljen mindegyikre egyesével rábökni. Szoval mi hianyzik a full-bol ami benne van a mega-ban, vagy forditva.
Gizmo94: köszi. Amugy a multkor mikor formáztam kb mindent CWM-bol akkor egyszercsak ujraindult és nem tudta betölteni a recovery-t sem
Nyilvan download volt ugyhogy nem para, csak S2-nel barmit formáztam volt recovery. Mindegy majd most megint nekiesek, kiprobalom a svájci frissitést.
-
SteveJobs
őstag
Csak kiváncsiság képpen melyik rom volt jó neked?Én megint vissza tértem vk 20.1-re.Nekem evvel semmi bajom se fagyás se lagg akku idő e lejobb .Talán a gyorsaság de kezdem megszokni.Ki próbáltam a vk 30-at de sajnos nem jó még illetve Ml4 -ből van.A vk 20.1 Mk6 -os.Megpróbálok ezen a vonalon menni.
-
Jadro
veterán
Nekem nincs jelentős különbség. Ha használod, akkor kb ugyanaz, nyugiban meg a CM is elég jó. Igaz van greenify, de nap végére kb ugyanott vagyok CM-mel mint gyárival. Ez régebben nem így volt, jóval nagyobb volt az eltérés.
(Az ART-ot meg még be sem lőttem, elvileg az is hoz egy kis üzemidőt.)
-
tihi_
tag
Először a Root APK Delete-vel jegeltem.
De aztán, ami nem kellet egyáltalán, azt megpróbáltam, a System/app-ból kiszedtem. Biztonság kedvéért az SD kártyára tettem. Visszamásolás, és az engedélyek beállítása után működőképesek.Most 2 napja úgy megy, hogy ezek is vissza vannak téve.
Csak a gyári alk.kezelőben vannak letiltva a számomra felesleges órák, mozgó hátterek, S jegyzet, S suggest, S voice, Weather widget, Yahoo! finance, a demonja, meg a Yahoo! News.Illetve Greenifyben azok a dolgok, amik a háttérben futnának, de nekem elég, ha akkor mennek, amikor elindítom őket. A Viber pl. állandóan fut, azt nem hibernáltam benne.
Nekem a használhatóság számít, nem az Antutu pontszám, de az is elég jó.
-
A feloldáskor ha megnyomom a feloldás gombot, kb 3-4-5 mp-ig sötét, és utána ébred fel!
Meg néha nagyon "gondolkodik"!
Lehet hogy valamit a telepítéskor bactam el, majd újra rakom + nem telepítem fel a felesleges cuccokat!Jah, meg azt vettem észre, hogy az akkumulátor kezelésben azt írja hogy folyamatosan megy a Wifi!
-
Yeffy
veterán
na, így már egy fokkal jobban vágom.
köszi szépen
és ezt amúgy hol kell beállítani? fejlesztői beállításokat kell majd előtúrni? vagy cwm?akkor nézegetek majd videókat, épp elég lesz egyet belakni, k.rvára unom már, hogy ez lesz kb a negyedik rom 2 hónap alatt, amit a nulláról kell "felépítenem"
akku azért egy napot kibír átlag használat mellett?
-
Yeffy
veterán
értem. köszi szépen a korrekt magyarázatot, most már világos.
Az ART meg egy beállítás a fejlesztői menüben, hogy nem dalvik-ot használjon.
ez mondjuk még midnig nem, de nem baj, a lényeg, hogy be kell valahol állítani telepítés utánés a kettő közül melyik a jobb rom? vagy kb ugyanaz mindkettő (CM alapú)?
Gizmo:
-
Yeffy
veterán
ja, ezek nem cm-ek?
majd install pa-gapps zip. Utána meg első bootkor azonnal váltás ART-ra.
bocsi, de ezt a kettőt nem értem. elmagyaráznád?
mik vannak a pa-gapps-ban? meg mi az az art? csc?illetve még egy kérdés: Googy kernellel gondolom együttműködnek, nem ?Vagy kereshetek megint új kernelt, ami olyan, mint az?
-
Yeffy
veterán
köszi a választ.
Egyetlen bajuk az intenzív akkufogyasztás.
nagyon jó. -.-" és ez általános a cm-eknél, vagy csak még a kitkat-et nem optimalizálták jobban? mik a tapasztalatok? várható e téren javulás?illetve ez is szokásos cm-es telepítés? előtte wipe cache, aztán megy fel a zip?
bocsi a noob kérdésekért, de már rég volt cm telepítésem, még mikor kijött a jb.
-
apaszka
veterán
Egyenlőre pihen. Majd valami újat találok ki rá,akkor felrakom újra.
Viszont míg a ROM,ban ,és a tuningban nincs meg az igazi,addig elvagyok ezzel is.A gyáriban itt is vannak nagyon tetsző dolgok..... De nem akarok offolni itt,nem ügy mint egy S3 as,ki benéz néha oda,de csak fikázni. Gondolom fizetett emberke.
-
GtCaT
tag
Hibák, amiket tapasztatam:
1. ART alatt nem fut a 3 betűs navi program (nem engedi a telepítését.)
2. Ha az általad hívott telefon ki van kapcsolva, akkor nálad csak jelzi a hívást a végtelenségig a képrnyőn, semmi hangot nem hallasz. Csak akkor van ennek vége, ha letapizod a befejezés gombot.Nekem az 1. miatt lett felejtős
-
Jadro
veterán
Én is pont tegnap tettem fel, a Sammy base Neat helyére, mert kezdett idegesíteni a lag. EZ az AOSP elég durván jó, eddig működik minden. AMi még nem világos, hogy ebben elővarázsolható-e a notification bar tetején a gombsor. Egyelőre csak az üzenetek vannak ott és mondjuk nem is annyira hiányzik, csak eddig nem találtam meg. A másik problémám a töltés közbeni LED világítás volt, amit sehogy sem tudtam kilőni. Éjszaka idegesítő, de éppen az elmúlt öt percben sikerült rájönnöm a megoldásra. Csendes órák bekapcsolása segít.
Hang jó, kamera okés, nincs bajom egyelőre. Az akkuról nem tudok nyilatkozni, mert sokat restartolgatom még.
Még valami. ART-ra váltottam természetesen. Sajna ezzel buktam az Xposed framework-öt.
(Meg úgy néz ki a Chronust is, de a CLock mondjuk műxik)
Egyelőre még nem találtam megoldást a hosszú back gombos program bezárásra. Ez már úgy a kezemhez nőtt, de greenify segít ebben is.
-
Zsolaf
addikt
Szerintem a deep sleep az csak be boot-olt rendszerre érvényes és ott működik csak. Úgy ahogy a windowsnál az energia takarékos mód, ha újraindítod a rendszert boot alatt semmi köze hozzá, hogy te windowsban energiatakarékos módban használod.
(#75678) snow2014 Én nem használom, nem tudom
-
Laraxior
titán
És elmondanád, hogy erre hogyan találtam volna rá? Beírtam, hogy 4.3 link sehol, beírtam hogy MK6, link az volt, csak mindenféle főzött romról.
Ide sincsen ideírva, hogy mi ez, csak egy link.De azért kösz. Kb 2 óra múlva le is jön egy,bár már nem is akarom frissíteni ezt a szart. 200ezerért vettem, aztán valakinek jön rá frissítés, valakinek nem, tiszta szégyen
Lassan itt az ideje a váltásnak, ez az új LG még tetszik is.... -
Black&White
addikt
Leírom én is:
1.CWM legfrissebb, innen: [link]
2.MegaWipe: [link]
3.temasek v26 (gondolom megvan)
4.Legfrissebb gapps innen nekem a core is elég): [link]
5.Ha kell, itt jöhet egy custom kernel (Yank v. Boeffla CM11 OMNI)
6.frissítés az utolsó SuperSU-ra: [link]
7.Ha kell, ROM-ban ART kiválaszt.
Én nem vettem észre jelentős különbségeket, no meg az Xposed keretrendszer miatt felejtős is.Aztán verzióugrásnál már elég, ha:
-clear cache+clear dalvik
-ROM telepítés
-gapps reflash -
Frozzy
őstag
hát erősen azt írják, hogy instabilitást okoz. és ne is írjunk nekik ha valami gond van a rendszerrel és ART környezetben fut.. én inkább nem kapcsoltam be.. nagyon kezdetleges dolog még ez a CM-nél..
Egyébként aki Legújabb Temaseket rak fel vigyázzon mert el fog mászni az IMEI szóval mentés legyen mert 100%, hogy kelleni fog!
-
Black&White
addikt
Nem tudom mi lehetett nálad, nekem kizárólag kernel cserével sikerült letérdeltetnem (de erre meg számítottam, így volt mentés), amúgy hibátlanul működik.
Talán a gapps környékén van a hiba, én abból mindig az elérhető legfrissebb Banks csomagot használom.frozzy:
Gyorsaságra egy kicsit lassabnak érzem az etalon temasek KK-től.Kb SlimKAT szint.
Extrákban sincs úgy eleresztve és a RAM kezelés is gyengébb picit.
Éjszaka meg egész korrekten kajált:
Kb 2%.
Van róla Video review a topicban, érdemes belenézni. -
SN2O
aktív tag
Na pont azért akarom felrakni mert videókban is látni,hogy baromi gyors...plusz ugye 4.4.2
És mennyire stabil, fagyások?Illetve van ami nem működik így a telón?(pl:autó fényerő,wifi,bluetooth,nfc,stb...)
És most az is érdekelne,hogy mi takar a kaotikus akkuhasználat?Köszi
-
r0by
addikt
Tegnap óta édesanyám vigyázó kezeiben van, sajnos (nekem is nagyon bejött)... Gyári 4.0.4 állapottal kapta (miután kipróbáltam az összes főzött cuccot) egy wireless-t tudó SMC router társaságában. Nagyon örült neki, nem hitte el, hogy 2013 végén ilyen techinika birtokosa lehet... Idegen neki, de nagyon ráizgult, 10 percenként hívogat, mintha nem tudnám a dolgokat, amiket Ő felfedez
Pedig nem karácsonyi ajándéknak indult, de így alakult, szenvedett már egy ideje a tesómék által összerakott lowend PC-vel. Az egeret nem tudta megszokni, viszont az érintés gyorsabban ment, ahogy néztem..Szerk: talán Off-ba kellett volna tenni, de most már mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest