- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Icetee #83861 üzenetére
Ha mondjuk Gabe96-tal cserélteted, akkor nem fogják kiszúrni, mert ő profi módon a Loca ragasztóval csinálja, így az eredmény teljesen gyári lesz. Senki nem mondja meg sem kívül, sem belül, ha nézi, még egy centiről sem. Itt a ph-n megtalálod a hirdetését, hivatkozz rám nyugodtan. mondd, hogy én küldtelek.
Megpróbálkozhatsz te is a cserével youtube videó alapján, de nehezebb a gyakorlatban, mint ahogy a videókon kinéz.
-
Yeffy
veterán
válasz
Icetee #73596 üzenetére
mindegyik alapon azon van, de a *31#-et kell levennem, csak így meg annak a kb 10 számnak, akiknek engedélyezném a hívószámkijelzést, ezután valamit ki kell találnom. mivel ez ilyen félig céges, félig magántelefon, és olyan embereknek, akikkel max 1x akarok egyeztetni, nem óhajtom kiadni a számomat.
nagyon fasza
-
lafaty80
addikt
válasz
Icetee #73218 üzenetére
Eddig csak a leaked romra volt jellemző, de belakott 4.3-as mk6-nál én olyat tapasztaltam, hogy néha 15-20mp mire reagál a kikapcsolt kijelző.
Nem tudtam mihez kötni, mert nem volt futó alkalmazás/folyamat, ami megfogta volna, és ez is kb. 4-5 nap után. Egy restart segített neki.
Most a svájci rom van fent, eddig kopp-kopp
-
válasz
Icetee #59829 üzenetére
miért számláznának?
a számla csak speciális esetekben bír jelentőséggel, például ha nem javítható egy készülék, és cserélni sem tudják azonos típusra, másmilyet meg nem köteles lefogadni az ügyfél, így elállásra kerül asor, ekkor pedig tudni kell, hogy mi az az összeg, ami visszatérítendő, és ennek csak számla képezheti alapját, mivel a vásárláskor kifizetett összeg a mérvadó. -
bencze
senior tag
válasz
Icetee #35959 üzenetére
Én utánaolvastam kicsit az akkumulátoroknak, főleg az xda-n és nekem is az jött le, hogy a gyárinál nem biztos, hogy van jobb. Valaki nekiállt leméregetni a valós kapacitást, a jobbfajták max elérték a gyári paramétereit. Ami többet tartott az csak az egyes(!) nagyméretű akkumulátorok voltak. Viszont azokról is olvastam negatívumot, hogy pár hét / hónap után már érezhetően csökkent a kapacitásuk.
Az én fantáziám az itt régebben említett 6300 mah zerolemon mozgatta meg ami akciósan volt 25$ amazonon, de sajnos nem szállítanak ide. Nem tudom milyen minőség de többen írták, hogy tényleg 3 napot viszi a készüléket. Hogy mennyit tart, azt nem tudom... de az tény, hogy gyakorlatilag egy tripla 2100 akkumulátor hátlapba beépítve, ami nagy és ronda de legalább hihetőbb, hogy működik
Ja, azt írják fél nap feltölteni.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2102546
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Icetee #35967 üzenetére
Bizony így van!
unángyártott akkut nem szabad venni, kb. semmilyet!
És ha EREDETIT akar venni valaki, megjegyzem, hogy én is vettem egy "eredetit" pót akkunak, de amikor megkaptam és betettem majd az NFC-n akartam küldeni valamit, kiderült, hogy NEM tartalmaz NFC antennát, ami arra utal, hogy az eredeti sem eredeti, amit vettem egy nagykerben!
Nem volt drága, de szóltam nekik, hogy nem tartalmaz NFC antennát és vegyék vissza...
Állítólag beszereznek majd antennás gyári változatot is, de ennek már 2 hete és nem történt semmi..Vagyis, ha valaki eredeti akkut vesz pót aksinak, az úgy tudja leellenőrizni akár még a boltban is, hogy valóban eredeti-e, ha rögtön kipróbálja az NFC-t... (elég egy PAY PASS -os bankkártyának a chipjét a teló hátlapjának közepéhez érinteni, ha felcsippan a teló akkor ÉRZÉKELI az akku a chipet, vagyis van benne NFC antenna) ez alapján, ha működik akkor EREDETI és érdemes megvenni!
-
premete
veterán
válasz
Icetee #35959 üzenetére
Pedig vannak olyanok az ebayen is, amelyek többet bírnak a gyárinál, 20-30%-kal, de azok nem az ilyen féldolláros bóklik, mint amit vettél, hanem kb. 10 dollárba kerülnek, ilyen például az Andida.
Azt se gondold, hogy a Samsung a legjobb, a legdrágább akkut teszi bele, ami technológiailag elérhető, hanem azt, ami gazdaságos neki. -
tzl
senior tag
válasz
Icetee #31358 üzenetére
Ekkora kapacitásnövekedést ugyanolyan technológiával, ugyanakkora méretben nem lehet elérni. Vagy a méretet kell növelni (ilyen megoldás van, kapsz mellé másik, öblösebb hátlapot), vagy más technológiát kell használni. Kicióccó kínai akksiknál egyik sem lehetséges, ezért a harmadik megoldást választják, autós kifejezéssel élve a mentális lóerőt (Nófír matrica +2 Le, hátsó típusjel leszedése, +3 Le), vagyis simán átmatricázzák a gyárihoz hasonló kapacitású, de óccsó akksit.
Csak, hogy érzékeld, moto defy akksi 1540mah, dupla vastagságú akksit 3500mah-nek hirdetik, a valóságban kb. 2800mah. Tehát nincs 100% kapacitásnövekedés sem, 100% méretnövekedés mellett. -
apaszka
veterán
válasz
Icetee #31361 üzenetére
Én sok cuccot rendeltek az ebay--ről akksit is rendeltem az asszony régi telefonjába, nem volt gond vele. Viszont ennek nem tudom milyen az aksija. A nokiában van egy csip , ami vezérli, és figyeli a hőfokot....., abba nem ajánlott szart rakni, mert ha szétrobban, gari nincs. Ennek utána kell járni, és ha nincs benne védelem, mehet bele olcsó is akkár!
-
apaszka
veterán
válasz
Icetee #28685 üzenetére
Én is a fiam account-ján nézelődök ott! Engem is kitiltottak hasonlóért,mert én voltam az elszenvedő!
Mikor írtam nekik,az a válasz,hogy forduljak bírósághoz,ők semmit nem tehetnek! Ennyi volt!
De nem érdekel,mert drága,és rizikós a vaterás vásárlás!De a munkatársamén is a Samsung figyel,már mint a neve! Holott gagyi ,játék!
tapaizo
Így van!
-
-
GrooveHero
addikt
válasz
Icetee #22656 üzenetére
De az benne a jó, hogy gumi a hátulja, szóval sztem csúszásálló. Lehet, hogy nem lesz olyan szép tőle a telefon, de amikor a 100 papír kicsúszik a kezedből a és a földön landol a kijelző meg csak úgy fröccsen, akkor majd meggondolod, hogy szépség, vagy biztonság. Én azért választom ezt, mert a fekete a sárgához amúgy is jól megy (méhecske
), meg még védi a is a telefont a szilikon tok, van rá esély, hogy a becsapódés erejét valamennyire elnyeli és nem rottyan szét azonnal a telefon, hogy utána 60+k-ért rakathassak bele új kijelzőt
lajki7 bezony
sztem 5k-t simán megéri. Aztán ha vastag lesz, vagy nemtom, akkor meg vagy elpasszolom itt vkinek
, vagy félrerakom, oszt nézek vmi vékonyabbat. A linket amit mutattam ot csak maga a kétrészes tok van. 1 ezressel drágábbért van fóliával együtt, kinek hogy tetszik. Bár a fólia szetm nem lehet olyan jó minőségú, mint amit varszegig kolléga írt, bár ki tudja
-
highness
tag
válasz
Icetee #22040 üzenetére
Ha magyar gyári garipapírt kapsz, akkor kicserélik. Én azt írtam, hogy amit linkeltél, azok nem biztos hogy gyári garival vannak. Erre írtam, hogy mindenképp kérdezz rá, ha azt szeretnél, nehogy félre értsétek egymást a bolttal.
(#22038) JimBeam007: Milyen színűt vettél?
-
Icetee
aktív tag
válasz
Icetee #21948 üzenetére
Közben megtaláltam: "A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni."
Elég jó árban van a gyári garanciával, kössz a tippet!
130-ért a 32GB-os az szerintem korrekt. És itt is vannak nem messze tőlünk. Lehet (ha végre sikerül eladni a telefonomat) itt fogom megvenni. -
Roxbury
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest