- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
lafaty80 #74641 üzenetére
Igen, ez a legnehezebb, amikor dönteni kell, hogy most akkor mit is kéne venni...
A hétvégére több napra nálam lesz egy Note3 , barátkozni az éktelen mérettel. Amúgy volt már a kezemben és a rövid tapasztalatok alapján nagyon tetszett, csak ne lenne akkora...
Viszont ha azt nézem, hogy az S5 meg elvileg már csak alig pár hónapra van... Nem tudom..
-
SirRasor
addikt
válasz
lafaty80 #74594 üzenetére
Átveszem a helyed
Már annyira kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó, mint amilyennek gondolom/olvastam/javasolták
MÁS: létezik olyan spec. infó, amit egy kezdő S3-as tulajnak tudtok ajánlani? Most 4.3-as svájci rom van rajta és nem is nagyon piszkálnám, csak néhány nem kellő programot fagyasztanék.
-
Gizmo94
veterán
válasz
lafaty80 #74617 üzenetére
Lg G2-t nem javasolnám, volt nálam pár napig.. Borzalom piacos műanyag, S4-nél gázabb, bár brutál kijelző.. ha meg tudod szokni a hátlapi gombokat.. Nekem nem sikerült, elvetve.. Jahh, Note3 tuti, de nagyon nagy.. Azért még gondolkodom...
laci Akkor a telefon ajánlatokra még várunk.. Majdcsak jönnek. Állítólag az S5 valami rettenetnek várható.. Remélhetőleg nem rossz értelemben lesz az..
-
[P]laci
senior tag
válasz
lafaty80 #74617 üzenetére
karácsonykor majd leesett az állam... a nóta 3-at online a t-nél 130k-ért vesztegették a legalapabb előfizuval...
abszolút bestbuy volt.
(#74616) Gizmo94: valószínűleg tabletek (mint a fentebb linkelt), hordható (a wearable sokkal jobban hangzik
) eszközök, tv-k és homesync utódok lesznek, telók meg sajnos nem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
lafaty80 #74594 üzenetére
Mi lesz az utód?
Amúgy én is eladtam az én kis rettenetemet. A porrátört kijelzőüveget kicseréltem egy hibátlanra, a nemlétező hátlapot pótoltam egy 2000-ért vett gyárival (thx Fagyallo) ,a fossákopott kék keretet lecsiszoltam vízpapírral elegáns feketére
és bár nem árultam, de került gazdája 65-ért, noha mindezt közöltem a vevővel..Így sajna megváltam én is szeretett kis S3-amtól.., Amint az S4-től is meg fogok hamarosan.
-
murrencs11
csendes tag
válasz
lafaty80 #69805 üzenetére
Igen, igazad van, masfel eve megvan a telo, es eddig eszembe se jutott belepiszkalni. Tegnap vagy 6-7 orat toltottem magyar es angol forumok, leirasok, cikkek olvasasaval. Ezert is lett efs mentesem. mindent probaltam megcsinalni amit itt s mashol is olvastam, es hidd el nagyon felek, hogy teglasitom a telefonom. Sejtettem, hogy a 4.3-as efs nem lesz jo, mert olvastam rola, de azt is olvastam, hogy ha ujra 4.3at rakok fel azzal visszaallithato. Csak esetleges alternativ megoldasok erdekeltek. Es ezuton is koszonom a turelmeteket es azt a millio hozzaszolast amit irtatok, es amikbol rengeteget lehet tanulni.
-
-
Gizmo94
veterán
-
Rocky975
senior tag
válasz
lafaty80 #69200 üzenetére
Pontosan.
Lecseréltem az advance-t erre de elmaradt a hubazzededúrva érzés.Laggolás akadás hegyek egy ilyen kategóriáju telefonnál....vicc.
Megfordult a fejemben,hogy ezt adom el és az advance-t tartom meg.
Az hozzá tartozik,hogy az is rohadtul laggol JB-vel.
De kipucolva cocore kernellel odaver sebességre az s3-nak.
Most,hogy rootoltam ès kipucoltam kezd tetszeni az s3,hozza az elvárt sebbességet,érzèst. -
[P]laci
senior tag
válasz
lafaty80 #69084 üzenetére
itt nézted már?
Settings > Cyanogenmod Settings > Interface > Status Bar Tweaks > Battery Percentage
(#69086) snow2014: CF-Auto-Root
-
Bubukain
senior tag
-
mroland78
csendes tag
válasz
lafaty80 #68385 üzenetére
1 fileost. Másikat nem találok sehol. Lehet egy repartos MG4 jobb lenne. A képen látható állapotról van mentésem. Azon látszik, hogy PDA/PHONE MG4, a CSC Pedig MH1. Mekem csak MG4/MG4/MG2 romom van. A flashelés, gondok a mentés után történtek. Rootolás után első dolgom volt a mentést megcsinálni. Szóval egy full tiszta mentésem van
-
apaszka
veterán
válasz
lafaty80 #68278 üzenetére
Már alkuban vagyok 3 faluval arrébb egy rendőrrel,így én max 10 re gondoltam ameddig elmegyek. Most írtam neki,kíváncsi leszek mit mond. De egyenlőre 5 jobb lenne. Új kábelt adok hozzá!
Ja és szűz lesz a teló! De amúgy is gyári ROM van most is rajta!
És tényleg semmi baja,és szinte új! ( egy hónapos )
Nincs KNOX. -
apaszka
veterán
válasz
lafaty80 #67641 üzenetére
Régebben írtam , hogy úgy lesz a frissítés, hogy az új dolgokat a playre rakják, és onnan lehet letölteni. Nem lesz tovább ROM olás, hanem így oldják meg.
Fél éve majd fejemet vették itt, hogy mekkora hülyeség ez.
Szóval ilyen lesz a négy már.Ez jó lesz, főleg ha a 4.3 at megkapjuk alá minimum.
Ha kijavítják a vackokat, akkor lezárhatják a bootloadert is. Nem lesz gond, mert személyre tudod szabni a rendszer. Ha a kitkat megjönne nekünk is, akkor főleg jó alap lenne,a továbbiakhoz. Új lesz a launcher is ami állítólag fasza lesz.
Hát majd meglássuk.
De legyen igazam.Szerk.
Ne vegyétek fejem, ha nem így lesz. Köszönöm.
Jó munkát, és szórakozást mindenkinek. Én dolgozom most, így telefonról vagyok. -
apaszka
veterán
válasz
lafaty80 #66907 üzenetére
Bocs mobilról volt,és az a fránya helyesírás javítás... Kikapcsoltam !
Tehát!
Még annál is jobb.
25. másodpercben van a szabad RAM
Nincs gondom vele, hogy kevés az egy giga ram.
-
nggabi
félisten
válasz
lafaty80 #66446 üzenetére
nekem van itthon
bezzeg s2ből ki vagyok fogyva amire van kereslet
AndrewTdi: öröm bódottá ha tölt, legalább megúsztad a panelcserét. mostanában egyre gányabb panelok jönnek kóreából, a fele kb kuka is azonnal.
foxymaxy: előbb vagy utóbb de mindenkivel találkozok
vagy én vagy a szarvasi mester
-
-
Bigyo13
őstag
válasz
lafaty80 #66012 üzenetére
Teljesen egyetértek.. és nem értem a többieket, hogy miért nem értenek egyet a LÉNYEGET leírtad jól!
És én jó pár embert ismerek akit ZAVAR az S3-nál a mikrolag és röcögésengem is nagyon zavart és szept. 30-ig úgy kellett használnom, hogy nem jött rá javítás (új fw), most már nem annyira lassan tölt be a tárcsázó és a telefonkönyv... de erre kellett várnom nekem7 hónapot!!!
És azért ez messze nem vásárló barát hozzáállás a Samsungtól!
Amúgy azért zavarja az embereket a tárcsázó lassú betöltése, mert ezek az alap dolgok egy 5-6 éves bármilyen telefonnál nem voltak és megszoktuk, hogy azonnal megnyílnak..
És ez így is lenne most is normális.. főleg, hogy már a többszöröse a memória méret a telefonban, mint annó...
Na ennyi... -
visionbp
tag
válasz
lafaty80 #66002 üzenetére
Eltűnődtem ezeken, amiket írtál...
Nem feltétlen osztom, sőt.
Indulj ki ebből a topikból. Hány aktív felhasználó van? 30, 50? Mondd, hogy száz. Ehhez képest hány S akárhány tulaj van az országban? Vélhetően több tízezer, de legyen százezer.
Szerinted mennyit érdekelnek közülük a bugok, az optimalizáció, az os-verziók motorjainak különböző mértékű javítása vagy alakítgatása? Vagy éppen a sokféle rom?Rossz hírem van: ezt a százat, meg még mondjuk kétszázat. De legyen összesen ezer. A többi, a 99 ezer átlag júzer használja a telefonját, és pont lesz@rja, a microlaggot, azt, hogy 1 vagy 2 giga a ram, azt, hogy hogy 0,7 vagy 2,4 mp alatt nyílik a tárcsázó. Baromira nem érdekli, hogy milyen kamera app-pal csinál fotókat, mert neki az a fontos, ami képen van, a kutyája, a gyereke, a virága és a tengerparti nyaralása, és nem foglalkozik megapixelekkel, allshare-ekkel, mert a képet megnézi meg megmutatja a telefonján, akinek akarja, aztán jónapot.
Apaszka, egyébként nagyon bírom a beszólásidat, de ez a "ha mi elpártolunk, akkor aztán jaj lesz a samunak, és ha mi elpártolunk, akkor lehúzhatja a rolót" című mondásod egészen finoman szólva vicces
Komolyan azt gondolod, hogy a Samsung (nézzük csak a mobil üzletágat) jövője a prohardver.hu Galaxy S III Csúcstámadás című topikjában vergődő néhány tíz advanced user kedvétől és esetleges "átpártolásától" függ? Ne tréfálkozz már
OFF: ez pont olyan, mint amikor a Hatvani Hírlap 1944-ben azt a címet találta adni a vezércikkének, hogy "Utoljára figyelmeztetjük Angliát!". Be is fostak tőle Londonban...
Olvassátok el az előző négy hsz-t: szerintetek a szomszédom, Klári, aki egy 34 éves nagyon vagány csaj, pénzügyi góré egy multinál, S3-mal a retiküljében, mikor foglalkozik ilyen kérdésekkel?
Tetszik neki a Samu és utálja az ájfónt. Egyébként S5-re vár. És őt is éppen nem érdekli, hogy mennyit esik egy óra alatt a töltöttség, mennyit laggol a nemtommi, és hogy megy rajta a gta akárhány... Csak mondom
-
LouiS22
veterán
válasz
Te magadból indulsz ki, a felhasználók 99 százaléka nem foglalkozik roottal, nyitással-zárással, csak használja a telefont. Pont leszarja a mikrolagot, röcögést, meg hirtelen nem is tudom, hogy mi szokott még a slágerjelző lenni.
Bónusz kör: ameddig teljes pályán tarolja a Samsung a piacot (akár zárt bootloaderrel, akár nyitottal), baromira nem fogja őket meghatni az a vélt vagy valós siránkozás, amit techblogok/fórumok hasábjain olvasnak. Ha meg valaki lelép és más modellt választ? Van ilyen, de van 10 új vásárló.
-
válasz
sok dologban nem tudok azonosulni az általad leírtakkal, elég csak egymás mellett használom például az s3 és az s4 telefont, de az s4 esetén pláne igaz, hogy nagyon sok dolog javítva lett, nem csak az s3 viszonylatában, hanem az első és az újabb firmware verziók tekintetében is, s4 alatt nincsenek már - az említett - hibák az újabb firmware verziók alatt.
átpártolás? sok más gyártó már alkalmazza egy ideje a zárást.
a zárás nem jelenti azt, hogy nem tehető fel módosított firmware, csupán csökkenti azon hibalehetőségeket, amiket a felhasználó követ el, aztán a gyártóra próbálja verni, akár gariztatás árán...
a magam részéről az sem zavarna, ha semmilyen módosított firmware verziót sem lehetne feltenni a telefonokra, és ebből is lenne haszna a gyártónak!
benéz valaki egy telefon témájába, és ott mit lát? nem működik a wifi, nem jó a kamera...stb, és bizony nem olvas vissza rendesen - persze ez legyen az ő hibája is, ne csak azon felhasználóé, aki nem írja oda, hogy milyen firmware alatt adott a hiba -, hogy módosított meg teszt firmware verziók alatt adott a sok probléma, és gyártóival semmi gond, hanem csak azt látja, hogy mennyi gond van adott telefonnal, és az fog rögzülni benne, hogy milyen pocsék ez meg az a telefon, tele hibákkal a témája... -
törölt tag
válasz
lafaty80 #65286 üzenetére
Nekem olyan van, ami sima hàtlap, és az is lefogja a jeleket, de nem nagyon. NFC meg nem érint. Viszont ez màsnak tünik, itt tartanék töle, hogy
-jobban lefogja a vételt,
-karistolja a telefon külsejét
-könnyen karcolódik
-nem annyira mutat jól, mint a képen
-leejtésnél horpad, ergo olyan, mintha fémre ejteném a telefont...
De ha nekem nagyon tetszene, tuti bepróbàlnàm. -
csikoszo
csendes tag
válasz
lafaty80 #64748 üzenetére
4.1.2 gyári rom van rajta.
Végső elkeseredésemben megtettem ezt a lépést. Most várok egy hetet, megnézem, mik a tapasztalatok."FrankMonzano": Egy halom alkalmazás van telepítve, ezért is hezitáltam a gyári visszaállításon, de rászántam magam.
Az OTP app-tól kezdve a szépkártya egyenlegig az angol szótártól a maxton böngészőig minden "földi jóval" volt telepítve.
A Bass boosterről nem is beszélve.
Nem tudom, hogy melyik okozhatta a problémát vagy esetleg más jellegű a hiba, de nagyon szeretném, ha a gyári beállítással helyre pofozhatnám ezeket a dolgokat.Ha nem boldogulok, még jelentkezem.
köszönöm a segítőkész hozzászólásokat. -
FrankMonzano
őstag
válasz
lafaty80 #64714 üzenetére
Regebben egyszer felraktam a cm-et,akkor nem jott be. Ez a 10.2 most viszont mas... 09.18.-i frissites van fent nalam,es meg vagyok vele elegedve. A gyari samus rendszerhez kepest sokkal jobb. Irtak az akksi meruleseket paran,szerintem kb mar ugyanazt hozza mint a gyari es sebessegben eg es fold. Csak igy tovabb CM!
-
znagy69
őstag
válasz
lafaty80 #64714 üzenetére
Mire írtál fel is raktam 2. romnak. Nagyon tetszik, de mint írtam is cm után sajnos részemre katasztrófa. Nem mondtam le róla, majd még barátkozom vele. De szerintem működésre ég és föld. Minden egyéb igaz amit írtál és jobban tetszik mint cm, de sajnos nálam lassú. De a MIUI-k között ez eddigi legjobb a beállítási lehetőségek terén. Az egyébként még egy információ, hogy már s1 és s2-n is észre vettem, hogy nem minden készüléken (s2-s2) működik ugyanúgy ugyan az a rom. Ezt már nálam okosabbak is megállapították. Köszi a válaszod.
-
Balazsk988
csendes tag
válasz
lafaty80 #63140 üzenetére
Ők csináltak egy "kalibrálást", de amint azt megtudtam az semmi, csak ők is csináltak egy hard resetet.... holnap fogom felhívni őket, hogy azért ez nem így működik. De most azért feleslegesnek tartom felküldeni újra, hogy egy hónapig ne legyen nálam a telefon és ők meg ne csináljanak vele semmit. Ezért gondoltam, hogy hátha itt találkozott valaki ilyen problémával és tudna valami tippet-trükköt rá.
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest