Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
havri1
félisten
válasz
AllTheBest #84926 üzenetére
Ez lesz a te progid
-
havri1
félisten
válasz
AllTheBest #84922 üzenetére
Pont most írta kelzsoca is, én se szoktam privátban segíteni két okból :
- 99%, hogy itt is le van már írva
- Ha új dolog, és megoldásra kerül a hiba, mást nem húz ki a szarból később.
Írd le itt, hamarabb kapsz választ valószínű, amennyiben nem 99999999x feltett kérdés.Romcsere menete :
- Rootolás, lehetőleg autoroot-al.
- EFS mentés kelzsoca appjával (nem a faterjával) play--> efs
- Odin 3.09 letöltése - amennyiben gyári romot szeretnél
- CWM feltelepítése, amennyiben főzött romot szeretnél
- Megfelelő rom letöltése, zip kártyára/eszközre másolása
- Full format, majd cwmből fel a rom
- Vagy ha gyári, akkor odinnal felrakni a gyárit,
- Gyári adatok visszaállítása -
havri1
félisten
válasz
AllTheBest #84919 üzenetére
EFS-t ments!!! Ameddig ez nincs meg, semmibe se kezdj bele..
Aztán összefoglaló, friss linkeket meg itt össze tudod szedni az utolsó pár hsz-ből. -
havri1
félisten
Köszi!
-
havri1
félisten
Valaki segítenek sammobileon ( vagy akárhol, de gyári, garira) keresni egy vodafone-os romot i8190 (s3mini) -re?
Csak telenorost találtam. Most vagy nincs, vagy csak a listában nincs, de keresni kell, amire nem jöttem rá..
thx! -
havri1
félisten
válasz
csimicsumi #84783 üzenetére
És az hogy működik?
-
havri1
félisten
válasz
Krissz1983 #84754 üzenetére
Nem lesz rá, csak portolva úgy néz ki.
-
havri1
félisten
válasz
vati182 #84669 üzenetére
Sok ilyen lista van, de nekem mind bugosnak tűnt. Voltak dolgok, amiket nem is találtam a listában, volt, ami a listában volt, de a telefonban nem. Volt, amit ajánlott, letiltottam, és jöttek a bajok.
Alapvetően én azt csináltam, hogy amiről tudtam, hogy mi, és nem használtam, letiltottam. Vrtam kis időt, használtam, ha nem okozott gondot, haladtam tovább. 1 hét után volt egy gyors rom így. Aztán persze jött az FR, mert valami mindig voltLegjobban a rom cleaner vált be. Ami alapban bele van integrálva a pucolásba, nekem csak azt szedte le. 80%.ban a samus szarokat kb..
-
havri1
félisten
válasz
Toncsiii93 #84612 üzenetére
Legfrissebb gyári, igény szerint kipucolva.
Tökéletes. -
havri1
félisten
válasz
scorpio74 #84487 üzenetére
A samsung appok nem esznek nagyon sokat, inkább "belakják" a telefont, főleg, ha a 90%-át soha nem is használod.. Felesleges.
Ami sokat eszik szvsz: Facebook, facebook messenger, viber, whatsapp, Skype (tehát a folyamatosan háttérben futó programok).Alapvetően úgy néz ki ez az egész, hogyha minél több ilyen program fel van telepítve, értelem szerűen jobban merül.
Kijelző viszi a legjobban az akksit. A fényerő döntő. Pl rajottem, hogy érdemesebb az automatikus fényerőt mellőzni.. Inkább manuálisan. Így nem "villog" sose, egyből fix értéken van. És mintha jobban is bírja szuflával..
-
havri1
félisten
válasz
pockhome #84408 üzenetére
40k körül már nem fogsz találni garanciásat szerintem.
Én 60k-ért adtam el nemrég, azon decemberig volt gyári gari.Hamar? S2-nél sokkal jobb. 1-2 év alatt kb, de használattól függ erősen. Fényerő, stb
Aki odafigyel a telefonjára, az 11 hónaposan kicserelteti az akksit, töltőt, 24 hónaposan meg a kijelzőt garanciában.. Szvsz -
havri1
félisten
válasz
pockhome #84405 üzenetére
IMEI legyen rendben, gondolom garancia már nincs rajta. (ha garis esetleg, akkor sokmindent meg kell nézni még)
Gyári tárcsázóba *#06# és az ott megjelenő IMEI legyen az akksi alatt a matricán is. Ez nagyon fontos.
Kijelző ne legyen (nagyon) beégve.
USB port működjön, felvegye a töltést.Ilyen jellegű akadozás nincs, bátran megveheted.
-
havri1
félisten
válasz
VegyesTamás #84396 üzenetére
Erre gondoltam én is :-)
Frozzy: nem szenvedtem vele, pedig tetszett a rom :-)
-
havri1
félisten
válasz
kelzsoca #84289 üzenetére
+1
Viszont most 10 perce kb kikapcsolt kijelző mellett hallgatok egy mixet Note2-n, és eddig nem volt egy akadás sem. Közbe meg még wifin másolok is rá.
Végighallgatom, meglátjuk.
(Szerintem S3nál van a gubanc. Szinte ua a hw, és itt pl nincs az a tipikus 2mps kijelző ébredés sem) -
havri1
félisten
válasz
szylan #84260 üzenetére
Innen leszeded regisztráció után a Magyar független XEH 4.3 MK6 4 fájlos romot, majd kicsomagolod valahova a tartalmát.
- Leszeded az Odin v3.09 -et
- Telefont berakod bootloader módba,. Azaz kikapcsolod, nyomod a hang le + home+ powert. Amikor a samsung felirat megjelenik, a powert elengeded, másik 2-t nyomvatartod, bejön a kezdőkép, majd itt hang fel ha jól emlékszem..
- Alindítod az odint, rádugod a telefont így. Meg kell jelenjen az egyik porton a telefon, zöldel jelzi.
- A kicsomagold 4+1 filet berakosgatod a következőképpen :PIT : mx.pit
BL : BL_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar.md5
AP : AP_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar.md5
CP : MODEM_I9300XXUGMK6_REV02_REV04_CL1413323.tar.md5
CSC : CSC_OXF_I9300OXFGML1_2274953_REV00_user_low_ship.tar.md5Re-partition legyen kipipálva, és mehet a start.
Ha kész, és újraindult a telefon, akkor kikapcsolod.
Hang fel+home+power, bejön a recovery.
Itt factory reset, yes, majd wipe cache, yes.Ha végzett, restart. Ha elindult, vársz 3 percet, majd restart, és ekkor kezded el bepötyögni az adataid. Ha van hálózat, kéri a pint, mákod van.
-
havri1
félisten
válasz
szylan #84228 üzenetére
Ha IMEI tényleg rendben, csinálj most eg ymentést, lehet csak rosszul ment fel a modem, rom stb.
Ha megvan, egy tiszta telepítéésel tegyél fel egy MK6-ot.Odin, 3.09, MK6 + pit
Végén factory resetSzerk.: valaki linkelje be pls placi megáját, én nem tudom hogy kell onnan linkelni
-
havri1
félisten
Aki exdialer-t használ :
Érdemes a hardveres gyorsítást kikapcsolni, szerintem így gyorsabb.
A viselkedésnél pedig beállítani, hogy kiválasztotásra egyből hívja.
A keresésnél további mezőket kipipálni, így A találtatok pontosabbak. Pl anyu, apu stb ( ha egyéb mezőbe ilyenek is be vannak írva) -
havri1
félisten
válasz
gyuri81 #84102 üzenetére
-Rootolva legyen a telefon.
- meg kell venned az exdialer-t
- beállítások, beépülők, és ott xmissedcall plugint leszedni
- elindítva a plugint, kipipalod. Rakerdez A rootra, adod neki
- restart (nem fontos, de akkor 2x kell kipipálni)
- beállításokban keresd meg, hogy a gyári tarcsazót ne indítsa el -
havri1
félisten
Búcsúzom a topictól, jó társaság gyűlt itt össze
További jó romolgatást kívánok! -
havri1
félisten
válasz
VegyesTamás #84009 üzenetére
Pedig ezzel indokolta a samu..kevés az 1gb ram.
-
havri1
félisten
válasz
BandiHUN #83983 üzenetére
Alapvetően az a baj, hogy a TW nincs rendesen - szerintem (1x) - optimalizálva, és a TW-re alapuló alkalmazások.
Ha nem így lenne, akkor másik - szintén 1GB rammal rendelkező - készülékekre sem adták volna ki a 4.4-et.
Ezzel - szerintem (2x) - elismerte a Samsung, hogy az S3 esetében vastagon memória optimalizálási problémák vannak, amiket nem tudtak megoldani. (Ugyanis arra hivatkoznak, hogy a sima S3 azért nem kapta meg a 4.4-et, mert csak 1 GB ram van a gépben)Alapban mint mondottam, nekem az a problémám, hogy sok olyan eset van, amikor a droid bezárogatja a futó - és használatba lévő - alkalmazásaimat, mert pl érkezik egy viber üzenet, vagy hasonló.
Tehát pl kilövi memórából a tárcsázót, mert jön egy üzenet. És ilyenkor a következő hívásindításkor lassan nyílik meg a tárcsázó.Sokaknak ez fel sem tűnik, engem zavar.
Használható a készülék, semmi gond ilyen téren, csak vannak dolgok, amiket - szerintem (3x)- egy jól összerakott 4.3 esetén orvosolható lett volna. Inkább legyen egy két verziószámmal kisebb a kiadott android, de az jól működjön. Kapkodás az egész..
Nexus7-nél, S3 mininél, S2-nél miért nem merült fel bennem sose ez a kérdés?
Pontosan ugyanilyen környezetben van használva.Ha sértő voltam, elnézést, nem szándékoztalak megbántani, csak sokszor már fáj, hogy ugyanazt a témát próbáljuk megoldani itt a "szakmai" fórumon, amiről már sokszor kiderült, nem fogjuk tudni megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- TCL LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest