Hirdetés
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
Az akkuban van az nfc antenna. Így ha nem gyári akku van a telefonban, nem működik. Illetve van olyan, ami gyárinak tűnik, csak nfc nélküli...na az nem gyári, vagy nem ebbe való. Más lehetőség is van: nem érintkezik rendesen, vagy leárnyékolja a tok, ha van rajta és fémtok.
-
vinibali
őstag
-
Yeffy
veterán
bocsi, csak sok melóm van/volt.
nem ment fel, de a gapps-ot másodszorra nem értem, minek küldted, maga a ROM nem megy fel, az stat7ezik, nem a gapps.
mindegy, nemsoká nekifutok újra. 4.3 felmegy, másnem keresek régebbi kk-t
dbius: köszönöm a válaszodat, megnézem ezt a philz-t
mondjuk azt az archi-t, amit írtál, se tudtam feltenni, mert a telepítés felénél valami hibával leáll mindig. azt sem tudom, mi a tököm lehet
-
teo77
őstag
-
teo77
őstag
A hálózati és 3G hibák idő közben jöttek elő. Kb a 6. hónapnál, mialatt ArchiDroid volt rajta. Remélem, nem hardveres a hiba!
A back... - et csak azért tettem fel, hogy kidedüljön, "megjavul-e" a gyári romtól. Amúgy majd Archi kerül rá, ha rendbe jött. A V5 miben másabb? Egy linket küldj, please!
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Sima S3-ra való és bármilyen Recoveryvel fel lehet rakni, én TWRP-vel flasheltem.
Itt pedig a link a ROM-hoz: back-to-n00t-V9.zip -
Tibko8
senior tag
Ezzel nem lesz gond? Megmarad akkor az IMEI? Ha esetleg még se azért van rá megoldás hogy vissza állítsam?
Bocsi a kérdésekért csak inkább most kérdezek mint amikor már baj van. -
-
gurl
tag
https://romhut.com/rom/samsung-galaxy-siii-i9300/stockfirmware
i9300XXEMG4(4.1.2)
Nekem erre volt szükségem,mert 4.3 alatt is MG4 modemem volt,így az efs mentésem is ahhoz tartozott. Megpróbáltam ezt a 4.1.2-őt,és szerencsére sikerült. Ahogy felállt a rendszer,rendben volt az imeim(efs másolgatás nélkül). Olyan 4.1.2-őt szedj le,ami stimmelni fog a korábbi modemszámoddal. Hajrá!
-
szunyi777
őstag
Boeffla kernel cm Én az omniromot tennem fel. Nem a cmet. A cm kérnek csak kifejezetten csak cm11hez ajánlott.
-
Gizmo94
veterán
Ok.. hagyjuk.. Kijelzőcsere kompletten kerettel = Front panel csere. Gondolom, nagyon félrevezető volt a megfogalmazás. Tényleg nincs köze a kijelzőhöz, csak annyi, hogy tartalmazza a kijelzőt, egy megbonthatatlan blokk gyárilag az egész. A továbbiakban inkább hagyjuk a kérdést. Kezdek gondolkozni, hogy érdemes-e ide bármit berakni segítő szándékkal, vagy inkább hagyjam a faszba az egészet. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iPhone 13 Pro Max 128 GB 84% Független
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest