Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
A fiam Paranoid Androidot használ,arra esküszik. Tablett mod a mindene.dpi -átállítva neki,és a böngésző is füles ...
SteveJobs
SU van fenn,vagy rakott fel a ROOToláskor?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
havri1
félisten
android.forum,
erre keress rá, nggabi oldala, fent vannak a gyári romok.
Kicsit túrd meg a topicokat, valahol biztosan van 4.0.4 rom is. De annak van némi kockázata, tudsz róla?[ Szerkesztve ]
havri
-
apaszka
veterán
Nekem az irány nem tetszett a végén ,pedig sokáig használtam.
Nagyon OMNI portból áll ,és arra megy az egész szerintem.Yeffy DJ
Én elég sűrűn újra indítom. 1 nap,de 2 nap biztos. Ilyen versenybe nem tudnék benevezni.
Az asszony be tudott volna,mert mikor panaszkodott,hogy nézzem meg mert lassú a telója, néztem,hogy már vagy 2 hete nem indította újra.
Aztán rászoktattam,ha lassul ---restart ![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
Idézek:
This kernel is ONLY for SAMMY4.3 / CM11 / OMNI / TEMASEK (r3p2) !!!4.2.2-re, azon belül is csak a I9300XXUFME7 romra van egy darab custom kernel és az ez: Android 4.2.2 I9300XXUFME7 AGNi pureSTOCK v3.2!
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
1 napja van fent, egyenlőre azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik a T-s 4.1.2 után.
S4-es és N3-as portolt cuccok is vannak benne vegyesen, némelyik még most került bele, úgyhogy van, ami még nem működik.
Bár 2 FC-vel találkoztam a beállításokban, de nem tud zavarni, mert el lehet érni azt a felületet más úton is, úgy pedig be tudtam állítani amit akartam.
Nagyon akku barát (mint az emlgetett gyári svájci 4.3), tegnap délben telepítettem 100%-ra feltöltve az akkut, '1 óra képernyő használattal is most 77%-on vagyok. Ilyet azért a T-s 4.1.2-vel nem nagyon tudtam produkálni. -
SteveJobs
őstag
utolsó mozzanatba sikerült , de biztos vagyok benne , hogy elsőnek is ezt csináltam . egyszerűen fogalmam sincs miért nem akarta az igazat.
Wanam Xposed beállítása közbe kérte a superSu engedélyét amit már én meg adtam jóval előtte és próba képen rányomtam az eltávolításra ami root jogot kér és elfogadta csodák csodájára .Nemértem
Azért köszönöm a segítségeteket !
-
apaszka
veterán
Ahogy mondod+
Elmondom neked a véleményem! Nem neked címzem,hanem mindenkinek!
Sok S3 futkároz a munkahelyemen. Olyanok kezében is látom,hogy tök felesleges. Még sms-t sem tud írni vele,de ezt adták neki aranykártya pontokért....
Szóval,
Néztem és a nagy informatikusunk kezében is ezt a telefont.
Mondom neki ,frankó ugye ez a teló? Mondja jaaa,csak be van lassulva mint állat!
Ne csináld mondom,? Linuxon nőttél fel és ez gond?
A válasz,hogy ehhez nem mert nyúlni,de ha segítek akkor rendbe rakja,és még vagy 5 öt!
Fél iroda S3 al futkos+Mivel dagatt vagyok,és bezzeg van az irodában net ,így gyors kapott ROOT jogot,és recoveryt!
Kipucoltam neki,és a Greenify-t felrántottam neki!Ne tudd meg!
Nem ismert a telefonra!Már kérte be a többit! Én bezzeg elhúztam,mert kis pöcs vagyok a cégnél,így a kaja idő az szent!
Tehát én azt mondom,hogy egy ilyen telefon,igen is kívánja a gazdáját,hogy Ő legyen az úr felette!
Az új telóm is az első órában is ROOTolva volt,mint mind!
Ha valaki nem erre vágyik,,én azt mondom vegyem Lumiát,vagy almást!
-
SteveJobs
őstag
Ez az egy játék van rajt Candy Crush és ezt is Greenifyvel hibernálom.Ez a Google Playen belül még ezfut GcmService, com.google.process.gaps, android.process.acore GoogleLocationMan NlpLocationReceiver.
Jadro! De mért pont ennél? Elötte a Vk rom volt annak mért volt jó az akku ideje?Pedig az is CM alapú.
Hozzáteszem volt olyan temasek rom ami tökéletes volt.[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
Nem értem az egészet mert fel tettem a híres svájci romot,na most ha működött akkor jól csináltam igaz? Erre két nap múlva ette az akkut illetve tetű lassú volt.Másoknak meg jó! Most akkor mi van?
A nagyokat is meg kérdezném nem egyformák a telefonok pedig egy cég csinálja nem? Vagy mi a szarért van,hogy valakinek nem írja ki a neveket a 4.3 hivatalos rom.Nekem meg jó volt. Pedig ugyanúgy tette fel mint bárki más.Valami nem stimmel és nem értem ezt.
-
havri1
félisten
Én úgy vettem észre, hogy repartos rom után sokkal szebb az élet.
Értsd, gyorsabb, bugmentesebb a rom.
Mostani MIUI-t is a repartos MC2 (talán?) - re tettem, és nagyon meg vagyok elégedve.
Ellentétben azzal, amikor csak full wipe etc..
Ja, és mostanában minden rombolás előtt full formatot nyomok mindenhol, belső sd-re is. Azt is teleszemetelik a romok..[ Szerkesztve ]
havri
-
voyi
aktív tag
Teljesen jól. Mivel alapból custom kernelt tesz fel, ezért én az első bootolás előtt feltettem a gyárit, majd a bebootolás után újra visszamentem recoverybe,és feltettem megint a custom kernelt(boeffla). Innentől már ezzel a kernellel is működik rendesen a kamera.
Még annyi van, hogy a gyári launcher módosítva lett, gyorsabbak benne az animációk. Lehetőség van visszaállítani a gyári verziós normális animációsebességűt, itt:
[link]
Ezek az opciók vannak benne:
5x4 Grid,Disabled Scrolling,Disabled Rotation(Stock)
5x4 Grid,Enabled Scrolling,Enabled Rotation(Modded)
5x5 Grid,Enabled Scrolling,Enabled Rotation(Modded)
5x5 Grid,Disabled Scrolling,Enabled Rotation(Modded)Ezt én már nem próbáltam,mivel én nova launchert használok.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest