- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz trigorin #72898 üzenetére
A fényerő nekem is ilyen.
Más hibám is van :
BT headsettel (A2DP - Plantronics M55) ha jön egy hívás, felveszem a csúszkával..2 mp, semmi, majd recsegés a fülembe, és már 4 mp óta él a vonal. Persze másik fél már halózik.
Holnap rakom vissza az MG4-et, ez már vicc sajnos.havri
-
trigorin
aktív tag
válasz trigorin #72897 üzenetére
Ja, és semmit sem látok abból a híres remek memóriakezelésből. Mióta ez a rom van fent, általában 100 mega körüli a szabad ram. Nem mintha zavarna, mert az androidnak ez nem probléma, de összességében véve akkor is lomhább lett a készülék, mint korábban volt.
És még valami: ti tapasztaltok olyat, hogy ha mély álomból felébred a teló, elfelejti a fényerő-beállításokat? Sokszor csinálja, hogy aktiválom, és szemkápráztató ragyogással nyitja meg a képernyőt. Ilyenkor kicsit igazítok a csúszkán vagy oda-vissza csekkolom az auto fényerőt, és azonnal helyreáll a rend. De akkor is megint egy apró, bosszantó hiba.
[ Szerkesztve ]
-
trigorin
aktív tag
Használom pár napja a gyári 4.3-asat (MK6). Mit mondjak, értem én, hogy fasza a deep sleep, de azért néha tényleg zavaró, hogy másodpercekbe telik, mire felébred a teló. Ráadásul elkezdett a Bluetooth is laggolni zenelejátszás közben. Amúgy meg a back gomb megnyomásakor is általában dínó-módra reagál a teló. Ettől eltekintve nem gáz, de legalábbis semmiképp sem gázabb rom, mint bármelyik korábbi, pláne, amelyik ennél is pocsékabb volt
-
kelzsoca
félisten
válasz Reignman #72889 üzenetére
a T-nek mekkora munka ilyenkor módosítani a szoftvert
A szoftvert minden esetben a Samsung készíti figyelembe véve a megrendelő *igényeit, a szolgáltatók csak letesztelik a szoftvert, hogy az megfelelően működik -e
*igényei=hálózati, nyelvi, és egyéb az adott országra-szolgáltatóra vonatkozó dolgok (pl: bootlogo, csengőhangok, egyedi hátterek, előre telepített alkalmazások stb..)
[ Szerkesztve ]
-
-
storm3
senior tag
Mi van akkor, ha felrakom a telefonomra a Vodás romot pl., de én T -mobilos vagyok(és a telefon is T függő )
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Reignman
aktív tag
Laikusként kérdezem, kiváncsiságból, hogy az alap 4.3, illetve majd tavasszal a 4.4 veruió megjelenése esetén a T-nek mekkora munka ilyenkor módosítani a szoftvert, hogy függő telefonra is tölthető legyen?
-
Smylei30
tag
Neat v Omega 4.3 ? ugynezem mindkettojük egesz jol osszerakta a dolgokat. Omega 4.2.2 vel megvoltam elegedve regebben Neat romot meg még nemprobaltam. Valakinek esetleg valami tapasztalat?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
CHIPman
nagyúr
válasz [P]laci #72881 üzenetére
Néztem folyamatosan az oldalt ahonnan szoktam ezeket rendelni, és az első Spigen szállítmány S4/Note3-tól kezdődött Samsungnál. A hivatalos oldalról ennyiért rendeljen a hóhér, hacsak nem tudod valahogy megoldani.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, Thrustmaster TCA X-et
-
[P]laci
senior tag
válasz CHIPman #72880 üzenetére
kiegészítenélek azzal, hogy már nincsen s3-ra, az s4 megjelenéséig volt, utána már csak kiszórták a maradék készleteket, mert ahogy figyelem ez a cég kb csak az aktuális általuk premiumnak vélt készülékekre gyártanak termékeket.
Nekem mákom volt és sikerült még eredetit beszerezni angliából a hivatalos spigen ebay store-ból.
-
-
Dare2Live
félisten
Ts i9300 ra 4.1.2 a legujabb rom?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
[P]laci
senior tag
válasz Frozzy #72872 üzenetére
én amúgy nagyon szeretem ezt a tokot!
angliából az official spigen ebay storeból rendeltem, ismerős meg pont jött haza onnan, szóval megúsztam a szállítási költséget, mert helyben ingyen kivitték neki. 50%os akció volt, mert pont kiszórták a készletet az s4 miatt (mert mindig csak az aktuális csúcsmodellekre készítenek tokokat, nézzétek meg a honlapjukat), így kicsit több mint 4 ezerből megvolt.
(#72874) sid87: jaja... ezért örültem az ismerősömnek, mert így nem volt a szállítási költség, csak az a 4000 pár forint.
[ Szerkesztve ]
-
tothbalazs88
csendes tag
válasz Feenyx #72862 üzenetére
Egyáltalán nem lassabb szerintem. Nekem 3 napja van fent és meg vagyok vele elégedve. Sőt a telefonkönyv és beállítások sztem még picivel gyorsabban is tölt be.
Amúgy Kelzsoca EFS Manager programjával tudsz mentést csinálni és azzal is tudod visszaállítani , root jog viszont kell hozzá. (Google Play-en megtalálod)
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Frozzy #72869 üzenetére
nekem van még egy darab elfekvőben, igaz kék "kerettel"... mert kettőt rendeltem, mert az egyik sokáig nem jött meg, a másik meg 4 nap alatt...
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
ilyen tokot hol lehet venni?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
tcb
csendes tag
akinek ne adj Isten elment volna a hálózata annak ajánlom zuluman patchelt kernelét és modemjét:
cmwből felrakod a kernelt, utána modemet, utána tuti visszajön a hálózatod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918601&page=146
https://drive.google.com/folderview?id=0B6MIUd7HJudAWFNfYmhnMkNpWjg&usp=sharing&tid=0B6MIUd7HJudAbU5YaGkzOUowMG8
mg4 óta használom és mindig megoldotta a hálózati gondjaimat
(természetesen efs mentést nem pótolja uh az kell)
-
snow2014
aktív tag
ez a netrom eleg szepen muzsikal....eddig nagyon bejon.....nem egessz 24 ora hasznalat utan....szerintem ha lessz ujabb az meg jobb lesz....egyedul az a 2 gomb irrital de hozza lehet szokni
Mindég legyetek rosszak ;)
-
Yeffy
veterán
öcsém, hogy ezzel a telefonnal mindig szarakodni kell
most épp nem hajlandó feltenni a powerampot, mert szerinte 7,5 gb üres hely ellenére nincs szabad hely...
hát beszarok, de komolyanBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Feenyx
aktív tag
válasz tothbalazs88 #72861 üzenetére
És milyen programmal tudom majd visszaállítani az IMEI-t ha visszarakom a 4.1-t?
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném felrakni az S3-ra a 4.3-at. Jelenleg XEMC2 van rajta, mert T-mobile-os. EFS mentésem van már ennél a ROM-nál (az 1. hsz-ben említett EFS Professinal-el csináltam, remélem jó is). A kérdésem az lenne, ha felrakom a 4.3-at és esetleg szervizelni kellene a telefont, akkor vissza tudok térni a t-s 4.1-re, úgy hogy az IMEI-m nem száll el?
-
CHIPman
nagyúr
Valaki nem tudja véletlenül, hogy miért nem képes írni ez a szar a belső SD-met? MJ9 Googy kernellel, de kerneltől függetlenül csinálja. Olyan mappákat, amiben van fájl vagy másik mappa, azt megnyitja a gyökérből, de lejjebbi szinten már nem, egy 0B-os filenak jelzi.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, Thrustmaster TCA X-et
-
apaszka
veterán
válasz Bubukain #72856 üzenetére
Nem rosszabb.
De nem is jobb!
Ez a baj. Nekem egy sima CM kellene,ami gyári alapokon nyugszik.
Tehát a gyári 4,3 ,és akár az áruházból letölthető CM tuning hozzá.De ha ezt össze gyúrja valaki,azÉn tudnék mondani ilyen embert,de nem merem már csesztetni ,mert meg fog rám haragudni kel...ca!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Nekem az irány nem tetszett a végén ,pedig sokáig használtam.
Nagyon OMNI portból áll ,és arra megy az egész szerintem.Yeffy DJ
Én elég sűrűn újra indítom. 1 nap,de 2 nap biztos. Ilyen versenybe nem tudnék benevezni.
Az asszony be tudott volna,mert mikor panaszkodott,hogy nézzem meg mert lassú a telója, néztem,hogy már vagy 2 hete nem indította újra.
Aztán rászoktattam,ha lassul ---restart ![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Yeffy
veterán
válasz apaszka #72850 üzenetére
nekem kb egy hónapja volt, hogy járt a számláló kb 800+ óránál (én is el akartam menni 1000-ig), de sok volt a meló egyik nap, és elfelejtettem időben töltőre rakni. erre ez a f.s f.szán lemerült, és kikapcsolt
na mindegy, majd újévben megint próbálkozom
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Mond
senior tag
Kipróbáltam, jó stabill de pár alkalmazásnak nem adta meg a rootot, v22 és a v23.
[ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
A CM11 Temasek egyre finomabb... Temasek v23
Samsung Galaxy Fold
-
Laraxior
titán
válasz apaszka #72850 üzenetére
Olyan 1000-1200 óráig nem volt vele gondom, de már sokszor tölt újra, ha bezárok valamit, sokáig tart neki kilépni a főmenübe... De amúgy még működik Tapasztaltam olyan állapotot is, hogy már üzemképtelen volt a telefon, restart után jó volt.
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Úgyfest lassan elérkezik az újraindítás ideje, mert kezd lassulni, a memóriát sem tudja már rendesen kiüríteni
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
havri1
félisten
Egy minimálisan jobban gazdálkodik a szabad memóriával de itt is probléma az 1gigabájt ram. (4.3)
Talán a trim is gyorsított kicsit.
S2 sokkal jobban kezelte a ramot, nekem is van. Tök gyári, ki sincs herelve, és vígan működik ;-)Viszont nézd meg a másik helyen is. Beállítások, alkalmazások, és futó. Itt nekem jelenleg 220mb free van, a Samsung manager-ében meg 112mb. Szuper :-D
[ Szerkesztve ]
havri
-
P3Dr0
senior tag
válasz havri1 #72846 üzenetére
Igy jobb lesz szerintem. Most tesztelni kell. Vegigfuttattam CWM-bol a ROM cleant. Megvan a gyari ROM plusz mentesek (efs-is) ugy voltam vele toroljon mindent amit akar.
Szepen kitisztitotta a dolgokat majd utana raeresztettem a SuperchargerV6 scriptet megint a multitask beallitassal.
Igy most 500-550 MB kozott ingadozik alapbol ha egy bongeszo es meg 2-3 alkalmazas fut talan nem eri el a kritikus erteket ahol bezarogatna a programokat. Majd kiderul most tesztelem.
Telefont egyszer ki kellett kapcsolni mert az USB-re dugva ismeretlen eszkozkent jelent meg de a teljes ki-be kapcsolas megoldotta.
Gondolom azert egy erossebb multitaskolas vagy egy jatek meg ezt a beallitast is kivegezne. Sajnos ez az 1GB nagyon keves de azt nem ertem,hogy az S2-n JB 4.1.2 volt es ott nem okozott gondot egy egyszerubb multitask tevekenyseg.
4.3-as androidban vagy a 4.4-ben is ez a helyzet? Vagy ott jobban gazdalkodik RAM-al az android?[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Van multitasking, csak mivel kevés a szabad memória, így bezárogatja a futó appokat, ha újat nyitsz meg..
Én nem TB-vel fagyasztok, hanem kipucolom gyökérből ahogy van.
Erre van 2 app. Az egyiket volt fórumtárs mgterminator csinálta, egész jó
AppRemoverA másik szintén ez, csak XDA-s. [ROM TOOL] ROM Cleaner v4.0 | Remove Bloatware | Backup Apps | Install Apps/Mods
Előbbiben kézzel tudod kipipálni, mit szedjen ki/rakjon fel, utóbbinál van alapban egy txt, ami a biztonságosan eltávolítható szemetet szedi ki. Én mind2-t használom, jó. Kicsit javul vele a helyzet, 2-300 mbot el lehet vele érni napi használat közben.
havri
-
Frozzy
őstag
sziasztok!
melyik magyarországi gsm webshopban vagy debrecenben hol lehet kapni fehér S3-at gyári samsung garival ?
Köszi előre is a segítséget!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
P3Dr0
senior tag
Sziasztok. Par nappal ezelott nyugdijba kuldtem az S2-t es mivel egesz jo aron van itt (Svedorszag) S3 (GT-i9300) gondoltam veszek egyet. Ez meg is tortent. Majd miutan rootoltam a telefont es vissza tettem a regi appokat utana jott a hideg zuhany. Altalaban ha magyarorszagi ismeroseimet hivom akkor a VOiP buster-t hasznalom es mivel ingyen hivhato magyarorszagi vezetekes telefon nem ritka,hogy 40-50 perceket is beszelunk.Na most az S2-nel ilyenkor letettem kicsire a voipbustert es addig volt,hogy neteztem dolphin browserer es megneztem par dolgot minden gond nelkul. S3-nal letettem kicsire a voipbuster-t es mikozben neztem valamit a neten egyszer csak a telefon beszelgetes megszakadt.hmm....mondom mi a fene? Aztan rajottem gyakorlatilag nincs multitasking a telefonon! Mondjuk mar az elejen gyanus volt mikor a kezembe fogtam a telefont(sajnos mar vasarlas utan),hogy 832 MB-bol jo ha volt 100 MB szabad de akkor azt hittem biztos ennek igy kell mukodnie hiszem az S3-egy modernebb cucc majd megoldja.(Nem gondoltam,hogy igy ) Na szoval utana olvasgattam es sajnos latom,hogy rengetegen kuzdenek ezzel az eleg komoly betegseggel.(Nem is ertem a Samsungot hogy tehetett ilyet,hogy 150-100MB szabad hely marad a rendszer rambol)
Feltettem az XDA-n levo SuperchargerV6 scriptet amivel picit javult a helyzet de a veletlenszeru programbezaras meg mindig megmaradt.
A gyari fuggetlen ROM van fent (MG4), semmilyen kulon Task Manager progi nem fut ami befolyasolna a hatterben futo alkalmazasokat. (Nem is kene mert gyakorlatilag semmi nem fut 5-10 percnel tovabb a hetterben )
Az lenne a kerdesem,hogy van mar valami elfogadhato megoldas erre a multitaskingra?
Nekem custom ROM is megfelelne ha van valami jo nem ragaszkodok a gyari dolgokhoz.AP : I9300XXEMG4
CP : I9300XXEMG4
CSC: I9300NEEEMG2 -
bencze
senior tag
válasz Barcsik #72795 üzenetére
Elméletileg ez egy jó dolog. Állítólag tényleg kb meg is van a névleges kapacitása. Viszont amikor kérdeztem (majd 1 éve), nem szállítottak Magyarországra.
Azért kíváncsi lennék ha valaki megrendeli milyen-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
senior tag
válasz snow2014 #72830 üzenetére
Nekem a --VK-- rom felrakása után jelent meg az a két gomb. A fizikai gombokat helyettesíti. A jobb oldali a home gombot, a bal oldali a power gombot. Ugyanazok a funkciók, megnyom, hosszan nyom. Nekem az aroma részben volt egy kérdés, hogy akarom-e (bár elég furán, ezért alapból felment). Újra kellett futtatnom az aromát, úgy tudtam kikapcsolni az ikonokat, de a funkciójuk ott maradt ugyanúgy tudom használni az értesítési sáv jobb és bal szélére bökve.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
snow2014
aktív tag
erre gondolok. a jobb es a ball sarokban fent. megjelent a gyari lauchernel de nem azt hasznalom hanem az apexot de itt is jelen van
-
voyi
aktív tag
Stock 4.3-on rendesen működik-e nálatok az automata fényerő? Hiába állítom sötétebbre a fényerőt,majd jelölöm ki az automata módot, végig majdnem full fényerőt használ, és nem változtatja azt sötét-világos környezet váltásnál. Szoftveres problémára gyanakszom,mert teszteltem CM alapú romon, ott rendesen működik.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
snow2014
aktív tag
elfelejtettem kerdezni...gapps kell hozza ? es kernel ?
-
apaszka
veterán
válasz snow2014 #72814 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/hsz_72683-72683.html
Nagyon korrekt.
Raksz fel mit akarsz, és egyébként gyári tulajdonságok.
Jóóó[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
Nem kell szabadkoznod. Ez a minimum.
De nem értem. Két S3 van itthon, de ilyent nem észleltünk. Sajnos!?
Rakd újra szerintem a rendszert.
Én a tb -al a launcher mentem. A többit az áruház telepíti fel,a maradék meg a memkártyáról repül fel. Maxx 3/4 óra .
Mindig menteni,a lényeg.
Most nekem a tegnap ajánlott 4.3 van fenn aroma toldással.
Tényleg jó, és szerintem marad sokáig.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz apaszka #72808 üzenetére
ohh, de rendes vagy, hogy csak ezért felraktad, igazán megtiszteltél vele.
köszönöm, hogy foglalkoztál vele.sajna nem jöttem rá, fr-ezni meg nincs kedvem, így is egy hete nincs időm belakni, mert még mindig nem teljes. de ha minden kötél szakad, akkor sajnos muszáj lesz, mert ez aggasztó -.-
-
apaszka
veterán
Bocs de én is kerestem a megoldást neked. Semmi eredmény!
Ezzel nem tudok mit írni! De annyit tudodk,mondani,hogy a SIM ,és a tárhely ha rendben van akkor egyedi a baj.
Felraktam a 4.3 at,hogy megtudjam nézni neked,de itt minden OK.
Viszont a beállítássokkal játszottam,hogy a vezetéknév,vagy nem legyen elsődlegesen a rendezési lehetőség,így néha furán dobálta a sorrendet. Szerintem ott van a bibi nálad!De ha egy gyári vissza állítást nyomsz lehet,hogy jobb lesz?
-
[P]laci
senior tag
értem én hogy frusztrál, hogy nem kapsz választ a kérdésedre, de szerintem nem azért nem válaszol senki sem, mert bunkó f*szok vagyunk, hanem csak szimplán nem találunk választ rá.
bár ezt olvasd el: [link], mert lehet hogy van valami.
a legfontosabb rész:
you still need to first enable auto-updates for all apps and disable it one by one. This only applies to the Update All button if the store-wide auto-update is enabled.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
nocsak, nocsak, a végén még megérem, hogy kapok választ minden kérdésemre?
köszi, de ez sem jó. most ugye ki van lőve az auto frissítés mindenre, ha ezt belövöm ott, ahol "mutattad"? akkor az mindegyik alkalmazásra él, nem csak arra.
de legalább írt valakiBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
dbius
veterán
Én is megértelek, nincs semmi gond, csak leírtam a saját tapasztalatomat a témában.
Egy korábbi kérdésedre:
"nem tudja valaki, hogy be lehet a telefonon/play-en állítani azt, hogy egy-két alkalmazást NE frissítsen, csak ha én akarom? mert eddig csak olyat találtam, hogy vagy mindent, vagy semmit nem frissít..."Lehet, hogy találtam választ, ki kell próbálni.
Play áruházban lépj be abba az alkalmazás leírásába, amelyiket nem akarod, hogy automatikusan frissítse. Ekkor nyomj egy menü gombot, majd a felbukkanó ablakban az auto. frissítésből szedd ki a pipát.
Elvileg így nem kellene frissítenie azt az alkalmazást, amelyiket ily módon állítottad be, de gyakorlatilag nem tudom, hogy működik-e, ki kell próbálni!
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
értelek én maximálisan, jogos is, de nekem mondom, 10+ éve üzemel a funkció, tonnányi telefonon, hibátlanul. ezen a szaron is ment eddig, szóval ezért nem óhajtom cserélni, főleg, hogyha eddig ment ingyen, miért fizessek érte...
-
dbius
veterán
Az az igazság, hogy én is próbálkoztam az általad használt módszerrel, hogy az előtaggal együtt mentettem el a névjegyhez tartozó számot. Azonban nálam egyetlen alkalommal sem jelenítette meg a hívószámhoz tartozó nevet, ha épp olyan kontakt hívott, akit az előtaggal együtt mentettem el.
Szóval én amikor ezt a módszert próbáltam használni, nekem nem működött egyszer sem (vagyis a hívószámot rejtette, de a hívót nem társította hozzá híváskor a névjegyhez) - igaz, az még nem S3-mal volt, hanem Zte blade -.
Ezért kerestem olyan alternatívát, amivel szintén be tudom állítani, hogy ki esetében rejtse a hívószámot, vagy jelenítse meg, ill. hívás előtt tudjam eldönteni, hogy jelezze-e ki a számot, vagy sem. Erre viszont - többet is kipróbáltam - az említett Secret Sheep vált be csak. Lehet, hogy azóta jelent meg ingyenes és használható alternatíva is, mióta használom nem keresgéltem mást. Ez jól konfigurálható, amire nekem kellett, arra megfelelő.
Azt gondolná az ember egyébként, hogy ez alapfunkció kellene legyen minden romban, ha már régen a nem okostelefonokon is volt erre működő módszer - köv. híváskor rejtse a számot -.
(#72793) csomi3: Ez esetben csak úgy fogsz tudni mg4 előtti romot használni, hogy modemként az mg4-es vagy azt követőeket hagyod meg vagy rakod fel!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest