- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma93
újonc
Köszi szépen!
Végül váratlanul jött a megoldás, átraktam a sim-et egy másik telefonba, ott is ugyanez volt a hiba.
Ezután egy másik sim kártyát raktam a saját telómba, működött, ebből kiderült, hogy a simmel lehet a gáz.
Ezután visszaraktam a saját sim-et a saját telefonba, a hiba ugyanaz volt, viszont egyik pillanatról a másikra helyrejött és ennyi, hála az égnek,
még egyszer köszi! -
vinibali
őstag
ha nekem kellene most választni és nem CM lenne az, akkor a back to noot romot próbálnám ki
-
würzburger
aktív tag
Hiába írod ezt... a +1/3-os különbséget is lehet érzékelni...
Főleg, ha újraolvasod TomCat hsz-ét... akkor láthatod, hogy egy éjszakai műszak alatt 3x is töltené a mobilját, én ugyanannyi zenehallgatással még viszek is haza powert...
De természetesen lényegében igazatok van...Egyébként pedig nagyban befolyásolja az akku kapacitását a letöltött és használt appok is...
Gondolok itt pl erre... -
-
AMD_ok
őstag
Szamitogepre volt dugva, es ugy adta ezeket az ertekeket, valamint pont feltoltodott, mielott megneztem a programmal. (nem tudom ,ez szamit e valamit, hogy mar nem kellett fullon toltenie...)
Viszont mikozben telt egy pici ido, es meg az usb kabelen maradt, ujra kiirta az "akku lekapcsolva" dolgot, ugy, hogy hozza se ertem....
Most mar vegkepp nem ertem, de koszonom a valaszokat
Ha valaki gorcsot tud erre kotni, kerem, ne tartsa magabanUpdate: radugtam halozatira probabol, es detto ezek az ertekek jottek vissza (999, 1000, 1000 mA)
-
vati182
aktív tag
hmm akkor lehet nem is olan hosszú élettartamot nyom.. naponta nem húzom vele tovább?
Csak mert már nagyon azon vagyok, hogy veszek egy HTC one M8 hogy gyorsabb legyen a telefon és aksi tovább bírja, mert 2óra kijelző használat mellett 9 óra alatt lemerül. Ezelőtt jobban bírta... Nekem még mindig gyári rom van rajta de állandóan belagol mindenre még a swiftkey is soksyor írok és nem dobja időben a betűket meg semmit, hanem le van maradva... már nagyon unom hogy mindig laggol ... gyári legfrissebb Rom... 1gb rammal.... -
Dhampir
félisten
Hidd el, ez számomra sem meglepő, habár ez nem csoda, hiszen nem most használok először érintőkijelzős telefont.
Tuti ide vagy oda, nem akarok főzött romot használni, én a gyárival mindig elégedett voltam, nekem a TouchWiz launcher nagyon jól bejön.
Nekem fontosabb a jó készenléti idő, hogy bármikor elérhető maradhassak és én is elérhessek másokat.
-
Dhampir
félisten
Persze, a korábbi wifizések lezabálták a negyedét három óra leforgása alatt.
Ez a mostani érték rövid videózással, de sok napi telefonálással született. Mivel ez egy telefon, ezért telefonálásra többet használom, miközben élvezem vele az okostelefonos alkalmazások értesítési, szervezési funkcióit. :-)
-
gery14
senior tag
Hát igazán jó kérdés felkeltem lehúztam a töltőről leraktam az asztalra megtöröltem a kijelző és akkor látom hogy ott valamiért elengedte a ragasztó. nekem 2éves lesz 2012Okt vette az első tulaja én meg 2013november 17én tőle. Szép karcmentes alapot sarkak sem a keret nem volt ütve stb. (én ejtetem le amikor betört az üveg igaz motorozás közben kieset indulásnál a zsebemből
Most is szép állapotban van mihez képest
Az esés élőt kapott egy tetves tokot de pont nem volt rajta
-
Gizmo94
veterán
Hosszan nyomod a home gombot, mint bármelyik másiknál, utána fent görgeted.
gery14 Elengedte a ragasztó, ha garanciás, gariztasd, cserélik. Ne nyomkodd túl sokat, mert ha meghúzza a ragasztó beljebb, akkor eltöröd displayt és az sírós lesz. Ha nem garis, a javítás módja: Üveget lemelegíteni, letakarítani a kijelzőt és az üveget is, majd újraragasztani gyári loca ragasztóval. Kb. ennyi.
-
Blue meth
senior tag
Igen, én is azt néztem, hogy nem olcsóbb a szolgáltatóknál. Nálunk (Media Markt) most 90k, ott figyeltem fel rá, hogy mióta ilyen "olcsó".
Viszont nem akarom olyan helyen venni, ami lehet holnap már megszűnik, akkor meg oda a garancia, hiába árulják pár ezerrel olcsóbban. Viszont nem tudom mely boltokban lehet igazán megbízni (már ahol elfogadható áron van). -
Blue meth
senior tag
Szerintem függetlent fogok venni, mert a T-Mobile-nál már csak az LTE van, azt viszont már sokallom. De a sima S3-on nem a 4.0.4 van?
A kíméléssel nem lesz gond, a mostani Ace-em meg van több, mint 2 éve, de majdnem olyan, mintha új lenne.A kijelzőn egy darab karc nincs, pedig nincs rajta fólia. Igaz, samsung bőrtokban hordom a kezdetektől, meg párszor leesett már (tokkal, tok nélkül is), de szinte hibátlan a külseje. Szóval arra hatványozottan jobban vigyáznék.
-
Blue meth
senior tag
Jó lenne nekem a gyári android is.
Nekem nem hardcore használatra kéne, de ahogy nézem eléggé megbízható készülék, szóval arra a pár alkalmazásra -párhuzamos futtatásukra- meg egy-két játékra tökéletes lesz. Titanium Grey-ben meg kikúrt jól is néz ki.
Valahol azt olvastam, hogy a kijelzője "eléggé suxxxra sikerült". Én nem tudom mire gondolt, szerintem gyönyörű a kijelzője.
-
kelzsoca
félisten
ez mennyiben befolyásolja a gyári garanciális állapotot?
Volt olyan szervizes, aki azt mondta, ha gyári Samsung rom van a készüléken, akkor az garanciális, volt olyan aki ennek ellenkezőjét, talán a kék béka tudna valamit mondani erre.
Egyébként visszaállítható a gyári állapot.
ui: egy EFS mentés sosem árt, ha még nem tetted meg.
ui2: Ez a 4.3-as rom (vagyis javítása) tényleg jól sikerült.
-
scream
veterán
-
Joshi
titán
-
abszolút semmi közöm a telefon használati szokásaidhoz,de megkérdezhetem ,hogy miért vettél S3at ha ennyire "nincs a kezedben" a telefon ?
Én spec.pont a másik véglet vagyok mert ha reggel 6körül lehúzom a 220V-ról, este 6-7 fele már 10%-os aksinál járok.
Természetesen nem "hobbi felhasználó" vagyok aki egész nap bohóckodik a telefonnal,hanem nálam az S3 , laptop/pda/telefon/navigáció szerepet tölt be -
Yeffy
veterán
-
rankesz
veterán
-
Srácok, az amelyikőtökről kiderül az IP-je alapján, hogy épp Tel-Avivból fórumozik - tőlem még LED falon is hirdetheti, hogy milyen csodálatos az iGO Israel.
Viszont ne nézzük már egymást teljesen hülyének. A megjelenést követő harmadik hozzászólástól ilyenek és különböző telepítési tanácsok voltak olvashatóak:
"Én próbáltam bemásolni a warez térképeket a hivatalos mellé" vagy "Te, ez nem israeli? De az. De meddig tart magyart csinálni belőle."
Amelyikőtök megtalálja az EULA-ban azt a sort, ami engedélyezi hogy a magyar térképet oda mókoljátok az izraeli változatba, az vendégem egy sörre - és ígérem neki, hogy nem törlöm a hozzászólását innen, mint iGO warez.
Addig viszont szépen kérek mindenkit, hogy tartsa magát az alapelvekhez. Köszönöm.
-
-
Arween
senior tag
tudom azért linkeltem a kábelt is
A kettő kb.1100 konvertibilis magyar forint,és nem kell állandóan sz..om hogy vigyek töltőt,ezt bent hagyom az asztalon és kész.Csak azt nem tudom mennyire tesz jót az usb csatlakozónak a telón hogy erről az állványról ki be veszegetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest