- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Nálam a *#9900# -> Low Battery Dump engedélyezése (On) megoldotta a töltési problémát.
-
Darko_addict
őstag
Polc legeslegmélyén találtam hozzá egy gyönyörű, gyöngyházfehér Jekod tokot. Nincs szívem kidobni, én nem haszáltam, mert csúszós volt. PK fizetése után vagy személyes, háznál történő átvétel esetén ingyen adom.
-
Gizmo94
veterán
A legkedvencebb telefonom volt az összes galaxy s között. Látom, elérte a vég, meghalt a topikja is már. Ha esetleg valaki jár erre, a példány amit anno rokonnak adtam, most halt meg. Egyszer csak működés közben fehér képernyőre váltott, és se kép se hang. Akku ki és bekapcsolásnál is csak a fehér display, nem reagál semmire. Számítógép nem látja. Van rajta fénykép, stb. bőven. Mit lehet ezzel kezdeni? Mi lehet a gond?
-
n2066
tag
Kisfiam kapott egy ilyen telót a sulira rokontól ingyen, hogy legyen vmi mégis nála. Újonnan vett akksival, tokkal, üvegfóliával, olyan, mint egy új teló. Amúgy szépen muzsikál még mindig, persze alap dolgokra meg picit többre jó még.... 3G-t még egy ideig úgyse vezetik ki, hosszú évek még....
-
perempe
veterán
Láttam egy p smart 2019-et. Olyan vagy milyen hasonló (70k-ig)válthatná az s3-at?
-
perempe
veterán
hello!
a wifi jelszót hogyan tudom megjeleníteni?
-
gthomma
senior tag
"Az 1. hsz-re vonatkozó linkek már nem élnek"
Valószínűleg azért mert lassan 8 éves ez a típus -
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Kezembe adtak egy ilyen készüléket bootlooppal, nem volt mókolva, ellenben még a recoverybe is csupa error üzenetekkel jutok be. Mintha teljesen formázódott volna, és próbáltam egy odint de csak az 1 fájlosat találtam, esetleg van valakinek tippje hol lehet megtalálni a 4 fájlos verziót? Az 1. hsz-re vonatkozó linkek már nem élnek -
perempe
veterán
nekem tetszik a készülék, de a panoráma nem jó. (csak a kép széle lesz jó, a mozgatva fényképezett részek bemozdulnak.) milyen programmal válható ki?
-
pepe62
aktív tag
Sziasztok! Régóta nem foglalkozom a teló frissítésével, még a 4.3 android rendszer van rajta......most kénytelen vagyok újra bütykölni vele, mert nem minden működik rajta jól, ugye az újabb appok fejlesztései miatt...ehhez kérem a segítségeteket!
Melyik a legfrissebb android verzió erre a telóra, ami viszonylag megbízhatóan működik?
Esetleg ebből egy clockworkmod-ot tudnátok linkelni? Nagyon megköszönöm, aki segít!! -
Regin
újonc
válasz
Krisz1000 #94134 üzenetére
Felém minden ismim LTEs s3asa meg halt. Csak a 3Gsek élnek.
Én meg azt nem értem, hogy ha ki van blokkolva a google play meg minden samsung apk, akkor a kifagyások le állnak és nincsenek működés közbeni leállások sem!
Azóta jó a kamera 8mpxeles fókousza is, mióta ezeket kiblokkoltam a csudába!
-
ramgail2s
csendes újonc
válasz
Krisz1000 #94137 üzenetére
Azt úgy értsed, hogy a google tette tönkre a legtöbb telefont, amit kiadtak 2012 és 2016 között.
A google alkalmazásai gyárilag malwarek, spywarek. Egyenesen az összes mobil követő rendszert lefertőzték gyárilag.Én ki szoktam blokkolni a google alkalmazásait.
Ha ezek nem futnak, a telefon csak telefonálásra 2-3 hetet is üzemel!
Az s3 mindig jó telefon volt! A szoftver a baj! Persze erre mondják, vegyen 50.000Ft-rt rá Avatart.A Lenovo okos telefonokkal is ugyan ez a helyzet. Jobban körűl nézve a weben egy magyar webfejlesztő csoportot hibáztatnak, akik a googlenál is vannak! A kudarc az az egészben, hogy nincsen magyarázat máig sem, hogy a messenger.apk miért 300.mb feletti, holott a fb lite a 4-5mb-val is tud annyit!
A válasz annyi volt arról, hogy míg a lite kém program táplált, addig ezt a messengerben szét kellett szedni, hogy jobban bele lássanak a delikvens készülékébe.
Vannak 14-17 éves web programozóik is, eléggé bő beszédűen még büszkék is rá, hogy milyen kiksapukat hagytak az alkalmazásokon. Mint banki fiók elérés vagy teljes telefon felügyelet a messengernek. Ez a bibi.
-
daytonka1
tag
Sziasztok. A problémám a következő volna :felraktam a HYPER-ROMot minden nagyon jó csak a telefonon nem küldi el a számomat és nem találom hol lehet beállítani? Ha tudjátok légyszi úgy írjátok le menü /stb. Válaszokat előre is köszönöm!
-
Krisz1000
tag
napokig böngészve az XDA-t úgy néz ki sajnos a telómban a belső memória (eMMC) elhalálozott.
ez nem azonos a sudden death syndrome-mal, hanem 4-5 éves telóknál jelentkezhet, lassan.
több ilyen topic lett ott mostanában.beazonosítani nehéz, mivel a memória random bizonytalanná válása miatt a tünetek elég sokrétűek.
olyan progi sincs amivel megfelelően lehetne tesztelni a memóriát.
páran arról beszélnek, h a TWRP rejtett hibája is felelős lehet.
sajnos az én gondjaim is akkor kezdődtek, amikor philzről twrp-re váltottam.
tehát ha neked jó a telód és az van rajta akkor sürgősen rakd újra az egészet cwm vagy philz touch-al ha lehet előtte full stock vissza.az enyém úgy indult, h pár hét twrp használat után csak másodjára ment fel az 5 fileos stock, elsőre failt dobott. előtte v 15 alkalommal az évek folyamán sosem volt ilyen.
tehát ha olyan dolgokat észlelsz hogy,
-furán lefagyogatnak alap appok amikkel előtte semmi gond nem volt
-nem akarnak felmenni olyan romok amiket már többször sikeresen telepítettél
-reggel arra ébredsz h a telód lefagyott és full wipe-al sem tudod újrainítani, csak 5 file-os telepítéssel
akkor vszeg nem te csesztél el valamit, hanem ideje új teló után nézelődni...az enyém már mindent ledob complete write fail vagy repartition fail üzenettel.
ill a rajta levő baromi nehezen induló twrp egyik lényeges partíciót se tudja mountolni.
ilyen esetben donortól átvett alaplappal javítható a telefon. (ami persze uu meghalhat egy idő után...)
még a napokban lehet jig-es embert megpróbálok ha vki baráti áron vállalja.őszintén szólva elég szomorú h ez a telefon vszínű sokaknál így fog meghalni
az enyém tiszta rommal még teljesen jól elketyegett netezésre, mailezésre, póttelefonnak...ja, s3 LTE, de ennek nincs jelentősége, XDA-n inkább normál s3-nál jött elő ez a dolog.
gondoltam leírom ha valakinél hasonló van akkor ne strapálja magát feleslegesen napokig.
ui: ha segített amit írtam, akkor egy köszönömnek örülök itt a topicban.
-
Krisz1000
tag
válasz
molnarpeter #94138 üzenetére
"felteszek rá egy romot, pl 5 fájlos stock, vagy debloated stock (legnépszerűbb xda-n)"
a nougattal amit a legutolsó hszben említettem, most omlott össze, 1 hétig bírta. alap cuccok voltak a telón. (evernote, keep, ilyenek)
stock romot vagy 6-8 félét próbáltam az elmúlt hetekben, 1 és 5 fileos is.
köztük a legújabb 3 hozzáférhető magyar telekomost. -
Krisz1000
tag
válasz
Remus389 #94136 üzenetére
oksa de vmi tipp...?
a vicces az hogy feltettem XDA-ra is a kérdést, kb a 3-4. a topik listában, és semmi válasz már egy hete...
de aktivitás se nagyon.tényleg kipusztult volna ez a telefon? te még ezt használod? ha igen, milyen rommal?
most feltettem egy nougat romot (az persze nem stock) és érdekes módon ezzel nem jelentkezik a probléma egyelőre. azon kezdtem gondolkozni h vmi olyan változtatás lett a google rendszerében, amitől a kitkat összeomlik a telón... vagy esetleg vmi vírus ellen nem védett már?
-
Krisz1000
tag
ezt nem értem itt mi történt??? most látom hogy 2 hónapja én vagyok az első hozzászóló???
ez vmi poén? ez hogy lehet? tudtommal még egy csomóan használnak ilyen telót, hogy lehet h nincs itt senki? nem ez a legnagyobb magyar nyelvű s3 topik? adminok, merre vagytok?
ha valaki tudna tanácsot adni nagyon megköszönném... vagy ha itt nem, akkor merre nézelődjek?
köszi
-
Krisz1000
tag
Sziasztok, egy nagyon fura és érthetetlen dolgot kezdett mostanában csinálni a telóm. felteszek rá egy romot, pl 5 fájlos stock, vagy debloated stock (legnépszerűbb xda-n), tehát semmi extra. a romok felmennek hiba nélkül, minden oké...
majd pár hét, de akár pár nap múlva elkezdenek lefagyogatni az appok hibaüzenettel. olyanok hogy google szolgáltatások leálltak, touchwiz leállt, xy háttérszolgáltatás leállt.
teljesen úgy viselkedik mint egy PC amikor döglődik benne a winchester. ez mi a tököm?????
létezik ilyen h 5 éves telefonon kezd meghalni a rendszermemória?valaki tapasztalt ilyet, v hogy mitől lehet?
előre is köszi.ui: amúgy s3 LTE, de ilyen szempontból vszínű nincs jelentősége, amúgy mindent nagyon tisztán csinálok, full wipe, 5 fájlos stock, utána csak az alap appok, semmi játék vagy facebook. kifejezetten megkímélt telefon.
-
Krisz1000
tag
válasz
thomas1997 #94132 üzenetére
miért nem próbálsz meg egy 5 fájlos stock romot rátenni odinnal, kiderül mi lesz.
-
válasz
molnarpeter #94129 üzenetére
jött egy kis infó...
recorveryben nyomogattak valamit -
válasz
molnarpeter #94129 üzenetére
azt nem tudni
próbáltam több kábellel, több gépen, több rommal
Pit fájlal és annélkül.
Mindíg particiós hibát dob -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ghostman78 #94128 üzenetére
Jó lenne tudni az előzményeket, partícióknál akad el, hátha van összefüggés. 10 körül van alaplap.
-
válasz
molnarpeter #94127 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ghostman78 #94126 üzenetére
Kijelző vagy alaplap, rom próbálkozás szerint inkább utóbbira tippelek.
-
Elszállt valamitől az S3 (9300)
Bekapcsoláskor full csíkos a kép.
CWM -nél szintén.
Odinba belép, PC észreveszi a porton.
Fel akarok rá húzni egy új romot de ezzel elszáll rögtön:ID:0/004> Odin engine v(ID:3.1101)..
<ID:0/004> File analysis..
<ID:0/004> SetupConnection..
<ID:0/004> Initialzation..
<ID:0/004> Set PIT file..
<ID:0/004> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/004> FAIL!
<ID:0/004>
<ID:0/004> Re-Partition operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)Van rá megoldás vagy kuka ?
Nem saját telefon, nem tudom mit csináltak vele... -
molnarpeter
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #94124 üzenetére
Jöhet ide is, nem reklámoz saját cuccot
-
Makifeju
tag
válasz
vodrosjozsi #94121 üzenetére
Túrós!
Most vettem két S3 kijelzőt aliről,28 dolcsi volt darabja. Hibátlanul működnek.
Mivel kerettel együtt adják beszerelni még egy ovis is be tudja. -
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #94121 üzenetére
👍 Az is egy "alternatíva", a maga rizikójával ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #94119 üzenetére
Sajnos, ezért nevezik az ilyet GTK -nak ...
-
nggabi
félisten
válasz
vodrosjozsi #94117 üzenetére
Foglalkozik, csak drága az alkatrész
26e ft egy új kijelző, ami akár felújított vagy átüvegezett is lehet.
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #94115 üzenetére
Esetleg, vedd fel vele a kapcsolatot ...
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Tudtok valaki olyat aki vállal egy s3 kijelző cserét? -
Makifeju
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül hogy a kanadai S3-nál (i747m) melyik rom tartalmaz magyar nyelvet?
Akár custom rom is jó!
Köszi előre is! -
Úgy néz ki, hogy a mikrofon behallt, semmi hang nem megy át.
Tudtok javasolni Budapesten olyan helyet, ahol meg lehet várni a javítást/cserét/tisztítást és nem 7-10.000 forintba kerül? -
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #94111 üzenetére
crDroid 3.8.3 ROM lett a befutó, eszméletlen gyors!
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, az újabb 5-ös, 6-os, 7-es androidok(lollipop, nougat) közül melyik customot érdemesebb feltenni S3-ra? Illetve Lineage 12 vagy felette.
Csak telefonálni kellene és torrent futna rajta.
Led, kamera nem fontos(ha van hibája a romnak) Köszi a tippeket. -
Regin
újonc
válasz
DanielLong #94030 üzenetére
A gyári JBket eszik meg jól, mástól meghalnak. 4es Jbt rakni 5s Cm után, lehetséges? Ki tudja elmagyarázni hogyan van a menete ilyenre ilyet rakni? Nekem a 4es JB fakít nagyot. Vagy 5 perc kell mire, talál hálózati jelet, reteselve is ugyan ez, aztán a neten vergődik. Van is net meg nincs is, messenger megy, gugli chrome el sem indul, ha mégis, elszáll a jel, mintha vonal sem lenne, telefon ép, mit tegyek?? Ponotsan mondjátok meg, ne fikázzatok le.
5s scmről vissza térni 4es Jbre hogyan?
-
Ha nincs a telefonban sim kártya (gyerek használja youtubra) folyton látszik a "nincs sim - helyezzen be sim kártyát"
Ezt el lehet tüntetni valahogy ?
sim kártya berakása nélkül -
Thumas
tag
Sziasztok! Egy teljesen gyári Galaxy-val próbálkozom kicsit újítani rajta. Sajnos ott elakadtam hogy a TWRP-t feltoljam rá Odinnal nem igazán sikerül, viszont amikor elindul a telefon már pin kódot se kér így nincs hálózatom se. Ilyesmivel találkoztatok már?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest