- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icetee
aktív tag
-
wdx
őstag
válasz
havri1 #84983 üzenetére
Jó, a homok az gyilkos tud lenni, ezért nem viszek telefont, mikor megyek a homokozóba... csak a homok, a lapát, vödör, és én
Egyébként ez csak az én hülyeségem, hogy fóliával betakarni egy ilyen telefont olyan, mint egy lamborghinit hellokittys matricával teleragasztani... jó erős túlzás, de... -
AllTheBest
őstag
válasz
havri1 #84920 üzenetére
Ez esetben, akkor valaki szájbarágósan elmagyarázhatna nekem pár dolgot.
Ma vettem használtan egy s3-at, telenor függő volt eredetileg, de függetlenítve lett.
alapból rootolt 4.3-as rendszerrel kaptam már a telefont.
Esetleg valami konkrét leírást tudnátok nekem linkelni, ahol normálisan leírják a romcsere menetét? Mert samsunghoz eddig nem volt szerencsém -
daveh
tag
válasz
havri1 #84771 üzenetére
Na kipróbáltam a telót (párom most ért haza)
A vaku elemlámpa módban működik, de sajnos másik programmal is ha fényképezek, második, harmadik fényképezésre azon nyomban kikapcsol a teló ahogy villan a vaku. Utána bekapcsolni sem lehet. Akku leszed, vár, visszarak, telefon bekapcs.. Valakinek ötlet? Leejtve nem volt, be nem ázott. Esetleg utángyártott akkumlátor okozhat ilyen problémát? -
szunyi777
őstag
válasz
havri1 #84794 üzenetére
Kukkantsd meg EZT
Device Name : Samsung Galaxy S3 Mini GT-I8190
Device Model : GT-I8190
Date Update : 2013-07-28
Region Code : VDH
Region Country : Hungary (vodafone)
Firmware Version : I8190XXAMG4
OS Name : Jelly Bean
OS Version : 4.1.2Valóban, ITT Én sem találom..
laci A Linked ezt irja nekem : User not logged in
-
sanyi.989
újonc
válasz
havri1 #84709 üzenetére
Nem vagyok tul pro még ebben, régen meg van a telóm, de nem nagyon piszkáltam soha így amit irtál nekem kinai.. kérlek úgy magyarázd mintha valamelyik idős bácsinak magyaráznád
Tehát:
"tedd vissa az eredeti rom-ot" melyik az eredeti rom?
"ha lehet repartosat" mi az a repart, honnan tudom beszerezni és hgyan tudom feltenni?
"MK6" mi az h MK6? -
vati182
aktív tag
válasz
havri1 #84664 üzenetére
fent van le is tiltottam csomó programot de sokról nem tudom h megtehetem e vagy sem azokra lettem volna kíváncsi... mert így is alapból 600+mb -nál áll meg általában a rendszer és akkor el is fogy nagyon gyrsan 800ig ha megnyitok még valamit...
(#84667) baker
megnéztem, lehet rosszul futottam á, sőt ha ezt ajánlod biztos de nem találtam ott meg a tiltható programok listáját független telefon esetén...
különben már szó nélkül letiltogattam volna."Rendszer programok: Active Apps Ads / Task Manager"
ennyit találtam de listát nem... ez nem segít mert alap programal is lehet tíltani meg azzal a cleanerrel is amit ajánlottak... -
vati182
aktív tag
válasz
havri1 #84657 üzenetére
felraktam ezt az exdialt rettentően jó pont akkor meg is jelenik minden amikor kell nagyon köszi
még ha valaki azt a listát tudna adni ahol le van írva milyen progikat lehet letiltani eredeti rendszeren hogy ne menjen el annyi rám mert alig van szabad ramom és megnyitok 1 alkalmazást és már laggol is be mert megette...
-
lyp
csendes tag
válasz
havri1 #84418 üzenetére
Arra vonatkozik a kérdés, amikor Te hívsz valakit, nem mikor Téged hívnak...
Tehát ha pl. felhívsz engem, amikor nekem be van kapcsolva a hívásvárakoztatás és éppen beszélek. Értesít erről (buta Nokiákon ilyenkor a hívónak csörgés közben kiírta, hogy "várakozás"), vagy csak azt hallod, hogy kicsörög?Üdv:
lyp -
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
válasz
havri1 #84404 üzenetére
lenne egy 40-ért, egy másik jobb állapotú 44-ért.
miket kell rajta puculni?
ROMokkal nem akarok bajlódni, a gyárit használnám rajta.
Esetleg valami, amit megnézzek rajta vétel előtt, ami ezeknél típushiba?igazából a lényeg hogy ne szaggasson YT lejátszásnál, vagy böngészéskor ne gondolkodjon, ill pl ha gépelek ne kelljen perceket várni mire kijelzi hogy beírtam egy szót, vagy hasonlók.
-
kelzsoca
félisten
válasz
havri1 #84304 üzenetére
Annak kapcsán merült fel, de én általánosságban mondtam.
Nekem is különben az a véleményem, hogy a többmagos gépek mintha lomhábbak lennének, mint régebben az egymagosak.
Igen, és ez főleg annak köszönhető hogy a 2-nél több magot nem vagy nem megfelelően tudja kihasználni a rendszer, ezért még ma is sokan gondolnak vissza az S2-re, aminél semmiféle ilyen probléma nem volt a rendszer működésénél (miközben ott egy dual-core SoC teljesített szolgáltatot) mint S3-nál, gondolok itt a folyamatosan pörgetett RAM témára például.
-
BandiHUN
veterán
válasz
havri1 #84298 üzenetére
De kifejezetten üvegben gondolkodom...
Ismerni ismerem az ilyen "kemény" fóliákat,pl.Brando Protector Plus Ultra Cleart használtam korábban,az elment 2 éveket...
Most viszont kifejezetten ilyen "üveg" cuccot próbálnék ki,hirtelen amit találtam a topicban Amazonos link,ott Sold out van...
Ezértis kérdezném,hogy aki esetleg vett üveget,annak mi a tapasztalat,honnan,mennyiért,megérte-e.
Karcolgatni én se akarom,tiszta kézzel használok telefont,de ha megtehetem...visszakapnám az "üveg" élményt,és sokat írok a telefonon,ki szokott homályosodni a betűknél.
Nomeg nincs idegesítőbb,mint amikor egy porszemtől karc kerül az amúgy jó fóliára,utána az ember mindig ott látja...hátha az üvegnél ez nehezebben jön ki,tisztítani is könnyebb,és úgy néztem képen,hogy befedi az egész előlapot,nincs,hogy a szélén,a gomboknál beleakad az ember keze,felválik,nem tapad vissza,stb... -
válasz
havri1 #84105 üzenetére
sikerült végre a xmissedcall plugint működésre bírni
Root jog volt a telefonomon, csak valamiért eltünt a supersu alkalmazás...nem is értem hogy a fenébe tünt el
thx havri1
apropó, van még rajtam kívül valaki akinek másfél éve megvan a telefonja és aktív a topicban?
) ( kelzsoca tutira...)
-
[P]laci
senior tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
havri1 #83985 üzenetére
Egyébként tudod,mi a vicces?
Hogy hiába címezted Nekem a memó-dolgot,nem is Én kifogásoltam,csak válasznak írtam másnak,hogy néha kell kilőni,bezárni,restartolni,és lehet élni ezzel a telóval békességben.
Gondolj bele,én egy Xperia Mini-ről "jöttem",ami 512-es,és még nem is az volt a fő gondom,hogy a durvább appokból 1-től lehal(megtanított takarékos,jó appokat keresni...),hanem hogy a kijelzője csak 320x480...sok minden már nem is megy jól ezen,és netezni sem volt öröm
Szóval szent a BékaÉn korábban azt hoztam fel gondnak,hogy 1.a telót állandóan felébresztik a helyszolgáltatások,ez végülis most Xposed alatt irtva lett...
...a nagyobb bajom az,hogy van ugye a Minihez LiveView-em...ami megy is ezzel is,DE a telót is ébren tartja az appja eléggé,ami nagyobb gond,hogy az óra olyan szinten túlkommunikál,hogy langyosodik,és 4 nap helyett felet se megy.
Ráadásul ez csatlakoztatott óra ugye,nincs saját memó,bár ha ki van kapcsolva a telefon,az értesítések megjönnek...DE nem tudom pl.a régebbi üzeneteimet böngészni.Szóval furán megy a BT kapcsolat...
Tudom,kell egy Gear Fit
De addigis használnám a régi holmit is,nem tudom,ez lehet-e valami bug. -
BandiHUN
veterán
válasz
havri1 #83981 üzenetére
Akkor TE minek jössz ide?Én 1 hete vettem telót,olvasok rendületlenül,nem csak itt,de hidd el,azért kérdezek,mert azért van ez...És ÉN se most kezdtem a fórumot,mindenhol,minden országban ez van.Ha már rutinos vagyok,DE nincs kedvem segíteni,nem járok vissza "hülyézni",ha eladom a holmit,végképp csak segíteni járok vissza,stbstb...
ÉN lehet hülyeséget írok...
Egyébként nekem van egy vacak 5ezres LiveView-em,ami mutatja az sms-t.A kód 30 percig érvényes asszem'
Ha rendszeres/várhatóan még kellő utalás,akkor elsőre mentés,és többet nem kell kód.
Én csak arra mondom,hogy HA fontos dologba kezdesz,akkor menj ki szépen a Home-dra,és bökj rá valamilyen formában az appbecsukósdira,ha sokat szociáltál.Tapasztalatom alapján a teló eleve nem bántja a nyitott appokat,ha váltás előtt jobbra kihúzogatod ami nem kell az appmanagerben.Én is használok 6-7 félét egyszerre néha,még a fórumra is jövök fel este,"lazábban" véve ezt,de még nem éreztem semmi gondot.
Egyébként akkor pedig mi van az LTE-vel?Hisz megkapod 2gigásban is ezt,nem?
Még árban se több különösebben...mégse látom,hogy ott akkora élet lenne,és annyira élvezné mindenki a 2 giga "szabadságát".
Mint ahogy ott is írták,hogy ott,ha a sima hármason 350 megám volt üresen,hogy ott akkor 1350 lenne...
De kár vitázni.Te meg ha érdemben nem tudsz már előrelépni,segíteni,akkor már ne is fáradj válaszolni,Nekünk jó ez,megoldjuk a gondjainkat valahogy. -
BandiHUN
veterán
válasz
havri1 #83977 üzenetére
Hát aki bankolni is úgy áll neki,hogy az összes szociál előtérben ketyeg,meg is érdemli.Főlegha képes pl.egy appból beírt,de el nem küldött dumával átlépni...
Szerintem PC-n se 15 böngészőlap mellé,torrenttel leszopott netsebességgel,stb.áll neki az ember bankolni.
A szociált meg ki kell lőni.Írtam?Lássam akkor újra,ha az appban jön valami.Nem kell aktívan tartani.
Ez teljesen hasonló,mint az emlegetett pl.kollégáim,akik nap mint nap csak indítgatnak dolgokat a lapin,nem számít,hogy intézőből is van 25 ablak,de 1/3-a ugyanaz,mert arra is lusta,mindennek új böngészőlapot nyit,együtt fut a végén már a Firefox,IE,Chrome...
És jön rinyálni,hogy kevés a 16 giga ram az I5-tel,mert hetente kifagy,kékhalál,belassul.
sima user error...telefonnál is.
Jaa hogy nem tökély a telefon?Gyári cuccokkal megy.Telepakolva mindenféle idegenséggel ki vállalna erre garanciát?
Ez olyan,mintha az asztali gépeden elindítanád az ÖSSZES programodat,és nem bírja,jajj de sz@r.
Ménemtudok' egyszerre Csézni,CoD-ozni,WoW-ozni +fórumozni úgy,hogy alt-tab,és csak átvillan a másik cucc?
Kinek a hibája,hogy nem megy?
Ez van a telóval is.Csak nagy a beidegződés,hogy a 3310-en minden akkor történt,amikor gombot nyomtam.Multitask meg a fasorba se.NEM olyan régi az se a sima telóknál,hogy pl.menjen a zenelejátszó a háttérben.Egyébként ahogy olvastam az SP topikot,van ennél lejjebb,ahol a 4.1 alatt bezárt a zenelejátszó,ha böngésztél...így is lehet...1 giga ram mindkettő,a miénk még egy Istenes készülék.Először olyat akartam venni...hát mondhatni "élvezet" olvasni,mit szívnak azok. -
renee7
tag
válasz
havri1 #83964 üzenetére
Nagyon jól tudom mi az a memória elfogyás, lekötelezel, hogy erre felhívod a figyelmemet, de az én több éve kipróbált alkalmazásaimmal nem fogy el. Aztán lehet, hogy felteszek holnap valami gány appot és az megeszi a ramot. De eddig semmiféle kompromisszumot nem kell viselnem, 90+ alkalmazás mellett.
-
Gizmo94
veterán
válasz
havri1 #83256 üzenetére
Természetesen nem. Csak ha custom recoveryt, vagy kernelt raksz. De akkor egyből. Viszont ha már felraktad ,a KitKatet, vagy olyan telefont veszel amin az van, akkor a 4.4-ről nem tudsz visszatérni semmivel 4.3-ra, mert nem enged a bootloader. Nem véletlen, hogy a T-mobile ki sem adta a KitKatet, tehát a T-s S4-ekre még nincs.
Kis kieg: A 4.3-at rootolni is tudod Kingoval Knox ugrás nélkül, a 4.4-et viszont nem. Ott még root sincs, hogy tudj benne javítgatni. -
[P]laci
senior tag
válasz
havri1 #83212 üzenetére
Rossz a link!
Placi megája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest