Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Az attól van, hogy a panel egyes részein a vasbeton szerkezet teljesen megfekteti a térerőt, mégpedig olyan módon, hogy a telefon nem jelzi, hogy nincs, mégsincs. Ismert szívás, barátoméknál ( 4. emeleti panel Rákospalota) ugyanez a helyzet, már feltérképezték a lakást, hogy melyik részein nem kell próbálkozni telefonálni.
Ez nem hülyeség és nem vicc, a panel sok helyen tud ilyet produkálni.De egyébként nem csak panelban adódik ez a probléma.Pl. családtagnál: IX. ker. Tűzoltó u. 1.emelet, körúthoz közeli része, nem panel, tégla, mégis:
nappali fele kiváló térerő, konyhaasztalnál ülve telefonálás felejtős, hálószobában ágyon ülve működik, de már az ajtónál kár lenne próbálkozni. Az ablakok környéke ok. de a szobák egyes részein teljes halál. Ha a konyhába kimegyek, a már élő hívás is meg tud szakadni.
És nem szolgáltatófüggő, Telenorral, T-vel és Vodával egyaránt csinálja MINDEGYIK telefon, mindkét helyen. -
-
havri1
félisten
Tehát ha most lekéred az imeidet a romban, akkor pont azt kapod, mint ami a matricán van, ill a dobozon? A vége is stimmel?
(#72068) DonMedve: Szerintem Te is arra gondoltál, amire én, hogy a telepítő képből kikapkodni a felesleges dolgokat, és kész.
A cwm-es verziós rommal megpróbáltam, egy része működik, másik fc..(#72070) Kerio : Pedig akkor dobja ezt, ha elmászik az imei , ill ha sérül az efs mappa.
Van mentésed? CM milyen modemet használ? Gyanítom a régit. -
-
apaszka
veterán
V12 volt jó minden napi használatra alkalmas neki! Van mentésem róla! De simán vissza lehet flashelni rá!
Viszont én a gyári 4.1.2 re raktam vissza az előbb! Ezen minden megy,és a jövő héten erre szükségem is lesz!
Még jó,hogy vagy 12 giga mentésem van minden jól működő ROM ról! Mindenre vissza tudok térni!
-
Yeffy
veterán
áháá, most már értem. köszi a linket.
úgy látszik, van alapja, h szigorítottak.tök jó az a Nokiás "zsebtöltő", amit írt a hozzászóló. lehet rákeresek arra is, bár biztos drága
SteveJobs: igen, a 3 Ah-s, póthátlapos gyári akkut keresném, amiről volt szó, h lesz, mikor vettem a telót (1 éve) . azóta nem tudom, kijött-e már, mi van vele, mik a tapasztalatok.
meg egy értelmes töltőt. -
tothbalazs88
csendes tag
a ktool-al is ugyanaz a helyzet.
Ha minden kötél szakad akkor esetleg valaki ajánlhatna nekem egy stabil custom 4.3-at ami leginkább hajaz a gyári rendszerre és akkor nem kellene downgradelni.
Amúgy ezt a mizériát már tegnap elkezdtem csak azért szerettem volna visszatérni teamsekről mert egyrészt kevesebb belső tárhelyet lát másrészt a felébredés néha akad. Tegnap amikor elment az imeim és visszapakoltam a teamseket akkor előjött, csakhogy én a gyári rendszerrel szeretném ha van rá esély
-
apaszka
veterán
-
havri1
félisten
Amúgy garis hiba, tehát cserélik a cuccot, ha 1év-nél fiatalabb a készülék.
Ezzel a programmal tudod felügyelni a töltést. Ha az alsó érték 1000, akkor jó a töltő, és a kábel is. Ha kevesebb, akkor rossz valamelyik (valószínű csak a kábel, de annak alapo csatlakozó zsírtalanítása után az esetek 99%-ban megjavul amúgy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest