- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz
SteveJobs #85567 üzenetére
Azért egyes 3D-s játékok igencsak megrántják az akkut.
Tök normális ,hogy lemerül.
Utána visszakapcsolásnál pedig nagyobb értéket mutat.Gondoljunk csak bele ha az autóval indítózunk folyamatosan mennyi áramot vesz fel.
Elhalványulnak a lámpák is tőle.
Ha pedig abbahagyjuk szépen működik minden. -
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #83680 üzenetére
Én sokkal többre gondoltam, olyan messzire elküldeni!! (Magyar postából kiindulva)
Nekem még sosem volt gondom, sem digitizerrel, sem Komplett LCD + keret, stb. pedig jópárat rendeltem már..
Én jóval többre gondoltam, mint 1500...
Köszi az infót..Remélem nem lesz rá szükség.
Az eladó mit reagált ? Csak küld vissza, és kicseréli?
Én úgy tudom, hogy ha már be van épitve nincs gari. -
zho-lee
addikt
válasz
SteveJobs #81996 üzenetére
Akkor próbáld meg az én módszerem...
Egyszer belassultam már így, és nem segített semmi, én is azt hittem, az érintő meghalt.. de nem.
Gyárira vissza állok, majd, amikor minden kész, teszem a custom dolgokat. (nem tudom, de gondolom, azt szeretnél, talán miui-t..)
Elsőnek is a cwm recoveryt odinnal. Azzal telepítem a philz tapis verzióját.
Azthiszem a blogomban találsz linkeket isAmit én kihagyok, és tudom, csak az én készülékemen hálás dolog ez, a mega/giga/stb wipe..
Max a philz-ben van a wipe data/factory menü alatt a Clean to Install New Rom +Dalvik törlést csinálok.
Amikor a custom rom, és a gapps fenn van, akkor csinálok egy wipe data/factory reset-et.
Most is így tettem, és minden (ami eddig nem ment) most sikerült.
Végre hívható vagyok ezen a romon, és hosszú idő óta, ne kérdd miért, települt a gyári sms alkalmazás is magától..Valamiért nem jó ennyire wipe-olni a Samut sem, mert olyan cuccost is töröl, amit egy custom nem tesz vissza.. csak anomália marad a telepítés után, akármit is csinálok.
Csak a gyári állapot, aztán lehet indulni elölrőlA többiek ne kérem kövezzenek meg, ezt tényleg csak így tudom megoldani, és máshogy csak bajt/gondot/efs hiányt csinálok magamnak.. Ez a 3-ik készülék tipus, ami android, és csak így sikerül..
-
Wiz Khalifa
veterán
-
zho-lee
addikt
válasz
SteveJobs #81420 üzenetére
Ezért haragszom arra, aki nem ment el szavazni.. ezt is nézni kell sajnos.
Erre adnék egy +1-et!
Az előző készülékem egy HTC Sensation volt, és kaptam hozzá gyári új akkut, és egy "ilyen sz..rt" is jelzővel egy utángyártottat.
Nos, az u.gy használtam, kétszer annyit bírt a Taiwani csoda, mint az új gyári -
Jadro
veterán
válasz
SteveJobs #81418 üzenetére
Pont múlt héten jött Ebay-ről a töltőm. Ránézésre mint a gyári. Első próba frankó, le is adta az 1000mA-t. Este fejem mellett a telefon, mert zenét is hallgatok elalváshoz. Kb egy óra alvás után arra ébredtem, hogy szól a lakás riasztója és nincs áram. Akkor nem tudtam miért, csak azt láttam hogy az egyik biztosító leoldott. Később vettem észre hogy a töltő elfüstölt. Szerencsére a telefonnak semmi baja. Na csak ez is egy történet az olcsó húsról.... (A kábel megmaradt azért.
)
-
Gizmo94
veterán
-
Frozzy
őstag
válasz
SteveJobs #80242 üzenetére
amikor legelölszőr néztem még gapps sem volt rajta úgy sem volt jó.. full "gyári" rendszer miuiandroid.hu-ról letöltve meg egy gapps felrakva és nem megy. előtte természetesen full wipe minden és nem megy
cwm valami touch van fent.. de nem hiszem, hogy az lenne a gond
-
Frozzy
őstag
válasz
SteveJobs #80082 üzenetére
miuiból melyik verziót használjátok??
miuiandroid.com-osat vagy simán a miui.com-osat? vagy esetleg más "disztribúciót" xda-ról ?
van még valami idegesítő baja vagy szépen megy?
akksi idővel, hogyan gazdálkodik ?
illetve felhasználói élmény mennyire jobb illetve rosszabb egy 4.3-hoz képest? pl neat..
-
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78970 üzenetére
A V2-vel igencsak lehet konfigurálni a kernelt...
Ott vannak az előre beállitott értékek pl., de tudod állitani, hogy ne 1400mhz-en menjen, hanem pl.:1000-1200..
A Governiort tudod Pegasusq battery saving
Többmagos energiamegtakaritást On, vagy agressziv
Undervolt -25 mV -50mV....
GPU 160/266 vagy default /játéknál meg eggyértelműen a magasabbak, de tapasztalataim szerint elég a default is..Kismillió lehetőséged van...
Kisérletezni kell, hogy ne is laggoljon a rendszer, de ne is egyen akksit...
Én ha csak napi használaton vagyok, alacsony órajelen, stb... böngészni ez-az arra elég...
Vannak profilok, ott csinálhatsz több profilt is, játék, energiatakarékos, stb...De hagyhatod az egészet defaulton is....
Én ezzel szoktam nézni, hogy adott esetben mennyi mag van használatban, és mekkora frekvencián mennek a magok pl. üresjáratban...
A sima alap beállitásoknál mind a 4 mag szokot általában menni 200mhz, de ezt lehet Többmagos energiamegtakaritást On, vagy agressziv-el pl. állitani, és ekkor már csak 1mag 200mhz-re megy le szépen..
Ha kell akkor viszont pörög...
El kell találni a beállitást..Weeman1
ViSAS Még jó, hogy ráleltem a SA Manager-e, ez legalább lementi az EFS és a Modemet is, ugy már elvileg nem kellene gubancak lennie, de aztán a fene sem tudja...
Én meg úgy veszem ki gurl szavaiból, hogy csak a mappát másolta, és nem készitett róla .img mentést...
-
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78961 üzenetére
A boeffla confirg v2.-höz a boeffla kernelt kell telepiteni!
Stabil 2.1
2.2 B4 Teszt -
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78708 üzenetére
Észrevételeim szerint nem sokat eszik a pocket mód..
A boeffla configV2-vel tudod testreszabni jobban a rendszert, ha azt a kernelt használod...
Nekem kb.3.5-4 óra az akksi időm, folyamatos 2g, vagy wifi, kb.:30-40%fényerő, kb.1 óra Rádiózás (Spirit Fm), böngészés, telefonálás, FB, stb...
Reggeltől estig birja szépen 30-35% ... -
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78706 üzenetére
Ne politizáljunk!
Mi a véleményed a romról?
Ne a "Samu rom" szemszögéből nézd...snow2014 Nem tudom, hogy mi lehet a gond nálad... Nekem semelyik rom (4.3, 4.4.2, stb..) Nem volt gond a hálózattal sosem! kopp-kopp...
Rendszerbeállitások/Továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférési pontok nézd át, vagy visszaállitás alaphelyzetbe... -
sid87
senior tag
-
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78693 üzenetére
Nem tudsz letölteni a play-ről?! Érdekes...
Próbálj másik gapps esetleg...snow2014 Melyik része nem világos a beállitásoknak ?
A cpu, vagy governior, egyéb ?
Ott vannak az előre beállitott értékek, és ki tudod választani pl. az Battery frendly, battery saving, power, power extreme..
Én ugy csináltam, hogy a profilokban létrehoztam egy Games, és egy Energiatakarékos profilt, és azt külön-külön beálligattam...
Én pl.: a Hangzást nem használom, mert Viper4android-ot használom.
A Governior energiatakarékosnál : pegasusq-boeffla batt. saving cpumax:1400mhz
>Játéknál : zzmove a cpu max 1600mhz
A többmagos energiatakarék agressive vagy on, játéknál off
A Gpu None vagy játéknál 350/....640
rendszertweak offSzerk: Én T-s vagyok, a hálózat, és a mobilnet is hibátlan!
-
-
zho-lee
addikt
válasz
SteveJobs #78538 üzenetére
Nana..
Már 3x volt a telefonomon tavaly ősz vége óta.
De sajnos, valamiért nem jön be..Az előző tipuson, ami az s3 előtt volt (HTC Sensation), azon meg sokat miui-ztam, eleinte nagyon jó volt -azzal vásároltam.
Aztán bejött, hogy mindenért fizetni kell, vagy egetverően fontos játékokat letölteni, hogy legyen kredited.
Ott, és akkor én nagyon ráuntam a miui-ra. Lehet ez a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest