- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Tud valaki olyan óra-idojaras widgetet CM romra mint ami a samu offical romjaban van. Vagy s4 s5 is jo ha van ..
-
Smylei30
tag
Sajna en is tapasztaltam tegnap ezt az apró hibát. Zenét hallgattam a munkahelyemen azt biz volt h be-be akadozott a picike, még néztem is h mi a fene van vele.. sajna ezt jopár custom romnál is érzékeltem már
gyári kipucolt 4.3 van fennt....
-
Smylei30
tag
valami velemeny?sikerulhet neki teljessen megcsinalni Note2 rol portolta at 4.4-et S3 ra es ugynezki megy a dolog...
-
Smylei30
tag
válasz
kelzsoca #83136 üzenetére
Sajna 1et kell h értsek ezzel a RAM problémával. Elég csak ha alapul veszem a PC-ik fejlödését... Mindaddig nincs gond még a hardwerek között nincs nagy külömbség. Pl: Hiaba raknak ossze 1 4magos procit 1 kemeny videokartyaval, jo alaplappal stb ha csak 1 gb ramot rakok bele az fulladni fog, ehhez mar kell a 2 de inkabb a 4gb ram.
Na s3-al is ugyérzem ez a helyzet, es gondolom nem hiaba adta ki nemsokka ra az LTE verziot 2gb rammal.Samu is erezte h inkabb a 2GB az ami beleillik ebbe a konfiguracioba...
-
Smylei30
tag
EZ mennyire lehet hivatalos info??
-
Smylei30
tag
Az lenne a kerdesem, erdemes-e a Samu offi XXUGNA5 veriora felrakni Boeffla legujabb kernelet amit csinalt JB-re?mert changelogban azt latom h ott mar ettol a GNA5 verziotol is valami ujabb van.. valami XXUGNB6
-
Smylei30
tag
Ez melyik verzio ?1 fajlos-most talaltam hardon, de mar nememlekszem honnan toltottem le :S
I9300XXUGNA5_I9300AUTGNA1_I9300XXUGMK6_HOME.tar.md5
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Nemtudom nekem kapradzik neha a szemem v tenyleg neha bekapcsolasnal azt latom h lila a kepernyo kb 1 tized masodpercig CM romnal. Ezt 2x vettem idaig eszre az elmut 2 hetben. Eloszor azthittem csak felrelattam. Talalkozott mar mas is ezzel?
-
Smylei30
tag
válasz
szunyi777 #80517 üzenetére
En is tanusithatom, amiota kijavitottal CM ben azt a buggot h telefonalas utan jobban huzta le az aksit azota sokkal jobban birja. En most raktam fel a telot toltore 1 nap 12 ora utan 3,5 ora kepernyoidovel es 30% volt az aksi. Raadasul nem a kepernyom huzta a legtobbet
CRC racing 1 ora 40 perc volt belole es ez ette meg az aski 40%-at, kepernyo 2. helyen 32% tobbi meg ilyen kis alkalmazasok, keszenlet stb. En a 4 orat tartom most jelenleg realisnak igaz az en aksim mar majdnem 2 eves..
Mas.
Szerintetek erdemes venni erosebb kapacitasu aksit s3ba? Lattam parat neten nem is tul draga de ilyen 3200-4200 mAh talaltam parat. Ezek karosithatjak a telot amugy?
Azt is olvastam pl h ezeket nem szabad teljesen lemeriteni mert utana mar nemtudjak kihozni maxot az askibol, valakinek valami tapasztalata ezen a téren?
-
Smylei30
tag
AOSB nemprobaltam meg, sokban kulonbozik a CM tol? Vlahogy annyira nem popularis itt a CM rom v csak en vok lemaradva
Igazabol az erdekelne h valaki tudja e ezek a CM romok amik kijonnek a sajat kerneljuk mire kepes mert en sosem hagytam meg eredetin.,, Meg esetleg mit tesz az h a Selinux allapot eredeti kernelle kényszeritett ha pedig felteszem a boeffla kernelt akkor azt irja h engedélyezett. Ez valojaban mit jelent szoftverileg?
-
Smylei30
tag
Eleg sokan hasznaljak meg a gyari romot am Cm rol valakinek meg esetleg valami tapasztalata? Most h javitottak a merulesi problemat es naponta javitjak a buggokat egesz hasznalhato lett. 2 napja toltottema telot szoval 2 napot kihuzott 3 ora kijelzo idovel es raadasul antutun a cm veri a gyari romot nem kicsit. Nekem 1dul ami hianyzik belole az talan az a kis szemecske ami figyel, nemtudom azt mas appal nemlehet vhogy beledongolni a cm romba v kiszedni az eredetibol es becsomagolni cm re? Valaki aki esetleg jobban ert ezekhez megprobalhatna..
-
Smylei30
tag
Ha nemkapunk nemkapunk 4.4 et ,igazabol nem is kell ha azt nezem most h a CM 11 egesz jol muzsikal, raadasul batery problemat is megoldottak siman kilehet vele tolni a 4ora display timeot..
-
Smylei30
tag
Sajnos nálam is valami hasonlo történik. Samu 4.3 rommal kitolom a telombol a 4ora display timet meg cm11 nel ez drasztikussan kevesebb kb felét alig tolja ki... Nemtudom ggapsok kozul melyiket erdemes hasznalni en a pa ggapszot hasznalom abbol sem a legnagyobbat...Lehet kernelt kene cserelnem vagy fogalmam nincs valaki akinek esetleg sikerult ezen javitani valamivel?
-
Smylei30
tag
Sziasztok Tudna valaki linkeln i nekem PM ben 1 uj Yank kernelt CM11 hez? sajna nemtudok regelni az oldalra szolgaltato levan tiltva vagy mi ....
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Masik forumon olvastam h egy srac felpakolt gyari romot a telojara es nincs halozata, azt mondja az IMEI szamja megmaradt irja is h van signalja de nemtud csatlakozni a halozatra...modemet kell cserelnije vagy ez is 1 atutott IMEI szam lehetett ami mukodott neki elozo rommal?
-
Smylei30
tag
Sziasztok, akartam mar kerdezni mivel en is jartam mar ugy h elszallt az IMEI szamom. Hogy van az h pl en lementettem a teljes romot cwmben, felkuldtem 1 ujat es elszall az IMEI . namarmost az elozoleg mentett romot restore-ztam es visszaalt minden a helyere. Akkor ez azt jelenti h cwm is ment EFS mappat v hogy van ez?
-
Smylei30
tag
Valakinek esetleg van linkje legujabb svajci ROM rol?- am ne odinos legyen hanem ilyen amit lehet cwm-bol is telepiteni. Koszi
-
Smylei30
tag
válasz
ebegab92 #77499 üzenetére
En az offical cm11 nightlykat hasznalom es elegedett vok veluk.PA ggaps modular package 208mb korulit.
Elozoleg nekem is merult jocskan a telo most pedig kihuzza 2 napig , lehet a launcherben vana titok amit most a cm csapat kicsit atragott, egesz jo lett ez a Trebuchet launcher , igaz a hang alapu kereses nem teljes szoval Oky google-ra nem nyitja meg a keresot. Amugy lehet ez is kozbenjart az akuido hosszabitasaban mivel a szenzornak nemkell h midnig figyeljen. Na nemtudom de en most elegedett vok a cm11el ART mod kornyezetet futtatva.. -
Smylei30
tag
Sziasztok reg jartam erre mivel behalt az alaplap a PC-men es most sikerult csak felujitani mindent rajta. En probalgatom ezt a CM nightlykat amugy tenyleg jobban merulnek mint a gyari szoftverok, am ami a sebesseget illeti azert jocsakan odaver a CM a gyari romnak. Azon filozom ha sikerul ezt az ART runtimeot jol beloni lehet egyszer a CM romok is tovabb huzzak aksival...Kiprobaltam boeffla kernelle 2 magot hasznalva is csak 2 napig huztam max. Nemtudom h a fenebe tudok a gyari rommal akar 4 napot is kihuzni...felfoghatatlan szamomra hiszen ugyanugy hasznalom CM alatt is mint a gyari alatt...
-
Smylei30
tag
válasz
apaszka #73527 üzenetére
Titanick
gondolom eleg surun kezben tartja es nyomkodja rendessen
ennek a 4.3 jo a sleep modja keves aksit zabal. Am ha hasznalod rendessen mint okostelefont akkor szerintem tok mind1 mit csinalsz vele, 5ora keszenlet es csokolom van neki , talan 1 dupla ekkora aksi jo lett volna bele
-
Smylei30
tag
Amugy ez a svajci rom jobb mint az uks mk6? vagy ez ugyanaz csak mas a neve?
-
Smylei30
tag
Igen en is eszrevettem h Temanak a romja kicsit jobban eszi az aksit am ART modot probalgattam, gondolom dalvik megrosszabb. Tobbi cm 11 v omni romok mennyire jok? valakinek esetleg tapasztalat offical cm ?
-
Smylei30
tag
Cm11 nel tudja valaki milyen FM radiot lehet beuzemelni? es valami leiras esetleg rola? tnx
-
Smylei30
tag
válasz
Weeman1 #73090 üzenetére
Koszonom!
letoltom azt majd ranezek, igazabol szivesebben hasznalnek 4.4 kitkat romot am a CM sem az Omni nincs meg eleg elorehaladott alapotban de azert majd ranezek 1-2 nightlyra ezek kozul. Talan meg temanak a romjat is kiprobalom. Fuu minek talaltak ki ezt a rootot meg custom romokat
Sok a valasztek es az ember minig valami ujat jobbat akar.
-
Smylei30
tag
NeatRomnal felraktam a call recordinget cwmbol amit kinal az update programja azt letiltott a halozatrol mint a sicc
most rakhatok mindent ujra...
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Tudna valaki segiteni? Havernak tegnap probaltuk felrakni a CM10.2 stable verziot am akarmivel probalkoztunk elszallt az IMEI szama , mindig unknowot irt ki es nemismerte fel a halozatot. A legujabb MK6 4.3 romra probaltuk feltenni Philz recoveryvel. Clean romot probaltuk valamint wipe data, cash, dalvik cash, sosem lett jo. Backuppal visszahoztuk a 4.3 at ahol visszaalt minden. Esetleg valami leiras vagy valami h hogyan lehetne raeroszakolni azt a cm 10.2 stable verziot h mukodjon az imei meg minden?
-
Smylei30
tag
válasz
apaszka #72907 üzenetére
Kiprobaltam mind2ot am , boeffla kernellel az eredeti 4.3 muzsikal legjobban baris antutu alapjan. Mind3 romnal feltekertem 1600 mhz +gpun huztam kicsit eredeti 20700+ produkalt Neat meg Omegaval nemtudtam 20+ ra meni. Jo ez mind csak meregetes, beallitas kerdese. Nemtudom nemsok kulonbseg van igy ranezesre az offical alapon mukodo buheralt romok kozott. Temanak lett volna jo a romja de igy h Omni fele huz kicsit elfordultam tole. Az a baj nemlehet rendessen cm témákkal feldobni a kinezetet. Status bart mar nemlehet temazni Omni sajat feluletevel lehet aliitgatni... Majd latom mit produkal kesobb, valamint az offi cm11..
-
Smylei30
tag
Neat v Omega 4.3 ?
ugynezem mindkettojük egesz jol osszerakta a dolgokat. Omega 4.2.2 vel megvoltam elegedve regebben Neat romot meg még nemprobaltam. Valakinek esetleg valami tapasztalat?
-
Smylei30
tag
Temasek cm11 ala melyik ggapszot erdemes felrakni? Ha bankszot rakok akkor az megmarad nemkell mindig ujra frissiteni am azt hallottam h a kamerat leszedi?" Nekem csak az nemtetszik h videozas kozben szetnyujtja a kepet am maga a video az jo. Vagy masnak ezt nemcsinalja? A masik meg h mikor forgatom a telot kameranezetben akkor minden 90 foknal beszaggat nemfolytonos...
-
Smylei30
tag
Jo Temanak a Romja am most h ez a 4.3 mukodokepes lett, nemtudom valahogy most megvok elegedve ezzel az offical rommal. Probalgattam en is CM11 et ui lassan Omni 4.4 lesz tema romjabol...am fene tudja meg van mit javitani rajta , majd talan v50+ utan ujra megnezem mire haladt vele. Addig is marad a 4.3
-
Smylei30
tag
válasz
siralywarez #71801 üzenetére
CM11 Temasek
am az a memoria azert nem teljessen igaz ebben az allapotban.. ugye csak az alkalmazasok vannak Bekapcsolva a memoria figyeloben. Kapcsold be az osszeset ami a memoriat hasznalja es felmegy az 600ra is
Am ami Temasek romjat illeti tenyleg fenysebeseggel hasit az eddigi Romokhoz kepest. ART mode teszi a dolgat. Majd valamikor V 50+ nal mar mukodni is fog rajta minden nagyjabol remelhetoleg nemlesz teljessen atcsinalva mert nagyon dobalja be az Omni rombol a cuccokat
De azert le a kalappal elotte 2-3 naponta frissiti a ROM ot , erti a dolgat az biztos...
-
Smylei30
tag
Lol most nezem, miutan cwmbol telepitettem az update zipet meg a modemet MK6ot a telefon hivatalos allapotu lett? Mi a franc ujra kell rootolni? CF autoroot megy ugyanugy?
-
Smylei30
tag
Sziasztok, felraktam tegnap az mk6 os verziot 4.3 es azt vettem eszre pl ha kapok smst nemirja ki kitol jott csak ha megnyitom azt. Sem a lockscreenen nemirja ki a nevet se a szamot se az ertesitesi panelon sem, csak annyi ir h uj uzenet. Valabi beallitas problema lehet v mi a franc, mert az elmulasztott hivast szepen kijelzi. Valaki tud errol valamit? koszi a valaszt elore is.
-
Smylei30
tag
Felment a picike MK6, am nincs benne lockscreen fenyfeloldo efektus
-
Smylei30
tag
En felkuldtem , minden siman felment rebootolt a telo most a samsung logo latom a kepernyon meg vilagit a kek led de mar 5 perce semmi :S valaki valami otlet?
-
Smylei30
tag
Sziasztok erreOmega 4.3 esetleg changelogot olvasva valaki megtudna mondani h ralehet e kuldeni az updatet.zipet mk6 osat
-
Smylei30
tag
A feny-efektus feloldo lockscreen mukodik vagy azt felejtsuk el?
-
Smylei30
tag
Offical CM11 megerkezett CM11 Nightly
-
Smylei30
tag
Nalam szepen muzsikal Temaek v16 CM11 je. Celra megfelelo, am ha kijon a stabil 4.3 megvarom meg az Omegasok kicsit megpucoljak aztan szerintem lehet kiprobalom ,habar szerintem addigra Tema romja jobb lesz.
-
Smylei30
tag
Probaljatok betémázni, theme chooserrel mennek a temak cm11en es eleg jol kipofozza. Am tudna nekem valaki Yank555 kernelt cm11hez feltolteni dropboxra v akarhova mert nemtudok beregelni a forumjara es leszedni onna. Koszi elore is.
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Valaki tudna adni 1 linket itt vagy PM-ben, szeretnem letolteni Yank555 kernelet Temasek CM11 ehez, de nemtudok regisztralni itt, valamiert blacklist az IPm es nemtudok regisztralni. Koszonom elore is annak aki veszi a faradsagot
-
Smylei30
tag
válasz
SteveJobs #70534 üzenetére
Igen, fen is van, mukodik rendessen,gyors es nincs FC csak most valamit felrekodoltak a kameranal idaig roxul bliccelt most ezt kijavitottak, am valamit elszurtak mert a kepek nagysaga 150kb
viszont szepek a szinek nincs vele gond mint eddig a tul sok fennyel
javitas varhato 1-2 nap
tobbi az nagyon zsir
theme chooser is mukodik , en a touchviz 5.0 hasznalom es szepen atalakitotta a fekete feher kinezetet
-
Smylei30
tag
válasz
SteveJobs #70531 üzenetére
CM 11 v12CHANGELOG FOR V12
-
Smylei30
tag
Sziasztok, tudna nekem valaki Yank555 kernelt linkelni-lehetoleg a legujabbat temasek CM11 hez ahonan le is tudom tolteni mert forumra reg kell meg miegymas es nemenged valamiert... Koszi elore is
-
Smylei30
tag
Meglepoen gyors ez a CM11 v10 11-26 ggaps standard es boeffla beta1a kernelel. Egesz jol javitjak a hibakat.Pl mostmar fc nem is kapok, egyedul ami nemtetszik az h ez a statusbar olyan ronda nagy szintelen ikonokkal van telerakva, meg h a settings menu fekete feher,valahogy a szineseket jobban szeretem
Nemlehet ezen valahogy valtoztatni?
-
Smylei30
tag
Sziasztok, az lenne a kerdesem ha CM11 v5 rol v6 ra valtok kell wipolni mindent vagy siman feltehetem aznelkul is? valamint alkalmazasokat nemtudom valahogy megtartani?
-
Smylei30
tag
Valaki esetleg tudna ajanlani Omega v46.1 -4.2.2 Samsung alapokon ROM-hoz valamilyen kernelt? Keresgeltem de nemtalalok semmit :S
-
Smylei30
tag
Olyan problemaval talalkozott mar valaki Temasek CM11-nel, hogy zenehalgatas kozben ha sotet a keperny es felkapcsolom begerjed a hang, eltorzul par masodpercig es utana helyreall. Bofflea v2 betta kernellel probalkoztam- nem a sajat kernelevel. Valakinel esetleg csinalja ezt masik kernellel is?
-
Smylei30
tag
En kiprobaltam ezt a cm 11et de valami nemkoser nalam. a 3d grafikaval valami gond lehet.... Antutuban szet szaggat pedig elozo romokon nemcsinalta ezt. Kernel hiba lehet v valakinek valami ottlet?. Probaltam valami anatomiai appot ott is szet szaggatta magat :S pedig sokkal gyengebb telokon is megy rendessen az az app.
-
Smylei30
tag
Nekem most az a bajom a CM11 el h sehogy sem birom ravenni h android weather and clock widget mukodjon, nemtalalja a helyzetem, valamint azt sem latom h a GPS hol kell bekapcsolni v eppen ki. Mivel nemjelzi h bevan e vagysem kapcsolva.
-
Smylei30
tag
[Wanamlitle] v7.2 -4.3 alapokon probalta mar valaki? esetleg valami velemeny rola?
-
Smylei30
tag
Valaki tudja az esetleg mitol van h neha mikor beszelek valakivel visszahallom magam mintha vizhangozna, am nem mindig csinalja ezt, az en telommal lehet a baj v lehet azzeval akivel beszelek?
-
Smylei30
tag
Lehet az volt a baj h en regebbivel probalkoztam. Na mind1 egyenlöre ment vissz a 4.2.2 Omega samsung alapokon majd ha kiforr rendessen ez a 4.4 cm akkor ujra probalkozom vele.
Szerk:
Kiprobaltam atallitani Dalvikot -ART ra es utana a titanium backupot nemtudtam hasznalni, ujrainstalalas utani is csak FC zett :S
-
Smylei30
tag
Am mi a kulonbseg a 4.4 ggaps pa-full vagy a kk-között?
-
Smylei30
tag
Valaki probált már lefuttatni 1 Antutud Temasek CM11 en? mert nalam valami gebasz van a 3d vel, eléggé szaggat WTF
-
Smylei30
tag
válasz
Bubukain #69340 üzenetére
Mik a kulonbsegek a kernelek kozott? latom h a Wolfson-noabb ot toltottek le legtobbet, amit meg te ajanlasz az a Boeffla ez a 2. helyen all ami a letoltest illeti.
-cm11-i9300-linux30101-BOEFFLA-temasek.zip
-cm11-i9300-linux30101-BOEFFLA-NOABB-temasek.zip
-cm11-i9300-linux30101-WOLFSON-temasek.zip
-cm11-i9300-linux30101-WOLFSON-NOABB-temasek.zip
-
Smylei30
tag
Valaki tudna 1 rovid leirast v linket adni arrol h mi a kulonbseg az Offical CM verziok kozott, ertem ezt a Nyghtly, Experimental, M snapshot romok kozott?
-
Smylei30
tag
Valaki tudja h a cm 10.2 alap fajlkezelojevel h tudom az sd kartya tartalmat megjeleniteni?
-
Smylei30
tag
Cm10.2 szeretnem feltenni a telomra. Az erdekelne h az offical cm 10.2 rakjam v inkabb az unoficial temasek romjat? valami ervek esetleg h melyik a jobb?
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Cpu terén, pegasusq mellé melyik ütemezö a legaksi kimélöbb? Mivel az Omega rom van fenn 4.2.2 nemsok valasztasom van cfq,noop, deadline. Ezek közül melyiket érdemes használni?
-
Smylei30
tag
válasz
korcsillio #68225 üzenetére
Google a baratod
Am erdekes mikor en beirom a sajat IMEI szamomat kiirja h samsung meg minden de 32GB osnak irja kozben ez 16gb os
-
Smylei30
tag
Akartam kerdezni aki probalta temasek 10.2 romjat nem produkalt olyat h rocsogott a hangszoro zenehalgats kozben? Tegnap felraktam de valami nemvolt jo es iszonyat szar volt a hangminoseg...most megint visszaraktam az Omega v46 samsung alapon ez volt idaig ami nalam jol mukodott..
-
Smylei30
tag
Na nekem is elkezdte produkalni magat ez az uj 4.3 leaked android, 4-5 sec mire felebred
-
Smylei30
tag
válasz
Lacko84 #67995 üzenetére
Igen ott lehet az 1. reszet csinalni, am muszaj volt a beallitasok fiokok es azon belul a Facebook szinkronjat beallitani mert levolt tiltva a szulinapok.Mostmar mukodik hala istennek
Ui. Tegnap este 9 tol ma reggel 7ig 2% merult a telo ezzel a 4.3 al, am este feltoltottem csontig majd 2 ora alatt 40% meritettem rajta -kijelzo az zabalja az energiat
-
-
Smylei30
tag
Milyen naptárat hasznaltok amivel lehet a gmailal(Google Naptar nem szinkronizalhato a kies alkalmazassal).... is szinkronizalni, mert az S-tervezo nemukodik vele, regi 4.1.2 ben ment ....
-
Smylei30
tag
Na en is felraktam, probalgatom nezegetem, am semmi ujdonsag 1dul a feloldo feny efektus nemukodik a tobbi minden stabil. Erdekes az h gyari allapotba hozta a telot frissitesnel nem azt irja h modositott ezkoz hanem h nincs elerheto frissites.. most akkor ujra rootolni kell?
-
Smylei30
tag
válasz
snow2014 #67818 üzenetére
Röviden összefoglalva. A telefon 1 kisebb GSM szervizben lett véve, valószinü valaki aki kartyafüggös szolgáltatónal vette elvitte és eladta... Namarmost vagy fuggetlenitették a szervizben vagy nem. Nem olyan a garancia naluk-nalunk mint 1 szolgaltatonal... Azaz tuti h az efs el lett kurwa mivel nem mentettel, ok visszaalitottak valami modon, am ahogy a kék béka mondana kidobott penz, vagyis ugye neked ezt megcsinaltak sufni garancia alatt, am a telo mar sosem lesz a régi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest