- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Hogy a bánatba jött ez most nektek,hogy egy több mint 1 éves kommentre válaszoltok?
(ketten is) -
-
Zol77
aktív tag
Amikor reggel néztem tabletről azt az akkus linket, nekem nem is az jött be ami most,vissza is kerestem a tabon az előzményekben a megnyitott oldalakat, és ott ez jött be : [link]
Ha most kattintok pc-ről a linkre,akkor meg az jön be,emi a link neve is. Ezt nem értem
Azért is példálóztam a mérettel,meg a kapacitással. -
Zol77
aktív tag
válasz
vati182 #86800 üzenetére
A nevébe még beletehették volna,hogy mega über brutál pro.
Komolyra fordítva,nem tudom mennyi lehet a valós kapacitása,de ha abból indulunk ki,hogy a mérete ugyanakkora,mint a gyárié,akkor szerintem nem sokkal több, vagy éppen ugyanakkora.
A nagyobb kapacitáshoz nagyobb méret szokott társulni. A nagyobb kapacitású akkuk meg már akkorák,hogy azokhoz külön hátlap kell,amitől vastagabb lesz a telefon. Kollégám vett ebyaról gold márkájú akkut,arra is jóval több volt írva,de kb hozza egy új gyári akku szintjét. -
Zol77
aktív tag
Na,mindenki hirtelen neozik?
Pont tegnap tapogattam egy neot én is a tescoban,alig nagyobb az S3-tól,ezt néztem ki én is utódnak.
S3 meg megy az asszonynak.
110 pénz 2év gyári garral,nem rossz nyitóár,az S3-at 130-ért vettem másfél éve. -
Zol77
aktív tag
válasz
Winchester95 #84320 üzenetére
-
Zol77
aktív tag
válasz
Griff55 #82747 üzenetére
Ez már csak ilyen. Vegyél essötöt
Aztán majd egy év múlva ott is az lesz a gond,hogy nem lesz rá Android 5-6-7 vagy akárhány , hanem csak S6-ra
De amúgy tényleg vicc kifogás. Én már nagyon nem is foglalkozok vele,amíg szét nem esik nálam lesz, de el nem adom az S3-at,jó az így is nekem a gyári 4.3-al.
-
Zol77
aktív tag
válasz
#01696768 #82640 üzenetére
Főleg nem az 1GB rammal rendelkezőknek.
Az elmúlt 1-2 hétben sok helyen megjelent,hogy csak a 2GB -os modellekre jön a 4.4,akinek meg az 1GB -os van az bek@phatja. Én meg úgy vagyok vagyok vele,hogy a szamszung is
Egyedül a camera app érdekelt volna ,abból is a photosphere funkció.
Mindegy,majd ha lejár a gyári garancia,akkor rootolom és lesz az is,mert persze hivatalosan [4.4 kell neki], vagy root ,és xda-s verzió.
(ami meg elérhető root nélküli verzió,az csak kis felbontásban tud ebben a módban fényképezni) -
Zol77
aktív tag
Ha már szóba került nem sokkal ezelőtt az mhl,akkor szóba hozom én is:
Nem kell valakinek egy Samsung Smart Dock?
Megy S3-al is, 3db usb,hdmi,fejhallgató kimenet van rajta,meg egy tápcsatlakozó.
Egeret,billenytűt,gamepadot,pendrájvot kezel,így lehet filmezni,netezni,játszani a tv-n.
így néz ki használat közben : [link]
6000 pénz, Debrecenben van helyileg. -
Zol77
aktív tag
válasz
Barcsik #73127 üzenetére
működik, ha erre gondolsz:
képen hosszan nyomok, ki lehet jelölni többet is,kijelölök vagy hármat , majd fent a megoszt ikon, és pl gmail-t választok,és már be is vannak csatolva.Közben feltelepült a 4.3 , de kb zte blade sebességet kaptam, biztos a 127 app miatt
Most nyomok neki egy gyári vissza állítást,hátha észhez tér. -
Zol77
aktív tag
Na lejött a 76MB -os OTA frissítés , a telefon újraindult, maradt 4.1.2.
Az alapsáv I9300XXEMC2 - ról I9300XXEMG4 lett , és most meg elkezdte letölteni a 417MB-ot.
Na mindegy,ez már gondolom a 4.3 lesz,csak kicsit megijedtem a 76MB -tól,hogy mi az. -
Zol77
aktív tag
Üdv,
nekem is gyári független s3-am van,olvasom itt,hogy megjött a frissítés, meg is néztem, de nekem 76.66MB -ot kezd el letölteni. Ez normális? nemsokkal fölöttem 417.21MB van a képen. Na majd kiderül mi ez.
4.1.2 van most rajta, és I9300XXEMC2 az alapsáv verzió. -
Zol77
aktív tag
válasz
Zsolaf #44578 üzenetére
fogalmam sincs.
Nem tőlük van, B-Tel-től vettem tavaly decemberben,függetlenként,gyári 2év garanciával,én bontottam ki,be is regisztráltam a samsungnál a +2 hónapért. A dobozon sértetlen volt minden matrica,biztos,hogy nem utólag kifüggetlenített,majd újra eladott telefon volt. -
Zol77
aktív tag
válasz
petike2014 #25734 üzenetére
Nagyon nem izgulok a frissítés miatt,majd szól a telefon ha lesz. Nekem megfelelt 4.0.4-el is, főleg úgy,hogy zte blade-ről váltottam S3-ra
Csak kíváncsiságból írtam be,mert pont előttem írták azt a kódot. Frissítés előtt azt hiszem láttam a buildnál a XEH kódot,de most ez van. Amúgy itthon vettem én is függetlenül,2 év samsung garanciával,meg beregisztráltam a +2 hónapért is.
-
Zol77
aktív tag
válasz
foxymaxy #25727 üzenetére
ezt beírtam én is kíváncsiságból,viszont nem találom a kapott eredményt ebben a listában
Nekem ez jött ki :
CSC : I9300XFDLJ2A telefon akkor frissített wifin keresztül,amikor kijött mindenkinek a 4.1.1 , előtte 4.0.4 volt azt hiszem.
-
Zol77
aktív tag
Valahol ki lehet kapcsolni a status bar alatti animaciot? amikor lehuzom a statusbart, hogy bekapcsoljam a wifit, mindig meg kell varni, amig begordul oldalra. jobb lenne, ha csak egybol ott lenne. ez vajon allithato? (gyari romot hasznalok)
-
Zol77
aktív tag
Az elobb jelzett nekem is,hogy frissites erkezett,felraktam, mostmar 4.1.1 Viszont eddig xeh volt gyari fuggetlenkent, most meg az alapsav verzionan xxdlid, a build vegen meg xxdlj4 van. Ez normalis?
-
Zol77
aktív tag
válasz
GrooveHero #22316 üzenetére
tényleg kérdezted. válaszoltam is. nem fogok újra.
-
Zol77
aktív tag
válasz
GrooveHero #22225 üzenetére
nem,nem náluk vettem,mert ők péntekre ígérték a feketét,mármint,hogy akkor tudják feladni.
Nekem meg péntekre jött meg,és a b-tel -től vettem. A doboz is bontatlan volt,le volt ragasztva mind a két oldala a samsungos matricával,a garancialevélre pedig ugyanaz ráragasztva ami a doboz oldalán,valamint kitöltve,lebélyegezve,rátűzve a számlára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest