- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kurtuzov
senior tag
válasz #01696768 #74698 üzenetére
Én is meg vagyok elégedve a svájci akku használatával. Egyedül a Firefox zabálta egyszer le, mert beragadt, de az látványos volt. Amúgy rendben van. A Greenify-t kipróbáltam, de pl az S voice nevű programot ami fut a háttérben, azt nem látja, nem tudtam hibernálni. Persze törölni is lehet, de most nincs vészes merülés, így nem foglalkozom vele. Hozzáteszem játék egyáltalán nincs telepítve.
-
törölt tag
Csak azok kedvéért, akiknek nagyon merül a svàjci 4.3: nekem egy hete tökéletes, ha valami gáz app beragad, akkor képes éjszaka 3G mellett akár 20%ot is merülni, de ez nem az ő hibája. Normál használat mellett (értsd wifi/3G folyton ON, instant üzenet appok, emailek dettó, semmi sincs kímélőn, 2-3 óra zene, 1-3 óra net melótól függően) nekem este még bőven van benne 20-30%. OTA-n jött és utólag gyalultam sajna, de így is tökjól megy.
És egy kérdés: Azt hogy csináljam, h ha leveszem rezgőre, és utána vissza csengetésre, az értesítő hang is menjen vele? Mert mindig rezgőn ragad, és manuálisan kell rátolnom. Van rá app, de ez szerintem bug és kész. (4.1.2 is csinálta) LightFlow lehet a hibás?
Ja, és a telefonmosós sztorikat hagyjuk, rosszul vagyok tőle (okkal).
-
SirRasor
addikt
Mielőtt még elkezdek kókányolni fölöslegesen:
Ez az ingyenes módszer működik?
Sajnos nekem nem jön be a szervíz menü a 4.3 miatt, de hátha találok hasonlót. Ha viszont kamu, akkor..
Make Love not war!
-
Yeffy
veterán
...de az ilyet úgyis gépen csinálja az ember...
te lehet. én nem gépen csinálom. van egy kialakult rendszerem, nem fogom változtatgatni. szóval plz ne általánosíts.
Megváltoztak a telefonközpontok is időközben, nem véletlenül találták ezt ki. Egységesítettek.
ugyan nem értek mélyen a telefonközpontokhoz és egyéb járulékos dolgokhoz, de ezesetben gondolom a 06-os számoknak nem kéne működnie. na mindegy.
Nem látom ezt azért olyan nagy problémának.
világméretű gondnak én sem, de attól még idegesítő. főleg, hogy most emiatt szopok. illetve még mindig: ez te vagy, örülj neki.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kurtuzov
senior tag
válasz Zsolaf #74692 üzenetére
Kollégám kimosta nemrég az S3-asát. Benne hagyta az ingzsebében....
Aztán amikor észrevette azt tudta, hogy kuka, de hogy minél később kezdődjön el az oxidáció beletette egy nejlonba és felöntötte vízzel. Mint az aranyhalakat, úgy vitte be a szervizbe, hogy mentsenek le róla amit tudnak. -
Zsolaf
addikt
Én nem nedves kendővel csinálom, egyszerűen a csap alá tartom, de az akkut kiszedem nehogy zárlatos legyen az egész
Jó ez a mai nap nagyon!
[ Szerkesztve ]
-
Tarantula33
tag
Üdv! Vettem egy 3000mha akkut, valaki esetleg tud egy boltot, ahol lehet rá kapni szilikon tokot?
Huawei P30 pro
-
Seaky
tag
válasz tragabi #74683 üzenetére
Szia!
Nekem is a töltő halt be majd a kábel szarakodott. Sajnos ezek ilyen szarok (5000 elolvasott hsz után, másoknál is).A csikozódás sajnos a túlmelegedett gpu. Nekem is elő szokott jönni sajnos. Ha megjön a "vizimatricám" akkor gariztatom én is (nedves törlőkendővel se pucold az aksi helyét mert azt hiszik beáztattad)
-
Griff55
senior tag
Na végre valaki vitt egy kis életet a fórumba már olyan száraz volt
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
tragabi
tag
húúú de nagy vagy!!!
kár, hogy te értesz hozzá, de nem tudsz segíteni!
-
SteveJobs
őstag
válasz tragabi #74661 üzenetére
Gondolom rossz a töltőd!! Így elsőre !
Ennyi arcocskáért nem szóltak? Mert engem fele ennyiért is csesztettek!!
Próbáld meg kirakni az egészet biztos felfigyelnek rád!
Mond! Nekem is eredetileg Telenoros volt csak hát mást is elfogad persze sufni tuningos.Számít ez valamit?
[ Szerkesztve ]
-
tragabi
tag
Illetve, hogy lehet régi romot visszatenni???
4.3 ról visszaha lapozok a kezdőoldalakon miért csíkozódik a képernyő??
4.3 miatt???
HELP ME
-
Jadro
veterán
válasz SteveJobs #74659 üzenetére
Mindenki egyformán teszi fel és innen kezdve az utak szerteágaznak. Mindenki máshogy konfigurálja és mást telepít mellé. Innen kezdve meg már nagyon nem ugyanaz lesz az akkuidő. Ezer féle felhasználói szokás ezer féle eredmény. Ezért is nem mérvadó túlságosan, hogy kinek menynit fogyaszt.
tragabi: Kapcsolót helyezd ON állásba az elosztón.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tragabi
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a telefon ha hálózati töltőn van ( és be van dugva a 220V-ba ) akkor is merülést ír ki? (
már a százalékban látszik )
Köszönöm -
vwpolopg
őstag
válasz Gizmo94 #74658 üzenetére
Én is gondolkodtam a cserén, de én már kivárok a S5-re... megvárom míg első lépcsőben esik az ára aztán lecsapok rá
Szerk.: Note3 egy fél asztallap, S4 nem hoz lázba, nem tud annyival többet amennyibe kerül. Nexus nem kell a gari meg a márkája miatt, G2 ezzel a hátulnyomkodós hülyeséggel megintcsak kiesik részemről...
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
Nem értem az egészet mert fel tettem a híres svájci romot,na most ha működött akkor jól csináltam igaz? Erre két nap múlva ette az akkut illetve tetű lassú volt.Másoknak meg jó! Most akkor mi van?
A nagyokat is meg kérdezném nem egyformák a telefonok pedig egy cég csinálja nem? Vagy mi a szarért van,hogy valakinek nem írja ki a neveket a 4.3 hivatalos rom.Nekem meg jó volt. Pedig ugyanúgy tette fel mint bárki más.Valami nem stimmel és nem értem ezt.
-
Gizmo94
veterán
válasz lafaty80 #74641 üzenetére
Igen, ez a legnehezebb, amikor dönteni kell, hogy most akkor mit is kéne venni... A hétvégére több napra nálam lesz egy Note3 , barátkozni az éktelen mérettel. Amúgy volt már a kezemben és a rövid tapasztalatok alapján nagyon tetszett, csak ne lenne akkora... Viszont ha azt nézem, hogy az S5 meg elvileg már csak alig pár hónapra van... Nem tudom..
-
rakoczee
tag
válasz SteveJobs #74646 üzenetére
Próbálkozz töltéssel Én is ezt használom, nem véletlenül. El lehet dönteni, ki mit szeretne, gyors és könnyen merülő telefont, vagy lassan merülőt, ami akad? Az arany középutat pedig ki melyik romban találja meg. Én maradok már rég óta a Temasek Rom-nál, semmi gondom, tölteni pedig nem sajnálom
-
SteveJobs
őstag
Ez az egy játék van rajt Candy Crush és ezt is Greenifyvel hibernálom.Ez a Google Playen belül még ezfut GcmService, com.google.process.gaps, android.process.acore GoogleLocationMan NlpLocationReceiver.
Jadro! De mért pont ennél? Elötte a Vk rom volt annak mért volt jó az akku ideje?Pedig az is CM alapú.
Hozzáteszem volt olyan temasek rom ami tökéletes volt.[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
Mindenkinel ilyen furcsa a forum vagy csak nalam?
Az avatarom egy fiatal csaj lett -
tragabi
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a telefon ha hálózati töltőn van ( és be van dugva a 220V-ba ) akkor is merülést ír ki? (
már a százalékban látszik )Köszönöm
-
KLIOS
aktív tag
Ha netán kell valakinek az indiai 4.3: MEGA
-
SteveJobs
őstag
Most ott tartok a temasek v27- tel, hogy nem merül csak úgy magába.De ha elkezdek játszani vagy netezni elkezdi szívni az akkut.Pár dolgot ki szedtem belőle,hogy ne fusson a háttérbe.Van még itt temasek rajongó aki tudna adni valami ötletet ,hogy még mivel próbálkozzak?
-
Synaptic
senior tag
Valaki mondhatna valami okosságot arra , miért nem indul el a recovery mód . CWM telepít recovery mod installál. Hangerő fel + home + power , villan egyet a cwm és utána bebootol a telo mintha nem történt volna semmi. TWRP telepít elindít , erre újraindul a telefon. Ha a CWM menuből választom a reboot into recovery t akkor meg bootlop .
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
P3Dr0
senior tag
válasz Maxtreme #74636 üzenetére
Nalam a 4.3 hivatalos megjelenese ota van fent es soha semmi gond nem volt vele egeszen tegnap elottig.(nalam sosincs kikapcsolva a telefon)
Majd mikor 1-2 napja nyomtam egy bekapcs. gombot eltelt par masodperc mire feleledt a telefon.Nem foglalkoztam vele tutelmes gyerek vagyok, raerek Aztan tegnap napkozben raszerettem volna nezni a telefonra nyomtam egy power gombot es nagyon hosszadalmasan eledt a telefon PERCEK teltek el, nem volt hatter a slide bar feluton beragadva majd hiba uzenet, hogy valamilyem system app nem valaszol.....meg kicsit vartam mi sul ki belole. (remelhetoleg nem az akksi)
Ekkor azert mar nekem is elment a turelmem es lekaptam a batterit. Vissza teve megint minden nagyon cool volt leszamitva, hogy batteri time az 35sec ot mutatott erdekes modon viszont nem merult halalba mint anno 1-1 ilyennel az s2 tette.
Ha ez rendszeresse valik akkor tenyleg nem jo a 4.3. (s2 nel mar megszoktam az ilyet neha ugy teptem le a hatlapot es forro volt a batteri)Bar tudom nem pont ide tartozik de a nexus-ok megbizhatobb telefonok?
-
Jadro
veterán
Ha tömegesen írsz be telefonszámokat, még értem, hogy sokaz a plussz karakter mindegyik elé, de az ilyet úgyis gépen csinálja az ember. Egy-egy új telefonszám begépelésekor meg nem akkora gond azért. A konkrétan semmi értelme kitételed azért nem igaz. Megváltoztak a telefonközpontok is időközben, nem véletlenül találták ezt ki. Egységesítettek. Ha meg már úgyis kell minden hívószám akkor az elejére nem tart semeddig a 06 helyett a +36-ot beírni nem? Nem látom ezt azért olyan nagy problémának.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
SirRasor
addikt
válasz lafaty80 #74594 üzenetére
Átveszem a helyed
Már annyira kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó, mint amilyennek gondolom/olvastam/javasolták
MÁS: létezik olyan spec. infó, amit egy kezdő S3-as tulajnak tudtok ajánlani? Most 4.3-as svájci rom van rajta és nem is nagyon piszkálnám, csak néhány nem kellő programot fagyasztanék.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Maxtreme
addikt
válasz apaszka #74500 üzenetére
Le tudnád írni (vagy linkelni egy listát) hogy mit érdemes kiszedni a gyári romból?
Tudom a google csodákra képes, de találni vagy 2000 féle különböző irományt, és nem szeretnék f*szságot csinálni.Jelenleg a 4.1.2-es rom van fent, kacérkodtam a 4.3-al de nem sok jót olvasok itt róla.
-
modd3r
őstag
Új 4.3-as indiai rom, I9300XWUGML4 a sammobile-on!
-
tragabi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
frissítettem az androidot a 4.3-ra....de a képernyő néha amikor oldalt váltok becsíkozódik, illetve nem tudom köze van e hozzá, illetve az időpontban, de mióta fent van az új rendszer a telefon a hálózati töltőn van, és mégis merül használat közben!
lehet az oka a 4.3?
milyen akksit érdemes venni ( lassan aktuális lenne )
hogy tudom visszatenni a 4.2-tKöszönöm
-
Rocoo
tag
A 4.3 nak milyen az üzemideje jobb mint a 4.1.2 é ?
-
P3Dr0
senior tag
válasz snow2014 #74606 üzenetére
Szerintem nem minden S3 egyforma. Nalam is tokeletesen mukodik szam kiiras en sem MO.on elek viszont nalam sem a flash countert nem lehet nullazi semmilyen modon sem a regio kodot (csc) megvaltoztatni olyan mintha az egesz egy ROM ban lenne tarolva. (telefon eszak europai piacra keszult es kb. 1 honapja vettem.Dobozan van is egy kiegeszito szoveg, hogy eszak eu.i szolgaltatokat preferal a keszulek annak ellenere hogy kartya fuggetlen)
Amugy rootolva van a telefon de vegulis nemerdekel mert azert van hogy hasznalja az emeber az meg hogy mennyin all a szamlalo nem nagy dolog. -
[P]laci
senior tag
Stílusosan a Samsung event nézés közben rootoltam, mentettem EFS-t, nulláztam a countert és már repül is fel a svájci 4.3!
Amúgy komolyan mondom, ez az egész móka annyira egy semmiség, hogy mikor beszél róla az ember sokkal komolyabbnak tűnik, pedig egyáltalán nem az. -
[P]laci
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz lafaty80 #74617 üzenetére
Lg G2-t nem javasolnám, volt nálam pár napig.. Borzalom piacos műanyag, S4-nél gázabb, bár brutál kijelző.. ha meg tudod szokni a hátlapi gombokat.. Nekem nem sikerült, elvetve.. Jahh, Note3 tuti, de nagyon nagy.. Azért még gondolkodom...
laci Akkor a telefon ajánlatokra még várunk.. Majdcsak jönnek. Állítólag az S5 valami rettenetnek várható.. Remélhetőleg nem rossz értelemben lesz az..
-
[P]laci
senior tag
válasz lafaty80 #74617 üzenetére
karácsonykor majd leesett az állam... a nóta 3-at online a t-nél 130k-ért vesztegették a legalapabb előfizuval... abszolút bestbuy volt.
(#74616) Gizmo94: valószínűleg tabletek (mint a fentebb linkelt), hordható (a wearable sokkal jobban hangzik ) eszközök, tv-k és homesync utódok lesznek, telók meg sajnos nem.
[ Szerkesztve ]
-
ViSAS
senior tag
válasz karcsitheone #74615 üzenetére
Próbáld meg letölteni és feltenni a legfrisebb drivert innen. Legfelső mappa.
-
karcsitheone
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy windows 8 van a gépen, rádugom a telefont és nem érzékeli. Vagyis magát azt a telefon és a számítógép is látja, hogy usb csatlakozás van. Csak nem hoz létre meghajtót. Mi lehet a probléma?Választ előre is köszönöm!
-
[P]laci
senior tag
válasz Gizmo94 #74611 üzenetére
Hát következő telefon téren én kivárásra játszok az tuti... ha csak mindenki hozza az éves kötelező fejlődést (processzor + ram + OS + kijelző upgrade), akkor nem tudom mire lesz érdemes váltani... :/
nem azt mondom, hogy idén nem történt semmi extra, de ha valaki idén nem váltott új telefonra, az nem hagyott ki igazából semmit... ha jövőre is ez lesz, akkor is maximum csak "muszájból" éri meg váltani, hogy legyen egy friss garanciás aktuális telefonja az embernek...(#74613) KLIOS: ez nagyon állat, nekem tetszik!
más:
btw egy bő óra és kezdődik a Samsung CES 2014 tájékoztató élőben![ Szerkesztve ]
-
-
[P]laci
senior tag
válasz Gizmo94 #74607 üzenetére
és mire cserélsz főnök?
amúgy nézzétek csak meg ezeket a képeket: Samsung Galaxy TabPRO 8.4 announced with 2,560×1,600 display and Snapdragon 800 SoC ilyen lesz vajon a 4.4-es TW launcher?
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz lafaty80 #74594 üzenetére
Mi lesz az utód? Amúgy én is eladtam az én kis rettenetemet. A porrátört kijelzőüveget kicseréltem egy hibátlanra, a nemlétező hátlapot pótoltam egy 2000-ért vett gyárival (thx Fagyallo) ,a fossákopott kék keretet lecsiszoltam vízpapírral elegáns feketére és bár nem árultam, de került gazdája 65-ért, noha mindezt közöltem a vevővel..Így sajna megváltam én is szeretett kis S3-amtól.., Amint az S4-től is meg fogok hamarosan.
[ Szerkesztve ]
-
-
[P]laci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest