- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
apaszka #90828 üzenetére
Az alkalmazás háttérben való frissítésének beállításait nézd meg, hogy milyen időintervallumra van állítva!
Máté több arra utaló jel is lehet, hogy milyen függő, ha pl voda, az egyértelműen bekapcsolásakor voda embléma lesz a boot logó! Próbálj meg másik fajta kártyát is bele tenni, ha nincs, akkor sajnos nem nagyon jut eszembe más mód...
-
Grecky
senior tag
válasz
apaszka #80638 üzenetére
Én is tegnap rendeltem meg az LG G2-t a Telenortól, már meguntam, hogy várjak normális gyári szoftverre az S3-hoz, meg mer' jobb is
Ha valakit érdekel a telóm, írjon privit, Samsung garis, fekete 16gb-os független, 1 év 2 hónapos, Sapphire Black, fóliás kijelzővel, minden gyári tartozékával, dobozosan, Pierre Cardin szilikon tokkal, class 10-es Samu 16Gb-os micro SD-vel. 4.1.2-es MG4-es EFS megvan, 4.1.2 megy rajta most is, igaz MK6-os modemmel.
Köszi a sok segítséget, üdv!
-
balazs1022
őstag
válasz
apaszka #79143 üzenetére
Azt értem h az AMOLED ilyen, csak sok S3-al vettem össze és mindegyiknek más volt a képe. Olyan mintha a későbbi gyártásúak jobbak lennének (az enyém még az első szériából való). Amit felraktam képet (ami S3 mellett van telefon), az egy Samsung Wave, az is Super Amoledes és Pentitle mátrixos, és mégis sokkal jobb a kijelzője, pedig már jó pár éves. Azért reménykedem benne h cserélik. : )))
-
zho-lee
addikt
válasz
apaszka #77524 üzenetére
Igen-igen
Nos, akkor én is kérdeznék a megawipe-ről. Pedig érthetően fogalmaztatok, és értem, hogy néha szükség van rá. Ki is fogom próbálni.
Lehet, gyorsan olvastam, de nem találtam ilyen vonatkozást:
Ezek szerint megawipe után a custom recovery megmarad.
De az efs nem száll el?
Mondjuk az az első, amit mentek.. -
Gizmo94
veterán
válasz
apaszka #77139 üzenetére
Szigorúan offtopicban én is.
Nincs miért elnézést kérned.. Csak ejnye.. Ez egy S3-as topik, annak a telefonnak a topikja, amit sokáig szerettél. Viszont S3-assal összehasonlítani a telefonodat nem éppen fair.. Nem párjai egymásnak.
Hogy jó a multitask nálad? Milyen érdekes, nálam is.
Viszont lehet, hogy valami beragadt az LG-den, mert eléggé pocsék sok a memóriafogyasztásod. Nálam ez nem jellemző, itt annyi a használt memória, mint nálad a szabad. Igaz, ez Samsung. -
apaszka
veterán
-
eengir
tag
válasz
apaszka #76312 üzenetére
Igen igen, csak egy full wipe-ot akarok csinalni egy install elött.
Elvileg ajánlott, bár semmire nem garancia.
VAGY, a format /data, format /cache amit a factory reset csinal böven elég, mert a /preload, stb. ugyis formázva van install alatt?
Igen, tulajdonéppen el is lennék nélkule; egy évig hasznaltam az S2-est root nélkul. Csak az EFS mentés miatt kéne. Azt meg csinal automatikusan a siyah, ezért lenne jo, ha felmenne recoverybol és nem kellene odin hozzá egyáltalán.
-
Yeffy
veterán
válasz
apaszka #75276 üzenetére
nem éhes, csak optimalizálatlan szar
valaki megtenne annyit, hogy segítene? vagy egy hónapa kérdeztem, hogy honnan mit kell törölni, ha a poweramp "nincs elegendő hely" hibával nem települ fel?
mondjuk felettébb érdekes, hogy frissítette magát, utána valahova eltűnt, és újra kéne raknom.hogy minden héten van valami szopó -.-"
-
Maxtreme
addikt
válasz
apaszka #74500 üzenetére
Le tudnád írni (vagy linkelni egy listát) hogy mit érdemes kiszedni a gyári romból?
Tudom a google csodákra képes, de találni vagy 2000 féle különböző irományt, és nem szeretnék f*szságot csinálni.Jelenleg a 4.1.2-es rom van fent, kacérkodtam a 4.3-al de nem sok jót olvasok itt róla.
-
kelzsoca
félisten
válasz
apaszka #74191 üzenetére
Látom megjött a KNOX Lesz szívás biztosan!
Mekkora hülye a Samu! Aztán olvasom,hogy nem is lett valami biztonságosA vállalati ügyfélkörrel, ami miatt kellett a KNOX, sokkal többet nyernek, mint amennyi hisztis, fórumokban dühöngő usert vesztenek, egyébként is globálisan a készüléket használók ~95%-a gyári szoftvert használ, mindenféle haxolás nélkül (root se)
Ettől függetlenül rossz úton halad a Samsung, de hát senkit nem kényszerítenek rá, hogy vegye vagy használja a készülékeit.
-
Grande Ale
őstag
válasz
apaszka #74012 üzenetére
Köszi, azt hittem valami gáz van, de akkor nyilván működik, csak nem 100%-os.
Egyébként élmény használni ezt a telefont, a fényképező része az enyémhez képest egy isten, a KitKat ha jól lesz megcsinálva hozzá, és miért ne lenne, akkor ez a telefon nagyon kemény lesz. (kevesebb ram használat, gyorsabb, simább minden) Bejövős!
-
Jadro
veterán
válasz
apaszka #73888 üzenetére
Néha nekem is előjött hogy telefonáltam, de már a csengetési visszhangot sem hallottam, de a kapcsolat felépült. A másik fél természetesen süket volt számomra. Először azt hittem, hogy CM nightly frissítés után jön elő, de aztán néha restart után is volt ilyen problémám. A restart azért kellett általában, mert a kamera befagyott, aztán már nem tudott kapcsolódni hozzá.
A harmadik legnagyobb problémám a hangminőség volt zenehallgatáskor. Elalváshoz zenét hallgatok, de minimális hangerőn. Olyan alapzaja volt, hogy kimondottan zavart. Ez a gyári rommal nincs. Na mindezek miatt tegnap visszatértem gyári romra. (4.3 svejci
), de ma az új Neat romot pakoltam fel. Ez már volt régebben is és tette a dolgát jól és mégis jobban konfigurálható mint egy odex gyári rootolva.
-
ViSAS
senior tag
válasz
apaszka #73737 üzenetére
Ó, igen-igen. Velük kell a legjboban vigyázni, amennyi sufni S3-at (meg miegymást) már kiadtak a kezük közül...szégyen az egész üzlet. Sajnos saját tapasztalat, illetve nem egy ismerősömé. Aztán amikor visszaviszed a telefonod - látván hogy milyen - garanciáztatás előtt még rád is fogják hogy biztos te művelted azt vele, amit.
Végül 2 hét múlva felhívnak hogy kész a javítás, és ugyan olyan kamu állapotban próbálják újra rádsózni mint ahogy eladták.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest