- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastone1
senior tag
válasz Rocky975 #72999 üzenetére
Neked lehet hogy nem....
Na mind egy nem tudom leírni mit érzek annélkül, hogy valakit meg ne bántanék. Nézzük a jó oldalát: még az a szerencse hogy nem földönkívüliek lepték el hazánkat mert akkor szeretetből el kellene néznünk, hogy dec 24-25 akármit is csinálnak. Vagy 50 év mulva 10 millió kínai és mi fejethajtva, mondván Isten útjai kifürkészhetetlenek a semmibe veszünk. -
SamS20
senior tag
üdv
kellene egy kis segítség mert ennél a résznél el akadtam a 4.3 telepítése során :
- Extract (unzip) the firmware file
- Add AP_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar.md 5 to AP
- Add BL_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar.md 5 to BL
- Add MODEM_I9300XXUGMK6_REV02_REV04_CL1413323.tar.md5 to CP
- Add CSC_OXA_I9300OXAGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.t ar.md5 to CSCaz első pont pipa, de amikor kivan csomagolva akkor nálam csak recovery.img / boot.img / tz.img és társai vannak.
az alábbi fájlokat sehol sem találom, én csinálok valamit rosszul vagy ezeket külön kell letölteni ?esetleg elég ha a firmware tar.md5-t ami 873 mb berakom a PDA részbe Odin-ba ?
-
eastone1
senior tag
-
voyi
aktív tag
Boldog fc és lag mentes karácsonyt kívánok mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
-
foxymaxy
senior tag
BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK
e pluribus unum
-
szabakaa
aktív tag
Nem töltötte fel valaki dropboxra a 4.3as frissítést? Fontos lenne egy gyors link!
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 48GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
SamS20
senior tag
köszi
root már van 4.3ra ? mondjuk cwmből telepíthető ?
-
SamS20
senior tag
ha samsung toolkittel szeretném feltenni a 4.3at akkor honnan tudom hozzá beszerezni a megfelelő image-t ?
ha valaki dobna egy linket azt meg köszönném
-
apaszka
veterán
válasz Rocky975 #72983 üzenetére
Nem!
Mi nem ünnepeljük a karácsonyt!
Nálunk minden nap a szeretet ünnepe van!
December 29.én is ajándékozunk,és január 11 .én..... is.
Nem kötjük a dec.24.éhez!A padláson van egy műfenyő feldíszítve vagy 8 éve bontatlan.
Kis feleségemre tekintetve már mi sem nem ünnepeljük!Persze van süti,és kurva sok kaja,a fogyókúrám ellenére,de fát nem állítunk.
Szaloncukor is elfogyott már egy hete!De szolidaritásból,persze megköszöntök minden barátomat!
Nekik jár,és ezt nem lehet megtiltani.
Meg hát ha leállás van még jobban esik.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Rocky975 #72978 üzenetére
A fenét,még nem tudom eldönteni mi,vagy honnan legyen! Addig marad a laptop,és egy 10000 éves hokia!
Persze van még kettő a családban S3 . Így itt is maradok kicsit!
De ha megjön a vevő,nem szabad vaciálni! Én vettem volna s4 et,de a fiam kitagad,ha samut veszek mondta![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz ebegab92 #72976 üzenetére
Üdv!
Bár nem tartozom ide egy órája,de azt tudom,hogy az első oldalon is le van írva,és itt is, És persze itt is találsz leírást , és segítséget hozzá!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
ebegab92
senior tag
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Kérdés: Feltettem a Shark kernel legfrissebb kiadását, aztán arra lettem figyelmes, hogy bekapcskor a bal felső sarokban egy kicsi piros felkiáltójel van. Felraktam a Triangle Away-t, ami szerint a Binary Countert 3-on áll, resetelés után 1-esre állt csak vissza. Ez ha jól sejtem normális, amíg nem csinálok rendes gyári visszaállítást, amivel ténylegesen vissza tudnám 0-ra állítani?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Griff55
senior tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek! És 4.3-ban gazdag újévet kívánok nektek !
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
snow2014
aktív tag
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK
Mindég legyetek rosszak ;)
-
storm3
senior tag
Smart Phone Revolution ROM-ot próbálta már valaki ? Kíváncsi vagyok a véleményetekre,ha már járt nálatok!
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
-
sanyirigo
senior tag
"Ma délután 3 millió magyar családnál:
Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. -Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést."
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!
[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
Smylei30
tag
NeatRomnal felraktam a call recordinget cwmbol amit kinal az update programja azt letiltott a halozatrol mint a sicc most rakhatok mindent ujra...
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
SteveJobs
őstag
leszedtem a legújabb CM11-et . melyik Gapps passzol hozzá?
-
apaszka
veterán
Félek, hogy itt van újra a Karácsony,
még egy pár óra, és vágyott ünnep
követelődzőn vigyorog rám.
Kérdezi kajánul, megvetted már
a beígért ajándékot, a vasalót, a kabátot,
a mikrót, a kenyérpirítót, meg minden mást,
mit Jézuskától vár a család?
Havas köpenyét arcomba rázza,
jeges csókját homlokomra nyomja,
engem meg a hideg ráz.
Leveleket írok, mindenkinek.
Rajzolok rájuk szíveket.
A szívek alá írok verseket.
Kedves családom, míg el nem felejtem,
az idén a gazdasági válságot kezeltem,
ezért átütemeztem a karácsonyt, nem
jut a költségvetésből semmire.
Csak egy maradt, az is szerényen,
gőzölgő leves mellé, az őszinteségem.
Fogadjátok, nagy-nagy szeretettel!
Talán jövőre, ha elmúlik a világvége,
A fentieket újra átértékelve,
Készülök a szeretet ünnepére.[ Szerkesztve ]
-
mryocee
csendes tag
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és bugmentes szolgáltatói frissítésekben gazdag Új Évet
Haai!
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Tudna valaki segiteni? Havernak tegnap probaltuk felrakni a CM10.2 stable verziot am akarmivel probalkoztunk elszallt az IMEI szama , mindig unknowot irt ki es nemismerte fel a halozatot. A legujabb MK6 4.3 romra probaltuk feltenni Philz recoveryvel. Clean romot probaltuk valamint wipe data, cash, dalvik cash, sosem lett jo. Backuppal visszahoztuk a 4.3 at ahol visszaalt minden. Esetleg valami leiras vagy valami h hogyan lehetne raeroszakolni azt a cm 10.2 stable verziot h mukodjon az imei meg minden?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Rocky975
senior tag
válasz havri1 #72953 üzenetére
Nyilván csak sokan úgy beszélnek róla mintha egy zte blade vagy galaxy mini lenne 600mhz-es procival meg 256mb rammal.Nekem közel egy évig volt,nagyon szerettem jó kis telefon az.
Lezárom a témát mielött az összes okostojás beírja,hogy az s3 a jobb telefon.
Ezt meg tudom,különben nem cseréltem volna le.Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Rocky975
senior tag
válasz [P]laci #72947 üzenetére
Akkor neked jó nagy szar s advance lehetett a kezedben. Hiába ugyanaz az ace2 hardvere az sokkal szarabb telefon.Sokáig olvasgattam a fórumát.
Nem azt mondom,hogy jobb telefon mert nyilván nem az.Nem antutuban meg játék teljesítményben jobb.Az enyém böngészésben meg a telefon menüjében lépkedésben igenis simán verte az s3-at.Össze tudtam hasonlítani mert mert megvolt egyszerre mindkettő.
El is gondolkoztam rajt,hogy az s3-at adom el.De rootoltam,kigyomláltam és végre megmutatta,hogy mit tud.Most már oké.
Szóval nem egy kategória de az sem egy szar telefon,nem kell fikázni.Nekem legalábbis nem volt gondom vele.
Gwom:
Mivel neked stock 4.1.2 van a telefonodon te nem is tudod,hogy miről beszélek.Annál a gyári Jelly használhatatlan azt muszáj mókolni.[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
[P]laci
senior tag
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Valaki tudna nekem sgiteni hogy odinnal az eredeti 4.3at hogyan tudom foltenni ? Maar novembe ota mindn nap nezem ezt a xart h otan jott e valami , a javitott verzio is mar elkeszult de meg mindig semmi... egy link kellene ami a romot tartalmazza es a progi, a tobbi talan megy, anno sgs1en 1x megcsinaltam de romolgatni meg sosem.
-
Gwom
tag
-
Rocky975
senior tag
Nekem az advance-n a kigyomlált 4.1.2 CoCore 6.8 kernellel megverte sebességre a gyári állapotú s3-at.
Szóval nem olyan szar telefon az advance.
Ez egy nagyon jó telefon de kell kicsit mókolni rajt,hogy tökéletes legyen.
Nekem most kipucolt 4.3 van Googy max2 kernellel és meg vagyok elégedve vele nagyon.
Akksi idő szerintem egy kicsivel jobb mint az advance-é.[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Gwom
tag
Akksi meddig húzza állandó wi-fi-vel??
Gwom - Gyermekkorom neve.
-
Gwom
tag
válasz Zsolaf #72935 üzenetére
Hát akármilyen szempontból nézem az Advance sehol sincs az S3-hoz képest!
ebegab92: Így van. Koros. Meg a legfrissebb rendszer rá (4.1.2) is nagyon instabil. Könnyen megtérdel már egy alkalmazás futtatása alatt is. Mindegy el van döntve: csatlakozom hozzátok rövid időn belül.Gwom - Gyermekkorom neve.
-
kaisers
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy 4.3-nàl mièrt nem tudom az mp3-akat csengőhangnak beállìtani?
-
Yeffy
veterán
válasz Yodaaa1 #72931 üzenetére
köszi a választ, de megoldottam.
total commandert használok erre az esetre.nem tudom, emlékszik e még a tisztelt társaság, hogy pár napja volt a play-es autofrissítési bajom, és javasolta valaki, hogy annál az alkalmazásnál, amit nem akarok auto update-elni, vegyem le előle a pipát. nos, megtörtént, ennek ellenére a kis genyó befrissítette, pedig utána ellenőrizem, ugyanúgy nem volt előtte a pipa. szóval ez sajnos nem működik, mindenre le kellett ismét tiltanom.
gondoltam érdekel valakit
akkor már csak a névnemkiírás faszkodása maradt meg, de nincs kedvem megint újrarakni. majd ünnepek után talán
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Ilyen tokkal és hozzá, valami progival van-e tapasztalat? Munkára bírható-e, mint egy S4, vagy rendeljem az ablak nélküli flip tokot? Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
banhammer
veterán
Ezennel elbúcsúzok tőletek.
Vettem egy Samsung Galaxy Note 3-at.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
ebegab92
senior tag
Nekem S Advance-em volt Jó volt, szép volt, de kezd már koros darabnak számítani A mostani bitang gyors hardveres és szoftveres fejlődés mellett pedig elég hamar gyenge kezdett lenni ez a teló is S3 gyorsnak gyors, gyakorlatilag minden appot fel lehet rá zúzni értelmes FPS mellett, ám ezt is meg lehet fektetni pl. Firefox-szal (beágyazott YouTube videók közül némelyiket lejátssza, aztán egyiknél gondolta magát és bezárt). De egyértelműen megéri váltani S3-ra
-
apaszka
veterán
válasz ferenck #72932 üzenetére
Nekem is az van fenn,és semmi baj vele!
Más!
Regiztem ide pc ről,és 100 gigát ad. Erre látom,van telóra is app! Na ez megint adott 100 gigát?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Kipróbáltam már pár 4.3 romot és a XXUGMK6 NeatROM v6.1 Aroma (4.3) jött be eddig a legjobban. Most is az van fent. Ez eddig a leggyorsabb, legstabilabb mindenből a stock dolgot választva az aromából és csak a nekem szükséges gyári appok telepítésével.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Gwom
tag
Mi a legfrissebb rendszer most?
-
Gwom
tag
Üdv! S Advance-ről érdemes erre váltani? Előre is köszi!
-
ebegab92
senior tag
Stock 4.1.2-es ROM kernelét cserélném le jobbra jobb üzemidő reményében. Ki mit ajánl?
-
apaszka
veterán
válasz kelzsoca #72918 üzenetére
"Nem ígérek semmit, de jövőre azért szerintem valamit összedobok."
Ne is ígérj.
Tudjuk,hogy megcsinálod,ha lesz időd,és alapod hozzá!Még jó hogy asszonynál lesz az S3 így tesztelem majd ! Szerintem azt fogja véglegesként használni!
-
kelzsoca
félisten
válasz Geripapa84 #72920 üzenetére
Üdv!
Nincs szükség semmiféle külső RAM kezelő alkalmazásra, ezt a rendszer maga végzi, persze ha nagyon bele akarsz nyúlni, akkor a home gombot hosszan megnyomva ki tudod húzni a futó alkalmazásokat a listából, tehát jelzed a rendszer felé, hogy azokra nincs szükséged, a többit majd intézi, vagy megnyitod a RAM kezelőt, és kényszeríted, hogy zárja be a futó alkalmazásokat.
A CyanogenMod egy nem gyári alapú szoftver, kezdésnek szerintem ismerkedj a rendszerrel, ha ez az első Androidoseszközöd, és ha már felhasználói szinten kiismered, akkor mehet a szoftver cserélgetése.
-
Geripapa84
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem Samsung G. s 3-at. Nagyon tetszik, csak kicsit mintha lassú lenne. Van rajta más olyan alkalmazás ami az appokat csukja le, de újra meg újra elindul. De telepítettem rá egy olyat, ami a ramot szabadítja fel. Most olvastam egy progit, a Cyanogent. Érdemes ezt felrakni? Tényleg jobb lesz tőle?
Viszon nem értek ehhez a telóhoz. Előtte iphonom volt.Köszi a válaszokat!
Fél kezű rolleresnek ne integess!
-
kelzsoca
félisten
válasz apaszka #72915 üzenetére
Az Google stock egyébként, tehát az AOSP alap, nem sok köze van hozzá a CM-nek, maximum annyi, hogy ezt egészítették ki, hogy saját kapcsolók is kirakhatóak oda. (pl: torch és társai)
fogsz készíteni valamit nekünk?
Nem ígérek semmit, de jövőre azért szerintem valamit összedobok.
ui: Boldog Karácsonyt Neked és a többi fórumozónak is!
-
CHIPman
nagyúr
válasz Black&White #72916 üzenetére
Miért is nem lehet már sokat várni CM vonalon? másfél éve megvan az S3-am, azóta folyamatosan a legfrissebb rendszer lehetne rajta hivatalos CM forrásból, ha akarnám. Semmi hanyatlás, semmi visszafejlődés.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, Thrustmaster TCA X-et
-
Black&White
addikt
válasz apaszka #72910 üzenetére
Ezen nincs mit csodálkozni, mivel a hivatalos CM-i9300 vonalon sok mindent már nem lehet várni...
Így marad pl. temasek, aki a friss CM alapra portolja a már működő OMNI, Slim, PA, vagy AOKP fícsöröket.
Pl. amit most hiányolsz, Quick Settings menüt az AOKP romokból.
Bár itt már az is egy SlimROM-ból származó módosított verzió. -
apaszka
veterán
válasz kelzsoca #72911 üzenetére
Tetszik a csempés S.Bar.
De tényleg üdv és boldogot! Had kérdezzelek meg,hogy fogsz készíteni valamit nekünk?
-
Feenyx
aktív tag
Tudtok valami jó romot mondani, ami szinte gyári, de ki van gyomlálva és gyorsabb valamelyest mint egy gyári? Mert ez a 4.3 eléggé gyengére sikerült tényleg...
-
apaszka
veterán
válasz Smylei30 #72908 üzenetére
"Temanak lett volna jo a romja de igy h Omni fele huz kicsit elfordultam tole"
Szintén nem jött be az új vonal. Persze lehet,hogy jó lesz a vége,majd meglátjuk.Viszont a Neatromból ez hiányzik nekem .
Én nem találtam lehetőségként amit sajnálok .Tudom hogy ez nem CM alapu ROM ,viszont jó!
CM egyik nagy dobása szerintem.
Nagyon elvan találva!
Használhatóbb mint a gyári![ Szerkesztve ]
-
Smylei30
tag
válasz apaszka #72907 üzenetére
Kiprobaltam mind2ot am , boeffla kernellel az eredeti 4.3 muzsikal legjobban baris antutu alapjan. Mind3 romnal feltekertem 1600 mhz +gpun huztam kicsit eredeti 20700+ produkalt Neat meg Omegaval nemtudtam 20+ ra meni. Jo ez mind csak meregetes, beallitas kerdese. Nemtudom nemsok kulonbseg van igy ranezesre az offical alapon mukodo buheralt romok kozott. Temanak lett volna jo a romja de igy h Omni fele huz kicsit elfordultam tole. Az a baj nemlehet rendessen cm témákkal feldobni a kinezetet. Status bart mar nemlehet temazni Omni sajat feluletevel lehet aliitgatni... Majd latom mit produkal kesobb, valamint az offi cm11..
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Griff55
senior tag
ota-n még mindig nem jött a függetlenre a 4.3! gyalázat komolyan mondom amit a samsung művel szoftverfrissítés terén. most komolyan november óta nem lehetett normálisan megoldani?? mit csinálnak egész nap a f.szukat verik?? na most kiadtam magamból soha többet samsung, ezek után csak nexus (az amoled fog csak majd hiányozni)
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest