- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocsánat, hogy csak így betörök, mostanában nem olvasom a topikot. Van egy amúgy teljesen tökéletes S3-am, csak az akksija haldoklik. Gondoltam, goyrsan beszerzek egyet, még mielőtt kifut a készülék teljesen, és nem lehet hozzá alkatrészt szerezni. Akik vettek mostanában gyári akkumulátort, tudnának nekem megbízható helyet ajánlani Pesten illetve a neten? Előre is nagyon köszönöm!
-
törölt tag
válasz
[P]laci #86390 üzenetére
bocs, hogy csak most, kicsit lecsúsztam itt a dolgokról...
Ó, nem, N5-öt soha nem bántanám, a páromra "erőszakoltam rá" annakidején, és azóta sem bánta meg. Most meg, hogy pont ősszel akartam váltani, nagyon csábító volt az a meghívó.(Nexus-szal ki tudja, mi lesz idén.) Röhögtem is a ladies first-ön, bár örülök, hogy nem kellett ilyen szexista marhaságban mutogatnom magam. Nem mintha tettem volna, már nagyon idegesít(ett) a OP marketingje.
-
törölt tag
Nos, hát a napokban megérkezett a meghívóm, és rendeltem egy OnePlus One-t.
Szóval pár hét múlva valószínűleg átmegyek passzívba itt a topicban, bár az S3 szerintem marad még nálam. Nagyon megszerettem, a mai napig nagyon jó telefon, a hw és a teljesítménye (szerintem) inkább a tavalyi gépekkel helyezi egy kategóriába, pedig már nem mai csirke. Az enyém hibátlan, 1x volt kijelzőcsere gariban, és mostanra igencsak megpurcant az akksi. Dehát mindjárt 2 éves lesz, és egy akksi nem olyan nagy érvágás. Nagyon megdöbbentő, mint bír ez a kis gép, én továbbra is mindenkinek ajánlom, kigyomlálva még mindig zseniális!
-
törölt tag
válasz
kovipetiii #85445 üzenetére
Wow de szép!
A fazon azt mondja, hogy (már nem emlékszem, hogy neki-e vagy másnak) volt vele probléma ilyen téren, mert a hangszórón, stb. bemehet a víz. Sajnos ezektől a tokoktól nem lesz vízálló egy telefon, amíg nem annak tervezték, és luk van a tokon, addig bemegy a víz, hiszen a vízállóság leginkább a bemenetek szigetelésében rejlik. -
törölt tag
válasz
Strauss #85419 üzenetére
LOL, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. GPS ma is kitűnően üzemelt az ebay-es fém hátlapommal (a gyári helyére pattan fel), de a térerő ill. a wifi 1, van ahol 2 csíkkal kevesebbet fog. Emiatt persze az akksi is kb. 25%kal kevesebbet bír... Ettől függetlenül mindig visszatérek ehhez, imádom a súlyát, meg a prőmium feelinget.
-
törölt tag
-
törölt tag
Figyelj, szerintem valami nem OK, mert az enyém egy laghalmaz jelenleg, mégis fogalmam sincs, hogy milyen homályosodásról beszélsz. (De, van, alsó kategóriás telókról ismerős, de ezen még nem láttam!) Chrome és Gmail is tökéletes.
Wake log nálam nincs, Aviate egy élet, mire betölt (home gomb-ra), de már nemsokára jön a végleges/frissített verzió, addig kibírom.
Más: Lenne egy kérdésem. Majd' 2 éve megvan a teló, de egyszerűen nem találom, hogy hol veszem ki azt a beállítást, hogy fülhallgató csatlakoztatásakor ébressze a telefont... Tudom, hogy én állítottam be, de már sehol sem találom és mostanában nagyon idegesít.
-
törölt tag
Attól függ, mi van a telefonodon.
Nekem valami app mostanában beragad, Aviate 3-4 mp-et totjázik, mire adja a home screent, ez eddig nem volt.
Még nem értem rá nézegetni, hogy mi okozza a problémát, van pár "huncut" app-em (face és társai), szóval nem gondolom, hogy a rom hibája.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
VegyesTamás #84501 üzenetére
2-3 óra kijelzőhasználat+szinkrom meg mindem ami lehet, max 4-5 órát bír. Úgy tűnik, hogy a napi 2-3 töltési ciklus eléggé megviselte.
Szerintem is... -
törölt tag
válasz
VegyesTamás #84486 üzenetére
Ha nincs időm megnézni és nem fotózok, igen. Persze ez reggeltől màsnap estig van, tehát nem 48 óra. Ha nincs fenn a facebook, másfélszer annyit bír. De pl. a munkahelyemen csak edge van, vagy ha kirándulunk ugrál a hálózat, na az fél nap jó esetben.
-
törölt tag
válasz
scorpio74 #84480 üzenetére
Miért nem használod a gyárit rootolva és a samus appokat greenify vagy hasonló progival kiiktatva?
Itt mások ezzel eszméletlen akkuidőket értek el.Asszem havri1 meg dbius posztolt ilyeneket, de ez a megoldás a legtöbb embernek jól működik.
Nekem sincs bajom az akksival, ha nem ragad be semmi (facebook
), 3 óra kijelző idővel (automata fényerő) simán kihúzza a napot, akár kettőt is...
-
törölt tag
válasz
scorpio74 #84460 üzenetére
Nem válasznak írtad, így nem tudom, nekem szántad-e. Nem, nem kell nekem (annyira) a 4.4, csak megjegyeztem, hogy ezért nem jön. Az indok nem tetszik. Ha azt mondanák feketén-fehéren, hogy "mer' ennyi támogatás jár", az kicsit más sztori lenne -- bár akkor sem akarnék több samut. Na, mindegy. (Custom romot nem tudok, egyet sem próbáltam.)
-
törölt tag
Már régóta az a gyanúm, hogy a Samsung szoftveroptimalizációjával van a gond. Ezért nem lesz kitkat az S3-ra, és ezért xar a közép/alsó-kategóriás felhozataluk. Egyszerűen nem rakják össze rendesen a szoftvert, nem bírják kihagyni a különösen tápigényes vackaikat, és ezt azt szüli, hogy ha nem az idei, esetleg tavalyi csúcsgépet nyúzod, akkor elég vacak a felhasználói élmény. Pedig a vas bírná, nem is az a gond. A kosztümös
romokat most direkt nem említem, az a felhasználók elég kis részét érinti, a többség még itt MA-n is root-mentes készüléket használ.
Ezért nem lesz idén samsungom, unom ezt a linkséget a részükről.
-
törölt tag
válasz
snow2014 #84088 üzenetére
A Contacts+ (és tesói) is jó.
havri1: exDialer már nem akad össze a gyárival amikor hívnak? Nekem régen elsőre a Phone jött be ha hívtak, és utána 90%ban váltott az ex-re. Contacts+ egy picit ritkábban csinálja (és egy éve még szebb volt a UI), azért váltottam. De megvettem mind a 2-t, szóval visszanéznék az exemre
ha már nem bugos.
-
törölt tag
válasz
shuttle #83784 üzenetére
Ez lehet éppenséggel azért, mert por van a csatlakozóban, amit Te is kipucolhatsz, illetve gyakori hiba a kábel/töltőfej meghibásodása is (kinek mi), először ezt fogják cserélni, ha 1 évnél nem idősebb a készülék (tartozékra annyi jár). Ha ez sem segít, akkor a csatlakozót cserélik majd, de csak köv. körben. a honlapon jelezd nekik, vagy telefonon, és majd jönnek is. Ilyesmivel nem viszik el, ott nálad megcsinálják.
-
törölt tag
válasz
ittakary #83732 üzenetére
Nekem az első jó volt, csak beégett
A második most kicsit foltos, de csak a sötét budiban látszik full felete kijelzőnél, pár folt, nem csíkok vagy ilyesmi. Kíváncsi vagyok, a 3. milyen lenne, bár szerintem azt már nem várom meg.
Megjegyzés: nem annyira beégős ám, csak én szeretem cseréltetni néha a kijelzőt.
-
törölt tag
válasz
Gizmo94 #83578 üzenetére
+1, valami radar van itt a szomszéd ház tetején, és bár térerőt mutat a telefon, bizonyos helyeken engem sem érnek el. Van, ahol kikapcsoltat jelez, máshol meg nekik kicsen, és ha átmegyek a másik szobába, nálam is kijelzi a nemfogadottat. De csörögni nem csörög. Telefon-független, mással is ezt csinálja. Olyan, mintha térerő lenne, de valami lefogná effektíve a jelet.
-
törölt tag
válasz
Gizmo94 #83562 üzenetére
Néztem, és a szállítás is pont annyi.
Mehh, lehet hogy az lesz belőle, gyorsabb itthon kicserélni, mint szervizbe küldeni.
(Na, látszik hogy nem kapok itt állampolgárságot még egy darabig, ha ilyen jó magyar módra gondolkodom.
)
Lorenzo: Mondd a szolgáltatódnak, hogy régi a kártya, nem működik rendesen. Elvileg (asszem) 3 évente kötelesek cserélni. Amúgy is, akármit mond, mondd, hogy 100 telefonban próbáltad, bla bla bla, és nem jó.
Nekünk már kettőt cseréltek, egyet pótoltak a Tben ingyér, csak mert fancsali képet vágtam, és ráztam a fejem. (Mondjuk eladó srácokkal általában jól elvagyok, a zuramat meg magam mögé hessegetem, amilyen kis őszinte -- és nem női... -- feje van.)
-
törölt tag
válasz
vwpolopg #83558 üzenetére
és havri1
Ezt jó tudni. Scheisse! Azért megkérdezem hétfőn a szolgáltatómnál, általában srácok vannak, csak menni fog (ha egyszer már elküldi, nem hiszem, hogy a szerviz visszadobná). Elég vicces, lapozgatós szerepjáték-szerűen nézik ki mindig a listából, hogy garanciális-e a probléma.
-
törölt tag
Most vettem csak észre, hogy a pár hónapos hangerő gombom igencsak lekopott. Januárban cseréltek kijelzőt a telefonon, így ez a rész is új elvileg, és nem került semmi más a zsebbe/tokba, amiben tartom. Novemberben jár le a 2 év garanciám, úgyhogy minél előbb megcsináltatnám. Külsérelmi nyom nincs, semmi baleset nem érte a telefont. Szerintetek is menni fog, ugye? (Itt svájcban nincs futár meg házhozszerelő, de ahogy látom a szerviz ugyanazt a gyakorlatot követi, mint otthon, ezért kérdezem, hogy mi a tapasztalat.)
[kép] (a notimmal készült
)
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #83504 üzenetére
Ez nagyon jól néz ki! Annyira gáz, hogy én szeleburdi vagyok, a zember meg csak a gépekhez ért, a telefonok hidegen hagyják.
Egyedül nem állok neki mókolni, mert abból nem sül ki semmi jó, itt sajtországban meg még mindig azon csodálkoznak az emberek, hogy a szifonjukról meg lehet nyitni az íméljeiket... Aaaarrrggghhhh. Nem baj, egy napon csak összeszedem magam.
-
törölt tag
válasz
Gizmo94 #83496 üzenetére
Apex volt fenn évekig, pár hónapja meg Aviate, amit imádok. Amit csak lehet, TW-n kívül oldok meg, tehát annyi bajom nincs vele. Én nem használok a Samsung cuccai közül semmit (az Email-t max, de az is gugli alap), nekem nem kellenek -- és általában tényleg lassabbak, mint a többi megoldás. Csak ott látom a TW rusnyaságát, ahova a launcher már nem ér el (beállítások, stb.), de ugyebár roottal sztem az is témázható lenne. De már mindegy, ősszel váltok, nyáron meg van jobb dolgom.
Juteszembe: voltam ma a "simogatóban", fogdostam S5-öt, nagyon poén "gumis" háta van... hát, érdekes. De amúgy durva, ahogy száguld, mondjuk egy factory reset után az enyém is.
(Nem magas labda, simogató a kecskéknél van az állatkertben... meg itt a szolgáltató bemutatótermében.)
-
törölt tag
-
törölt tag
Hát nem tudom, kicsit másképp nézzük az egészet, szerintem. Nekem van egy ilyen izém az összes használt telefonnal (0 perces is ide tartozik), amin még nem sikerült túllépnem. A szerviz után is hetekig olyan érzésem volt, mintha "megcsalt" volna azzal, hogy mások fogdosták.
DE. Ettől függetlenül. Ezek az "elszállós" telefonok ugye azért szállnak el, mert eladás előtt a bolt illegálisan mókolta őket. Én személy szerint, ha más garancia úgysincs, szívesebben vennék széttört kijelzőjű legális telefont, amire aztán a kedvenc békánk tesz szép kijelzőt, mint egy olyat, aminek sosem lesz legális az állapota. (Már csak azért is, mert nem szeretnék pl. végfelhasználója lenni egy lopásnak, stb.)
Értem én, hogy a bolt legyen tisztességes, de ennek nagyon kicsi az esélye, valljuk be. Pláne, ha megteheti, hiszen a vásárló, aki bemegy, csak megforgatja a telefont, esetleg megnézi a pixeleket, de kétlem, hogy sokan futtatnának szervizkódokat, ellenőriznék a matricákat (beázás, IMEI), és néznék meg a netes adatbázisban az IMEIt (legalább miheztartás végett). Ezek én szerintem hozzátartoznak ma már az elektronikai cikkekhez, az, hogy valami kívül sérült, vagy szép állapotban van, még nem jelenti azt, hogy korrektül is fog működni. Ne értsetek félre, nem ellenetek szól ez, semmiképp! De tényleg csak magunkra számíthatunk, és mindeképp jó picit utánanézni, mielőtt ennyi pénzt beleöl az ember.
-
törölt tag
válasz
Gizmo94 #83420 üzenetére
Ezzel az egésszel nekem csak annyi a bajom, hogy itt sajtországban biztos semmi sem működik mindebből.
Még garipapírom sincs, csak a szolgáltató fecnije.
Sebaj, már most látom, hogy 2 éves kora előtt egy picikével épp be fog égni, szóval...Amúgy meg más baja eddig sem volt, szerintem eztán sem lesz.
(#83424) Gizmo94 Ugyan, az enyémen a kis droid tartja.
-
törölt tag
válasz
PeterPH #83392 üzenetére
Mert az a lényeg, hogy szeressen az eladó.
Azt kell mondani, hogy nem műkszik rendesen az S3-ban, tudok példát is mondani, nekem már 2 db class10-est megevett.
Most a 3. SanDisk-et már maga a gyártó küldte (azzal az üzenettel, hogy ebben a szériában már orvosolták a problémát, és üdvözlik a samut ezúton is...), és fél éve semmi baja, tökéletesen megy, a rávett videót is le tudom játszani róla.
-
törölt tag
válasz
BandiHUN #83345 üzenetére
Előreis egy globál kérdés,de a KitKat customban is vacak?
Én kifejezetten úgy tudom, ha rákeresel, Kelzsoca kifejtette, h miért. Röviden az alap, amire fejlesztik félkész, és nem is lesz befejezve, így csak vackokat lehet répíteni.
Igazából elsősorban az ragadott meg,hogy ott a felső menüsor mögött is van a háttérkép...és félek a beégéstől/szebb is a teljes méretű háttér.
Én is szeretem az átlátszó status bar-t, de a gyári touchwiz megoldásra nem emlékszem sajnos, Apex launcherben tuti az, Aviate-et használok most, ott sajna nem támogatott.
Más:a LightFlow megy ezen a készüléken is?Én a régi Sonymon elégedetten használtam eseménymegkülömböztetésre,custom led szinek...
Igen, én megelégedéssel használom S3-on is.A régesrégi HTC-men nem működött ilyen jól.
-
törölt tag
válasz
laci0530 #83313 üzenetére
Így igaz, de én 10 év bolti garit adok majd, ebből 9.5 a szoftverre, magyarul szívesen csinálok factory resetet bárkinek, sőt, ha nagyon akarka, rápattintom, amit feldob a kies. Az első fél évben pedig azonnal cserélek majd, lesz a fiókban egy rakat telefon, aminek más a baja. Mindenki talál majd magának valót.
A repedt kijelzőket meg majd küldöm a kékbékához, a jutalékból már simán megélek akkor is, ha félévente bezárja a bazárt a rendórség. Ha valaki akar társulni, csak szóljatok bátran, az első üzletem a virágbolt sufnijában lesz, de csak hogy hiteles legyen a dolog.
Viccen kívül, amikor pár éve felhívtam a párom figyelmét arra, hogy nem biztos, hogy Mohamedtől kéne a kapualjban telefont vennie, egész elcsodálkozott.
Volt ám annak papírja, nem is akármilyen.
-
törölt tag
válasz
scorpio74 #83307 üzenetére
Azt értem, hogy 6 hó, de ki adja? A bolt? Mert ugye a "bolti gari" kifejezés arra utal, hogy ha van kedvük megcsinálják, ha nincs, akkor nem. Nem mondom, hogy a Tied pont ilyen, de a problémás esetek többsége igen.
Emellett az, hogy egy telefon "jó állapotban van", nem jelent semmit, belül attól még lehet IMEI-cserés, vagy agyhalott. Pl. egy beázott telefonról sem feltétlenül tudná ezt megállapítani a vásárló, nem még egy átírtról. Ismétlem, nem konkrétan a Tiedről van szó, de néha komolyan azt gondolom, betehetnék a használttelefon-vásárlás alapszabályait az általános iskolás alaptantervbe.
Gizmo94: LOL
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #83301 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, de azt éreztem, felesleges tépni a szám, pláne off-ban.
Haverom szerint ez darwini szelekció, de engem tényleg néha meglep/megráz, hogy mennyien nem gondolnak utána ezeknek a dolgoknak, mielőtt vásárolnak. Ugyanez igaz a "szoftvergaranciára", meg egyéb szokásos eladási trükkökre, nagyon naiv dolog azt gondolni, hogy veszek egy telefont (és azért még most sem olyan olcsó, hogy mindegy legyen) papírok nélkül, és azt várom, hogy majd minden rendben lesz, sőt, lesznek jogaim az eladóval szemben. Autót is így vesznek vajon? Mi Németo.ból hoztuk, használtan, de egész listát töltöttünk le a netről, hogy miket kell vele adniuk, és addig nem tágítottunk. Miért nem olvasnak az emberek, mielőtt a teljes/fél diákfizum befizetik egy ilyen készülékre? Nem, ne válaszoljatok.
Lehet, sufnyigsm-et kéne nyitnom, akkor nem hóznám fel magam ezen ennyire.
(#83305) ittakary: ááááhhh, amekkora arányban kezdenek előkúszni a gányolt telók, szerintem simán befuthat.
-
törölt tag
válasz
ittakary #83025 üzenetére
és laci0530 (heh, nemsokára szülinapod lesz!
)
Igen, sőt, valószínűleg nekem megmarad kirándulósnak, vagy ilyesmi, annyira jó még, hogy a családtagoktól is sajnálom.
gery14: Nekem azzal az a bajom, hogy a széria első igazán jó tagja a Z2, tele van a net azzal, a Z1 mennyi betegségét javította. Nekem valszeg az lesz a következő, Z1-re nem cserélném az S4-et (én).
-
törölt tag
válasz
korcsillio #83010 üzenetére
Én meg azt hallottam, a Sprint másképp dolgozik, saját firmware-t gyárt nekik a Samu... De így legyen, én már csak azért fogom felengedni (ha lesz), hogy elszórakozzak vele, ősszel úgyis váltok.
-
törölt tag
(Bár úgy látom, ez egy udvarias fórum
, nekem van humorérzékem, semmi gond. Velem úgysem lehet vitatkozni, ez nemtől független. Szerintem nézőpontok vannak, és én mindenkiét tiszteletben tartom.
)
Vicces, mert éjszaka pl. az enyém is repülőben van, lenémítva, engem éjszaka ne hívjon senki, vészhelyzetben úgyis használhatatlan lennék.
Legutóbb egyszerre 5 barátom sértődött be ezen egyszerre, eddig ez a rekordom.
-
törölt tag
Szerintem picit túlpörgitek ezt a témát. Mindenki másképp szereti, ez egyéni preferencia kérdése. Van, akit idegesítenek a folymatos netes értesítések, én meg csak így tartom a kapcsolatot néhány ismerősömmel (nem, nem lehet akárkit akármikor felhívni, különösen nem országhatárokon át, és minek küldjek fizetős SMS-t, ha a net ingyen van?). Az tény, hogy lehet vele spórolni, nyilván egészségesebb is, de nem mindenkinek a legjobb megoldás.
-
törölt tag
Elvileg amcsiban már jövő héten jön a 4.4.
[link]
Nem mintha nagyon kéne várni, csak gondoltam, bedobom. -
törölt tag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem a zenei hangzáshoz nemigen van érzékem (ok, a 200 forintos füles azért még nekem is gáz), és az esetek 90%-ában podcast-et hallgatok. De kifejezetten szeretem az S3 eredeti headset-ét, nekem eddig csak a gumisak váltak be, lehet, hogy pont olyan fülre tervezték, mint az enyém.
Emellett a gombok is működnek rendesen (nem úgy, mint a csillivilli HTC fülesemmel), és iszonyat jól szűri a zajt, már párszor majdnem elütöttek miatta
Mindezt csak azért írom, hogy ha valakinek bepasszol a fülébe, nem rossz füles a gyári.
-
törölt tag
Valószínűleg szoftverfrissítés után nem lett gyári adatok visszaállítása nyomva.
Jaaaa, akkor persze, érthető, nem szóltam.
Hogy kiegészítsem a korábbit: az én telefonom sosem fagyott még le, nem is tudom, az hogy néz ki. Nálam annyi történik, hogy ha komplikáltabb dolgokat (multi-tasking, stb.) csinálok app-frissítés közben, az előfordul, hogy beszaggat. Azt hittem, a kolléga is erre gondol. -
törölt tag
válasz
vadasz70 #82355 üzenetére
Na várj. A telepítés közbeni fagyás (nálam legalábbis) teljesen normális. Majd a többiek biztos írnak valami trükköt rá, de valójában a művelet eléggé lefoglalja a rendszert. Tudsz emellett elvileg mást csinálni, de nekem a komplikáltabb app-ek nagyon szaggatnak ilyenkor.
Ez kapacitív kijelző, itt nincs nyomás/koppintás. Nehéz egfogalmazni, de gesztusok vannak, ha rátetted az ujjad, az már számít, nem kell "megfogni" az oldalt. Így aztán ha ráteszed, és nem mozgatod el, az hosszan nyomásnak számít, ergó feljönnek az extra betűk, a menük, a linkek. Próbálj épp csak hozzáérni, görgetésnél pedig "simogatni" a kijelzőt.
-
törölt tag
válasz
vadasz70 #82353 üzenetére
A fagyás sokmindentől lehet.
Hogyan jelentkezik? Mi történik? Mi oldja meg? Milyen app-ek vannak fenn?
Az érzékenységgel kapcsolatban eddig nem hallottam problémáról, tudnál példát mindani? Nálam pl. ha Chrome-nál görgetek és rátapicskolok vmi linkre közben, semmi nem történik. Persze ha nem görgetem, cak felemelem az ujjam, akkor igen. Menüben dettó, kijelölődik a cucc, de ha odébbtolom az ujjam, nem történik semmi (fényképezőnél ezt ki is használom, ha fókuszálás után mégsem akarom elsütni, csak odébbtolom az ujjam felelmelés helyett). Ha ez nálad nem így van, akkor vmi nem OK. De root nélkül kizárt, hogy állítható lenne. A szenzorokat a *#0*# tárcsázóba írásával ellenőrizheted, de nem hiszem, h ott a gond. -
törölt tag
válasz
korcsillio #82340 üzenetére
Samsungot ismerve nem biztos.
-
törölt tag
válasz
Capricorne #82310 üzenetére
Szerintem hanyagold itt ezt a témát, ugyanis hivatalos verzió ugyebár nincsen S3-ra, tehát amit mégis lehet használni nem legális, és itt tabu téma.
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #81833 üzenetére
+1 Tényleg az van, hogy minden direktben a guglitól jön. Tehát hétfőn találunk egy bugot, kedden tele van vele a net, szerdán kijön a patch. Néha nem ilyen gyors, de sokszor igen. Samsung kiad félévente egy frissítést (jó esetben
), aztán ami engem zavart vagy korrigálták, vagy nem. Ebben az is benne van, hogy az ember béta teszter. Tehát ha a gugli hoz egy döntést, te "rögtön kipróbálhatod", amire nem mindenki vágyik.
De mint a kolléga is mondta, nem kell a "gyári" rendszert használni rajta. Aki (mint én) kifejezetten nem szereti a bloatware-t meg a kapálózós samu feature-öket, annak külön jó, hogy ezek nem foglalják a helyet. Néha kicsit fapadosnak érzem a csupasz droidot, de ugyebár play-ből mindent le lehet tölteni. A lényeg, hogy te döntöd el, semmi sincs rád erőltetve.
Bocs az OFF-ért, de ha az ellenkezőjére fordítjuk, samu szidalomnak is elmegy.És nekem is az 5 kéne, hamár.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #81811 üzenetére
Nemigen.
Szerintem a legtutibb, ha itt nézegeted, ha itt feljön a "gt-i9300" beírásával a 4.4 bármelyik országban, akkor van remény, odinnal vagy OTÁ-n is akár. Szerintem nem fog, de itt hamarabb megtudod, ha mégis, mint bárhol máshol.
-
-
törölt tag
Gyerekek, az a (rém?)álmom volt, hogy lecseréltem a telefont szifonra, mert nem bírtam a bugokat, erre tiszta thrillerbe ment át a dolog, mindenki el akarta lopni, és a végén felrobbant és elolvadt a kezemben... Kelzsoca, jól fontold ám meg!
Mindennek persze elég kicsi az esélye, kellett nekem tegnap este iPhone 6 pletykákat olvasni.
-
törölt tag
Nálunk rendszeresen így lehelték ki a lelküket a nokia akksik. Pl sima újraindítás után többet mutattak, töltőre rakva hirtelen többet jelzett a telefon, vagy épp fél óra után teli akksit, néha meg órákig nem mozdult a %, holott töltést mutatott... De remélem, Nálad nem ez a gond.
(#81436) beloadjoker: Azért nagyon nagy reményeket nem érdemes hozzá fűzni, nem is lett beígérve, csak pletykák vannak.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szerintetek mennyiért menne el mostanában egy teljesen hibátlan gyári független fehér darab? Nem magyar (svájci), így a másfél éves készülékre már nem jár garancia, de a kijelzőjét most cseréltettem, a töltője pedig egy S4-é, és még sosem volt vele gond. Gondolkodom, hogy ha megyek Magyarországra elpasszoljam-e, de lehet, hogy már nem éri meg, pláne amilyen állapotban van.
-
törölt tag
válasz
havri1 #81089 üzenetére
Most (hogy az OTA 4.3 után ment egy gyári visszaáll.) teljesen bugmentes a dolog -- már amennyire a droid lehet, az alkalmazásokban mindig vannak kisebb dolgok, de ez ilyen. Viszont igazi rendszerbug nincs, aminek örülök. Csak a chrome/FB/hasonló appokból való kilépést hálálja meg egy hosszú csenddel, amíg betölti a homescreent, launchertől függetlenül. :/ Na, mindegy, lehet gyalulok valamit így a hétvége során. Köszönöm a tippet. MK6 amúgy az NG5 modemjét használja? Sosem volt root, tehát efs sincs.
-
törölt tag
Kedves mindenki! Köszönöm szépen a segítséget/tippeket. Ezek szerint a lassúság user error, és nálam van vamai gubanc. Utánanézek, bár nem eszi semmi látványosan az erőforrásokat, de attól még összeakadás lehet. Meg talán azt sem árt leszedni, amit nem használok.
Tény, hogy felkerült ismét a FB app, ami mint tudjuk, egy rakás... Az sem segít, az tuti, és talán az Aviate launcher-ről is lemondhatnék -- de azért a szívem vérzik, ez a jobbról besöprős személyre szabott app-lista a legállatabb dolog a világon. Hétvégén megnézem, mit tehetek, de akkor asszem hanyagolom a rootot, ha annyit nem ad. Végülis nekem tényleg csak a sebesség számít
meg talán kibírtam volna a touchwiz 3D-s windows95kék ocsmányságai nélkül, dehát ez van.
-
törölt tag
válasz
havri1 #81015 üzenetére
Az a RAM miatt van szerintem. Tudom, hogy más rendszer, meg én teleszemeteltem
de néha hihetetlen, mennyivel gyorsabb a férjem Nexus5-e (2GB RAM). Emellett még mindig nagyon mérges vagyok a samura a xar optimalizáció miatt, az S3 még mindig nagyon jó gép, ennél sokkal jobban kellene futnia!
Juteszembe. Már ezer éve tervezem rootolni és ráereszteni a Greenify-t az applistára
csak lusta vagyok hozzá (meg sokminden máshoz, ami precízitást és figyelmet igényel). A kérdésem az a tisztelt fórumozókhoz, hogy megéri-e. Mert ugye így nem fogom OTÁ-n kapni a csokisdroidot, meg majd csinálhatom vissza a szervizhez. Szóval csak akkor vágnék bele, ha van értelme. Kosztümös romok egyelőre nem érdekelnek, persze hamár rootoltam, ez gyorsan változhat.
-
törölt tag
Lightflow szerintem azt is tudja, csak tényleg egyenként kell beállítani.
laci és patow: Nekem nagyon lassú kezdett lenni a home gombos főképernyőre való visszatérés, mintha az új buildekkel javulna. Persze az apex átlátszó status bar-jára gyanakszom, korábban is lassította a telefont.
-
törölt tag
Még soha nem kaptunk helyes választ a samsungtól ezekre a kérdésekre, kár is fáradni. Fogalmuk sincs, és kész. Nyilván jelezni fog OTA/Kies, nem is az a kérdés. Akkor már sammobile-on hamarabb kiderül (általában nem Mo. az első), és a média is hangos lesz tőle. Viszont nem érdemes várni, én nem látom, hogy a samunak ez miért lenne proiritás. Számomra annyiban van jelentősége, hogy (többek közt) emiatt valszeg nem lesz többet samsungom, de nem hiszem, hogy ez őket zavarja.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szép jó reggelt! Van már, akinek fenn van az új svájci OTA? Csinál valami extrát?
Foglalt a szerver, de gondoltam, ráérek, végülis nem 4.4
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest