- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
megfeszült a zsebemben ez a sz_r, és a bal alsó saroknál, az érintőgombnál megrepedt a GG-nek nevezett takony, és ilyen pókhálós a készülék széle mentén a sarokban, illetve magán az érintőrészen van egy "átrepedés".
persze nekem egyből rávágták, h nem garis hiba.
nem azért, h ellened beszéljek, tényleg jó, h neked kicserélték, de miylen ez már, h egy szénnéázott telót garban cserélnek, meg mindenfélét, nekem meg nem bírták, pedig nem volt dobálva, tokban van, és egyébként szép állapotban van...
tehetnek egy szívességet a rohadtak...Bathory: gyári lejátszót felejtsd el szerintem.
nem rossz némelyik fapados gyári lejátszóhoz képest, de a Poweramp a legjobb. szerintem. végigpróbáltam vagy 8 félét, és ez vált be a legjobban...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
veterán
Sziasztok!
Holnaptól én is S3 tulaj leszek. (nem bírtam kihagyni a t ajánlatát)
Jelenleg SGS-t használok.
Amit elsőre szeretnék megcsinálni az a root, és rom csere.
Az 1hsz-t már elolvastam, egy dolog nem tiszta ideáig.
Egyelőre hivatalos romot teszek fel, amíg ismerkedem vele.
Van ilyen:
Android 4.1.2.
Elérhető a legfrissebb 4.1.2 Magyar romok:
T-Mobile: I9300XXELLA_I9300TMHELL1_TMH
és
Gyári, Unbrick romok
3+1 fájlos gyári, Magyar T-Mobile-os (TMH) rom elérhető, ingyenes regisztráció után a következő linken: I9300XXELLA_I9300TMHLL1_TMH 4.1.2 JBMi a kettő közötti különbség, és nekem melyiket célszerű felrakni?
Bár ha azt mondjátok a főzött romok jobbak, lehet rögtön azzal kezdeném.
Előre is köszönöm a segítséget!Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
törölt tag
válasz bexinho23 #42016 üzenetére
Ezt írták a lightflow-hoz, talán itt is működik:
Try the following that I've just been posted someone has tried:
For those who wants to try it do the following with your Samsung S3: - Go to Settings -> Accessibility -> Talkback "ON" - Select "Settings" from the bottom of the page - Uncheck all Talkback options - Switch Talkback "Off" again - Go back to Settings -> Application manager -> All - Disable Google TTS (text to speech) - Disable Samsung TTS (text to speech)Én is valami hasonlót csináltam, emlékszem, nekem azóta hibátlan (megtartottam az app-et).
Mennyi új arc van! (És most nem csak kentucky-ra gondolok. )
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Jelenleg lumia 800 tulajdonos vagyok, (az az első okostelefonom, androidom még nem is volt soha) de póker miatt nézegetem az S3-at. A lumia zenehallgatásra sztem alkalmatlan (hardver miatt nem elég jó a hangminőség) érdeklődnék, hogy az S3 ilyen szempontból hol helyezkedik el? FLAC lejátszás megoldott?
Esetleg van valami típushiba, amire oda kell figyelnem vásárláskor?Köszönöm!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
vamosip
tag
válasz Bathory #42086 üzenetére
Szia!
Ugyanezt tapasztaltam én is, gyári hangszín esetén ilyen hullámzó a hangzás. Kézi beállításnál viszonylag szépen be lehet lőni, de néha kevésnek bizonyul a mély.
Ha szüneteltetem a lejátszást, mikor elindítanám a gyári fülessel nem mindig indul újra, csak többszöri megnyomásra.
Powerampot próbáltam, nem rossz, de sokszor túl bonyolult, nekem sok a felesleges feature
-
trobi28
addikt
válasz Bathory #42089 üzenetére
Nem.
Szerintem jobbat is ki lehet hozni még ebből
Ha kernelt cserélsz akkor jön vele még 1-2 extra dolog is ,pl a hang tuningolására alkalmas tweak és pár be épülő modul.Persze ahhoz olyan kernelt kell feltenned ami tartalmazza ezeket,Siyah vagy Boeffla (kernel felrakása után Play-ből le kell hozzá töltened a Tweak-et).Szép erőteljes mélyet és tiszta magasat kaphatsz így[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Bathory
csendes tag
válasz Bathory #42088 üzenetére
Közben a rezonálás kiiktatására is rájöttem. Fog ez menni lassan...
Érdekelne azért, hogy önmagában a PowerAmp megfelelő EQ-beállításokkal "felső kategóriás" zeneélményt biztosít-e, vagy nem ártana még mással is felturbózni? Még laikus vagyok, szóval ezért a hülye kérdések. -
Bathory
csendes tag
válasz mondomén #42087 üzenetére
Gyári zenelejátszót használtam eddig, és más hangszín esetében is megy ez a hullámzás, ráadásul több együttes különböző albumainál, mp3-ban és flacben is. Közben böngésztem a fórumot, és más is panaszkodott hangzás-hullámzásra. Rátettem a poweramp-ot, ott nem észlelek hullámzást, de egyelőre az EQ-val még nem sikerült valami tiszta hangzást csiholnom, ráadásul fülessel hallgatva is mocskosul rezonál a telefon. Pedig nem is metált hallgattam vele!
Ezek szerint felejstem el a gyári zenelejátszót, és maradjak a powerampnál? Mondjuk, a kezelőfelülete sajnos szebb/mutatósabb a gyárinak, de nekem a sokat dicsért hangzás az elsődleges.
-
Bathory
csendes tag
A minap végre én is egy ilyen csodamasinának lettem a boldog tulajdonosa... azaz boldogabb lennék, ha rájönnék, a kérdésem tárgya (maga a probléma) csak beállítási dolog vagy tényleg készülékhiba...
Egyszerű a helyzet: a zenelejátszó nem úgy szól, ahogy kéne, szerintem legalábbis. Jó pár különböző albumot felpakoltam mind flac-ben, mind 320-as mp3-ban, és többnél észrevettem, hogy hullámzik a hangzás. Mintha 2-3 másodpercenként ütemre halkulna egy fél egységnyit, aztán visszahangosodna. Főként rockzenénél tapasztaltam ezt (a választható hangszínt "rock"-ra állítva), olyan, mintha a cintányérokat durván kiemelné a többi hangszerhez képest - és ritmikusan 2-3 mp-ként. Persze kipróbáltam ugyanezeket a file-okat a jó öreg LG Arenám zenelejátszóján természetesen ugyanazzal a (Sennheiser) fülessel, és ott bizony semmi gond, gyönyörűen, egyenletesen szólnak ezek a számok. Ergo nem a file-okkal, és nem is a fülesemmel van a probléma. (Értelemszerűen az LG-n a flac-eket nem, csak az mp3-akat teszteltem...)
Nem kell tökéletes hallás, hogy ezt kihalljuk, és bizony marhára zavaró, pedig ezenkívül szépen szól a wolfson a telefonban... Kérdés, van-e, aki találkozott már ezzel az esettel, vagy ha tudja, miről lehet szó, van-e ötlete, mi a teendő? (Kicsit le vagyok lombozva, gondolkodom, hogy szervizbe viszem.)
Köszi minden segítséget!
-
MurdR
veterán
válasz BLUE TORNADO #42040 üzenetére
Ha elég neked az S3 akkuideje meg a kijelzője, akkor minek cserélnéd le? Felesleges.
(Meg mondjuk ha nem LTE akkor a ram ami jelentős változás)[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bordi10
senior tag
limited-time sale...akinek nem inge...
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
guest666
aktív tag
Hi !
Ma megjött az S3, kék színben. Még szoknom kell. Érdeklődnék, hogy van-e rá lehetőség megcserélni a két gombot alul? Illetve nekem az lenne a lényeg, hogy a vissza gomb bal oldalon legyen? Megoldható ez, vagy szokjam meg így?
Még egy kérdés: Micro SIM-et házilag tudok gyártani a régi SIM-kártyából, vagy inkább ne is próbálkozzak? -
félisten
Négy kérdés dönthet:
1. A méret -- előny-e Számodra a nagyobb készülék/kijelző?
2. S-Pen -- akarsz-e rajzolni?
3. RAM - használsz-e egyszerre több, nagy memóriaigényű programot, ami kifuthat az 1 GB-ból.
4. Akku - a Note azért tényleg sokkal többet bír, nekem a nap végére rendszerint van 40-50%-om, az S2-vel gyakran már lemerültem.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Laraxior
titán
Tuti. Aroma volt a nyerő. Köszönet!
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zenke
aktív tag
jófejek ezek a szervizesek
beázott az S3-m azóta nem kapcsolt be, igényeltem szervízfutárt, kijött persze, hogy egyből látta a beázást.
mondta hogy ezt ha bevittem volna egyből gar megvonás de ő kicserélte nekem
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
eM'82
addikt
válasz Laraxior #42071 üzenetére
welcome to hell . Hasonlóan jártam 4.2-es jelly bean frissítés után. Tudod hogy pakoltam át a cuccokat?
Két lehetőség van (én ennyiről tudok), mert root módban sem fértem hozzá a régi főmappához.
1, visszateszel egy 4.1-es ROM-ot és után vígan átpakolod a 0-s mappába a szükséges fájlokat/mappákat.
2, Aroma Filemanagerrel recovery módban helyezed át a fájlokat/mappákat.
Én utóbbit csináltam. Brutál gyorsan készen volt, s utána már ment is minden. De először kivert a víz, amikor semmiféle képet nem találtam a telón .üdv
-
Laraxior
titán
válasz dancsuri #42073 üzenetére
Gondolom számítógépen se fogom látni a cuccaim, hogy tudom előhozni akkor? Eddig még nem találkoztam ilyen hibával, pedig telepítgetek sokat, de keveset wipeolok.
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dancsuri
veterán
válasz Laraxior #42071 üzenetére
ezt a főzött romok csinálják, nézd meg nálam az Ultima rom milyen utvonalat hozott össze (minden "0" mappa persze tele van szeméttel) azért kell(ene) a full gyalu uj rom felrakásakor
Persze a nomedia fájlt már én raktam bele mert különben a galeria ugy tele van hogy.........
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Laraxior
titán
Találkoztatok már olyannal, hogy feltettetek romot, se wipe, se semmi, de eltűntek a cuccok a telefonról, de üres hely sincsen, gyanakodom, hogy valahol rajta vannak. Van egy halom mappám mi még telepítés előtt is voltak, de most belekerült az összes egy emulated nevű mappába.
Konkrétan: MS Team romot frissítettem 9esről 10-re. Minden megmaradt a rendszerben, egyedül a DCIM, download mappa lett üres, és a mostani elérési út ez lett: storage/emulated/0
és itt vannak a mappák ahova pakolok. De eddig nemvolt ilyen hogy emulated...Megtaláltam az emulated mappán kívüli download,dcim mappákat, de ugyanaz van benne, tehát a régi cuccok sehol.
és csak 3.7GB szabad helyem van, tehát valahol megvannak a fájlok a régi rendszerből ez tuti....
Láttam már pár érdekességet a Windowsnál, de Androidot nem ismerem annyira, nemtudom kezelni
szerk: recoveryben viszont látom a dolgaimat... Akkor biztos hogy rajta van, csak a droid baszódott el.
[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
válasz dancsuri #42064 üzenetére
Ja, így tudom hogy ott van. De eddig sem volt gond ha nem innen töröltem. Root nincs, szerintem nem is lesz.
(#42066) HUTCHDB: próbáltam azt is, de nem megy. Sőt, a webről letöltött skype*.apk-t sem telepíti. próbaltam vagy hat félét.
Úgy látszik nem sokat változott a droid az alatt a bő fél év alatt amíg szifont használtam: 1-2 havonta újra kell telepíteni, mert valamit mindig szarik az ördög...
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
dancsuri
veterán
ha valaki jófajta Offline térképet akar (nem navigálási céllal) HuMap - Offline EU-s térképek
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy gyári asztali dokkolót és szépen tölt,meg fel is ismeri a telefon a dokkolót, de ha számítógépre dugom usb kábellel, akkor is csak tölt róla az S3 és a számítógéppel nem kapcsolódik...Tudja valaki mért van ez?
-
HUTCHDB
nagyúr
probald meg a play adatait torolni.
kentucky!
a homeland-ot csak egyben erdemes megnezni...2 nap es megvagy vele... hogy honnan szerzed be, abban itt nem tudok segiteni.....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kentucky
őstag
válasz HUTCHDB #42061 üzenetére
Nekem is megy vissza gyári ROM, Ultima
Kedvenc sorozatom, minden egyes részt láttam belőle, most várhatok októberig , de egy Zombi túlélős online stratégiai játék segítene elütni az időt :d A homelandet javasolták már itthon is de még nem néztem meg egy részt sem szerk.: ezt a sorozatot nem vetítik a Universal Channel-ön?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz borsodika #42059 üzenetére
szazszor....
pontosabban nem akadozik, nem laggol!kentucky!
nem nezem azt a " halottas" filmet.....pedig sorozatfuggo vagyok.... (homeland, game of thrones, spartacus)[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
padi68
senior tag
milyen minőségi fóliát ajánlotok hozzá? / kell rá egyáltalán?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
Angus
csendes tag
Sziasztok!
A mikrofon hangcsatorna-felcserélődős probléma (egy kivétellel) itt nem jött elő másnál azóta?
Az ezzel foglalkozó xda -s fórum is csendes.
Marad a garancia?
Köszi,
A. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz padi68 #42053 üzenetére
ez a telefon mar szinte mindennel felszerelve kerul a kezedbe.
hasznald igy, es majd ha konkret igenyed merul fel, egy adott feladatra, vagy jatekra, vagy hianyolsz valamit, akkor majd segitunk.
de most es igy, nem ertelmezheto a kerdesed!sgs+
menuben gyari allapot visszaallitasa, es belso kartya torlese.(#42054) kentucky!
eleg nagy valtozason esett at a "fejed"....
mi tortent?[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Nem tudom, hogy volt-e már, de: Új(rarajzolt) Google Play
-
padi68
senior tag
válasz dancsuri #42046 üzenetére
Na De Milyen Jó Dolgok Vannak?
Samsung Galaxy S Plus eladóvá vált, ezért kérdem mit kell tennem hogy minden saját adatom törlődjön róla és visszaálljon gyári állapotra?/ ez sem buherált teló/
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
Letöröltem a Skype ot mert szarakodott és most sem a marketből, se külső forrásból nem tudom telepíteni. "ismeretlen hibakód az alkalmazás telepítésekor -24" vagy csak simán "a telepítés nem sikerült"
Valaki járt már igy?"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz dancsuri #42046 üzenetére
Számomra anno a legfőbb érv az S3 vs. N2 csatában az akkuidő volt.Abban lényegesen(közel 2x) jobb a Note.Másban valóban nincs nagy előrelépés,talán az S-pent lehetne annak nevezni,ha valaki ki tudja használni.Értéktartásban szintén lényegesen jobb!
ForRedGlory cikkét még mindig érdemes elolvasni a dilemmázóknak!Bár S3ról én sem váltanék,mert komoly a ráfizetés de nem ad annyival többet.
No offense!Samsung Galaxy S22 Ultra
-
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Gizmo94 #42043 üzenetére
Miért lenne csalódás? A tesztek többségében a Note 2 jön ki győztesen kijelző fronton...
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
padi68
senior tag
Sziasztok, tegnap sikerült vennem egy új és független SIII telót:
1. milyen programokat/ingyenes/ érdemes telepítenem rá?
2. természetesen nem szeretném megbuherálni a gyári dolgokat3. Samsung Galaxy S Plus eladóvá vált, ezért kérdem m: mit kell tennem hogy minden saját adatom törlődjön róla és visszaálljon gyári állapotra?/ ez sem buherált teló/
Köszönöm!
-
Gizmo94
veterán
Szerintem nem érné meg, ha meg vagy vele elégedve. Minek cserélsz le valamit, ami tetszik? A kijelzője biztosan csalódás lesz, a többi a te ízléseden múlik.
-
Laraxior
titán
Garanciára. A többi nem lényeg. (2év hivatalos Samsung garancia, imei stimmeljen)
Persze az alapvető dolgokat azért néz meg, értem ezalatt, kijelző nem karcos, más részei nem sérültek stb..""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mire érdemes figyelni használt s3 vételkor?
(Bocsi ha sokadszorra hozom fel, próbáltam keresni, de nem jártam túl sok sikerrel.) -
BLUE TORNADO
senior tag
Megérné e, ha az S3-asomat egy Note 2-re cserélném? Ha igen, miben jobb a Note 2, ha nem, miért nem éri meg. Az S3-asommal meg vagyok elégedve.
[ Szerkesztve ]
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Gizmo94
veterán
válasz apaszka #42035 üzenetére
Autós topik lettünk.. Én sok keményvonalas BMW-s arccal szemben nem vagyok sem Suzuki gyűlölő, sem japoellenes. A Suzuki egy kisautó, ami amire gyártották, tökéletesen tudja. A régiekben meghaltál, ha nekimentél eggy csigának, az újabbakban már nem. Nincs semmi bajom a japánokkal, összesen csak mást szoktam meg, de jó autónak tartom őket.
-
apaszka
veterán
válasz Gizmo94 #42022 üzenetére
Én egy beszállítójánál dolgozom/rabszolga vagyok! Tudom a Porsche,BMW,Audi,Merci AMG minden baját! Fujj! Már az elő-szériába gyártunk! Van képem pl az ciha alapanyagról! Nem tetszik!
Volt 5 ösöm autómata,és 323 asom! Imádtam őket! De a fenntartásuk????? Szóval Japo van egy ideje,és ez is marad!
Nem offolok![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Laraxior
titán
Hát igen, hány olyan koszos suhanc van a városban, akik bőgetik a lámpánál a szekeret, mert ugye kék-fehér logo van rajta, hát akkor ő majd megmutatja... hátulról meg vigyorog a felirat: 316i
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz borsodika #42026 üzenetére
igen csak a nyelvi pack, ami ez egy zip, amit cwm-ből kell feltenni, install zip from sd card......
én nem próbáltam (de elvileg ezzel tökéletes)
angolul használtam kb. 2-3 órát az új v5-öt, mert nekem nagyon nem tetszett a működése....sajnos[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz MaCS_70 #42025 üzenetére
Asszem van BMW-s fórum is PH-n és semmi köze az S3-hoz, tehát ne offoljunk.
De! Bangle-t (bengát) minden igazi BMW-s gyűlöli a horpadt szaraival együtt. Turboááá örökérvényű gondolataival zárnám a BMW-s offolást, amelyet még a régi BMW-s vonal védelmében mondott:"A legenda addig él amíg éltetitek.Egy ilyen darab ma is móresre tanítaná a hétköznapi felfújt fostalicskákat! rönó getymó,fityó trutymó,meg az összes hugyos tojástálca alakú húdefasza műanyagmotoros gurigataknyokat!" -- /Turboá/"
-
Yeffy
veterán
válasz Gizmo94 #42022 üzenetére
nem érdekel h mekkora szám manapság, letojom
M3 CSL az örök szerelmem... na jó, kiegyezek egy 330 Ci M-Pakett-el is...óóó, hogy sípsípsíííííííííííp meg... nem is az első Bimmered van? wwwáááááá...
na jó, egy kis ON: tud már valaki esetleg valamit, mikor lesz ofisöl 4.2? jöhetne már, addig mást nem akarok rakni a telóra...
MaCS: evidens, a régi gépekből evidens, h az E24 az egyik leggyönyörűbb...
nekem egy két Bangle-gép is bejön, E92 meg az E63 nagy favorit... meg a faceliftes E65 is egész jó...end of OFF
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Gizmo94
veterán
válasz MaCS_70 #42019 üzenetére
OFF: Köszönöm, igaz,hogy már kissé koros, de szeretem. BMW fanként meg különösen. Viszont a BMW egy nagyon szemét gyártó ebben a tekintetben (is) , egyetlen centiméterrel több vezetéket nem rak az autóba, mint amennyi extrával rendelték pl. Utólag bármit belerakni horror, nincsenek szabadon lógó csak plug&play csatik sehol. Ha a legkisebb extrát is akarod utólag, vedd meg kitben , az árát meg sejtheted.. A többi gyártó ebben a tekintetben sokkal normálisabb.
Yeffy: Nem egy nagy szám ez már manapság, jobban lement már az ára mint az S3-é.. Tényleg.. Viszont idén hetedik éve van meg és semmi baj vele. Mondjuk nekem egyik BMW-vel sem volt.. És,hogy vigasztalódj, nem coupe, hanem sedan.. Az elődje volt coupe..
ON
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Gizmo94 #42017 üzenetére
most nem azért, de
NEM MONDOD KOMOLYAN, H E46-od van?????? álomautóm, szerelmem, múzsám, mindenemet eladnám, hogy birtokoljak egy Coupét, te meg ezzel furikázol????
gyűlöllleeeeeeeek!!4444négynéééééégyhát besz_rok, hallod...
na jó, elég lesz, mert kip_csáznak a végén...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
pedrobike
aktív tag
hahóó
van valami uj rom a xxemb5 után?
kösziGarmin tactix delta F6x Pro
-
félisten
válasz Gizmo94 #42017 üzenetére
El tudom képzelni, hogy mivel 2000-ben még nem volt kötelező, a BMW nagyon nem törte magát, hogy szabványosan működjön a diagnosztika. Brutálisan ellenérdekeltek, meg is próbálnak mindent.
Egyébként csodálatos autó, gratula hozzá!
-
borsodika
őstag
Ismerősöm feltette az új V5-ös MIUI romot de arra panaszkodik, hogy félig magyar félig angol. Létezik hozzá esetleg külön magyar nyelvi file ami megoldja ezt a problémát?
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
kentucky
őstag
Valaki nem tudja véletlen, a Synergy ROM működik sima inter-SGS3-mal?
-
-
bexinho23
őstag
Hol lehet lekapcsolni a vakokat-gyengén látókat segítő gépi hangot?? Megőrülök!!! Csak oldalak törlésénél és visszalépésénél, általam létrehozott mappa megnyitásánál és oldalak közti váltásnál szövegel (amikor hosszan tartom az ujjamat az ikonok közti oldal számozásnál, majd elhúzással átváltok egy másik oldalra).
-
Gizmo94
veterán
-
Laraxior
titán
válasz maxim01 #42002 üzenetére
Nekem pont egy kis tartó mögött van a csatlakozó, ezért érdekelt volna ez a pici, mert talán úgy vissza tudom pattintani, és akkor nem is látszik a kütyü, de majd nézelődök, nekem nem létszükség, inkább csak érdekesség
-
maxim01
aktív tag
válasz MaCS_70 #41998 üzenetére
Gondolom akkor jön meg neki amit rendelt.. de ez csak tipp.
Amit Laraxior linket konkrétan az van kollégámnak, az kipróbált és jól működik. Mi most a kisebbiket rendeltük, de elvileg ugyan azt tudja csak méret különbség van a kettő között.Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
félisten
A DealExtreme-en is 23 $ az 1.5b verzió (a vaterás 1.5-ös tán 16 $), ami vagy 40%-kal kevesebb, mint úgy egy éve volt.
Egyébként tudja valaki, hogy mi a különbség a kettő között? Én eddig csak a kék, 1.5b-t próbáltam, állítólag az a tuti -- de miért????
Egyébként tényleg baromi hasznos kütyü minden még csak nyomokban is autófil egyednek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest