Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
laci0530
üzenetére
Paff, nem ellenőriztem a linket, mivel én nem akartam letölteni, sry.

Töltsd le Innen ha nagyon kell..És ahogy Kelzsoca írta, használj fájlkezelőt, mondjuk root explorerrel rakd be és add neki a jogokat is. Mennie kell, de ezt a stock rom tartalmazza, tehát melyik custom romon nincs meg neked?
-
kelzsoca
félisten
válasz
laci0530
üzenetére
Melyik szoftverre szeretnéd feltenni?
Mert ez alapból benne van a gyáriban.
Továbbá könnyen lehet, hogy az alkalmazás nem futtatható /data alól, így még ha települne is, az nem fog működni.
Normális fájlkezelővel tedd be az alkalmazást a system/app mappába, add rá a megfelelő jogokat (rw-r--r--) majd nyomj egy újraindítást. -
laci0530
senior tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
A rapidshare link halott, a play-es pedig aszongya', hogy " az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Samsung GT-I9300
eszközzel". Amikor feltoltam a mentésemet dropbox felhő backup-ba, semmi gond nem volt, de a Rom Toolbox Pro onnan sem állítja vissza, hiába lefut a backup folyamat (tel. újraindítás megvolt). Valami ötlet? Bár ha jön a 4.2.2, úgyis flashelem fel, addig nem gáz a hiánya. -
pcsabat
őstag
létezik valami megbízható utángyártott aksi a telefonhoz? Melyiket érdemes megvenni hozzá, ha esetleg valakinek van ilyen irányú tapasztalata.
-
Gizmo94
veterán
válasz
üzenetére
Le, innen. De van másik verzió is.
-
törölt tag
Van gyárilag rátelepítve egy azt hiszem fényképfal nevű élő háttér a telón. Azt le lehet valahonnan tölteni?
-
laci0530
senior tag
Az xda-n azt híresztelik, hogy hamarosan (esetleg már hétfőn) érkezik SGS III-ra a 4.2.2 Jelly Bean verzió.
Ennek alapja, hogy a sammobile twitter oldalán megjelent az S4 feloldó képernyőjén is megtalálható "light effect" elnevezésű feloldási módra utaló képernyőmentés (S III-ra), hétfői megjelenésre utalással. Zsír lenne.
https://mobile.twitter.com/SamMobiles/
status/335782090773774336/photo/1 -
HUTCHDB
nagyúr
Nem tud valaki kek hatlapot olcson?
Nyilvan gyari uj lenne jo, de semmi ertelmeset nem talalok... -
mgTerminator
veterán
Hát basszameg nem hiszem el hogy egy kernelfolyamat mindig leszopja az aksimat
most a kworker volt a ludas ami nem csak ébrentartja de még a procit is pörgette 
-
bancsi87
tag
Tok témához: itt kaptam kedvet, és rendeltem az Ebay-ről Spiegen Neo Hybrid tokot. Fekete telón fekete tok, fehér kerettel. Ha a fülest is beledugom, szerelmes vagyok a kinézetébe :-D
-
w333
félisten
Akkor jól éreztem én hogy a "Nova" jobb mint az 'Apex'
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
roberto211
őstag
válasz
Kh@oSz
üzenetére
Sajnos igen. Nekem is hasonló mint ami neked van csak nekem nem a töltőcsatinál hanem felül a sarokban,meg a hátlap közepénél egy kicsit ha telefonálok akkor érzem. De mindegy, belefér még.

#48070) w333: Gyári.
Gyári dolgokra esküszöm romokban is meg stb de nem ítélem el a customokat sem. Cm et majd egyszer kipróbálom. -
w333
félisten
Milyen launchert használtok ?

-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Tudom vissza is küldtem, és "hibátlan készüléknek" titulálták,azon az alapon,hogy összehasonlították más s3 készülékekkel és ugyanilyen. Igaz még csak nagyon kicsi a hátlap recsegés , de azért nem ezt várná az ember. Ha elkezdi jobban akkor visszaküldöm megint és nem nyelem már be ,hogy "visszadobják" megint. De szerintem a hátlap lesz az, kipróbálok egy másikat majd ebayről megrendelem meg amúgy is valami másikat akartam mert a gyári az nagyon ilyen olcsó hatást kelt számomra. Ha megjön majd írom,hogy mi lett. De sajna ahogy vissza olvastam itt is meg google ba rákerestem nem csak én vagyok így.. Mindegy remélem hátlaptól megjavul. s4-nél elvileg ezt javították,ahogy láttam.
-
Kh@oSz
aktív tag
Én is rendeltem a héten egyet. Én inkább bújtatós tokot szeretek használni, de egy próbát megér. Max eladom ha nem jön be
Milyen színben rendelted? Én Sötétkék cover és fehér keret. (fehér a telóm).(#48061) koxminator
Ha jól látom ez nem a hátlap helyére megy hanem egy cover ugye? Nekem a hátlap helyére kellene mert inkább bújtatós tokban hordom, és coverrel nem hiszem hogy beférne.
(#48069) roberto211
A hátlap nekem is recseg picit a töltőcsatlakozó felől, de még a tűréshatáromon belül van így nem foglalkoztat annyira. Az S sorozat sosem az anyaghasználatáról volt híres. Szal ez benne van a pakliban. -
Gabesz1019
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Igen azt tudom. Tehát akkor ha a gyári töltővel használom akkor nem lehet belőle semmi baj, mert annyi áramot kap a telefon amennyit a gyári töltő le ad, igaz?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Ez csak egy dokkoló, ehhez még kell a gyári töltő

-
Jadro
veterán
válasz
nbukta77
üzenetére
Nekem is mindig az volt rajta, de pont tegnap jött meg az SGP neo hybrid. (Ebay, nem eredeti.) Persze drágább, de szerintem klasszisokkal pofásabb és azért kellemesebb a gombokat is nyomogatni benne. Arra már nem is merek gondolni, hogy az eredeti SGP tokban milyen lehet a gombok érzékenysége.

-
Gabesz1019
senior tag
Erről az asztali töltőről van valakinek valamilyen tapasztalata? [link]
Érdemes megvenni? Nem tudja szétcseszni a telefont? Nem megfelelő feszültséget ad a telefonnak vagy ilyesmi?
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Ha recseg a teló, akkor az garanciális hiba!
-
válasz
Kh@oSz
üzenetére
Én ilyet használok a kezdetek óta, nem csúszik ki a kézből, és az oldalakat is védi (merev).
-
davidcsaba93
aktív tag
Ma lett egy hajszálkarc a kijelzőmön és fogalmam sincs mitől. Még jó hogy kicsit foltos is
-
Kh@oSz
aktív tag
Ha már hátlap a téma. Van valakinek tapasztalata olyan hátlappal ami kevésbé csúszik? Esetleg kicsit gumírozott vagy kevésbé csúszós anyagból készült példány. Ebay-en néztem már párat, de képről nehéz megmondani hogy jó lenne-e.

-
Jadro
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Mi értelme a hátlapcserének ha tokban van úgyis? Vagy esetleg sokat hordod tok nélkül is? Csak érdeklődöm, nem kötekedésnek szántam.

-
roberto211
őstag
válasz
Jaffa75
üzenetére
Hát azért mert lehet,hogy a hátulját megvédi(bár nem azért veszem mert erre ott a tok,hanem mert idegesít a gyári hátlap egyszerűen
) ,de a kijelzőjét nem hiszem.
De akkor így megnyugodtam,hogy belefér.
Meg így még szebb és még jobban megvédem a sérülésektől ha netán véletlen leejtem bár nem szokásom.

(#48058) Jadro : Nem vettem kötekedésnek
De egyébként eltaláltad. Ha itthon vagyok vagy csak a helyi közértbe megyek akkor tok nélkül hordom ,ha netán megyek hosszabb távra,buszon,stb,stb néha akkor felrakom az s-linet, de van olyan mikor egész nap így használom(s-line al). Másik meg átlátszó az s-line, és a gyári nem nagyon tetszetős , meg nekem ez a "recsegős verzsön" van,néha néha érzem-hallom ,hogy recseg a hátlap kicsit, és gondolom kipróbálom egy másik hátlappal mert az a sejtésem a hátlappal nem stimmel valami. 
-
Jaffa75
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
s-lineba belefér, de minek? szép vele a telefon, és nem lesz vastagabb... az autós tartó is fogadja a fém hátlappal

-
Jaffa75
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
ugyanilyenem van...
szép, illeszkedik rá, de az NFC-nek lőttek. Bp-en a térerő nemigen ingadozik tőle, és a gps sem romlott túlzott mértékben! Két hónap alatt minimális karcot szedett csak össze, szerintem jó kis cucc! -
válasz
roberto211
üzenetére
flowerstar-t kérdezd, Ő használ fém hátlapot+egyéb okosságokat

-
roberto211
őstag
A fém hátlapok (pl ilyesmi ) mennyire árnyékolják le a telót? Romlik tőle a térerő? Ha igen mennyit kb?
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ez a szín dolog abszolút ízlés dolga. Nekem spec fehér van, mert az jött be legjobban és nem vagyok gyenge lány
Szerintem elég trendi szín 
-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
En sokaig a kek ellen voltam es amikor vettem megis kekre esett a valasztasom.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Ilyet a kipucolt gyári rom is tud
-
mgTerminator
veterán
Akkor semmi képpen ne vegyél fehéret
Amúgy én is "erős" vagyok, de ettől függetlenül én is fehéret akartam, de végül egy szép szürke, vagy ezüst lett vagy mi ez 
Egyébként a fehér szerintem inkább unisex mint női, de ez csak az én véleményem
-
na, ARHD kilőve, gyári állapotban be-belaggolt

úgyhogy visszaálltam Omega 43.3-ra + JKAY, ez most tökéletes, ha így marad 2 hét múlva is, akkor másra már nem is váltok át (max majd egyszer talán Google-szoftos S4-re
) -
torok6
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
erős

-
zenke
aktív tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de 2x annyit se ér mint az S3.
-
balazs1022
őstag
Ma voltam mégnézni az S4-et élőbe. Azt hittem h nincs sok különbség az s3-am között. Ezért, mikor még nem fogtam a kezembe addig annyira nem is érdekelt. De így élőbe... nem gondoltam h határozottan sokkal jobb kijelzője. Nagyon szépen vissza adja a színeket, és a fehér is tökéletes, pedig eddig az s3-nál nem igazán láttam jobbat. A többi funkcióját annyira nem tudtam megnézni mert nem volt időm. Nem rossz teló..
Am nekem a sötét kék tetszik. a Fehér az lányos nekem. A fekete meg snassz, nem tetszik rajta szálcsiszolás. Talán még ezüstben szép, de az meg ritka.
(#48038) zenke: Hát igen! Az S4 inkább egy S3s.
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Azt akarom kérdezni hogy milyen színben szép legjobban a telefon? (fehéren kívül) Mert nem tudom eldönteni hogy milyen színbe vegyem
-
azért jó a kódos szervizes menü, mert az üzletben nem annyira egyszerű telepítgetni alkalmalmazásokat, meg nem is igazán örülnek neki, ha hosszasan konfigurálgat meg telepítget az ember, de egy kód beírását észre sem veszik, és tényleg minden hardver leellenőrizhető gyorsan, egy helyről úgy, hogy nem kell külön a menüben kajtatni, és mindenhez alkalmazásokat indítani onnan.
*#0*# és kész!
íme; link -
zenke
aktív tag
I9300XXEMC3 romhoz van valakinek egy linkje?
-
MurdR
veterán
Na ezt nem tudtam

Tegnap egy S2-t néztünk így meg. 2 éves lassan, elég szépen be van égve. De csak az egyszínűnél lehet látni, amúgy semmilyen képnél nem tudtuk kivenni a beégést. Igazából szerintem 4év után se nagyon lehetne nagyon észrevenni. És sajnos nem sok évekre vannak ezek a telefonok kitalálva :/ -
bancsi87
tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Nyehehe
Vért izzadtam mire sikerült. Nem tudom más járt-e már így, nekem az oldotta meg a problémát, hogy Deodexeltem a stock romot, és utána wipe nélkül ment fel a JKay.
Viszont reboot után a 3way reboot menü eltűnt, a stock menü jött vissza, valamint a statusbar is visszaállt. Még nem állítottam semmit, ezek csak az első indítás után látszottak

-
-
pusihusi
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
Köszi szépen, akkor 4.1.2 a gyári amit ad az OTa? Mert még nem kapcsoltam be a telefont csak a német meccs után! Független!

-
válasz
pusihusi
üzenetére
egy kiszivárgott 4.2.1-es béta ROM ugyan létezik és csináltak már rá pár custom romot, de ez korántsem végleges, stb.
vannak, akiknek jól működik, vannak, akiknek nem (pl. én), a döntés a tied (arra figyelni kell, hogy bizonyos kiegészítők, módosítások, progik nem fognak működni a 4.2.1 alatt).
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, tudom olvassam végig mindet! De nem szeretném, van-e stabil 4.2-es a telefonhoz! Az 1-est olvasom, köszi előre!
-
törölt tag
Sracok! Hol lehet azt kikapcsolni, hogy az alkalmazasokat automatikusan frissitse?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Frissitsd a kiest es szedj le i9300 drivert,mennie kell. Nekem a win7 automatikusan szedte,probald meg manualisan letolteni az usb drivert.
Szerk.: sajna most nem tudok linket adni,mert dolgozom.
BOCS : i7design ez neked szol ! :d -
Én tegnap este óta használom a 30.5 Revolution-t.
Nem mondhatom rá ,hogy instabil lenne....
-
trobi28
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
Közben este nekem is jött frissítés,hát nem vagyok elszállva tőle.
Nem lenne rossz de az gáz hogy nem lehet látni ki van bejelentkezve éppen,remélem javítják hamarosan. -
amúgy aki hiányolta a hangout-ot: nekem most reggel szólt a Play, hogy akkor megy az update Talk-ról Hangouts-ra, az S3-on és a Note 10.1-en is

-
i7design
csendes tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
még mindig csak tölt ...
-
i7design
csendes tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
s3-nál rádugom az usb kábelt és csak tölt hogyan tudok a géphez csatlakozni? felül nem ir ki semmit usb csatlakoztatva meg ilyenek...
-
-
MurdR
veterán
válasz
koxminator
üzenetére
Isten Éltessen

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most a kworker volt a ludas ami nem csak ébrentartja de még a procit is pörgette

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyári dolgokra esküszöm romokban is meg stb de nem ítélem el a customokat sem. Cm et majd egyszer kipróbálom.