- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
Griff55 #82747 üzenetére
Ez már csak ilyen. Vegyél essötöt
Aztán majd egy év múlva ott is az lesz a gond,hogy nem lesz rá Android 5-6-7 vagy akárhány , hanem csak S6-ra
De amúgy tényleg vicc kifogás. Én már nagyon nem is foglalkozok vele,amíg szét nem esik nálam lesz, de el nem adom az S3-at,jó az így is nekem a gyári 4.3-al.
-
-
apaszka
veterán
válasz
Griff55 #81054 üzenetére
Bocs ,de pár írásodat olvastam csak el!
De a lényeg,hogy ha van jó,és érvényes garid,kijön a házhoz jövős,de csak egy évig a vásárlástól számítva! Ez így pontos!
Te is fontos ügyfél vagy,de a prémium 2 év csak a Magyarországon hivatalosan ,és olyan forrásból vett / vásárolt telókra érvényes!
Tehát,neked is jár a gari ki kijön de csak egy évig!Az meg lejárt!
-
bobie
tag
válasz
Griff55 #81036 üzenetére
Igen azért írtam! A prémium szerviz (legalább is az SII-nél anno) a Magyarországon hivatalosan értékesített telefonokra vonatkozott. Nekem német volt. Prémium szerviz nem foglalkozott vele, de Győrben a Samsung márkaszerviz gond nélkül megcsinálta.
De biztos van aki nálam ezeket jobban tudja -
havri1
félisten
válasz
Griff55 #81020 üzenetére
Az a baj a regisztrálással, hogy az csak a te általad megadott vásárlási dátumhoz hozzácsap 24 hónapot, és kész, ezt írja.
Nem nézi a rendszer, hogy hol vetted. De ezt írja is, hogy előzetes kalkuláció.
Sztem kérdezd meg először , illetve úgyis hívnak, hogy kinti telefonra is él e a házhoz jövök szolgáltatás, nehogy akkor derüljön ki, amikor kint van a szerelő.Mit jelöltél meg, hol vásároltad a készüléket?
-
-
gabitoo88
tag
válasz
Griff55 #78626 üzenetére
Anti theft program mennyire megbízható? Pl vidéken ha nincs térerő gondolom a telefont se találja meg net hiányában?Már csak abban bízok hogy rendőrségi eljárás keretében mivel a telefon értéke kb 80 ezer volt még megtalálják IMEI alapján. Ismerősöm nyomozó csaj azt mondta 88%-ban kerülnek meg az újabb telefonok.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Griff55 #78167 üzenetére
KIES-sel elvileg mindent le lehet menteni még az applikációk adatait is.
Amúgy KIES-sel lementettem mindet, és ahogy netre kapcsolódott a telefon a Play minden alkalmazásomat felrakta ami előtte fent volt. Szóval tényleg csak 2-3 "klikkelés" az egész utána megy minden automatikusan.
-
apaszka
veterán
válasz
Griff55 #75274 üzenetére
"TACCSvizen"
Ez tetszik!Viszont, maga a rendszer TACCSviz-re épül, és nem csak a launcher alatt értjük.
Ezt nem fogja a SAMSUNG az user miatt feladni.
Mindenre rá fogja erőltetni, hiszen ez az övé, ezért és ezzel adta el az összes telefonját.Ez amúgy egy jó elgondoláson alapszik szerintem. Vannak benne jó dolgok is.
Csak a baj, hogy nagyon éhes, és lehet akár mekkora vas alatta,,,,, ez mindent megeszik.
Az s4 is laggol vele belakva, pedig ott van már két giga ram.
-
-
eastone1
senior tag
válasz
Griff55 #72556 üzenetére
Én csak azt sajnálom, de nagyon, hogy nincs mg2 efs mentésem. Én már leszarom ezt a fostalicska romolgatást meg updatelgetést. Azt bánom mint a kutya amelyik tizet fialt, hogy anno elkezdtem babrálgatni. Azóta sem lett se szebb, se jobb csak egy csomó időt elpazaroltam erre a fölösleges szarakodásra.
-
voyi
aktív tag
válasz
Griff55 #72442 üzenetére
Most frissítette magát a skype (4.5) és mitadisten egyből beugrik a partnerlista login hang nélkül
Kilépésnél még mindig ad ki hangot ha kijelentkezek,de xposed framework modullal (wanam) be van állítva,hogy teló alján lévő vissza érintőgomb hosszan nyomvatartásával bezárja az alkalmazást.Más: Googy max 2-t kipróbáltam, nekem az a scoobydoo meg wolfson féle hangzás nem jön be
Maradok a Boeffla kernelnél, azzal sokkal szebben szól szerintem.
-
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
Griff55 #68747 üzenetére
A Samu SD szerintem a legjobb. A fiamnak azt vettem bele. Igaz nem olcsó ,de jó!
OFF De zet nézd meg! Erre mondják,hogy fellehet készülni a robbanásra!
(#68747) Griff55
Töri ám magyarszkit
kiváló minőség
Cseréje az eredeti cserealkatrészt
Csere és akkor telefon, mint az új
egyszerű telepítés
LCD kijelzőt nem tartalmazza!
Mi van a csomag
1 x digitizer Samsung i9300 Galaxy S3 SIII(#68739) AMD_ok
Köszi az oldalt! Már reggeltem is!
-
apaszka
veterán
válasz
Griff55 #68630 üzenetére
Miért vettük el a kedvedet?
Ez egy jó telefon a gyári 4.1.2 vel!Én is úgy használom. Kicsit kipucolva, + ROOT ,de ez a nyerő!
Én sóvárogtam a kicsit a lumiát kipróbálni.
Na ma a haver jött,hogy csináljak vele valamit ,mert elaludt,és semmi! Szar 925 ös! Ránéztem a hibára,és jött az imput,hogy ez ilyen szarr! Mondtam neki! Vagy negyed óráig keltettem ,mire magához tért!
Na mondom neki ,maradok a droidnál! Nem elég a sok hiány .még ez is?
-
freeknight
őstag
válasz
Griff55 #68624 üzenetére
Nem tudom, nekem kicsit fura ez 4.3 mizéria. Tényleg mintha még béta állapotban lenne. Nem lennék meglepve, ha ez így is maradva, de az azért mimimum érdekes, hogy az eddig kijött verziók nem rendelkeznek a KNOX-al. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ezt csak a gyenge smartwatch eladások miatt kezdték el kiszórni ilyen hirtelenjében, és kapnak még a külföldi kiadások is frissítést, illetve mi már (az utolsó frissítési körben, nyilván
) a kész szoftvert kapjuk meg.
Nekem az is jött le a kiadott tájékoztatókból (de ez csak az én agymenésem), hogy amíg nincs beintegrálva a KNOX, addig azt csak kísérleti szoftvernek kell tekinteni. Mindenesetre reméljük, hogy ennyire azért nem veszi semmibe a legnagyobb darabszámban értékesített telefonjuk vásárlóközönségét a Samsung, mert elég undorító húzás lenne, ha ezzel a trágya 4.3-al tennék használhatatlanná a készüléket, hogy ezzel is a mihamarabbi S4 vagy Note3 cserét "segítsék" elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest