- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
Weeman1 #86503 üzenetére
Ebben igazad van. Valamiért nem dolgozik az android.process.media nála. Bár 4.3 alatt nem is tudom most hírtelen, hogy hogyan is kéne neki. És az infók is hiányosak. Milyen formátumú képek, stb.
A galéria amúgy is mindig rossz volt nálam. Ha a képnek nem volt kis bélyegképe, akkor vagy csak nagyon lassan jelent meg, vagy maradt szürke, vagy fekete. Quickpic-el ilyen sosem fordult elő. -
törölt tag
válasz
Weeman1 #86342 üzenetére
És azt nem tudod véletlen, hogy az aksira is két év gari van-e, vagy csak egy, mint laptopoknál szokott? A garijegyen csak valami olyat írnak, hogy a plusz 12 hónap az korlátozott, és részletek a használati útmutatóban, de azt már nem találtam. Ugyanis nem szívesen adnám be szervízbe..
-
Haugland
aktív tag
válasz
Weeman1 #86122 üzenetére
Próbáltam lementeni az EFS mappa tartalmát is, de az nem működött ezzel a megoldással:
EFS mappa metése ADB-velFeltenni pedig semmit sem tudok, hiszen a jelenlegi rendszerrel (gyári) vettem a telefont használtan.
Jelenleg mégcsak nem is root-olt a készülék
Épp ezt szerettem volna csak elérni, hogy rootolt legyen. (Más ROM-ot nem akarok rá, mert olvasom, hogy nem túlságosan jók/stabilak még..) -
szunyi777
őstag
válasz
Weeman1 #86112 üzenetére
Hát, jah...
Alapszabály : EFS és Modem páros mentése mindig legyen!Elvileg igen csekély az esély, hogy recoveryben történő romoláskor elmegy az Imei szám, mivel azok a romok csak a system particiót módositják, de az ördög nem alszik. Egyes romokban (pl.: Archi) ugyebár lehet választani modem cserét is, nah az gondot okozhat.
Legtöbb esetben a Stock-ra való vissza álláskor, illetve Downgradeléskor mehet el..Más:
Archi romra visszatérve. Tartalmazza a legfrissebb UBUGNF1 modemet amit tegnap linkeltem, abból szedtem ki a modem.bin fájlt, és tettem bele egy régebbi flashelhető update-scriptbe. -
kurtuzov
senior tag
válasz
Weeman1 #85353 üzenetére
Nos ezt jó tudni, köszönöm.
Lassan eljött akkor a custom ROM-ok ideje. Ugyan kelzsoca azt mondja, hogy a stock megoldás teljesen jó, de egy idő után azért érdekel, hogy egy nagyobb verziószám okoz e digitális orgazmust. Legfeljebb frissen tartom a mókolási gyakorlatot...
Annyi kérdésem lenne a 4.4 ROM pakolásokkal kapcsolatban, hogy ott többször írjátok a dalvik cache törlést. (pl szunyi777 a logout blogjában) Az ART az nem azt cseréli le a dalvikot? Vagy attól még van dalvik cache?
-
ziu
csendes tag
válasz
Weeman1 #84033 üzenetére
Hm. " +Samu hülyeségek miatt nembírja az 1gb ram. :-/ "
A samu hülységegeket a 2x1,2GHz proci / 512Ram -mal rendelkező Samsung Ace Style telefonon mégis sikerült optimalizálni? Erre pöcröff a kitkat?
Mert ezt a Ace Style gyenge telót ugyebár totoál meggyalázza a mi S3 -unk
Szerintem megérdemelne a samsung 1 igazi lejárató kampányt , bár úgy tűnik letojja nagy ívben az S 3 tulajokat. -
Kerio
őstag
válasz
Weeman1 #83572 üzenetére
Ok. Addig hátha ír valaki valami választ....
Volt már jó pár telefon a kezembe, nem vagyok hülye.
Az S3 édesanyámé és egy kicsit szívás mikor nem tudja felvenni. Főzött ROM-okkal is ugyanezt csinálja.
Nem hiszem, hogy a telefonnal lenne a baj. Szerintem valami térerő hiba lehet. Nyolcadik emeleti panel. -
Gizmo94
veterán
válasz
Weeman1 #82797 üzenetére
Van valami philz- es verzió is. De a Cf-nek jónak kell lennie. Ha nem, akkor ott valami félrement. Unrootolj teljesen, data/factory reset és újra . Root, supersu, busybox, su binaris frissít. Jónak kell lennie.
Tölts le másik Cf autorootot, lehet, hogy hibás a file-od.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Weeman1 #82689 üzenetére
Ez marhára nem jelent sokat, mert erre azért könnyebb volt kidobni. A Sprint zárt rendszer, külön rendeli a telefonjait, CDMA-n megy, nem használ sim kártyát, még sim slotja sincs. Volt néhány agyhalott próbálkozás, hogy átalakítják ( americans are not stupid) és rendeltek bele ebayről sim slotot, csak azt az apró tényt hagyták figyelmen kívül, hogy nincs gsm rádió sem a telefonban, tehát kurvajól belement a kártya, csak nem talált hálózatot, mert ugye nem volt mivel.
Ezért a Sprintre kiadott rom egyáltalán nem jelenti, hogy kiadnák ugyanazt az international i9300-ra is, mivel ott azért enyhénszólva egy kicsit nagyobb fejlesztés kellene, na meg memóriaigény is jóval több a romnak a stabil futáshoz..
wdx: Ha amúgy nem mégy sehova és égve hagyod a hajszárítót az eléggé gáz lehet..
-
törölt tag
-
legaka
csendes tag
válasz
Weeman1 #79897 üzenetére
Sziasztok.
Kérni szeretném valakitől, aki teheti tegye fel Megára vagy hasonló adatmegosztó oldalra a vk 20.1 - es romot. Innen a link alól már egy hete próbálkozom letölteni, de se PC vel, sem mobillal nem lehetséges. 18%-nál leáll a letöltés kapcsolódás a szerverhez megszakadt hibaüzenettel.
Köszi szépen...
-
zho-lee
addikt
válasz
Weeman1 #79986 üzenetére
Merem ajánlani
Akku idő jobb, mint akármelyiké, bár szunyi777 még két profilt is linkelt visszább, hogy ne kelljen vele vesződni.
Szintén neki köszönhetően full magyar a menüje, ami nem hátrány, különösen a kernel stb konfig résznél.Grafikailag, felhasználói oldalról mondhatnám ez a legjobb rom, amit használok több készülék óta.
Nagyon királyul paraméterezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest