- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Terence12
tag
Sziasztok, új s3 tulaj vagyok. a ketyere elvileg független, bár gőzöm sincs milyen országból származhat, mivel gsm boltos. jelenleg JZO54K.I9300XXELL4 rom van rajta (4.1.2) és az a kérdésem lenne, hogy ezt a romot fel lehet-e rá pakolni odinnal: [link]
-
Zsolaf
addikt
Ezt ismeritek? vízálló tok... nem állandóra gondoltam csak ilyen medencés eseményre 351 ft
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz havri1 #68587 üzenetére
hát mert felrakom a 4.1.2-őt akkor rootolni kell vissza kell rakni az efs-t mert ugye az régi efs partíciót vagy mit használ szóval el kéne vele szórakozni megint..
most jelenleg a legelső leaked 4.3
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
-
Sholom
tag
-
Frozzy
őstag
válasz havri1 #68585 üzenetére
megőrülök ettől a telefontól most jelen pillanatban
nem elég, hogy merül. de egyfolytában már alkalmazásokat is bezár. már az ébresztő sem ébreszt gondolom a deepsleep miatt sőtt egy ébredés hát maga a kész örökké valóság.. nagyon durva így.. ezt nem gondolhatták komolyan samuéknál..
4.1.2-őt meg azért nem akarom vissza rakni mert macerás lenne :/ inkább várnék egy használható 4.3-at akár xda-s srácoktól is!
-
modd3r
őstag
Újabb országokban is kiadták a "gagyi" 4.3-at hivatalos frissítésként...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Ez a Tuga féle leaked 4.2.2 annyira jó... annyira folyamatos És tényleg semmi szenny nem volt benne alapból, kb csak az alap alkalmazások (naptár számológép böngésző, PlayStore + GMail)
Egy pillanatra nem röccent meg, de még a telepítések közben SEM, nekem nagyon begyere!
Akksival ha jól gazdálkodik, akkor lecserélem a CMet (bár most még pont leszívott vagy 10%-ot a Google Services megint, de felrakás után melyik ROMban nem finomítgatok néhány dolgot, aztán meglátjuk milyen )
[ Szerkesztve ]
-
guifater
tag
válasz Pigmeus_1 #68560 üzenetére
Üdvözlet a Guruknak!
Csatlakozni szeretnék (#68560) tarakos) kolléga hozzászólólásához! Nem írom le még 1x ugyanazt a problémát a rootolással kapcsolatban, de a lényeg nem akar a készülék rootolódni ( hü de magyar)
Sajnos én magam is hasonló problémával küszködök.
Jó lenne ha valaki minél hamarabb választ adna a kérdésünkre, mi lehet a gond, vagy mit csinálunk rosszul?[ Szerkesztve ]
guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
zlatan77
aktív tag
Mikor csatlakoztatod a PC-hez húzd le a statusbart és állítsd vissza a csatlakozási módot PTP-re.
(#68521) fl0werstar
Hát,azért nyomkodd meg az S4-et.
Szerintem nem kicsit előrelépés az S3-hoz képest.(2 hete váltottam).
Tulajdonképpen nincs is a piacon most,olyan telefon amire elcserélném.(Note 3 nekem bazi nagy) -
-
Pigmeus_1
tag
Sziasztok!
Gondban vagyok ezzel a 4.3-as droiddal.
Egyszerűen nem tudom rootolni akár hogyan is próbálom.
Az összes CF-Root progit leszedtem és odinnal telepítettem, de semmi.
Az a nyomorult kijelző feléledési hiba meg az őrületbe kerget.Próbáltam visszarakni a 4.1.2-öt is, de nem ment. A samsung logó után nem lépett tovább.
Erre visszatettem a 4.3-at, és azt látom, hogy minden régi beállításom megmaradt. Jelszó, háttér, minden.
Ha odinnal teszem fel az egy fájlos ROM-ot akkor annak nem kellene 0-ra gyalulnia a rendszert???Nem értem én ezt.
Mit csinálok rosszul?Csak egy lelkes felhasználó...
-
apaszka
veterán
válasz gameresboy #68548 üzenetére
Én most Somogyist használok, de az N8 nokia kábele is jó.
Nagyon sok jó, csak ki kell próbálni előtte. Gsm boltba bemész, és megmondod ki szeretnéd próbálni. Ha jól tölt megveszed. Teszt progi meg van.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
dobobazsy: hat jahh, nalunk mindenki geek
FrankMonzano: Vmi ott nem OK...
-
zoltan6
őstag
leejtettem a telefonom,lapjára esett a kijelzőre, azóta nincs kép csak halványan,két kis repedés lett a telefon alsó részén,szabad szemmel alig látható,szerintetek próbálkozhatok helyszíni javítást kérni? tenni a hülyét,hogy nem tudom mi lett vele,vagy mennyire szúrós szívű a szerelő?esetleg kis csúszópénz ha kekeckedik?
-
warezxts
senior tag
Nem tud valaki mondani az omega romhoz (Stock 4.2.2) fasza kernelt?
-
Pigmeus_1
tag
Csak egy lelkes felhasználó...
-
bexinho23
őstag
válasz Gergosz2 #68541 üzenetére
Köszönöm! És mi a jó érték, mi a rossz érték?
Csak azért akarom amúgy lemérni, mert pár napja elég lassan töltődik fel a telefon.
(#68543) Gergosz2
Köszi, lemértem. Egyeznek az értékek. Viszont a különböző fali aljzatok és hosszabbítók különböző értékeket produkáltak. Ahol tegnap töltöttem, ott csak 700 volt, ahol pedig általában szoktam, ott 1000... akkor ennyit számít úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Melyik az a program, amivel meg tudom nézni, hogy jó-e az USB töltőm? Mintha pár hete téma lett volna itt a fórumon... vagy csak álmodtam?
-
Griff55
senior tag
Saját háttérnél nem lehet scroll-t beállítani??? (JB 4.1.2)
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
snow2014
aktív tag
sziasztok......xxemg4 telepitese elott full wipot ajanlatok ?
Mindég legyetek rosszak ;)
-
visionbp
tag
Nagy nehezen sikerült visszaállítani az imeit, úgyhogy működik...
Kacskaringós volt, de megérte -
borsodika
őstag
válasz #31900928 #68530 üzenetére
"Van 1-2 alkalmazás, ami mindig fut. Újraindítom a telót, vagy elindítom a programot, bezárom és egyszer csak újra fut a háttérben"
Ilyen az android. Ne lövöldözgess ki alkalmazásokat majd ha ő úgy érzi, hogy kevés az erőforrás akkor majd ürít.[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
törölt tag
Srácok, Ti mit gondoltok, hogy szükséges a vírusirtó a telóra? Én jelenleg Avast-ot használok, de azt véltem felfedezni, hogy egyre inkább lassítja le a telót és jobban meríti is. Na meg az, hogy miért van az, hogy van 1-2 alkalmazás, ami mindig fut. Újraindítom a telót, vagy elindítom a programot, bezárom és egyszer csak újra fut a háttérben. Ilyen pl. a Facebook Messenger, a térkép és még 1-2 alkalmazás. Ti mit gondoltok? Nálatok hogy van ez?
-
Jadro
veterán
Szerviz futárral mik a tapasztalatok? Konkrétan mettől-meddig jönnek? Hétköznap gondolom, de azon belül? Úgy néz ki meghalt a hátlapi kamerám.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
korcsillio
addikt
N2 töltöje 2A azzal is gyorsabban töltödik az s3(én úgy veszem észre).
-
visionbp
tag
Visszaállítottam (volna) az efs-t a kelzsoca-féle managerrel, de változatlanul csak segélyhívás lehet, és 0049-es imei. Ilyenkor mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz apaszka #68513 üzenetére
Csak a toltot csereltem el, mert a sracnak fekete teloja van. Am. S4 nem kell, ugyanez a muanyag, es nem is akkora elorelepes. Note 3at akartam nagyon, de a budos szolgaltatok nem adjak olcson, igy aztan notebookra koltottem a penzt. N5 is iszonyat tetszik, es nem is olyan draga. Most a zembert probalom rabeszelni, mert kijelentette, h iden o a soros de legalabb ugy itthon tapizhatom. Szet fogom neki customize-olni, ra se isner majd, ha visszakapja
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Frozzy #68516 üzenetére
Egy hét.max kettő szerintem! Az XDA-n,és itt barátunk kelzsoca ,szerintem hamar meg tudják oldani a problémát.
A Samu mérnökei hozzájuk képest kis Miskák!
Ezt be bizonyították pár napja!
Szerintem hagyni kell a tudorokat,had gondolkozzanak a dolgokon![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
yetir
tag
válasz zlatan77 #68451 üzenetére
Sziasztok! Letöltöttem ezt a Helium nevezetű progit, a lényeg, hogy egyáltalán nem sikerült a kapcsolódás, nem jöttünk ki jól, pedig mindent úgy csináltam ahogy kérte az app, de akkor se jött össze kész. Le is töröltem. Csakhogy azóta meg nem tudom csatlakoztatni a telót a gépemhez, ami előtte gond nélkül ment. A mobilon visszaállítottam mindent, ahogy volt, a gépen fent van az illesztőprogram, csatlakoztatás után mégse történik semmi, csak egy-két perc tétlenség után ez a kép fogad.
Ja, laptopon windows7, telón 4.1.2 gyári T van, Kiesem nem is volt, de nem is lesz, ha ez kell egyáltalán... Tök idegesítő, mert eddig szépen felugrott, beléptem és tudtam randalírozni a mappákban. Mindkét eszközt többször indítottam újra. Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
Igazán nincs mit! Nekem tetszik és szerintem jó is, hátha másnak is ezek kellenek!
(#68469) ittakary
Én is használtam néhány hétig, nekem is nagyon tetszett, aztán elegem lett belőle, hogy (bár nem így kellene működnie az androidnak, de) folyton bezáródtak és újraindultak alkalmazások, mert 0 MB szabad memória volt...Kíváncsi leszek, neked milyen tapasztalatod lesz vele!?
-
Frozzy
őstag
válasz apaszka #68513 üzenetére
naaa tudnál nekem megoldást mesélni vagy linkelni ?
imádom maga a rendszert mert tök jó csak hát vannak bugok.. leáll a galéria meg lassacskán jön be.. na meg az éledés, akksi merülés, proximity sensor :/
-
apaszka
veterán
válasz #01696768 #68511 üzenetére
Na ne csináld! Sikerült a csere? Őszintén gratulálok akkor ! Megérdemelne egy jobbat egy ilyen csaj!
frozzyZTE
Állítólag igen. De a halmaz az nem akkora baj. Megoldották a fiúk itt!Persze én várok még a felrakással,mert megint belakni egy rendszert? Fél nap minimum! Meg én CM re vágyom ,és 4.4 alapúra 10.2 re..... .
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Frozzy
őstag
azt nem tudja valaki, hogy a leaked XXUMGJ9 ugyan az mint pl a Ír és a Svájci XXUMGJ9 ? tehát ugyan az a bughalmaz? esetleg nincs xda-n valami modder srác aki használhatóvá tette már ?
-
törölt tag
S4 töltője 40-45 perc alatt fullra tölti, csak ajánlani tudom. Pláne ha egy S4 is van a végén.
-
apaszka
veterán
válasz róland #68509 üzenetére
Az asszony huawei g300 töltője viszont egy csoda,szerintem Igaz,hogy nem egy szépség,és bumszli nagy de sec perc rendbe rakja a telót!
Akartam szerezni olyant nekem is de nem találok!
Nem értem. A telefon szabályozza,hogy mennyire veszi a töltést. Egy mA os az is,viszont 1-1,5 óra alatt feltölti 15-20 % ról simán.
De a konkurens fórum,nokiaprogramok.hu n is sok S3 tulaj van. Az ottani csevejből idéznék. Ez a téma előjön sokszor!"Macika írta:
Na várj.
Kezdjünk el fizikául beszélni. Mert a többi (a kábel szép vastag és gumírozott) az eléggé mellébeszélés...
Adva van egy 2100 mAh-s akkumulátor. Ez van mindegyik S3-ban.
Valamint adva van egy készülék, ami - bekapcsolva - folyamatosan és a körülményektől függően vesz fel áramot, alaphelyzetben, mély alvásban akár csak 30-40 mA-t, bekapcsolt képernyővel, működő GSM-vétellel (térerőtől függően!), WiFi-vel akár ennek a 6-8-10x-esét is!
Adva van KÉT fajta töltési mód, az egyik a PC-ről való adatkábeles töltés, amely MINDÖSSZESEN max. 500 mA-t tud leadni.
És adva van a gyári, 1A-t leadni képes töltő.Azonban csak az gondolja azt, hogy a 2100-at el kell osztani az 500-zal/1000-rel, aki a fizika és matekórákat divatból kihagyta anno...
Nézzük először a PC-ről történő USB töltést!
500 mA az USB 2.0 maximális árameladási képessége, ám csak akkor ennyi, ha egyedül van bedugva az USB-s adatkábel, semmilyen más fogyasztóval nem kell osztozkodnia. Sajnos nem ritka az olcsóbb laptopoknál az a megoldás, hogy az spórolás kedvéért 2-2 USB-mamát közösítenek, két dugó van, de csak egy 500 mA-s tápot kap a kettő. Ilyenkor - logikus - ha van valami a másik lyukban, akkor annak az áramfelvétele azonnal le is jön az 500-ból.
De ez még nem minden!
A készülék bekapcsolt állapotban folyamatosan vesz fel áramot, mégpedig hol 30-40, hol 200-300 mA-t (ezért szabad összehasonlításokat KIZÁRÓLAG! kikapcsolva csinálni, mert akkor nincs semmi más áramfelvétel, mint a töltés). Ha - jó esetben - megvan az 500 mA az USB-n, akkor a töltésre nem marad, csak 2-300 mA, ami azt jelenti, hogy a teljesen lemerült akksit akár 8-9 óra alatt tudja teljesen feltölteni!
Ez teljesen természetes dolog, színtiszta matematika.
Mivel LEHETETLEN kétszer pont ugyanolyan fogyasztást produkálni a teszt-töltés 3-4 órája alatt, ezért adnak egészen más eredményt a töltési időid, így teljességében hibás következtetésre jutottál és Te TÉVESEN a kábelek különbözőségével próbálod magyarázni.Amennyiben az 1A-es gyári, hálózati töltőről megy a töltés, akkor is beleszámít a töltés közbeni készülékhasználat a töltés eredményességébe, csak ott jóval nagyobb a tartalék.
250-300 mA felvételnél 25-30%-a megy csak el a töltőáramnak működésre, ezért nincs akkora eltérés a keveset nyomkodott és a végig nyomkodott készülék között.Mondjuk egy töltés közben folyamatosan nyomkodott (beszélgetésre, zenehallgatásra, netezésre, stb-stb. használt) készülék feltöltődik 10%-ról 100%-ra 4-5 óra alatt, egy bekapcsolt, de közben egyáltalán nem nyomkodott készülék ugyanezt 2-3 óra alatt tudja, kikapcsolva pedig megvan 1 óra 55 - 2 óra 10 perc alatt.
Ugyanaz a töltő, ugyanaz a kábel, ugyanaz az akksi.
Szóval összefoglalva.
Az a véleményem, hogy nem a szakember előtt kellene leégesd magad az elképzeléseddel, hanem végiggondolni, amit leírtam, és megcsinálni a kikapcsolva töltési tesztet.
Merem állítani, hogy a 3 fajta kábel között (ugyanabba a gyári, 1A-s töltőbe dugva őket) NEM LEHET 3-5 percnél több különbség 70%-ról 100%-ra (kész jelzésig)!A kábelek 2 szála (ami a töltést viszi) nem tud "erősebben tölteni", még ha vastagabb lenne sem. Ha pedig valamelyik kevesebb "töltést" tudna átvinni, akkor az elspórolt áramnak valahol meg kellene jelenni (pl. hő formájában) ott, ahol elvész.
Higgy nekem, kérlek, és csináld meg minél hamarabb a kikapcsolva töltős teszteket![/quote]
Teljesen igazad van és ki is fogom próbálni kikapcsolt állapotban. Van egy olyan érzésem fizika ide vagy
oda, hasomló eredmény fog születni. Mindenképpen rákérdezek a szakemberre akkor is ha hülyének néz, mert nem egyedűl én tapasztaltam ezt.
kb. 1 és 1/2 hónapja próbálgatom a kábeleket, de mindig ez az eredmény jön ki.
Most kipróbáltam a Huawei-n töltését a Huawei fej és a Samu kábel. Eddig másfél óra volt a max, most 2 perc hián 2 óra.
Mint írtam, lehet ez a kábel valahol hibás, de sérelmi nyomok nincsenek sehol. Mind a 2 másik csatlakozója erősen tart a telefonba dugva, de a Samu mint a lehelet. Sokat számít a minőség és ez ránézésből is látszik. Amikor a kezedbe fogsz egy telefont ott is érzed egy minőség vagy egy gagyi tartasz a kezedben. Ez a Samu kábel a másik mellé téve messziről sem ugyan az a minőség.
Szerző: Fejvadasz
2013-06-12 szer. 20:19:45Fórum: Samsung
Téma: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
Válaszok: 2308
Megtekintve: 58689Na várj.
Kezdjünk el fizikául beszélni. Mert a többi (a kábel szép vastag és gumírozott) az eléggé mellébeszélés...
Adva van egy 2100 mAh-s akkumulátor. Ez van mindegyik S3-ban.
Valamint adva van egy készülék, ami - bekapcsolva - folyamatosan és a körülményektől függően vesz fel áramot, alaphelyzetben, mély alvásban akár csak 30-40 mA-t, bekapcsolt képernyővel, működő GSM-vétellel (térerőtől függően!), WiFi-vel akár ennek a 6-8-10x-esét is!
Adva van KÉT fajta töltési mód, az egyik a PC-ről való adatkábeles töltés, amely MINDÖSSZESEN max. 500 mA-t tud leadni.
És adva van a gyári, 1A-t leadni képes töltő.Azonban csak az gondolja azt, hogy a 2100-at el kell osztani az 500-zal/1000-rel, aki a fizika és matekórákat divatból kihagyta anno...
Nézzük először a PC-ről történő USB töltést!
500 mA az USB 2.0 maximális árameladási képessége, ám csak akkor ennyi, ha egyedül van bedugva az USB-s adatkábel, semmilyen más fogyasztóval nem kell osztozkodnia. Sajnos nem ritka az olcsóbb laptopoknál az a megoldás, hogy az spórolás kedvéért 2-2 USB-mamát közösítenek, két dugó van, de csak egy 500 mA-s tápot kap a kettő. Ilyenkor - logikus - ha van valami a másik lyukban, akkor annak az áramfelvétele azonnal le is jön az 500-ból.
De ez még nem minden!
A készülék bekapcsolt állapotban folyamatosan vesz fel áramot, mégpedig hol 30-40, hol 200-300 mA-t (ezért szabad összehasonlításokat KIZÁRÓLAG! kikapcsolva csinálni, mert akkor nincs semmi más áramfelvétel, mint a töltés). Ha - jó esetben - megvan az 500 mA az USB-n, akkor a töltésre nem marad, csak 2-300 mA, ami azt jelenti, hogy a teljesen lemerült akksit akár 8-9 óra alatt tudja teljesen feltölteni!
Ez teljesen természetes dolog, színtiszta matematika.
Mivel LEHETETLEN kétszer pont ugyanolyan fogyasztást produkálni a teszt-töltés 3-4 órája alatt, ezért adnak egészen más eredményt a töltési időid, így teljességében hibás következtetésre jutottál és Te TÉVESEN a kábelek különbözőségével próbálod magyarázni.Amennyiben az 1A-es gyári, hálózati töltőről megy a töltés, akkor is beleszámít a töltés közbeni készülékhasználat a töltés eredményességébe, csak ott jóval nagyobb a tartalék.
250-300 mA felvételnél 25-30%-a megy csak el a töltőáramnak működésre, ezért nincs akkora eltérés a keveset nyomkodott és a végig nyomkodott készülék között.Mondjuk egy töltés közben folyamatosan nyomkodott (beszélgetésre, zenehallgatásra, netezésre, stb-stb. használt) készülék feltöltődik 10%-ról 100%-ra 4-5 óra alatt, egy bekapcsolt, de közben egyáltalán nem nyomkodott készülék ugyanezt 2-3 óra alatt tudja, kikapcsolva pedig megvan 1 óra 55 - 2 óra 10 perc alatt.
Ugyanaz a töltő, ugyanaz a kábel, ugyanaz az akksi.
Szóval összefoglalva.
Az a véleményem, hogy nem a szakember előtt kellene leégesd magad az elképzeléseddel, hanem végiggondolni, amit leírtam, és megcsinálni a kikapcsolva töltési tesztet.
Merem állítani, hogy a 3 fajta kábel között (ugyanabba a gyári, 1A-s töltőbe dugva őket) NEM LEHET 3-5 percnél több különbség 70%-ról 100%-ra (kész jelzésig)!A kábelek 2 szála (ami a töltést viszi) nem tud "erősebben tölteni", még ha vastagabb lenne sem. Ha pedig valamelyik kevesebb "töltést" tudna átvinni, akkor az elspórolt áramnak valahol meg kellene jelenni (pl. hő formájában) ott, ahol elvész.
Higgy nekem, kérlek, és csináld meg minél hamarabb a kikapcsolva töltős teszteket!
Szerző: Macika
2013-06-12 szer. 18:24:21Fórum: Samsung
Téma: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
Válaszok: 2308
Megtekintve: 58689[ Szerkesztve ]
-
-
apaszka
veterán
válasz gameresboy #68491 üzenetére
Csak személyes vételt javaslok. Én úgy vettem ,bementem és teszteltem,hogy melyik kábelt szereti az S3.
A nagy USB szabvány csak papíron létezik. Egy HTC kábelel semmit sem tölt ,de adat átvitelre tökéletes .PLhttps://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
bagly
tag
Ez hihetetlen! Lemerült a teló, kikapcsolt állapotban töltőre raktam és 60%on van az akksi! Ilyen még nem volt
[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
Amúgy mi okozza a telefon akkumlátorok felpúposodását? Nekem az előző Galaxy W-m egy év alatt 2 akksit használt el... Remélem S3-nál nem lesz ilyen.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
nagyúr
válasz mgTerminator #68499 üzenetére
Nem ez volt a kérdésem
Ki van tesztelve az enyém -50mV alulfeszre... TÖKÉLETESEN megy, soha nem fagyott le / akadt / indult újra.
Szóval kérlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest