- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri86
csendes tag
válasz
Sholom #75727 üzenetére
Szia!
Tudnál nekem segíteni?
1 hete vásároltam egy Note 3-at 4.4.2-es android van rajta Kernel verzió 2014.jul.28-ai. SE for android állapota pedig 2014.jun.24.ei. Akik engem hívnak 20-as 70-es 30-as vagy vezetékes számról mindenki panaszkodik hogy visszahalják a hangjukat, nekem nem visszhangzik a hangom. Ha headsettet használok akkor nem, meg ha ki van a telóm hangosítva akkor se halják vissza a hangjukat. Régi telómmal nem csinált ilyet. Sima normál telefonálásnál akkor marad abba a visszhang a másik félnél, ha ők is és én is levesszük a hangerőt. Állítottam én már mindent zajcsökkentést stb. de semmire nem mentem vele. Anyukám és a faterom is pár napja vettek ugyan ilyen telefont csak nekik régebbi az android pár hónappal és nekik nincs ilye problémájuk.
Próbáltam már tok nélkül is akkor is visszhangzott.
Most átálítottam A MOBIL hálózatoknál a hálózati módot LTE/WCDMA/GSM (auto) -rol WCDMA/GSM (auto)-ra, de sajnos így is visszhangzik. Már csak a GSM-et nem tudtam kipróbálni.
Írtál egy srácnak Metaldognak hogy a HD hang miatt van az mit jelent?
Hogyan tudnám megoldani azt mivel lesz mobil netem hogy ne kelljen mindíg átváltogatni ha esetleg sima GSM-be menne és nem visszhangozna, hogy ne kelljen váltogatni és LTE-módban menjen a hálózat?
Válaszodat előre is köszönöm! -
Zsolaf
addikt
válasz
Sholom #78793 üzenetére
Ezekre a Samsungokra jön az Android KitKat
Végezetül a teljes lista azokról a Samsung készülékekről, amelyeken elérhető lesz az Android 4.4 KitKat:
Galaxy S4
Galaxy S4 Mini
Galaxy S4 Active
Galaxy S4 Zoom
Galaxy S3
Galaxy S3 Mini
Galaxy Mega
Galaxy Note 3
Galaxy Note 2
Galaxy Note 8.0
Galaxy Tab 3
Galaxy Note 10.1
Galaxy Note 10.1 (2014-es modell)
Galaxy Light -
kelzsoca
félisten
válasz
Sholom #78376 üzenetére
Kár hogy a megawipe semmit sem ér.
-
havri1
félisten
válasz
Sholom #70244 üzenetére
Itt megtalálod a gyári romokat.
Magyar független XEH MG4 1 fájlos rom az új efs-es
Magyar független XEH i9300 XXEMC2-XFEMC1 4.1.2 Jelly Bean a régi efs-esÉn a helyedben (mivel elvileg 4.3 után már az új modem van fent, tehát új efs kell neki), már az MG4-et tenném fel. Nem kell tőle félni, nagyon jó.
-
SteveJobs
őstag
-
kelzsoca
félisten
-
válasz
Sholom #67091 üzenetére
szia,
annyiban okoz gondot, hogy csak akkor kapod meg, amikor a kor product code alá adott lesz.
szerintem tedd rendbe a készüléket product code szempontjából még most, mert ha az újabb lépcsős firmware alatt már itt is adott lesz a gyártó által szamélyre szabott bootloader, akkor nehezebb lesz megoldani. -
Gizmo94
veterán
válasz
Sholom #54275 üzenetére
Hát innen kellene valakitől venned a topikból, jó áron, megbízható kollégától, de már félek ajánlani...
Csak akkor ajánlom ezt a megoldást, ha előtte egy roppant részletes bemutatkozó önéletrajzot mellékelsz, amiben meggyőződhetünk róla, hogy békés és szocializált létforma vagy, mert nemrégiben szakadt ránk ide a topikba a "szerencse" egy hasonló történet kapcsán. -
válasz
Sholom #54271 üzenetére
szia,
a szolgáltatósakat tilthatják, a gsm bolti vétel és gari szintén problémás lehet!
a 3 hónap garit nem értem, a sem szolgáltatós, sem pedig független gyártói gari esetén nem okés, hiszen mind a két esetben 24 hónap (my samsung regisztrációval 26 hónap) gyártói garancia adott, és az s3 (i9300) 2012. májusi típus, tehát attól korábban nem vehették!?!? -
törölt tag
válasz
Sholom #53964 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Android verzió, stb. a névjegynél. Ha tudod, milyen az eredeti, nem olyan nehéz kiszűrni a klónt. Annyira azért nem másolnak jól.
Ami szerintem neccesebb téma, azok a matricák, IMEI, meg amit mondani szoktak: a kis pausz papír az akksi alatt, ami a beázást mutatja (ha homályos vagy nem tiszta a minta). Meg ugye azt biztos fokozottan nézném, hogy 9305 legyen és ne 9300.
(OFF:
WTF, S2 már pár országban megkapta a 4.2.2-t "rendesen", az Active-val együtt... No comment, no comment... [forrás: sammobile])
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest