- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
arsenix
tag
válasz korcsillio #66895 üzenetére
Szerintem rakd ujra. Nalam tökéletesen gördül
-
törölt tag
LEDre: Light Flow.
-
Tulku
veterán
Újabb láma kérdés:
Lehet-e vmilyen app-al gyorsítani a telefont, ram helyet felszabadítani, egyáltalán tanácsos-e?
Task killer-re gondolok, vagy hasonló app-okra...
Kinek mi a tapasztalata?
Minden gyári a telón 4.1.2 van rajta....illetve a nova launcher-t raktam fel hogy gyorsuljon, de igen gyakran gondolkodik egy egy indulásnál, megállásnál (programfuttatásra gondoltam)Válaszokat köszönöm!
-
korcsillio
addikt
Cm-en a weboldalak görgetése miért nem folyamatos?Miért olyan mint a diafilm?
-
B.W.
csendes tag
válasz mgTerminator #66893 üzenetére
Igen betölt mindent rendesen! Ha megnyitom maga a fb alkalmazást, vagy egy böngészőn keresztül és elolvasom az üzenetet, majd wifire lépve jelzi a telefon a felső értesítő sávban azokat az üzeneteket, amiket már elolvastam....
-
B.W.
csendes tag
válasz mgTerminator #66889 üzenetére
Ezért keresem rá a választ, hátha tud valaki segíteni!
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #66889 üzenetére
Akkor ez nem bug, hanem future:-D
Nálam is jó. Gmail, viberhavri
-
FrankMonzano
őstag
válasz mgTerminator #66876 üzenetére
szep feherben,talan jobban is mutat mint az s3 ebben a szinben. ez a kek viszont valami fantasztikus. arra leszek kivancsi a 4.3 hogyan fut majd a 2 keszuleken.
-
B.W.
csendes tag
Üdv!
Tud-e abban a kérdésben segíteni valaki, hogy wifi használatánál rendesen jelez a telefon (hanggal, villogással is). ha Facebook üzenetet, vagy e-mail-t (a gyári e-mail klienst használom) kapok, viszont mobilnet használatánál nem. Eleinte amikor mobilnetem lett, egy ideig működött, egy ideje viszont nem. A Viber és Skype üzeneteket rendben jelzi. Köszönöm előre is! -
zlatan77
aktív tag
CM 10.2-őt használóktól kérdezném, hogy az értesítési sávon már csak ez a csempés megoldás van?
Illetve, hogy a Light manager,miért nem működik?
Ha engedélyezem a led villogót, akkor csak a saját beépített alkalmazását használja. -
s.Oliv3r
senior tag
Nekem a leaked 4.2.2 van fent a vicc h samsung szervizbe dobta ra a srac kapott egy rootot meg egy recoveryt kipucoltam magamnak es tokeletes masfel napot bir wifi, mobilnet hasznalattal
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
N3zykee
csendes tag
Sziasztok.
Melyik ROM-ot ajánljátok a legjobban?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott egy XXEMB6, Siyah kernellel és JKAY settingssel. Azért ez a régi van fent, mert ehhez van még Jkay.
Eddig fagyasztva volt Allshare és ehhez tartozó más cucc, de most kiolvasztottam, frissítettem. Most vettem egy Samu TV-t, és haver telefonjával sikerült a Screen Mirror a telefonjával, nekem nem. (gyik: a telefon képét kiteszi a TV-re).
Az enyém mindig kiírja, hogy csatlakozik, de ahogy meg kéne jeleníteni a képet a TV-nek, a telefon bontja az összeköttetést. nem tudom minek köszönhető ez, nem tudok rájönni.
találkozott már valaki ilyesmi gonddal?más: gondolkodtam azon is, hogy cserélnék softot. Van már rendes, használható 4.2.2 ami stabil és nem rossz?
vagy érdemes a 4.1.2-ből feltenni a legújabbat? -
korcsillio
addikt
Kelzsoca féle cm-et(4.3) tettem föl.Recoveryt külön kell raknom utólag?
Boca a full amatör kérdésért.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz mgTerminator #66869 üzenetére
A múltkor ajánlottak a samu fehérvári partner szervizben nekem 119 ért egyet,és jól beszámolták volna az én egy hetes s3 amat. Mire bementem addigra elvitték előttem. Bontatlan volt igaz fehér! DE ez S3 topik,így nem offolok! többet!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Poca141
csendes tag
válasz California1 #66867 üzenetére
Nálam is ugyanez van ( S3 ) gyenge wifis helyen nem kapok semmi értesítést, de ha pl felmegyek facera akkor látom h írtak. Mobilneten ugyanúgy megkapok mindent, mint itthoni wifin ami elég gyors
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankMonzano #66856 üzenetére
10.én vettem. Nem, hát te egy 20-assal olcsóbban vetted, és csak kibontva volt...
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #66849 üzenetére
Na akkor te is léptél innen. Gratula
(#66867) California1
Ott valami beállítás lehet a gond,de az LTE nem hasonlít csak kinézetben a "simára". Már az alaplap,és a kijelző! Csak a hátlap egyforma! Sajna így ???
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
California1
őstag
Üdv urak! Bocs ,hogy idetolakodtam S3 LTE tulajként de elég szorosak a testvéri szálak a 2 telo között.
Titeket is szeretnélek megkérdezni.....
szóval pár napja vettem a telót (új) ,és wifin eléggé késnék az értesítések ( pl, gmail, fb, fb messenger) (viber hibátlan) abban a pillanatban ,ahogy elhagyon a wifis helyet vagy kvázi otthon kikapcsolom és egyből felmegy mobilnetre azonnal jönnek az elmaradt vagy késő értesítők-
valaki tudna valami okosat vagy más is talizott ilyennel ?előre os köszi
-
lezlie74
csendes tag
válasz korcsillio #66861 üzenetére
Szia!
Próbáld ki ezt!
Ez a gyári launcher+weatherwidget portolva CM-re. -
arsenix
tag
Aki szeret fotózni, érdemes play-en megvenni a ProCapture nevű appot.
Nagyon király képeket lő. -
korcsillio
addikt
Üdv.
Melyik a legjobb idöjárás widget,Ami a gyàrira leginkább hasonlít?(cm-re kellene).
Ja ès valami értelmes kamera app,meet ez ami van egy kalap...a gyárihoz kèpest.[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz mgTerminator #66854 üzenetére
mikor vetted amugy ? ezt a jobb vetelt cinikusan irtad ?:d
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankMonzano #66851 üzenetére
Persze, a tied jobb vétel volt
-
FrankMonzano
őstag
válasz mgTerminator #66850 üzenetére
jaja.korrekt aron vetted. bar ez 125ert nem volt rossz,9napos teloert szerintem .
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankMonzano #66849 üzenetére
Én nem Pesti vagyok Én amúgy 145ért vettem, újonnan. Szerintem az sem volt rossz ár
-
FrankMonzano
őstag
válasz mgTerminator #66848 üzenetére
kiiraly :d. a mandarin az rtlben dolgozik,nagyon korrekt volt. 9 napos a telo,a cegtol kapta jubileumi ajandekba,csak neki nagy. 4.3 fole nem akar menni azt mondja. amugy en is az rtlhez kozel lakom,ott taliztunk a media center mellett.
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz mgTerminator #66845 üzenetére
megvan az s4!! :d kek szinu,nagyon szep. a gyartoi garipapir viszont nem a megszokott fekete feher hanem ilyen barna fa beutesu mint a doboza. a pali azt mondta ezekhez mar ilyet adnak. az s4 forumban is megerositette par ember h neki is ilyen a garipapirja.
-
Poca141
csendes tag
Érdemes venni 2600,3300mAh-s aksit? Ha lehet, hol és mennyiért? Tényleg több időt bír majd a teló?
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #66835 üzenetére
Mobiltelefon készülék, Samsung GT-i9505 Galaxy S4, 16GB, Blue Artic kártyafüggetlen
Van kékben is.
Szerk.: Barna, pink, piros is van már[ Szerkesztve ]
havri
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankMonzano #66825 üzenetére
Én úgytudom hogy csak fekete eés fehér színekben kapható, de lehet hogy rosszul tudom!
-
B.W.
csendes tag
Üdv!
Tud-e abban a kérdésben segíteni valaki, hogy wifi használatánál rendesen jelez a telefon (hanggal, villogással is). ha Facebook üzenetet, vagy e-mail-t (a gyári e-mail klienst használom) kapok, viszont mobilnet használatánál nem. Eleinte amikor mobilnetem lett, egy ideig működött, egy ideje viszont nem. A Viber és Skype üzeneteket rendben jelzi. Köszönöm előre is!
-
s.Oliv3r
senior tag
Bolti garis de család baratja a srac már beszéltem vele azt mondták kicserélik marciusig garis vagyok, szal még párszor ki tudom cseréltetni
valaki tud valamit 4.3 rol? Vagy esetleg changelistet hozzá ?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz apaszka #66810 üzenetére
Az durva nekem ugyanilyen a kijelzom, ennyire mondjuk nem látni de ugyanebben a sávban, ha fehér hátteret nézek nekem inkabb már szürkét mutat. Mi ilyenkor a teendo? Vigyem vissza gariba es kicserelik? Mitol tud ez beegni ? Meg lehetelozni vhogy ?
[ Szerkesztve ]
-
zlatan77
aktív tag
válasz FrankMonzano #66829 üzenetére
Jó.Te tudod.Én csak jeleztem,hogy ennyiért is vannak már normális garival.
Én 110--nél többet nem adnék érte. -
zlatan77
aktív tag
válasz FrankMonzano #66827 üzenetére
Zalaegerszegen 110-ért lett volna 2 hónapos gyári független,garis.
Csak az nekem nagyon messze volt. -
zlatan77
aktív tag
válasz FrankMonzano #66825 üzenetére
Én is nézegetek S4-et, de ennyit én nem adnék érte.
Ráadásul Győr környékén egyelőre 1 db gyári garis telefont sem találtam. -
havri1
félisten
Performance módban nem fog kibírni 1 napot, le is vettem pegasusq-ra.
Így lassabb kicsit ébredéskor, tehát kijelző bekapcsoláskor van pár lag, ameddig "észhez nem tér".
Így viszont 200-1400 között vegyesen használ mindent...
A mikorlagokat az ébredéskor viszont a deep slpeeppel lehet kiiktatni, pontosabban annak kiiktatásával.
Ez így kb 1 nap nálam, és gyors ishavri
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #66813 üzenetére
Bocs elnéztem a topikot. Abban a hiszemben voltam, hogy ez az S3-é nem pedig az S4-é.
De egy függetlenített telefon nem garanciás. Lehet az bármilyen típusú.
Az módosításnak számít keményen nálunk. Persze ha csak nem a szolgáltató csinálja, ki lezárta.
De egyébként nyugodtan vedd meg. Attól még lehet jó telefon.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
CyberJedi
tag
egyetértek, Temasek 10.2 rulez, én levettem az ablak-váltó effekt idejét 30ms-ra, ez a legrövidebb, nem érdekel a szépség, csak gyors legyen, OC 1.6GHz-re, csak konzervatívan = állati gyors MINDEN! No panasz.
(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
Luissimo
veterán
nem kell kikapcsolni, elég repülőmódba tenned és akkor ő is alszik amikor te alszol, viszont szépen inteligensen, egyre hangosodó lágy dallamokkal kíván neked jóreggelt majd, amikor kéred tőle.
repülő módban kvázi nemis fogyaszt, nemis vagy elérhető és megvan a megoldás .[ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Kikapcsolt állapotban is ébreszt?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Zsolaf
addikt
sim lock-ot mivel tudom ellenőrizni root nélkül MG4-en? csak azt h függő vagy nem a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #66807 üzenetére
Látod? Privibe mondtam. LTE Magyarba,csak a Tré árulta!
Ennek ellenére lehet venni ,de a rizikó az sok ezrest levesz az árból!#66809) havri1
Egy évesen már tényleg beég a "felső sáv" Ezért is módosították a színét sz új ROMban! Nálam szépen be volt égve! Igaz egy Suzuki logót is küldtem nekik! [link]
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Petya2900XT #66808 üzenetére
átlagos használat mellett 10-06 hónap - szervizes szerint -.
Nekem 11 hónaposan nagyon halványan lehetett látni a felső sávot, de még nem lehetett kiolvasni a számokat pl ..
De pár nap alatt be lehet sajnos égetni, ha céltudatos az emberhavri
-
apaszka
veterán
válasz Maxtreme #66786 üzenetére
Minden gomb működik,és minden pedál,,és persze a sebváltó!
A fordulatmérőm az aksim mutatja.Ezeket egy launcher nem adta meg ! Szabadság .
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz FrankMonzano #66804 üzenetére
Itt nem a függetlenítéssel van a baj - szerintem -, hanem annak kockázatával, hoyg letiltják a telefont később.
Mivel függő, így szolgáltatós, és etcetc..havri
-
havri1
félisten
válasz ittakary #66800 üzenetére
Az az igazság, hogy S3-nál egyik főzött rom sem jön be, ami nem gyárira alapul. Egész egyszerűen szarul portolják őket, vagy a Samsung hülyesége miatt..én nem tudom..
AOKP, CM, Slim, MIUI..borzasztó mind sztem..Pedig ezeket imádtam Nexuson.Gyári deodexed rom, egy kis kernel tuninggal, kipucolással..sebesség így elfogadható, akksi idő gyári, és a megszokott felület + szolgáltatások elérhetőek.
MG4 és MG6 nekem nagyon jó akksi időt produkált.
Ha a leakedre vágysz, akkor S4 -es csicsás rom :
[ROM][4.2.2 ME7] 14 sept| Fantasy HD ROM v11.0.1 | OTA&AROMA [Performace&Battery life] <-- Szép, de sztem lassú. (A HD-hez képest legalábbis)Gyors, leaked, egész jó akksi idő :
[ROM] Android Revolution HD 29.0 & 32.0 | High Quality & Performance | XXUFME7 <-- 32-es a leaked, 29-es még 4.1.2[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 Mini 128gb
- Samsung J3 (2017)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest